Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 10 de novembre de 2020, de la Gerència de la Universitat Jaume I, de correcció d'errades de la Resolució de 17 de juliol de 2020, per la qual es convoca una oferta pública per a la constitució d'una borsa de treball de personal de suport en la Unitat de Diversitat i Discapacitat i en la Unitat Responsable d'Accessibilitat d'aquest organisme.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8950 de 12.11.2020
Número identificador:  2020/9527
Referència Base de Dades:  009094/2020
 



RESOLUCIÓ de 10 de novembre de 2020, de la Gerència de la Universitat Jaume I, de correcció d'errades de la Resolució de 17 de juliol de 2020, per la qual es convoca una oferta pública per a la constitució d'una borsa de treball de personal de suport en la Unitat de Diversitat i Discapacitat i en la Unitat Responsable d'Accessibilitat d'aquest organisme. [2020/9527]

Advertides errades en aquesta resolució, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 23 de juliol de 2020, número 8864, es procedeix a la seua correcció de la manera següent:



En la pàgina 28271, base cinquena. Sistema de selecció, en el segon i tercer paràgraf, on diu:

«La primera part consistirà en la resolució d'un exercici obligatori i no eliminatori de tipus test, amb quatre respostes alternatives, de les quals tan sols una serà la correcta, i versarà sobre el contingut del temari que figura en l'annex I d'aquesta convocatòria. Les contestacions errònies es valoraran negativament amb una penalització equivalent a un terç de valor de cada contestació correcta. Es proposaran, com a màxim, 50 preguntes.

La duració màxima d'aquest exercici serà de 60 minuts. L'exercici es puntuarà de 0 a 10 punts.»



Ha de dir:

«La primera part consistirà en la resolució d'un exercici obligatori i eliminatori de tipus test, amb quatre respostes alternatives, de les quals tan sols una serà la correcta, i versarà sobre el contingut del temari que figura en l'annex I d'aquesta convocatòria. Les contestacions errònies es valoraran negativament amb una penalització equivalent a un terç de valor de cada contestació correcta. Es proposaran, com a màxim, 50 preguntes.

La duració màxima d'aquest exercici serà de 60 minuts. L'exercici es puntuarà de 0 a 10 punts, i serà necessari obtindre un mínim de 5 punts per a superar-lo. La nota de test vindrà determinada per la següent fórmula:











On:

N = nota del test

A = nombre d'encerts

E = nombre d'errors

n = nombre de preguntes»



En el cas que alguna persona aspirant admesa en aquest procés selectiu desitge desistir de la seua sol·licitud de participació, haurà de presentar-la per Registre Electrònic en el termini de deu dies comptadors des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En aquest cas, se li reintegrarà la taxa d'examen abonada.



Castelló de la Plana, 10 de novembre de 2020.– El gerent p. d. (R 05.07.2018), el vicegerent de Personal i Organització: José Luis Gordo García-Madrid.

Mapa web