Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2018, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup C, subgrup C1, sector d'administració general, escala administrativa d'aquesta universitat, pel torn d'accés lliure, torn de promoció interna i torn per a persones amb diversitat funcional, derivades de les ofertes d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la Universitat Jaume I, corresponents als anys 2015 i 2017.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8447 de 19.12.2018
Número identificador:  2018/11628
Referència Base de Dades:  011457/2018
 



RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2018, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup C, subgrup C1, sector d'administració general, escala administrativa d'aquesta universitat, pel torn d'accés lliure, torn de promoció interna i torn per a persones amb diversitat funcional, derivades de les ofertes d'ocupació pública de personal d'administració i serveis de la Universitat Jaume I, corresponents als anys 2015 i 2017. [2018/11628]





Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública, i s'utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.



De conformitat amb les ofertes d'ocupació pública de la Universitat Jaume I de 2015, publicada en el DOGV amb data 22.12.2015, i de 2017, publicada en el DOGV amb data 15.12.2017, i a fi d'atendre les necessitats de personal en aquesta, la rectora, en exercici de les atribucions previstes en l'article 75 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i en l'article 70 del Decret 116/2010, de 27 d'agost del Consell, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Jaume I de Castelló, resol:

Convocar les proves selectives que a continuació es detallen pel sistema de concurs oposició, que es regiran pel que estableix la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, en el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; en la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana; en el Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública Valenciana, pel Decret 182/2011, de 25 de novembre, del Consell, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Jaume I, així com per la resta de normativa de desplegament i pel que disposen les següents bases de la convocatòria:





1. Objecte de la convocatòria

1.1. La present convocatòria té per objecte la selecció de personal, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a cobrir 10 places de l'escala administrativa, grup C, subgrup C1, sector administració general, amb la distribució següent:

Torn de promoció interna: 7 places.

Torn de persones amb diversitat funcional: 1 plaça.

Torn lliure: 2 places.

Només es podrà optar a un dels torns convocats. Serà motiu d'exclusió la presentació de sol·licituds a diversos torns i s'haurà d'optar per un d'aquests.

1.2. Les places que queden sense cobrir pel torn de promoció interna i pel torn de persones amb diversitat funcional s'acumularan a les del torn d'accés lliure, i viceversa.



2. Condicions generals

2.1. Per a l'admissió a aquestes proves selectives serà necessari complir els requisits següents:

2.1.1. Nacionalitat: tenir la nacionalitat espanyola o d'un Estat membre de la Unió Europea o d'algun Estat en el qual s'aplique la llibertat de circulació de treballadors i treballadores. Independentment de la seua nacionalitat, el o la cònjuge de les persones de nacionalitat espanyola i de les nacionals d'altres Estats membres de la Unió Europea, i quan així ho preveja el corresponent Tractat, el o la cònjuge de les persones nacionals d'algun Estat en el qual s'aplique la llibertat de circulació dels treballadors i treballadores, sempre que no estiguen separats de dret.

Així mateix, i amb les mateixes condicions que els o les cònjuges, podran participar els seus descendents i els del seu cònjuge, menors de 21 anys o majors de la dita edat que visquen a costa seu.



2.1.2. Edat: tenir 16 anys i no haver arribat a l'edat de jubilació.



2.1.3. Titulació: estar en possessió del títol de batxiller o títol de grau mitjà de cicle formatiu de formació professional o tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys o complides les condicions per a obtenir-lo abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i disposen del certificat que ho acredite.



Les persones aspirants amb titulacions obtingudes en l'estranger hauran d'estar en possessió de la corresponent credencial d'homologació o, si és el cas, del corresponent certificat d'equivalència.

Aquest requisit no serà aplicable a les persones aspirants que havien obtingut el reconeixement de la seua qualificació professional, en l'àmbit de les professions regulades, a l'empara de les disposicions de dret de la Unió Europea.

2.1.4. Capacitat: posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les corresponents funcions o tasques.

2.1.5. Habilitació. Per al personal funcionari interí: no haver sigut separat, o haver-se revocat el seu nomenament com a tal, amb caràcter ferm mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de qualssevol funcions públiques o d'aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas de personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d'haver sigut acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir.



2.1.6. Acreditar coneixements de valencià de nivell C1, d'acord amb la taula d'equivalències de la Universitat Jaume I. Aquesta es pot consultar en l'enllaç següent:

https://ujiapps.uji.es/ade/rest/storage/LkVCWR1UJHIZHTQEYFFFTKWQE2YF5NXO

2.2. Podran optar al torn de promoció interna el personal funcionari de carrera de la Universitat Jaume I, pertanyent a altres escales, del grup C, subgrup C2, sector d'administració general, amb una antiguitat mínima de dos anys com a funcionari o funcionària de carrera en la dita escala.

2.3. Podran optar al torn de persones amb diversitat funcional les persones aspirants que, complint els requisits anteriors, posseïsquen una diversitat funcional de grau igual o superior al 33 % i que ho formulen expressament en la sol·licitud de participació.

2.4. Les condicions per a l'admissió a les proves hauran de reunir-se en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió.

2.5. L'Administració podrà requerir a les persones aspirants que acrediten la veracitat dels requisits exigits per a participar-hi, així com de tots els documents que puguen aportar en aquest procés selectiu. Si els requisits no foren acreditats en el termini de 10 dies hàbils següents a la notificació del requeriment, la persona aspirant podrà quedar exclosa del procés selectiu.

2.6. No podrà participar en aquest procediment selectiu el personal que ja tinga la condició de personal funcionari de carrera de l'escala administrativa de la Universitat Jaume I.



3. Persones aspirants amb diversitat funcional

3.1. L'òrgan tècnic de selecció establirà, per a les persones amb diversitat funcional que així ho sol·liciten, les adaptacions necessàries per a la realització de les proves. A aquest efecte, les persones interessades hauran de formular la petició corresponent en la sol·licitud de participació en el present concurs oposició.

