Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

RESOLUCIÓ de 29 de desembre de 2017, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen per a l'exercici 2018 les subvencions per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d'autonomia de persones amb diversitat funcional. [2018/149]

(DOGV núm. 8210 de 11.01.2018) Ref. Base de dades 000325/2018

RESOLUCIÓ de 29 de desembre de 2017, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen per a l'exercici 2018 les subvencions per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d'autonomia de persones amb diversitat funcional. [2018/149]
Mitjançant l’Ordre 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes i subvencions en matèria d’atenció a persones amb diversitat funcional, promoció de l’autonomia personal i de l’accessibilitat (DOGV 7705, 26.01.2016), s’estableix en el títol II, capítol III, les bases per a la concessió de subvencions per al desenvolupament de programes i serveis per a persones amb diversitat funcional.
En virtut del que exposa i de conformitat amb l’article 160.4.b de la Llei 1/2015 de, 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, resolc:

Primer. Objecte
1. Convocar per a l’exercici 2018 les subvencions per al desenvolupament de programes i serveis de promoció d’autonomia de persones amb diversitat funcional, regulades en l’Ordre 1/2016, de 20 de gener (DOGV 7705, 26.01.2016), de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes i subvencions en matèria d’atenció a persones amb diversitat funcional, promoció de l’autonomia personal i de l’accessibilitat.
2. Podran ser objecte de subvenció els programes i els serveis per a persones amb diversitat funcional enquadrables en alguna de les tipologies que figuren en l’annex II de l’esmentada ordre.

Segon. Beneficiaris
1. Podran sol·licitar les subvencions les organitzacions o les entitats privades sense ànim de lucre, que desenvolupen programes i serveis socials especialitzats per a persones amb diversitat funcional.
2. Els beneficiaris hauran de complir els requisits que estableix l’article 18 de l’Ordre 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
Les organitzacions o les entitats sense ànim de lucre sol·licitants hauran d’estar inscrites en el registre d’entitats titulars d’acció social, en el sector corresponent a persones amb discapacitat o diversitat funcional.
3. Cada entitat podrà sol·licitar subvenció per a un màxim de tres programes o serveis.

Tercer. Finançament
1. La present convocatòria de subvencions es realitza pel procediment de tramitació anticipada d’expedients de despesa, previst en l’article 167 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, i en l’Ordre de 26 de setembre de 1994, de la Conselleria d’Economia i Hisenda.

2. L’import màxim estimat per a finançar aquestes actuacions, segons el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2018 preveu en la secció 16, servei 03, programa pressupostari 313.40, Diversitat funcional, capítol IV, és el següent:
Denominació: Programes per a la promoció de l’autonomia personal

Línia de subvenció: S7145
Consignació pressupostària: 4.088.010 €
Procedència i quantia dels fons:
Propis no condicionats: 4.088.010 €
3. No obstant això, tant l’import global màxim de les ajudes convocades per la present resolució, com aquesta, quedarà condicionat a l’existència de crèdit adequat i suficient per a atendre-les en la Llei de pressupostos de la Generalitat que resulte aprovada per a l’exercici 2018.
4. Una vegada aprovada i publicada l’esmentada llei de pressupostos, per resolució de la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives es donarà publicitat a la línia pressupostària concreta i a l’import global màxim definitiu destinat a la concessió de les ajudes previstes en la present convocatòria.
5. Així mateix, pel mateix mitjà, es donarà publicitat a qualsevol increment de crèdits en la dita línia pressupostària per a la concessió de les ajudes previstes en la present convocatòria, com a conseqüència d’una generació, d’una ampliació o d’una modificació pressupostària. La dita ampliació de crèdits podrà arribar, com a màxim, al 40 % dels crèdits inicials.
En el dit supòsit, l’assignació d’aquests crèdits objecte d’ampliació no requerirà una nova convocatòria i es realitzarà d’acord amb els mateixos criteris de valoració i procediment d’assignació arreplegats en la present convocatòria.
L’efectivitat de la quantia addicional queda condicionada a la declaració de disponibilitat del crèdit com a conseqüència de les circumstàncies assenyalades anteriorment i, si és el cas, amb l’aprovació prèvia de la modificació pressupostària que hi procedisca, en un moment anterior a la resolució de la subvenció.
6. Quan en alguna de les sublínies que es puguen determinar no s’haja esgotat el crèdit destinat a aquesta, el romanent es podrà utilitzar per a incrementar el crèdit destinat a la resta de sublínies, quan en alguna d’aquestes s’haja esgotat.

