Ficha docv

Ficha docv









RESOLUCIÓ de 3 de setembre de 2021, de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, per la qual es publica la modificació del Pla d'estudis de graduat o graduada en Gastronomia/Gastronomy. [2021/8967]

(DOGV núm. 9175 de 16.09.2021) Ref. Base de dades 008533/2021


  • Anàlisi documental

    Texto
    texto texto
    Origen de disposició: Universitat Cardenal Herrera - CEU
    Grup temàtic: Autoritzacions administratives
    Descriptors:
      Temàtics: centre d'ensenyament



D'acord amb el que s'estableix en l'article 28 del Reial decret 1393/2007 de 29 d'octubre, modificat pel Reial decret 861/2010 de 2 de juliol, pel qual s'estableix el procediment per a la modificació de plans d'estudi ja verificats, la Universitat Cardenal Herrera-CEU, a proposta de la Facultat de Dret, Empresa i Ciències Polítiques, ha enviat la sol·licitud de modificació del pla d'estudis de la titulació de Graduat o Graduada en Gastronomia/Gastronomy (Acord de Consell de Ministres pel qual s'estableix el caràcter oficial de la titulació de data 15 de desembre de 2015, BOE de 24.12.2015) a l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació l'avaluació de la qual ha resultat favorable.



Aquest Rectorat ha resolt publicar la modificació del Pla d'estudis de graduat o graduada en Gastronomia/Gastronomy que s'annexa a la present resolució.



València, 3 de setembre de 2021.– El rector: Vicente Luis Navarro de Luján.





Grau en Gastronomia / Gastronomy



Distribució general del Pla d'estudis:



Tipus de matèria Crèdits ECTS

Formació bàsica (FB) 66

Obligatòries (OB). 104

Optatives (OP) 46

Pràctiques externes (PR) 18

Treball Fi de Grau (TFG) 6

TOTAL: 240





Crèdits de Formació Bàsica. Distribució en matèries:



Branca de coneixement Matèria RD 1393/2007 Matèria vinculada ECTS Curs

Altres branques – Instal·lacions i maquinària en la cuina 6 1r

Altres branques – Fonaments de gastronomia 8 1r

Altres branques – Processos de producció culinaris 8 1r

Altres branques – Matèries primeres i productes en la cuina 8 1r

Ciències Socials i Jurídiques Economia Economia i societat de mercat 6 1r

Ciències Socials i Jurídiques Empresa Comptabilitat i anàlisi financera 6 2n

Ciències Socials i Jurídiques Història Història i sociologia de l'alimentació 6 1r

Ciències Socials i Jurídiques Psicologia Psicologia del consum 6 1r

Ciències Socials i Jurídiques Comunicació Fonaments de comunicació empresarial 6 1r

Ciències Socials i Jurídiques Empresa Introducció al màrqueting 6 1r





Distribució del Pla d'estudis per curs i matèria:



Curs Semestre Matèria ECTS Caràcter

1r 1r Història i sociologia de l'alimentació. 6 FB

1r 1r Fonaments de gastronomia. 8 FB

1r 1r Instal·lacions i maquinària en la cuina 6 FB

1r 1r Psicologia del consum 6 FB

1r 2n Economia i societat de mercat 6 FB

1r 2n Fonaments de comunicació empresarial 6 FB

1r 2n Introducció al màrqueting 6 FB

1r 2n Matèries primeres i productes en la cuina 8 FB

1r 2n Processos de producció culinaris 8 FB

2n 1r Comptabilitat i anàlisi financera 6 FB

2n 1r Química i bioquímica dels aliments 6 OB

2n 1r Sistemes de gestió del treball culinari 6 OB

2n 1r Tècniques i producció en rebosteria i panificació 6 OB

2n 1r Administració i gestió gastronòmica 6 OB

2n 2n Anglés avançat 5 OB

2n 2n Gastronomia mediterrània 6 OB

2n 2n Microbiologia aplicada 3 OB

2n 2n Sommelieria 6 OB

2n 2n Innovació i creació gastronòmica 5 OB

2n 2n Fonaments del dret aplicat 5 OB

3r 1r Fonaments de nutrició i dietètica 6 OB

3r 1r Gestió turística i hotelera 6 OB

3r 1r Tècniques d'avantguarda en gastronomia 8 OB

3r 1r Control de costos aplicat a la gastronomia 6 OB

3r 2n Sommelieria i gestió de bodega 6 OB

3r 2n Disseny d'esdeveniments i protocol 4 OB

3r 2n Models de negoci i TIC en gastronomia 6 OB

3r 2n Pràctiques 18 PR

4t 1r Emprenedoria aplicada a la gastronomia. Start-up. 4 OB

4t 1r I+D en gastronomia i indústria alimentària 4 OB

4t Anual Intensificació I / Intensificació II 46 OP

4t 2n Treball Fi de Grau 6 TFG

Total 240







Distribució de les matèries optatives



Intensificació i. Executive Chef. Innovació-Investigació en Gastronomia



Curs Semestre Matèria ECTS Caràcter

4t 1r Cuina amb producte específic 5 OP

4t 1r Eficiència i gestió de processos 3 OP

4t 1r Mestres i plats 5 OP

4t 2n Pràctiques externes I 18 OP

4t 2n Pràctiques externes II 6 OP

4t 2n Pràctiques externes III 9 OP

Total 46







Intensificació II. Gastronomic Business. Food and Beverage.



Curs Semestre Matèria ECTS Caràcter

4t 1r Compra i identificació del producte 4 OP

4t 1r Direcció estratègica de marques de gastronomia 5 OP

4t 1r Gestió de l'oferta d'alimentació i begudes 4 OP

4t 2n Pràctiques externes I 18 OP

4t 2n Pràctiques externes II 6 OP

4t 2n Pràctiques externes III 9 OP

Total 46





Mapa web