3.2. Si en el desenrotllament del procés selectiu se suscitaren dubtes raonables a l'òrgan tècnic de selecció respecte de la compatibilitat funcional d'una persona admesa, podrà demanar el corresponent informe de l'Oficina de Prevenció, i en aquest cas la persona admesa inicialment podrà participar condicionalment en el procés selectiu, quedant en suspens la resolució definitiva sobre l'admissió o exclusió del procés selectiu fins a la recepció del dictamen.





4. Forma i termini de presentació de sol·licituds

4.1. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les sol·licituds han de presentar-se per alguna de les formes següents:

I. Sol·licitud telemàtica

Per a presentar la sol·licitud per via electrònica és necessari posseir un certificat digital de firma electrònica, DNI electrònic o el sistema d'identificació CLAVE. La sol·licitud es formalitzarà en línia a través del registre electrònic de la Universitat Jaume I:

Presentació sol·licitud. Accés al registre electrònic

En la sol·licitud s'haurà d'indicar:

En l'apartat EXPOSA, literalment:

«Que he llegit les bases de la convocatòria; que la informació subministrada és certa i autoritze la verificació i confrontació de les dades personals incloses en la sol·licitud o que es troben en l'expedient i aportats en el procés selectiu; així com la seua comprovació en els òrgans administratius corresponents. Així mateix, manifeste que reunisc tots i cada un dels requisits exigits en la convocatòria, referits sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds i que aquests seran degudament acreditats, posteriorment, en el cas que siga seleccionat o cridat per a ser integrant de la borsa de treball; i sé, que si es dona el cas contrari, no podré ser nomenat personal funcionari de carrera o funcionari interí o contractat temporal o nomenat temporalment per millora d'ocupació, sense perjuí de la responsabilitat en què podria haver incorregut per falsedat en la sol·licitud de participació.»



En l'apartat SOL·LICITA, el que corresponga:

– En el cas de no poder acreditar el nivell de coneixements de valencià previst en la base 2.1.6 en la sol·licitud s'ha d'indicar que es desitja realitzar la prova prevista en la base 6.8.

– Participar en les proves selectives d'accés al grup C, subgrup C1, codi assumpte: 17806.

– Torn d'accés en què desitja participar (lliure, promoció interna o diversitat funcional).

Les persones amb diversitat funcional que sol·liciten mesures d'adaptació han d'indicar-ho en la sol·licitud marcant el tipus de diversitat funcional: (F) física, (P) psíquica, (S) sensorial. Així mateix, han de reflectir les mesures que se sol·liciten d'acord amb la classificació següent:

1) Eliminació de barreres arquitectòniques i taula adaptada a la cadira de rodes.

2) Ampliació del temps de duració de la prova. Per a poder dur a terme aquesta mesura d'adaptació les persones aspirants han d'acompanyar obligatòriament el certificat expedit per l'òrgan oficial competent que especifique: diagnòstic i el temps (nombre de minuts) d'ampliació que sol·licita.

3) Augment de la mida dels caràcters del qüestionari, per dificultat de visió.

4) Necessitat d'intèrpret, a causa de sordesa.

5) Sistema Braille d'escriptura, o ajuda d'una persona per invident.



6) Altres, especificant-les.

Finalment, en l'apartat Destinació s'indicarà Servei de Recursos Humans i es polsarà enviar per a registrar la sol·licitud.

II. Sol·licitud presencial

Excepcionalment, només quan no siga possible presentar la sol·licitud de forma telemàtica, podrà presentar-se la sol·licitud segons el model de l'annex III.

La presentació de sol·licituds en la modalitat presencial es pot efectuar en el Registre General de la Universitat Jaume I, o per qualsevol de les formes establides en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



En el cas que s'optara per presentar la sol·licitud davant d'una oficina de Correus, es farà en sobre obert, perquè la sol·licitud siga datada i segellada pel personal de Correus abans de ser certificada. Si no es fa d'aquesta manera es considerarà presentada en la data d'entrada en qualsevol dels llocs establits en el paràgraf anterior. Les sol·licituds subscrites a l'estranger podran cursar-se, en el termini expressat en la base 4.4, a través de les representacions diplomàtiques o consulars espanyoles corresponents, els quals les remetran a continuació a l'organisme competent.

Per a ser admeses i, si és el cas, prendre part en les proves selectives corresponents, les persones aspirants han de firmar la declaració responsable que figura en la instància d'acord amb el model oficial, en la qual manifesten que reuneixen tots i cada un dels requisits exigits, referits sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds, i hauran d'acreditar-los posteriorment, en el cas que siguen seleccionades.



5. Drets d'examen i forma de pagament

5.1. Els drets d'examen són de 15 euros.

En el cas que la presentació de la sol·licitud de participació en les proves es realitze per mitjans telemàtics s'aplicarà de forma automàtica una bonificació del 10 % sobre el preu de la taxa d'admissió a aquestes proves selectives, que serà acumulable, si és el cas, amb la bonificació per família nombrosa de categoria general.

5.2. Bonificacions

Les persones aspirants que siguen membres d'una família nombrosa de categoria general o d'una família monoparental de categoria general disfrutaran d'una bonificació del cinquanta per cent de la quota íntegra.



5.3. Exempcions

Estan exempts del pagament de la taxa:

a) Les persones aspirants que siguen membres d'una família nombrosa de categoria especial o d'una família monoparental de categoria especial.

b) Les sol·licitants que siguen víctimes d'actes de violència sobre la dona que acrediten aquesta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova previstos en els articles 9.1 i 9.2 de la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

c) Les persones aspirants amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 per cent.

d) Les persones aspirants que estiguen en situació d'exclusió social i aquesta s'acredite per l'òrgan competent en matèria de benestar social de l'ajuntament de residència.



