RESOLUCIÓ de 23 de juny de 2011, de la Direcció General d'Ordenació i Centres Docents, per la qual es determinen els centres docents de la Comunitat Valenciana que en el curs 2011-2012 formaran part de la Xarxa de Centres Docents Plurilingües en la Comunitat Valenciana.



Publicat en:  DOGV núm. 6613 de 21.09.2011
Número identificador:   2011/9595
Referència Base de Dades:  009719/2011
 
  • Anàlisi jurídica

  • Anàlisi documental

    Origen de disposició: Conselleria Educació, Formació i Ocupació
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Educació
    Descriptors:
      Temàtics: centre d'ensenyament, ensenyament d'idiomes, educació preescolar, ensenyament secundari, ensenyament primari, ensenyament professional, ensenyament públic, ensenyament privat , batxillerat, concert educatiu, monografies


  • RESOLUCIÓ de 23 de juny de 2011, de la Direcció General d'Ordenació i Centres Docents, per la qual es determinen els centres docents de la Comunitat Valenciana que en el curs 2011-2012 formaran part de la Xarxa de Centres Docents Plurilingües en la Comunitat Valenciana. [2011/9595]

    Per Orde de 5 d'abril de 2011 de la Conselleria d'Educació (DOCV núm. 6503, de 15.04.2011), es va establir la Xarxa de Centres Docents Plurilingües en la Comunitat Valenciana i els requisits dels centres per a formar part de dita xarxa.

    Esta xarxa pretén reconéixer públicament la dedicació i l'esforç del professorat i els centres escolars de la Comunitat Valenciana pel plurilingüisme i, al mateix temps, donar resposta a la creixent demanda social i aconseguir millorar la competència lingüística de l'alumnat en llengües estrangeres.

    Per tot això i en virtut de les atribucions que li atribuïx l'article 28 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell, i el Decret 118/2007, de 27 de juliol (DOCV núm. 5566, de 30 de juliol), del Consell, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Educació, esta Direcció General d'Ordenació i Centres Docents, resol:





    Primer. Autorització

    Autoritzar els centres que s'especifiquen en l'annex I de la present resolució, a formar part de la Xarxa de Centres Plurilingües per al curs 2011-2012.



    Segon. Desenrotllament del programa

    Els centres autoritzats desenrotllaran el seu projecte segons el previst en l'Orde de 5 d'abril de 2011, per la qual s'establix la creació de la xarxa.

    Les direccions generals competents i la inspecció educativa supervisaran en l'exercici de les seues funcions i de les seues competències, el funcionament correcte i la posterior avaluació dels projectes, a fi de verificar la seua realització, la qualitat i els resultats obtinguts.



    Tercer. Aplicació

    La present resolució produirà efecte l'endemà de la seua publicació.



    València, 23 de juny de 2011.- El director general d'Ordenació i Centres Docents: Rafael Carbonell Peris.



    ANNEX I



    Centres seleccionats per a formar part de la Xarxa de Centres Plurilingües de la Comunitat Valenciana



    PROVÍNCIA D'ALACANT



    INFANTIL I PRIMÀRIA



    





    SECUNDÀRIA



    



    PROVÍNCIA DE CASTELLÓ





    INFANTIL I PRIMÀRIA



    





    SECUNDÀRIA



    





    PROVÍNCIA DE VALÈNCIA



    INFANTIL I PRIMÀRIA





    





    SECUNDÀRIA



    

    ANEXO I



    Centros seleccionados para formar parte de la Red de Centros Plurilingües de la Comunitat Valenciana



    PROVINCIA DE ALICANTE



    INFANTIL Y PRIMARIA



    





    SECUNDARIA



    * * * * *













    PROVINCIA DE CASTELLÓN





    INFANTIL Y PRIMARIA



    





    SECUNDARIA



    







    PROVINCIA DE VALENCIA





    INFANTIL Y PRIMARIA



    





    SECUNDARIA