Quart. Compatibilitat de les ajudes
Les subvencions concedides a l’empara d’aquesta resolució són compatibles amb qualsevol altra que per a la mateixa finalitat siguen convocades per qualsevol administració o entitat pública i privada, excepte amb les ajudes convocades per l’òrgan competent per a la realització d’estades vacacionals per a persones amb diversitat funcional per al 2018.

Cinqué. Termini, lloc i forma en què han de presentar-se les sol·licituds
1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de trenta dies naturals a comptar del següent al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
2. Les sol·licituds de subvenció es presentaran exclusivament per via telemàtica, per mitjà de la firma electrònica pròpia de l’entitat sol·licitant o la de la persona que la represente. Als efectes de participació en la present convocatòria, es considera que la subscripció pròpia de la sol·licitud de subvenció per les entitats susceptibles de ser beneficiàries, per si mateixes o per representant, implica la capacitat jurídica i d’obrar necessària per a:
– Sol·licitar l’ajuda.
– Permetre l’accés a la Plataforma Autonòmica d’Interoperabilitat.

– Designar el compte bancari a què es transferirà, si és el cas, la subvenció.
– Assumir les declaracions responsables de no-concurrència de causa legal per a obtindre la condició de persona beneficiària (article 13 de la Llei 38/2003, general de subvencions).
3. La sol·licitud telemàtica estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat, https://sede.gva.es, i constarà d’una part general (annex I) i d’una part específica corresponent a la present convocatòria (annex II).

Les sol·licituds hauran d’anar dirigides a la direcció territorial a què corresponga la instrucció de l’expedient. Per a això, han de precisar en l’espai habilitat per a aquest objectiu de l’annex I i annex II la província a la direcció territorial de la qual corresponga la instrucció de l’expedient.
4. Com que està prevista la tramitació d’aquest procediment per mitjans telemàtics, tots els tràmits que afecten les persones interessades per a l’exercici dels seus drets i obligacions, així com l’esmena de la sol·licitud, es realitzaran per aquest mitjà.

Sisé. Documents i informació que ha d’acompanyar a la sol·licitud
La sol·licitud, emplenada i subscrita degudament per la persona representant de l’entitat, haurà de ser acompanyada per:
a) Memòria del programa, servei o pla d’actuació per a l’exercici sol·licitat. El contingut mínim de la memòria haurà d’incloure:
– Denominació del programa o el servei, la seua tipologia d’acord amb el que preveu en l’annex II de l’Ordre 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i persones usuàries a les qui va dirigit.
– Anàlisi de situació i justificació de la seua necessitat (àmbit geogràfic de la iniciativa, nombre d’usuaris previstos, descripció de les accions que s’hi desenvoluparan, calendari d’actuacions i horari d’atenció a les persones usuàries, complementarietat amb altres recursos i aplicació o proposta d’implantació d’un sistema de qualitat, que permeta l’adequada avaluació i el seguiment del programa o el servei i la valoració del grau de satisfacció de les persones usuàries).
– Capacitat tècnica i de gestió de l’entitat (disponibilitat de locals, recursos materials i professionals, que especifique la persona responsable d’aquest i currículum professional, i cooperació amb altres institucions).
– Capacitat financera de l’entitat (pressupost anual de l’entitat, previsió d’ingressos i despeses del programa o servei).
La memòria es presentarà en suport paper o en suport informàtic (CD o USB).
En el cas que una entitat sol·licite el finançament de diversos programes, haurà de presentar la documentació anterior per a cada un d’aquests.
b) Si és el cas, visat de l’òrgan competent en matèria de plans d’igualtat de gènere.
c) Sol·licitud d’alta de domiciliació bancària emplenada, segons model oficial aprovat per l’Ordre 18/2011, de 17 de juny, de la Conselleria d’Economia Hisenda i Ocupació (DOGV 6548, 21.06.2011), que consta com a annex III, en cas de nou perceptor o canvi de compte bancari.