5.4. Forma de pagament per a les sol·licituds presentades de forma telemàtica

Només es realitzarà el pagament electrònic si la sol·licitud s'ha presentat telemàticament. Si la persona interessada no té dret a la bonificació prevista en l'apartat 5.2, el pagament de la taxa es realitzarà mitjançant targeta de crèdit o dèbit, a través de l'enllaç següent:

https://e-ujier.uji.es/pls/www/pagaments.ini?p_id=14&p_importe=13,5&p_referencia=17806

En el cas que sí que es tinga dret a la bonificació prevista en l'apartat 5.2, el pagament de la taxa es realitzarà mitjançant targeta de crèdit o dèbit, a través de l'enllaç següent:

https://e-ujier.uji.es/pls/www/pagaments.ini?p_id=14&p_importe=6,75&p_referencia=17806

5.5. Forma de pagament per a les sol·licituds presentades de forma presencial

Si la sol·licitud es presenta de forma presencial el pagament de la taxa s'efectuarà amb ingrés en el compte corrent de la Universitat Jaume I (ES36 Banco Santander, entitat 0049, sucursal 4898, DC 95, núm. de compte 2816129170). En el justificant, que s'ha d'adjuntar a la sol·licitud, ha de constar a més del nom i els cognoms, el número del document nacional d'identitat.

5.6. En cap cas el pagament de les taxes suposa la substitució del tràmit de presentació davant de l'administració pública dins del termini establit i en la forma escaient.

La falta de la justificació de l'abonament dels drets d'examen determinarà l'exclusió de la persona aspirant.

5.7. Procedirà la devolució de les taxes per drets d'examen únicament en els supòsits i a través dels procediments previstos en l'article 1.2-6 de la Llei 20/2017, de 28 de desembre, de la Generalitat, de taxes.





6. Admissió de les persones aspirants

6.1. Les persones aspirants queden vinculades a les dades que hagen fet constar en les seues sol·licituds, i únicament poden demandar la seua modificació per mitjà d'un escrit motivat, dins del termini establit en la base 4.1 per a la presentació de sol·licituds.

6.2. Acabat el termini de presentació de sol·licituds, prèvia verificació que s'ha realitzat el pagament dels drets d'examen, l'òrgan convocant dictarà una resolució, que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que contindrà la relació provisional de persones admeses i excloses a la realització de les proves per cada un dels torns.



6.3. Les persones aspirants podran, en el cas d'error o exclusió, esmenar els defectes en què hagen incorregut en la seua sol·licitud o realitzar les al·legacions que consideren convenients, en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la relació provisional de persones admeses i excloses, d'acord amb el que estableix l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

6.4. En tot cas, a fi d'evitar errors i, en el supòsit de produir-se, possibilitar la seua esmena dins del termini establit i en la forma escaient, les persones aspirants han de comprovar no només que no figuren en la relació provisional de persones excloses sinó, a més, que les seues dades personals i torn triat consten correctament en les pertinents relacions de persones admeses.

6.5. Transcorregut el termini anterior, vistes les al·legacions i esmenats els defectes, si és el cas, es dictarà una resolució que elevarà a definitiva la relació de persones admeses i excloses a la realització de les proves para cada un dels torns, i que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

6.6. En la resolució mitjançant la qual es faça pública la relació definitiva de persones admeses a la realització de les proves s'establirà, amb almenys 15 dies d'antelació, la data, el lloc de celebració i l'hora de començament de les proves, així com l'ordre de crida de les persones admeses, iniciant-se l'ordre en la lletra «B», segons el resultat del sorteig celebrat el dia 10 d'abril de 2017 (DOGV 8034, 08.05.2017).



6.7. Prova de coneixement del castellà per a les persones admeses que no posseïsquen la nacionalitat espanyola:

Amb caràcter previ a la realització de les proves de l'oposició, les persones que no posseïsquen la nacionalitat espanyola i del seu origen no es desprenga el coneixement del castellà hauran d'acreditar el coneixement d'aquest mitjançant la realització d'una prova en què es comprovarà que posseeixen un nivell adequat de compressió i expressió oral i escrita en aquesta llengua.

El contingut d'aquesta prova s'ajustarà al que disposa el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, pel qual es regulen diplomes d'espanyol com a llengua estrangera.

La prova es qualificarà d'«apta» o «no apta», i serà necessari obtenir la valoració «apta» per a passar a realitzar les proves de la fase d'oposició.

Queden eximides de realitzar aquesta prova les persones que estiguen en possessió del Diploma d'Espanyol com a Llengua Estrangera regulat en el Reial decret 1137/2002 de 31 d'octubre, o del certificat d'aptitud en espanyol per a persones estrangeres expedit per les escoles oficials d'idiomes, o acrediten estar en possessió d'una titulació acadèmica espanyola expedida per l'òrgan oficial competent en el territori espanyol.

6.8. Proves de coneixements de valencià per a les persones admeses que no posseïsquen el nivell C1:

La prova es qualificarà d'«apta» o «no apta», sent necessari obtenir la valoració «apta» per a passar a realitzar les proves de la fase d'oposició.

Queden eximides de realitzar aquesta prova les persones que acrediten alguns dels certificats, diplomes i cursos de coneixements de valencià previstos en la taula d'equivalències de la Universitat Jaume I. Aquesta es pot consultar en l'enllaç següent:

https://ujiapps.uji.es/ade/rest/storage/LkVCWR1UJHIZHTQEYFFFTKWQE2YF5NXO



7. Proves selectives

7.1. El procediment de selecció serà el de concurs oposició, i constarà d'una fase d'oposició, de caràcter obligatori i eliminatori, i d'una fase de concurs, de caràcter obligatori.

