Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 9 de desembre de 2014, de la Presidència de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l'Acord de 5 de desembre de 2014, del Ple de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques de formació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7424 de 16.12.2014
Número identificador:  2014/11352
Referència Base de Dades:  011124/2014
 



RESOLUCIÓ de 9 de desembre de 2014, de la Presidència de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l'Acord de 5 de desembre de 2014, del Ple de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques de formació. [2014/11352]

Segons establix l'article 19.c de la Llei 7/1998, de 16 de setembre, de la Generalitat Valenciana, de Creació de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, ordene la publicació de l'acord següent:

«Acord de 5 de desembre de 2014, del Ple de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen beques per a la realització de pràctiques de formació.

El Ple de l'AVL, d'acord amb l'apartat l de l'article 27 del Decret 158/2003, de 17 de setembre, del Govern valencià, pel qual s'aprova el Reglament de l'AVL,



ACORDA



Primer

Convocar un concurs públic per a la concessió de sis beques per a fer pràctiques de formació en Informàtica, en Lexicografia, en Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos.



Segon

Aprovar les bases que s'adjunten com a annex I del present acord. Les beques es regiran pel que disposen les bases de la convocatòria i, subsidiàriament, pel Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques.



Tercer

El període de gaudiment de la beca començarà des de la data que fixe l'acord d'adjudicació de les beques fins al 31 de desembre de 2015.





Quart

La dotació econòmica de cada beca serà de 1.000 euros bruts mensuals i se sufragarà a càrrec de la línia T5403, «Beques per a la realització de pràctiques de formació», codi comptable 2015-4-17-7, del programa pressupostari 541.10, «Investigació i normalització lingüística de l'idioma valencià», per un import total màxim de 66.000,00 € per a l'exercici 2015.



Quint

Esta convocatòria es condiciona a la provisió de crèdit adequat i suficient en els pressupostos de l'AVL.





DISPOSICIONS FINALS



Primera

Es delega en la Junta de Govern la facultat de concedir les beques, i s'autoritza la Presidència perquè dicte les resolucions necessàries per al desplegament i l'execució de la convocatòria.



Segona

Este acord entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

D'acord amb el que establixen els articles 107, 116 i 117 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i els articles 10, 14 i 46 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra este acte, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament recurs de reposició o bé es podrà plantejar directament recurs contenciós administratiu en els terminis i davant dels òrgans que s'indiquen a continuació:



a) El recurs de reposició s'ha d'interposar davant del Ple de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació.

b) El recurs contenciós administratiu s'ha de plantejar davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació.»



València, 9 de desembre de 2014.– El president: Ramon Ferrer Navarro.







ANNEX I

Bases de la convocatòria per a la concessió de beques per a la realització de pràctiques de formació



Primera. Objecte

L'objecte d'esta convocatòria és la concessió de les següents beques de pràctiques de formació en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua:

– 1 beca d'Informàtica

– 1 beca de tècnic en Lexicografia

– 1 beca de tècnic en Terminologia

– 2 beques de tècnic en Onomàstica

– 1 beca de tècnic en Edició i Digitalització de Textos

Segona. Requisits dels sol·licitants

Per a la beca d'Informàtica:

a) Ser ciutadà espanyol o d'algun altre Estat membre de la Unió Europea.

b) Estar en possessió del certificat de Grau Mitjà de Coneixements de Valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent.

c) Reunir alguna de les circumstàncies següents:

– Ser diplomats o enginyers tècnics d'Informàtica que hagen obtingut la titulació a partir de 2010 (inclòs).

– Ser enginyers informàtics que hagen obtingut la titulació a partir de 2010 (inclòs).

Per a la beca de tècnic en Lexicografia:

a) Ser ciutadà espanyol o d'algun altre estat membre de la Unió Europea.

b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Filologia Catalana, obtingut a partir de 2010 (inclòs).