Seté. Termini de resolució i publicació
1. El termini màxim per a resoldre i publicar la resolució serà de quatre mesos a comptar de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
2. La resolució de concessió o denegació de les sol·licituds es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), en compliment del que estableix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, sobre publicitat de subvencions concedides, i com que es tracta d’un procediment de concurrència competitiva es publicarà a través del citat diari oficial a l’empara del que estableix l’article 45.1.b de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
3. Transcorregut el termini mencionat en el punt 1 sense que s’haja produït la publicació de la resolució, les entitats interessades podran entendre desestimades les sol·licituds per silenci administratiu. Tot això, sense perjuí que subsistisca l’obligació legal de l’Administració de resoldre expressament sobre la petició formulada.
4. Correspon, en tot cas, a la persona titular de la Direcció General de Diversitat Funcional la resolució de les sol·licituds amb un informe previ i proposta de la comissió d’avaluació, una vegada es publique la resolució de la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual es donarà publicitat a la línia pressupostària concreta i a l’import global màxim definitiu destinat a la concessió de les ajudes previstes en la present convocatòria.
Aquesta comissió elaborarà, seguint l’ordre de puntuació, una llista única prioritzada d’expedients complets i elevarà a l’òrgan competent per a la concessió de subvencions les propostes de concessió a favor del nombre de beneficiaris que permeten les disponibilitats de crèdit.

5. Les subvencions a programes d’ocupació amb suport, per raons d’interés públic, es tramitaran amb la màxima celeritat i, si és el cas, caràcter d’urgència, tal com estableix la Llei 9/2016, de 28 d’octubre, de regulació dels procediments d’emergència ciutadana en l’Administració de la Comunitat Valenciana.



Huité. Recursos
Les resolucions que es dicten d’acord amb el que disposa l’article anterior posaran fi a la via administrativa i contra aquestes es podrà interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seua notificació o bé directament recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la seua notificació, de conformitat amb allò que disposa l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Nové. Criteris de valoració de les sol·licituds
1. La valoració de les sol·licituds de subvenció s’efectuarà atesos els criteris següents, que hauran d’estar reflectits en la memòria del programa, el servei o el pla d’actuació:
a) Interés i repercussió social del programa o servei. Es valorarà fins a un màxim de 50 punts, de la manera següent:
a.1) Necessitats socials que cobreix, que es valorarà fins a 20 punts, d’acord amb els criteris següents:
– Programes i serveis que cobreixen necessitats socials bàsiques d’intervenció, respir familiar, ocupació amb suport, col·laboració i dinaminació d’entitats tutelars i promoció de persones amb capacitat limitada judicialment i programes de foment de la vida independent: fins a 15 punts.
– Programes de cooperació social, de suport i atenció sociosanitària: fins a 12 punts.
– Programes de convivència, oci i temps lliure, campanyes de sensibilització i programes de teràpia assistida amb animals: fins a 10 punts.