7.2. Desenvolupament de la fase d'oposició

Per a les persones aspirants pel torn lliure i torn de persones amb discapacitat funcional, l'oposició constarà de dos exercicis obligatoris i eliminatoris. Per a les que participen pel torn de promoció interna, l'oposició constarà d'un exercici, que serà el corresponent a la base 7.2.2 d'aquesta convocatòria.

7.2.1 Primer exercici

Consistirà en un test amb quatre respostes alternatives, de les quals només una en serà la correcta, i versarà sobre el contingut del temari que figura en l'annex I d'aquesta convocatòria. Els errors penalitzaran un terç de valor de la correcta.

La nota de test vindrà determinada per la fórmula següent:







On:

N = nota del test

A = nombre d'encerts

E = nombre d'errors

n = nombre de preguntes



El temps de realització de l'examen serà determinat prèviament per l'òrgan tècnic de selecció i en cap cas serà inferior a 50 segons per pregunta.

7.2.2. Segon exercici

Consistirà a contestar per escrit un qüestionari de tipus test de preguntes teòriques/pràctiques referides al temari que figura en l'annex I, amb quatre respostes alternatives de les quals només una en serà la correcta. Els errors penalitzaran un terç del valor de la correcta.

La nota d'aquesta prova vindrà determinada per la fórmula següent:









On:

N = nota del test

A = nombre d'encerts

E = nombre d'errors

n = nombre de preguntes



El temps de realització de l'examen serà determinat prèviament per l'òrgan tècnic de selecció.

7.3. Qualificació dels exercicis

7.3.1. La puntuació màxima que es podrà obtenir en la fase d'oposició, torn lliure, i persones amb discapacitat, serà de 60 punts, que es distribuirà de la manera següent:

Primer exercici: l'exercici es qualificarà de 0 a 28 punts, i serà necessari obtenir per a superar-lo un mínim de 14 punts.

Segon exercici: l'exercici es qualificarà de 0 a 32 punts, i serà necessari obtenir per a superar-lo un mínim de 16 punts.

7.3.2. La puntuació màxima que es podrà obtenir en la fase d'oposició pel torn de promoció interna serà de 32 punts, corresponent a l'exercici previst en la base 7.2.2 d'aquesta convocatòria, i serà necessari obtenir un mínim 16 punts per a superar l'exercici.

7.4. Qualificació final de la fase d'oposició

Per a superar la fase d'oposició, pel torn lliure i torn de persones amb discapacitat funcional, serà necessari obtenir un mínim de 30 punts, puntuació que vindrà determinada per la suma de les puntuacions obtingudes en els dos exercicis.

En el cas de les persones aspirants presentades pel torn de promoció interna, el mínim per a superar la fase d'oposició serà de 16 punts.



7.5. Fase de concurs

Només podran participar en la fase de concurs les persones admeses que hagen superat la fase d'oposició.

Els mèrits al·legats per les persones participants hauran d'haver sigut obtinguts o computats fins a la data de finalització del termini de presentació d'instàncies.

La puntuació màxima en la fase de concurs serà de 40 punts, que es distribuiran d'acord amb el barem que figura en l'annex II.

7.6. Puntuació final del concurs oposició

La puntuació final del concurs oposició s'obtindrà sumant la puntuació obtinguda en les dues fases.

A continuació, es configuraran tres llistes corresponents al torn d'accés lliure, promoció interna i persones amb diversitat funcional, ordenades per puntuació de major a menor, que s'interromprà quan el nombre de persones incloses en aquestes coincidisca amb el nombre de llocs convocats, per cada torn, tenint en compte el que disposa la base 1.1. Aquestes constituiran la llista definitiva de persones aprovades.

7.6.1 En el cas que alguna persona del torn de persones amb discapacitat funcional superara el procés selectiu i no obtinguera plaça en el seu torn, si la seua puntuació total del concurs– oposició fora superior a l'obtinguda per una altra persona del torn lliure, serà inclosa amb la seua puntuació en l'ordre que corresponga dins del torn lliure.

7.7. Els casos d'empat que es produïsquen es dirimiran de la manera següent:

Caldrà ajustar-se, en primer lloc, a la puntuació més alta obtinguda en la fase d'oposició, i si persistira l'empat, aquest es dirimirà per la puntuació més alta obtinguda en els distints apartats del barem del concurs, pel mateix ordre en què figuren relacionats.

En cas de persistir l'empat es resoldrà, en tercer lloc, en favor de la persona amb diversitat funcional, i si l'empat es produeix entre les dites persones, es triarà qui tinga acreditat un major percentatge de discapacitat.

En cas de persistir l'empat, si aquest fora entre persones de distint sexe, es dirimirà a favor del sexe que estiga infrarepresentat dins del col·lectiu de persones que formen part de l'escala administrativa de la Universitat Jaume I en la data de publicació de la present convocatòria.



Finalment, si encara persistira l'empat, aquest es dirimirà per ordre alfabètic del primer cognom de les persones aspirants empatades, iniciant-se l'esmentat ordre per la lletra «B» segons el resultat del sorteig celebrat el dia 10 d'abril de 2017 (DOGV 8034, 08.05.2017).



8. Desenvolupament de les proves selectives

8.1. El primer exercici es realitzarà en el lloc, data i hora que s'establisca en la resolució per la qual s'aprove i publique en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la llista definitiva de persones admeses a la realització de les proves.

8.2. Les persones admeses seran convocades per a la realització de cada exercici en crida única. Perdran el seu dret quan es personen en els llocs de celebració una vegada iniciades les proves o per la inassistència a aquestes, encara que es dega a causes justificades. Tractant-se de proves orals o altres de caràcter individual i successiu, l'òrgan tècnic de selecció podrà apreciar les causes al·legades i admetre la persona aspirant, sempre que les mateixes no hagen finalitzat i la dita admissió no menyscabe el principi d'igualtat amb la resta del personal.



