RESOLUCIÓ de 3 d'agost de 1999, de la Direcció General de Planificació i Gestió del Medi de la Conselleria de Medi Ambient per la qual s'estableixen les normes per a la pesca de l'angula en la temporada 1999-2000.



Publicat en:  DOGV núm. 3577 de 07.09.1999
Número identificador:   1999/M7723
Referència Base de Dades:  2814/1999
 
  • Anàlisi jurídica

  • Anàlisi documental

    Origen de disposició: Conselleria Medi Ambient;DG Planificació i Gestió del Medi
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Caça i pesca
    Descriptors:
      Temàtics: regulació de la pesca, indústria pesquera


  • RESOLUCIÓ de 3 d'agost de 1999, de la Direcció General de Planificació i Gestió del Medi de la Conselleria de Medi Ambient per la qual s'estableixen les normes per a la pesca de l'angula en la temporada 1999-2000. [1999/M7723]

    D'acord amb allò previst en l'article 5 de l'Ordre de 17 de maig de 1990, de la Conselleria d'Agricultura i Pesca, per la qual es regula amb caràcter general la pesca de l'angula a la Comunitat Valenciana, resolc:

    Primer

    L'exercici de la pesca de l'angula per a la temporada 1999-2000 queda fixat per a la zona maritimoterrestre, en els llocs, nombre de postes i organitzacions pesqueres preferents que es determinen a continuació:

    Segon

    En cada posta sols es podrà col·locar un monot homologat.

    Tercer

    El període hàbil de pesca serà el comprés entre l'1 d'octubre i el 31 de març.

    Quart

    Sols es podrà pescar des de la posta de sol dels diumenges i dilluns, dimecres i dijous que no coincidisquen amb dies festius, fins a l'eixida del sol de l'endemà i es prendran de l'almanac les hores de l'eixida i de l'ocàs.

    Cinqué

    Els serveis dependents d'aquesta direcció general, els dimarts podran capturar angules a les goles de la Comunitat Valenciana, des de la posta del sol fins a la seua eixida i les captures es destinaran a la repoblació i experimentació en centres oficials.

    Quan s'obtinga el total necessari o no s'exercisca aquesta activitat, el concessionari podrà ser autoritzat per a la pesca en aquell dia.

    L'autorització la donaran els corresponents serveis territorials de la Conselleria de Medi Ambient.

    Sisé

    Queda prohibida la pesca de l'angula en llocs no previstos en l'article 1, com també la pesca per aquelles persones no expressament autoritzades.

    Seté

    La presentació per part de les organitzacions pesqueres de sol·licituds per a l'adjudicació de la pesca de l'angula s'efectuarà, en aquesta temporada, en els serveis territorials de la Conselleria de Medi Ambient de la província respectiva, dins dels 30 dies següents a la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

    Vuité

    Els serveis territorials de la Conselleria de Medi Ambient efectuaran les adjudicacions abans del 20 de setembre d'enguany.

    Nové

    Cada organització pesquera haurà de presentar una instància que serà facilitada en els serveis territorials, acompanyada d'una relació en què figuren els pescadors que hagen obtingut autorització per a la pesca de l'angula l'any anterior, i una altra amb les noves autoritzacions sol·licitades si n'hi ha. Tant la sol·licitud com les relacions hauran d'anar firmades i segellades pel president de la societat.

    En totes dues relacions ha de figurar: nom i cognoms, professió, domicili, municipi, número de document nacional d'identitat i número d'afiliació a la Seguretat Social.

    S'hi hauran d'adjuntar fotocòpies compulsades de cadascun dels document nacional d'identitat, afiliació a la Seguretat Social i certificat d'homologació del monot

    La direcció territorial corresponent autoritzarà l'organització pesquera, en representació dels pescadors inclosos en les relacions anteriorment esmentades.

    Deu

    Continuarà en vigor durant aquest període la concessió per a l'aprofitament de la pesca de l'angula de les goles del Rei, de Sant Llorenç, de l'Estany i del riu Vaca.

    Onze

    Qualsevol infracció a les normes vigents comportarà el decomís de l'art emprat i la retirada de la corresponent autorització, d'acord amb la Llei de 20 de febrer de 1942, de pesca fluvial y demés normativa concordant en la matèria.

    Dotze

    Es faculten els directors territorials perquè dicten les normes complementàries referents a aquesta resolució.

    Aquesta resolució entrarà en vigor el mateix dia de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

    Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, es podrà presentar un recurs d'alçada davant el conseller de Medi Ambient en el termini d'un mes des del dia de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, d'acord amb el que disposen els articles 114 i 115 de la Llei 4/1999, de Modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.