– Programes d’activitats formatives i plans d’actuació per a activitats d’investigació social: fins a 5 punts.
– Inexistència d’altres recursos finançats per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través de l’òrgan competent en matèria de diversitat funcional en el mateix àmbit territorial (comarca): 5 punts.
a.2) Nombre de persones usuàries o beneficiàries, que es valoraran fins a 10 punts, d’acord amb el criteri següent:
– A partir de 101 usuaris directes: 10 punts.
– De 41 a 100 usuaris directes: 8 punts.
– De 21 a 40 usuaris directes: 6 punts.
– 20 usuaris o menys directes: 4 punts.
a.3) Sector o col·lectiu social a què es dirigeixen valorant la continuïtat de les actuacions en el dit col·lectiu i la seua execució positiva: fins a 10 punts, d’acord amb els criteris següents:
– Continuïtat del programa o el servei: fins a un màxim de 7 punts a raó d’1 punt per any de realització.
– Execució positiva: fins a 3 punts.
a.4) Cobertura territorial, que es valorarà fins a 10 punts, d’acord amb els criteris següents:
– Programa o servei d’àmbit autonòmic o provincial: 10 punts.

– Programa o servei d’àmbit comarcal o local: 7 punts.
b) La qualitat del programa o el servei que s’hi desenvoluparà. Es valorarà fins a un màxim de 20 punts, de la manera següent:
– Descripció d’objectius, coherència de mitjans (mitjans humans i tècnics) i fins: fins a 8 punts.
– Metodologia (marc en què es desenvolupen les actuacions, selecció de tasques que s’executaran, processos i nivell global de desenvolupament del projecte): fins a 7 punts.
– Avaluació del programa o el servei (definició d’indicadors segons els objectius, la utilització d’instruments de valoració d’objectius que permeta l’adequada avaluació i seguiment del programa o el servei i la valoració del grau de satisfacció de les persones usuàries): fins a 5 punts.
c) Experiència acreditada de l’entitat sol·licitant. Es valorarà fins a un màxim de 10 punts, a raó d’1 punt per any d’experiència acreditada en activitats, centres o serveis d’atenció social a persones amb diversitat funcional.
d) Viabilitat econòmica. Es valorarà la capacitat de finançament de l’entitat amb recursos econòmics propis i d’altres ens públics o privats: fins a 10 punts.
e) Clàusules socials. Es valorarà fins a un màxim de 10 punts, d’acord amb els criteris de valoració següents:
e.1) La creació i el manteniment d’ocupació per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %, fins a un màxim de 7 punts, d’acord amb els criteris següents:
– En cas d’entitats amb plantilla inferior a 50 treballadors: si disposen de dos treballadors amb discapacitat, 7 punts; si disposen d’un treballador amb discapacitat, 5 punts.
– En cas d’entitats amb plantilla de 50 o més treballadors: si disposen de tres treballadors amb discapacitat, 7 punts, si disposen de dos treballadors amb discapacitat, 5 punts.
e.2) L’experiència acreditada de l’entitat i de l’equip humà en matèria específica d’igualtat de gènere de persones amb diversitat funcional i del seu personal, assenyalant-hi actuacions i treballs realitzats en els tres últims anys, així com titulació, formació i experiència específica en matèria de gènere. Aquest criteri es valorarà amb un màxim de 3 punts, a raó d’un punt per any acreditat d’implantació d’un pla d’igualtat.

En tot cas, els plans d’igualtat han d’estar visats per l’òrgan competent per a això abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Desé. Criteris per a determinar l’import de la subvenció
1. La quantia màxima que es podrà concedir a cada entitat serà el 75 % de la quantia total del projecte per al qual se sol·licita la subvenció i pels imports màxims següents, depenent de l’àmbit territorial d’aquest:

– Àmbit local: 10.000 €
– Àmbit comarcal: 40.000 €
– Àmbit provincial: 140.000 €
– Àmbit autonòmic: 160.000 €
Igualment, la quantia màxima que es podrà concedir a una entitat per la totalitat de programes subvencionats serà de 220.000 €.
2. El percentatge de l’ajuda que es concedirà sobre el cost total del programa o el servei es determinarà d’acord amb la puntuació obtinguda i d’acord amb els percentatges màxims que a continuació s’assenyalen, i no es podrà concedir subvenció a les sol·licituds que no obtinguen la puntuació mínima de 60 punts.