Així mateix, si alguna de les persones aspirants no pot completar el procés selectiu a causa d'embaràs de risc o part, degudament acreditat, la seua situació quedarà condicionada a la finalització del mateix i a la superació de les fases que hagen quedat ajornades, i no podran demorar-se aquestes de manera que es menyscabe el dret de la resta de les persones aspirants a una resolució del procés ajustada a temps raonables, la qual cosa haurà de ser valorat per l'òrgan tècnic de selecció i, en tot cas, la realització d'aquelles tindrà lloc abans de la publicació de la llista d'aspirants que han superat el procés selectiu. Idèntica previsió resulta d'aplicació a les víctimes de violència de gènere quan acrediten degudament que no poden assistir per motius de seguretat.



S'hauran d'observar en tot moment les instruccions de l'òrgan tècnic de selecció o del personal ajudant o assessor durant la celebració de les proves, amb vista a l'adequat desenrotllament d'aquestes. Qualsevol alteració en el normal desenrotllament de les proves per part d'una persona aspirant quedarà reflectida en l'acta corresponent, i la dita persona aspirant podrà continuar el desenrotllament de l'exercici amb caràcter condicional fins que resolga l'òrgan tècnic de selecció sobre l'incident.



Abans de l'inici de cada exercici i sempre que s'estime convenient durant el desenrotllament d'aquest, les persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció, el personal ajudant o assessor comprovaran la identitat de les persones admeses mitjançant la presentació del DNI, NIE, del passaport o del permís de conduir emès a Espanya, sense que per a aquest efecte siguen vàlides les fotocòpies compulsades dels dits documents; així com, si és el cas, de l'exemplar per a la persona interessada de la sol·licitud d'admissió a les proves.

8.3. Tota la informació que siga necessària comunicar a les persones aspirants, la llista de persones aprovades de cada un dels exercicis, la valoració dels mèrits i qualsevol altre anunci que l'òrgan tècnic de selecció estime pertinent, es publicarà en el Tauler d'Anuncis Oficials de la Universitat Jaume I, «Convocatòries PAS»

8.4. En totes les proves d'aquesta convocatòria l'òrgan tècnic de selecció prendrà les mesures que siguen necessàries per a garantir l'anonimat en la valoració d'aquestes, i seran anul·lats tots aquells exercicis en què s'incloga alguna marca que puga identificar la seua autoria.





9. Publicitat de les llistes

9.1. En finalitzar cada un dels exercicis de la fase d'oposició l'òrgan tècnic de selecció publicarà en el Tauler d'Anuncis Oficials de la Universitat Jaume I, «Convocatòries PAS», la relació de persones que han superat la prova amb expressió del seu nom, cognoms, document d'identitat, el torn d'accés i la puntuació obtinguda. S'entendrà que han superat la prova únicament aquelles persones aspirants que han obtingut la puntuació mínima exigida per a superar els exercicis segons el que disposa la base 7.

9.2. Una vegada finalitzada la fase d'oposició, l'òrgan tècnic de selecció, mitjançant anunci publicarà en el Tauler d'Anuncis Oficials de la Universitat Jaume I, «Convocatòries PAS», les llistes amb la qualificació final de la fase d'oposició a què fa referència la base 7.4 que constituirà la llista de les persones admeses que han superat la fase d'oposició en cada un dels torns per ordre de puntuació i que passaran a la fase de concurs.

A les persones incloses en les esmentades llistes se'ls concedirà un termini de 10 dies hàbils perquè presenten, obligatòriament, un currículum acompanyat de tots aquells documents acreditatius dels mèrits previstos en l'annex II, degudament compulsats. Si els mèrits que s'al·leguen ja consten en el registre de personal de la Universitat Jaume I, únicament serà necessari citar-los en el currículum, sense aportar-hi els documents corresponents. Només es valoraran els mèrits al·legats en el currículum.

9.3. Una vegada baremats els mèrits, l'òrgan tècnic de selecció exposarà en el Tauler d'Anuncis Oficials de la Universitat Jaume I, «Convocatòries PAS», les llistes provisionals de persones aspirants amb la puntuació obtinguda en la fase de concurs per cada un dels torns, desglossada en els distints apartats del barem, i es concedirà un termini de 10 dies hàbils perquè formulen les reclamacions que estimen pertinents en relació amb la baremació.

9.4. Resoltes les possibles reclamacions, l'òrgan tècnic de selecció, mitjançant anunci, publicarà en el Tauler d'Anuncis Oficials de la Universitat Jaume I, «Convocatòries PAS», les llistes definitives amb la puntuació obtinguda en la fase de concurs, desglossada en els distints apartats del barem. Aquesta publicació servirà de notificació a les persones interessades, així com la relació definitiva de persones aprovades en cada un dels torns pel seu ordre de puntuació total a què es refereix la base 7.6.

En cap cas l'òrgan tècnic de selecció podrà declarar que han aprovat el procés selectiu un nombre superior al de llocs de treball convocats, tenint en compte el que preveuen les bases 1 i 10 de la present convocatòria.



10. Relació definitiva i presentació de documents

10.1. L'òrgan tècnic de selecció elevarà al Rectorat de la Universitat Jaume I la relació definitiva de persones aprovades, per ordre de puntuació total, perquè en el termini de 20 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la seua publicació aporten davant del Servei de Recursos Humans els documents següents:

10.1.1. Fotocòpia compulsada del DNI o NIE.

10.1.2. Fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigible segons el que estableix la base 2.1.3 de la convocatòria o certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol. En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger, fotocòpia compulsada de la credencial que acredite l'homologació que corresponga o, si és el cas, del corresponent certificat d'equivalència.

10.1.3. Per al personal funcionari interí: declaració jurada de no haver sigut separat, o haver-se revocat el seu nomenament com a tal, amb caràcter ferm mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de qualssevol funcions públiques o d'aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas de personal laboral, declaració jurada de no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d'haver sigut acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir.