Per a la beca de tècnic en Terminologia:

a) Ser ciutadà espanyol o d'algun altre estat membre de la Unió Europea.

b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Filologia Catalana, obtingut a partir de 2010 (inclòs).

c) Estar en possessió dels títols acadèmics oficials acreditatius del nivell elemental (A2 o equivalent) d'anglés i francés.

Per a les beques de tècnic en Onomàstica:

a) Ser ciutadà espanyol o d'algun altre estat membre de la Unió Europea.

b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Filologia Catalana, obtingut a partir de 2010 (inclòs) o haver obtingut un diploma de postgrau en Onomàstica Valenciana.

Per a la beca de tècnic en Edició i Digitalització de Textos:

a) Ser ciutadà espanyol o d'algun altre Estat membre de la Unió Europea.

b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Filologia Catalana, obtingut a partir de 2010 (inclòs).



Tercera. Duració i dotació econòmica

El període de duració de la beca comprén des de la data que fixe l'acord d'adjudicació fins al 31 de desembre de 2015.

L'import de cada beca és de 1.000,00 euros al mes, que es pagaran amb el certificat previ de la Secretaria General Administrativa de l'AVL, i amb l'informe previ del tècnic de Sistemes Informàtics o del cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics.



Quarta. Formalització de les sol·licituds

Les sol·licituds que han de presentar les persones interessades s'han d'ajustar als models de sol·licitud que figuren en els annexos II, III, IV, V i VI de la present convocatòria. Els candidats han de presentar les sol·licituds en el Registre General de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, situat en l'avinguda de la Constitució, 284, 46019 València (monestir de Sant Miquel dels Reis), o en qualsevol de les dependències que preveu l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En este últim cas, es demana als candidats (a l'efecte d'agilitar-ne la tramitació i sense que tinga caràcter de requisit excloent) que, a més, dirigisquen un missatge a l'adreça de correu electrònic de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, ‹avl@gva.es›, o al fax 963 874 036 indicant en l'assumpte «Beques 2015».

Les sol·licituds han de dur adjunta la documentació següent:

a) Currículum, en el qual s'han de fer constar les dades personals, una fotocòpia compulsada del document nacional d'identitat/passaport, el domicili habitual i el telèfon.

b) Certificat acadèmic que acredite els requisits exigits en la base segona i en el qual consten les qualificacions obtingudes per assignatura, amb la nota mitjana de l'expedient valorada de 0 a 10.

c) Tota la documentació que s'estime pertinent adjuntar com a mèrit personal. Només es tindran en consideració els certificats de cursos o beques de pràctiques professionals que especifiquen les hores de duració.

d) Declaració responsable de no tindre concedida cap altra beca o ajuda per a la mateixa activitat o similar.

e) Declaració d'estar al corrent de les seues obligacions fiscals (tant de la Hisenda de l'Estat com de la Generalitat) i de la Seguretat Social. En cas de resultar beneficiari de la beca, caldrà aportar els certificats corresponents.

f) Número d'afiliació a la Seguretat Social si en té.

Si s'opta per més d'una beca, caldrà adjuntar un escrit on s'indique l'orde de preferència.

Tota la documentació s'ha de presentar en documents originals o en fotocòpies degudament compulsades. La documentació que no complisca estos requisits no serà tinguda en compte a l'hora de baremar l'expedient personal del sol·licitant.

El fet d'acollir-se a la present convocatòria comporta que el sol·licitant autoritza l'Acadèmia Valenciana de la Llengua per a obtindre, directament de l'Administració corresponent, l'acreditació del compliment de les seues obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.



Els aspirants queden vinculats a les dades que hagen fet constar en les seues sol·licituds, i només podran demanar-ne la modificació per mitjà d'un escrit motivat dins del termini que establix la base següent. Per tant, no seran tinguts en compte per a la valoració els mèrits i els documents no aportats o al·legats en la sol·licitud.



Quinta. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds és de vint dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



Sexta. Comité Avaluador

El Comité encarregat d'avaluar els mèrits dels aspirants té la composició següent:

– President: Agustí Colomer Ferràndiz (lletrat secretari general).