Puntuació obtinguda % Subvenció
De 95 a 100 punts 100 % de l’import màxim a subvencionar
De 85 a 94 punts 90 % de l’import màxim a subvencionar
De 75 a 84 punts 75 % de l’import màxim a subvencionar
De 65 a 74 punts 60 % de l’import màxim a subvencionar
De 60 a 64 punts 45 % de l’import màxim a subvencionar



En cas d’empat en la puntuació, per a l’establiment de la preferència per a l’atorgament i l’ordre de prioritat caldrà ajustar-se en primer lloc els programes que més puntuació hagen obtingut en l’apartat a.1) (necessitats que cobreixen) i si l’empat persisteix, es dirimirà per la major puntuació obtinguda en l’apartat e) (altres criteris funcionals o d’interés social).
Si l’empat persisteix, caldrà ajustar-se a la data d’entrada de la sol·licitud, i tindrà prioritat la que tinga la data anterior.
2. L’import de les subvencions en cap cas podrà ser d’una quantitat que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos de l’entitat, per a la mateixa finalitat, supere el cost de l’activitat subvencionada.

Onzé. Condicions de la concessió de subvenció
1. Les persones beneficiàries de la subvenció tenen l’obligació general de realitzar l’activitat que fonamente la concessió de la subvenció en la forma i les condicions establides en la resolució.
2. A més de les obligacions que amb caràcter general s’estableixen en l’article 14 de la Llei 38/2003, de 23 de novembre, general de subvencions, i en l’article 19 de l’Ordre 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’estableixen les següents obligacions específiques de les persones beneficiàries:
a) Atindre’s als criteris de coordinació i planificació que establisca la direcció general competent en matèria de persones amb diversitat funcional, a fi de racionalitzar i optimitzar l’ús dels recursos disponibles en matèria de serveis socials.
b) Comunicar a la direcció general i a la direcció territorial corresponent la sol·licitud i la concessió de qualsevol ajuda per part d’altres organismes públics o privats. L’incompliment d’aquesta obligació podrà ser causa de minoració i reintegrament de les quantitats percebudes indegudament.
c) Formalitzar els documents de seguiment tècnic i financer elaborats per la direcció general competent en matèria de persones amb diversitat funcional, i assumir les actuacions de control financer que corresponen a la Intervenció General de la Generalitat en relació amb la subvenció.
d) No alterar la finalitat de les subvencions i complir les obligacions que estableix la legislació vigent per als perceptors de fons públics.

e) Facilitar la inspecció i el control de la Conselleria competent en matèria d’igualtat i polítiques inclusives.
f) De conformitat amb el que preveu l’art. 3.2, Llei 2/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de transparència, bon govern i participació ciutadana de la Comunitat Valenciana si el beneficiari rep una ajuda per import superior a 10.000 euros haurà de donar l’adequada publicitat a aquesta, i indicarà com a entitat concedent la Generalitat, l’import rebut i el programa, l’activitat, la inversió o l’actuació subvencionada.


Dotzé. Règim de lliurament de pagaments
1. El pagament de la subvenció per a programes i serveis per a persones amb diversitat funcional es realitzarà d’acord amb el règim previst en la Llei de pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2018, per al pagament dels serveis socials especialitzats o, en absència d’aquest, es basarà en el règim general previst en la Llei 1/2015 de, 6 de febrer de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions.
2. En qualsevol cas, les persones que resulten beneficiàries de la subvenció, durant el mes de gener de l’exercici següent, hauran de justificar la totalitat de la despesa anual objecte de la subvenció moment a partir del qual es procedirà a la liquidació d’aquesta, de la qual podrà derivarse una regularització, que implicarà l’exigència de reintegrament dels imports indegudament percebuts, en cas que la justificació siga insuficient.

