RESOLUCIÓ de 1 d'octubre de 1999, del president del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, per la qual es fixa el preu públic que ha de percebre el consell per la venda de la publicació Doctrina legal 1998.



Publicat en:  DOGV núm. 3607 de 19.10.1999
Número identificador:   1999/F8712
Referència Base de Dades:  3181/1999
 
  • Anàlisi documental

    Origen de disposició: Consell Jurídic Consultiu
    Grup temàtic: Legislació, Reglamentació
    Matèries: Taxes i preus públics
    Descriptors:
      Temàtics: llista de preus, indústria del llibre


  • RESOLUCIÓ de 1 d'octubre de 1999, del president del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, per la qual es fixa el preu públic que ha de percebre el consell per la venda de la publicació Doctrina legal 1998. [1999/F8712]

    De conformitat amb el Decret 73/1991, de 13 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana, el qual estableix el règim general aplicable als preus públics de la Generalitat Valenciana i el procediment de fixació i aprovació de les quanties d'aquests, i tenint en compte que el Decret 227/1991, de 9 de desembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, determina els béns, els serveis i les activitats susceptibles de ser retribuïts mitjançant preus públics, entre els quals s'inclou la venda de publicacions de totes les conselleries i organismes autònoms.

    Atés que l'apartat h) de l'article 20 del Decret 138/1996, de 16 de juliol, del Govern Valencià, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, atribueix al seu president la competència per a l'exercici, respecte del consell, d'aquelles funcions que la legislació d'hisenda de la Generalitat Valenciana atribueix als consellers en relació amb els seus departaments.

    Atés que, d'acord amb el que estableix l'article 3.2 del Decret 73/1991, del Consell de la Generalitat Valenciana, és procedent fixar la quantia del preu públic que ha de regir la venda de la publicació Doctrina legal del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana 1998, una vegada que s'ha determinat el seu cost, és per això que resolc:

    Primer

    Aquesta resolució té per objecte fixar el preu públic que ha de percebre el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana per la venda de la seua publicació Doctrina legal del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana 1998.

    Segon

    Seran obligats al pagament del preu públic ara regulat els adquirents de la publicació ressenyada en l'apartat primer.

    Tercer

    La quantia del preu públic objecte d'aquesta es fixa en sis mil sis-centes pessetes (6.600 PTA / 39,67 euros), incloent-hi l'import corresponent a l'aplicació del tipus de l'Impost sobre el Valor Afegit vigent en el moment d'efectuar-se la venda de la publicació.

    Quart

    L'obligació de pagament del preu que es regula naixerà quan s'adquirisca la publicació a què al·ludeix l'article anterior. En el supòsit de comandes per correu, telefòniques o per qualsevol altre mitjà de comunicació, el preu s'exigirà per endavant, per a la qual cosa es requerirà l'acreditació del pagament prèviament a l'expedició de la publicació.