DECRET 197/2003, de 3 d'octubre, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el II Pla director de Sanejament i Depuració de la Comunitat Valenciana.



Publicat en:  DOGV núm. 4604 de 08.10.2003
Número identificador:   2003/X10716
Referència Base de Dades:  4367/2003
 
  • Anàlisi documental

    Origen de disposició: Conselleria Infraestructures i Transport;Conselleria Territori i Habitatge
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Medi ambient Infraestructures
    Descriptors:
      Temàtics: programa d'actuació, aigua residual, aigua potable, consum d'aigua, tractament de l'aigua, sanejament


  • DECRET 197/2003, de 3 d'octubre, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el II Pla director de Sanejament i Depuració de la Comunitat Valenciana. [2003/X10716]

    El Consell de la Generalitat, en la reunió del dia 7 de gener de 2003, va acordar aprovar inicialment el II Pla director de Sanejament i Depuració de la Comunitat Valenciana. Posteriorment, va ser remés a les Corts Valencianes perquè se'n prenguera coneixement.

    Per mitjà de la Resolució de 31 de març de 2003, de la Conselleria d'Obres Públiques, Urbanisme i Transports i de la Conselleria de Medi Ambient, es va donar audiència a l'administració de l'estat i a les entitats locals perquè informaren i manifestaren tot allò que consideraven convenient sobre el projecte del pla, i es va sotmetre a informació pública per mitjà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana amb data 11 d'abril de 2003, en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant de 15 d'abril de 2003, en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló de 5 d'abril de 2003, en el Butlletí Oficial de la Província de València de 9 d'abril de 2003, i en dos periòdics de gran circulació a la Comunitat Valenciana.

    Després de l'acabament dels corresponents períodes d'informació pública i audiència s'ha procedit a estudiar totes les al·legacions presentades, sense que s'haja introduït cap modificació substancial que obligue a l'obertura d'un nou període d'informació pública.

    En virtut d'això, a proposta conjunta dels consellers d'Infraestructures i Transport i de Territori i Habitatge, en compliment de les determinacions del procediment previst en el Decret 8/1993, de 25 de gener, del Consell de la Generalitat, i després de la deliberació d'este, en la reunió del dia 3 d'octubre de 2003,

    DECRETE

    Article únic

    Aprovar el II Pla director de Sanejament i Depuració de la Comunitat Valenciana.

    Disposició final

    El present decret entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

    València, 3 d'octubre de 2003

    El president de la Generalitat,

    FRANCISCO CAMPS ORTIZ

    El conseller d'Infraestructures i Transport

    JOSÉ RAMÓN GARCÍA ANTÓN

    El conseller de Territori i Habitatge