Tretzé. Forma i termini de justificació de les subvencions
1. La justificació de la subvenció es realitzarà per mitjà de la presentació davant de la Direcció Territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la documentació necessària per a acreditar la totalitat de la despesa anual objecte de la subvenció, s’hi caldrà incloure la següent:
a) Documents acreditatius de la despesa corresponent a les despeses del personal que participa en la realització del programa o el servei i els documents acreditatius del pagament a la Seguretat Social de les quotes relatives a les cotitzacions socials dels treballadors.
b) Quan existisquen persones que col·laboren en els programes a canvi d’una gratificació, hauran de presentar-se els rebuts justificatius de la despesa, en els quals consten el nom de l’entitat i el nom, els cognoms i el DNI de la persona col·laboradora. Així mateix, si hi ha persones treballant en el programa o el servei en virtut de contractes de prestació de serveis, hauran d’aportar-se les corresponents factures emeses pels esmentats professionals, així com la documentació acreditativa que aquests compleixen els requisits exigits per la legislació tributària vigent.
c) Rebut del pagament de l’assegurança de responsabilitat civil i d’accidents que cobrisca al personal que intervé, inclòs, si és el cas, el personal voluntari i la totalitat de les persones usuàries del programa o el servei.
d) Declaració responsable de la persona titular o responsable de l’entitat de les despeses generals i de funcionament del programa, desglossades per conceptes. D’acord amb el que disposa l’article 84 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, en aquest supòsit, la revisió de les factures o els documents de valor probatori anàleg que, si és el cas, formen part del compte justificatiu, hauran de ser objecte de comprovació en els quatre anys següents sobre la base d’una mostra representativa, sense perjuí de les especialitats previstes en l’apartat 3 de l’article 75 d’aquest reglament.
La direcció territorial competent podrà, en qualsevol moment, sol·licitar la presentació de les factures acreditatives de les despeses efectuades, sense perjuí del que disposa el paràgraf anterior.
2. S’exceptua la justificació de les ajudes concedides per al desenvolupament de programes i serveis per a la promoció de l’autonomia de persones amb diversitat funcional d’àmbit autonòmic, que haurà de realitzar-se per mitjà de la presentació de la documentació assenyalada anteriorment davant de la Direcció General de Diversitat Funcional.
3. Les factures acreditatives hauran de reunir els requisits arreplegats en el Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre, pel qual s’aprova el reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació, i s’hauran de presentar originals o còpies compulsades.
Abans de fotocopiar-los, els originals hauran de marcar-se amb un segell o diligència pel servei corresponent que indique el número d’expedient per a la justificació del qual han sigut presentades.

4. Per a la justificació de despeses s’haurà de presentar, al final de l’exercici, una memòria que arreplegue totes les despeses i les activitats realitzades. El contingut mínim de la memòria serà el següent:
– Breu contingut d’actuacions realitzades.
– Relació de persones usuàries del programa o servei, amb indicació del DNI, subscrita per la persona titular o responsable de l’entitat.

– Memòria econòmica completa del programa, que hi fa constar tots els ingressos especificantne l’origen i totes les despeses.
– Objectius aconseguits, quantificats i valorats.
La memòria es presentarà en suport paper i en suport informàtic (CD o USB).
5. El termini per a la justificació del lliurament de la primera bestreta de la subvenció finalitzarà el 31 d’octubre de 2018.
6. El termini màxim de justificació de despeses serà el dia 31 de gener de 2019.
7. L’incompliment del termini màxim de justificació de les subvencions podrà donar lloc al desistiment sense efectes de l’ajuda, amb exigència, si és el cas, del reintegrament de les quantitats indegudament percebudes i l’exigència de l’interés de demora des del moment del pagament de la subvenció.
Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, a comptar de l’endemà de la seua publicació, d’acord amb el que estableix els articles 8 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa o, potestativament, recurs de reposició davant d’aquest mateix òrgan en el termini d’un mes, computat en els mateixos termes, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. Tot això sense perjuí que les persones interessades puguen presentar qualsevol altre que estimen pertinent.

València, 29 de desembre de 2017.– La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives: Mónica Oltra Jarque.

linea
Mapa web