RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 1999, del conseller de Cultura, Educació i Ciència, per la qual se reconeix el Museu de la Basílica de Santa Maria d'Elx com a Col·lecció Museogràfica Permanent.



Publicat en:  DOGV núm. 3649 de 21.12.1999
Número identificador:   1999/X10239
Referència Base de Dades:  3836/1999
 
  • Anàlisi jurídica

    Data d'entrada en vigor: 21.12.1999
    Notes: Col·lecció museogràfica permanent de la Basílica de Santa Maria d'Elx.
  • Anàlisi documental

    Origen de disposició: Conselleria Cultura, Educació i Ciència
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Cultura
    Descriptors:
      Temàtics: museu
      Descriptors toponímics: Elx


  • RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 1999, del conseller de Cultura, Educació i Ciència, per la qual se reconeix el Museu de la Basílica de Santa Maria d'Elx com a Col·lecció Museogràfica Permanent. [1999/X10239]

    Vista la documentació presentada pel rector arxiprest de la Basílica de Santa Maria d'Elx sol·licitant el reconeixement del Museu de la Basílica de Santa Maria d'Elx com a Col·lecció Museogràfica Permanent.

    Tenint en compte que l'esmentada Col·lecció Museogràfica Permanent reunix tots els requisits establits en la Llei 4/1998, d'11 de juny, de la Generalitat Valenciana, del Patrimoni Cultural Valencià i l'Ordre de 6 de febrer de 1991, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, per la qual se regula el reconeixement de Museus i Col·leccions Museogràfiques Permanents de la Comunitat Valenciana.

    Vistos els informes favorables del Servei de Patrimoni Arqueològic, Etnològic i Històric i del Servei Jurídic i a proposta de la Direcció General de Promoció Cultural i Patrimoni Artístic, de data 18.11.1999, he resolt:

    Primer

    Reconèixer el Museu de la Basílica de Santa Maria d'Elx com a Col·lecció Museogràfica Permanent als efectes establits en la Llei 4/1998, d'11 de juny, de la Generalitat Valenciana, del Patrimoni Cultural Valencià, i l'Ordre de 6 de febrer de 1991, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència.

    Segon

    Publicar la present resolució en el DOGV.

    Tercer

    Segons el que disposa l'article tretze de l'esmentada ordre, la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència podrà anul·lar el present reconeixement de la Col·lecció Museogràfica Permanent quan no s'acomplisca algun dels requisits que es demanen en l'ordre.

    Quart

    Contra el present acte, que posa fi a la via administrativa, l'interessat podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos o deu dies, si s'opta per seguir el procediment per a la protecció dels drets fonamentals de la persona, comptats tots dos des l'endemà del dia de la publicació. Tot això de conformitat amb els articles 10, 14, 46 i 115 de la Llei 29/19998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

    València, 23 de novembre de 1999.- El conseller de Cultura, Educació i Ciència: Manuel Tarancón i Fandos.