Per a persones nacionals d'altres Estats: no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver sigut sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu Estat l'accés a l'ocupació pública.

10.1.4. Certificat mèdic acreditatiu de posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions dels llocs de treball oferits.

10.1.5. Segons el que s'indica en l'article 20 del Decret 3/2017, de 13 de gener, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, les persones que superen les proves selectives hauran d'acreditar els seus coneixements de valencià en el corresponent grau mitjà o C1, d'acord amb la base 6.8 d'aquesta convocatòria.

10.2. Les persones que superen les proves selectives pel torn de persones amb diversitat funcional hauran de presentar, a més dels documents anteriors, la fotocòpia compulsada de la certificació de la Conselleria competent o òrgans competents d'altres administracions públiques que acredite discapacitat igual o superior al 33%, així com l'informe de compatibilitat per a l'exercici de les tasques i funcions del lloc.



10.3. Les persones que superen les proves selectives i que van sol·licitar una de les exempcions establides en la base 5.3 o la bonificació prevista en la base 5.2 hauran de presentar fotocòpia compulsada dels documents acreditatius de tal exempció o bonificació.

10.4. Les persones aspirants seleccionades que, dins del termini indicat i excepte casos de força major, no presenten la documentació acreditativa o de la mateixa es deduïra que no tenen algun dels requisits exigits, no podran ser nomenades personal de l'administració de la Universitat Jaume I, sense perjuí de la responsabilitat en què podien haver incorregut per falsedat en les seues sol·licituds de participació.



10.5. No obstant el que disposen els apartats anteriors, d'acord amb el que estableix l'article 28 de la Llei 39/2015, l'òrgan gestor del procés selectiu podrà accedir a les bases de dades de les administracions públiques, exclusivament als efectes de verificar les dades relatives a la condició de personal amb diversitat funcional, família nombrosa, titulació acadèmica i nivell de coneixements de valencià, llevat que la persona interessada manifeste expressament que no presta el seu consentiment marcant amb aquest fi la casella continguda en el formulari de la sol·licitud.



11. Nomenament de personal funcionari de carrera

Transcorregut el termini de presentació de la documentació es dictarà una resolució, que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per la qual es portarà a terme el nomenament com a personal funcionari de carrera de l'escala administrativa de l'administració de la Universitat Jaume I, grup C, subgrup C1, de les persones aprovades a què fa referència la base 9.4, prèvia l'adjudicació d'un lloc de treball d'acord amb la puntuació obtinguda.

A fi d'assegurar la cobertura de les places convocades, quan es produïsquen renúncies de les persones seleccionades, abans del seu nomenament o presa de possessió, l'òrgan convocant podrà requerir de l'òrgan tècnic de selecció la relació complementària de les persones que seguisquen a les propostes, per al seu possible nomenament com a personal funcionari de carrera.

12. Òrgans tècnics de selecció

12.1. L'òrgan tècnic de selecció de la convocatòria estarà compost per: president o presidenta, secretari o secretària i tres vocals, i s'haurà de designar el mateix nombre de suplents.

12.2. La relació nominal de les persones que integren l'òrgan tècnic de selecció serà publicada amb una antelació mínima d'un mes a la data de començament de les proves, mitjançant una resolució que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, una vegada hagen sigut publicades les llistes provisionals de persones admeses i excloses.

12.3. L'òrgan tècnic de selecció, per a la realització de les proves, podrà sol·licitar la designació de personal col·laborador, ajudant i assessor especialista que crega oportuns.

12.4. Correspon a l'òrgan tècnic de selecció les funcions relatives a la determinació concreta del contingut de les proves i a la qualificació de les persones admeses, tant en la fase de l'oposició com en la fase del concurs, així com, en general, l'adopció de totes les mesures que siguen necessàries amb vista al correcte desenrotllament de les proves selectives.

12.5. Les persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció, així com el personal assessor, han d'abstenir-se i podran ser recusades per les persones interessades quan concórreguen en ells circumstàncies de les previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Així mateix, hauran d'abstenir-se les persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció que havien realitzat tasques de preparació de persones aspirants en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.

12.6. Als efectes de comunicacions i de qualsevol altra incidència l'òrgan tècnic de selecció tindrà la seua seu en el Servei de Recursos Humans de la Universitat Jaume I

12.7. L'òrgan tècnic de selecció, als efectes de gratificacions i indemnitzacions, es regirà pel que disposa el Decret 95/2014, de 13 de juny, del Consell, pel qual es modifica el Decret 24/1997, d'11 de febrer i el Decret 175/2006, de 24 de novembre, (DOGV, número 7.229, de 19.06.2014).

12.8. El funcionament de l'òrgan tècnic de selecció s'adaptarà al que estableix la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i la resta de normativa vigent.



13. Recursos

13.1. La present convocatòria, les seues bases i tots els actes administratius siguen dictats per a desplegar-la, excepte les actuacions de l'òrgan tècnic de selecció, posen fi a la via administrativa, i podran ser impugnats per les persones interessades mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seua publicació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es podrà interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seua publicació, davant el mateix òrgan que va dictat l'acte contra el qual es recorre. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en els articles 10, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjuí que les persones interessades puguen exercitar, si és el cas, qualsevol altre que estimen procedent.

13.2. Contra les resolucions i actes de tràmit de l'òrgan tècnic de selecció, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procediment, produeixen indefensió o perjuí irreparable a drets i interessos legítims, podrà interposar-se recurs d'alçada previst en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Castelló de la Plana, 4 de desembre de 2018.– La rectora: Eva Alcón Soler.





ANNEX I

Temari



I. Dret constitucional i organització administrativa

1. La Constitució espanyola de 1978. Estructura i reforma. Els principis constitucionals, els drets fonamentals i les llibertats públiques: regulació, garantia i suspensió.

2. La Corona. La seua regulació en la Constitució espanyola. Funcions constitucionals del rei. Successió i regència.

3. Les Corts Generals. Congrés dels Diputats i el Senat: composició, atribucions i funcionament. Relacions entre les cambres. La o el Defensor del Poble.

4. El Govern. El president o presidenta del govern. El Consell de Ministres. Designació, causes de cessament i responsabilitat del Govern. Les funcions del govern. Relacions entre el Govern i les Corts Generals.



5. L'Administració Pública: principis constitucionals que la informen. Govern i Administració. Règim jurídic del sector públic.



6. L'Administració General de l'Estat. Les i els ministres. Les i els secretaris d'Estat. Les i els sotssecretaris. L'Administració perifèrica de l'Estat. Òrgans i competències. Altres òrgans administratius.



7. El Poder judicial. La regulació constitucional de la justícia. El Consell General del Poder Judicial: composició i funcions.

8. El Tribunal Constitucional. Naturalesa, composició i competències. Regulació constitucional.

9. L'organització territorial de l'Estat. Les comunitats autònomes. El sistema de distribució de competències en la Constitució. La legislació bàsica de l'Estat. Les competències pròpies de les comunitats autònomes. El control de l'Estat sobre les comunitats autònomes. Estatuts d'autonomia.



II. Dret autonòmic

10. L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana. Reforma de l'Estatut.

11. Les Corts. Organització i funcionament. Competències.

12. El president o presidenta de la Generalitat. Elecció i estatut personal. Atribucions. El Consell. Composició, procés de formació i funcions. La potestat reglamentària. Relacions entre el Consell i Les Corts.



13. Govern i Administració. Els consellers o conselleres. Estatut personal. L'Administració Pública de la Generalitat. Organització, competència i estructura. Organització territorial de les conselleries. L'Administració institucional. Responsabilitat dels membres del Consell i de l'Administració Pública de la Generalitat.

14. Regulació en l'Estatut de les següents institucions valencianes: el Síndic de Greuges, la Sindicatura de Comptes, el Consell Jurídic Consultiu, el Consell Valencià de Cultura, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i El Comité Econòmic i Social.



III. Unió Europea

15. Característiques de l'ordenament jurídic de la Unió Europea: els reglaments, les directives i les decisions.

16. Les institucions de la Unió Europea: el Parlament Europeu. El Consell Europeu. El Consell de la Unió Europea. La Comissió Europea. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea. El Tribunal de Comptes





IV. Dret administratiu

17. Les fonts del dret administratiu: classificació. Jerarquia normativa. La llei: concepte i classes. Disposicions de l'executiu amb força de llei: decret llei i decret legislatiu.

18. El reglament: concepte i classificació. La potestat reglamentària: fonament, titularitat i límits. Procediment d'elaboració dels reglaments. Altres fonts del dret administratiu.

19. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques: àmbit d'aplicació i principis generals. La iniciativa legislativa i la potestat per a dictar reglaments i altres disposicions.

20. La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic: disposicions generals, principis d'actuació i funcionament del sector públic institucional.

21. Els òrgans de les administracions públiques: concepte i classes. La competència: classes i criteris de delimitació. Òrgans col·legiats: funcionament, abstenció i recusació. Funcionament electrònic del sector públic. Relacions electròniques entre les administracions.

22. Les persones interessades en el procediment. Concepte. Capacitat d'obrar. Representació. Identificació. Pluralitat d'interessats. Drets dels interessats en el procediment. Llengua dels procediments. Els registres. Col·laboració i compareixença dels ciutadans. Arxiu de documents.

23. La responsabilitat de la tramitació. Obligació de resoldre en els procediments iniciats a sol·licitud de les persones interessades i falta de resolució expressa en procediments iniciats d'ofici. Emissió de documents per les administracions públiques. Validesa i eficàcia de documents i còpies. Termes i terminis. Còmput. Ampliació. Tramitació d'urgència.

24. L'acte administratiu: concepte, classes i elements. Requisits, eficàcia, nul·litat i anul·labilitat. Eficàcia i validesa dels actes administratius. La seua motivació i notificació. Revisió, anul·lació i revocació. El principi de legalitat en l'actuació administrativa.

25. El procediment administratiu: la iniciació, ordenació, instrucció, finalització i execució.

26. Mitjans d'impugnació de l'actuació administrativa. La revisió d'ofici. Recursos administratius: concepte i classes.

27. La potestat sancionadora. Principis. El procediment sancionador. Principis.

28. La responsabilitat patrimonial de l'Administració. Responsabilitat de les autoritats i personal al seu servei.

29. Objecte i àmbit d'aplicació de la Llei de Contractes del Sector Públic. Delimitació dels tipus contractuals. Parts del contracte. Objecte, pressupost base de licitació, valor estimat, preu del contracte i la seua revisió: normes generals. Garanties i adjudicació.

30. La jurisdicció contenciosa administrativa. Àmbit. Les parts i l'objecte del recurs. El recurs contenciós administratiu: procediment en primera o única instància. Execució de sentències.



V. Gestió universitària

31. La Llei orgànica 6/2001 d'universitats i la Llei orgànica 4/2007. L'autonomia de les universitats. Règim jurídic de les universitats públiques. Els estatuts de les universitats públiques.

32. Els Estatuts de la Universitat Jaume I de Castelló. Naturalesa i fins de la Universitat Jaume I de Castelló. Contingut, estructura i reforma dels Estatuts. Les garanties jurídiques. La Sindicatura de Greuges.



33. L'estructura organitzativa de la Universitat Jaume I de Castelló.

34. Òrgans de govern de les universitats públiques: òrgans col·legiats i unipersonals. La regulació dels òrgans de govern de la Universitat Jaume I de Castelló.

35. La Llei de consells socials de les universitats públiques valencianes. El Consell Social de la Universitat Jaume I de Castelló.

36. L'espai europeu d'educació superior i l'ordenació dels ensenyaments universitaris. El crèdit europeu. La transferència i reconeixement de crèdits. Expedició de títols oficials i suplement europeu al títol.



37. L'estatut de l'estudiant universitari. L'accés i el procediment d'admissió a la universitat. Les beques i ajudes a l'estudi. Els programes de mobilitat dels estudiants universitaris.



VI. Funció pública

38. El Text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic: objecte. Àmbit d'aplicació.

39. El personal d'administració i serveis de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. La Llei 10/2010, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana. Estructura i contingut. Àmbit d'aplicació. El personal al servei de la unció pública valenciana: concepte i classes. Estructura de l'ocupació pública. Ordenació dels llocs de treball. Instruments de planificació i ordenació del personal. Selecció de personal. Naixement i extinció de la relació de servei. Provisió de llocs de treball, mobilitat, promoció professional. Situacions administratives. Drets individuals del personal al servei de la funció pública valenciana: jornada, vacacions, permisos i llicències. Règim retributiu. Deures dels empleats públics. Règim disciplinari.



40. El personal docent i investigador. Règim jurídic. Selecció. Drets i deures. Dedicació, retribucions. Classes de professorat universitari: cossos docents, modalitats contractuals. El professorat de ciències de la salut.

41. El personal investigador. Modalitats contractuals de la Llei de la ciència, la tecnologia i la innovació. L'Estatut del personal investigador en formació.

42. Legislació i polítiques públiques en matèria d'igualtat. El II Pla d'Igualtat de la Universitat Jaume I.

43. La Llei de prevenció de riscos laborals i la seua aplicació en les administracions públiques. Conceptes bàsics i disciplines que la integren. Drets i obligacions. Sistemes de prevenció. Responsabilitats i sancions.



VII. Gestió financera

44. El pressupost de la Universitat Jaume I. Concepte i contingut. Regulació jurídica. L'estructura pressupostària. El cicle pressupostari. El pressupost de despeses. El procediment general d'execució del pressupost de despeses. L'ordenació de la despesa i l'ordenació del pagament.

45. El pressupost d'ingressos de la Universitat Jaume I. El procediment d'execució d'ingressos. Fases comptables. Especial referència als ingressos per transferències i subvencions. La transferència corrent de la Generalitat Valenciana.

46. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del sector públic instrumental i de subvencions. El control de l'activitat economicofinancera del sector públic. Control intern i extern en l'Estat, la Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I. Control de legalitat, financer i d'economia, eficàcia i eficiència.



Nota: La normativa legal que empara el contingut d'aquests temes serà la que es trobe en vigor en el moment de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d'aquesta convocatòria.





ANNEX II

Fase de concurs



A la fase de concurs només poden optar les persones aspirants que han superat la fase d'oposició.

Es valoraran els mèrits aportats per les persones aspirants d'acord amb el barem que s'assenyala a continuació. Aquests mèrits han de posseir-se en la data de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d'aquesta convocatòria.

La puntuació obtinguda en la fase de concurs se sumarà a l'obtinguda en la fase d'oposició per a elaborar l'ordre definitiu de les persones aspirants aprovades.

Els mèrits que es valoraran seran els següents:

a) Experiència (màxim 25 punts): es valorarà fins a un màxim de 25 punts el treball exercit en qualsevol administració pública, en cossos o escales iguals o distintes dels de les activitats funcionals de les places convocades, amb qualsevol tipus de relació jurídica (administrativa o laboral), a raó de:

• 0,20 punts per mes complet de serveis prestats en llocs de treball de la Universitat Jaume I de la mateixa escala dels llocs de treball convocats.

• 0,10 punts per mes complet de serveis prestats en llocs de treball diferents dels de l'apartat anterior i exercits en la Universitat Jaume I.



• 0,05 punts per mes complet de serveis prestats en qualsevol lloc de treball de la mateixa escala exercits en qualsevol universitat pública.



• 0,025 punts per mes complet de serveis prestats en qualsevol lloc de treball exercit de qualsevol altra Administració pública.

b) Carrera professional horitzontal (màxim 11 punts): es puntuaran els períodes avaluats satisfactòriament segons l'enquadrament en el grau de desenvolupament professional (GDP) del grup C, a raó de:

b.1) GDP 0: Fins a 5 anys: màxim 2,75 punts, o part proporcional per cada mes complet.

b.2) GDP I: De 5 a 10 anys: màxim 2,75 punts, o part proporcional per cada mes complet.

b.3) GDP II: De 10 a 16 anys: màxim 2,75 punts, o part proporcional per cada mes complet.

b.4) GDP III: De 16 a 22 anys: màxim 2,75 punts, o part proporcional per cada mes complet.

c) Altres mèrits (màxim 4 punts):

c.1) Titulació acadèmica (màxim 2 punts). Es valoraran les titulacions acadèmiques acreditades que siguen superiors a les que s'exigeixen per a accedir a aquestes proves selectives, d'acord amb l'escala següent:

Diplomatura universitària o equivalent: 1 punt.

Grau, llicenciatura universitària, doctorat o equivalent: 2 punts.

c.2) Coneixement de valencià, grau superior, nivell C2: 1 punt.

c.3) Idiomes comunitaris (màxim 1 punt). Es valoraran els nivells de coneixement dels següents idiomes comunitaris: anglès, francès, italià i alemany, d'acord amb l'escala següent:

Nivell A1 0,1 punts.

Nivell A2 0,2 punts.

Nivell B1 0,3 punts.

Nivell B2 0,4 punts.

Nivell C1 0,5 punts.

Nivell C2 1 punt.

Mapa web