– Secretària: Anna Soriano Ribelles (tècnica d'Administració General, Personal i Manteniment).

– Vocals: Josep Lluís Lacreu Cuesta (cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics)

– Ernest Gonzàlez Fabra (cap de Gestió Administrativa).

– Rafael Martínez Molada (tècnic de Sistemes Informàtics).



Sèptima. Criteris d'avaluació

Les condicions de mèrit avaluables pel Comité Avaluador, que s'han de presentar degudament justificades, i les puntuacions que s'atorgaran són les que s'especifiquen en cada modalitat.

Quan un mèrit siga avaluable en més d'un apartat, es valorarà en aquell que siga més favorable a l'aspirant.

Per a la beca d'Informàtica:

a) Expedient acadèmic personal: de 0 a 5 punts.

La puntuació assignada a l'expedient acadèmic coincidirà amb la nota mitjana ponderada, corresponent al sistema de puntuació de 0 a 10, que conste en el certificat acadèmic aportat.

Quan la ponderació s'haja realitzat amb un sistema de puntuació de 0 a 4, s'aplicarà el que disposen els apartats 4 i 5 de l'article 13 del Reial Decret 1267/1994, de 10 de juny, pel qual es modifica el Reial Decret 1497/1987, de 27 de novembre, pel qual s'establixen les directrius generals comunes dels plans d'estudis dels títols universitaris de caràcter oficial.

La valoració s'obtindrà dividint la nota mitjana de l'expedient per 2. El quocient serà la puntuació aconseguida en este apartat.

b) Coneixements de valencià de nivell superior, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, o equivalent: 3 punts.



c) Altres titulacions que no constituïsquen requisit per a la concessió de la beca:

– Títol de doctor, màxim 2 punts.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 1 punt.

d) Mèrits específics que puguen al·legar-se en les matèries següents, de 0 a 10 punts (l'orde indica prioritat en la valoració):

– Coneixements de desenvolupament web (HTML, CSS, javascript, JSP's, etc.).

– Coneixements d'arquitectura J2EE i programació en Java.

– Coneixements de bases de dades relacionals (MySQL).

– Coneixements del gestor de portals continguts Liferay.

– Intercanvi electrònic de dades i presentació: Tecnologies XML (xml, xsd, xsl, etc.).

– Coneixements del sistema operatiu Linux.

En este apartat es podran valorar cursos de formació i pràctiques professionals, però no qualsevol tipus de contractació laboral o administrativa.

e) Coneixement d'anglés: màxim 1,20 punts.

Es valorarà cada nivell superat, d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb 0,20 punts.

Només es valoraran els títols acadèmics oficials.

Per a la beca de tècnic en Lexicografia:

a) Expedient acadèmic personal, de 0 a 5 punts.

La puntuació assignada a l'expedient acadèmic coincidirà amb la nota mitjana ponderada, corresponent al sistema de puntuació de 0 a 10, que conste en el certificat acadèmic aportat.

Quan la ponderació s'haja realitzat amb un sistema de puntuació de 0 a 4, s'aplicarà el que disposen els apartats 4 i 5 de l'article 13 del Reial Decret 1267/1994, de 10 de juny, pel qual es modifica el Reial Decret 1497/1987, de 27 de novembre, pel qual s'establixen les directrius generals comunes dels plans d'estudis dels títols universitaris de caràcter oficial.

La valoració s'obtindrà dividint la nota mitjana de l'expedient per 2. El quocient serà la puntuació aconseguida en este apartat.

b) Coneixements de valencià: 3 punts.

Per cada certificat de capacitació tècnica expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià s'obtindrà un punt, amb un màxim de 3 punts.

c) Altres titulacions que no constituïsquen requisit per a la concessió de la beca:

Disciplines lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 3 punts.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 2,5 punts.

Disciplines no lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 1 punt.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 0,5 punts.

d) Mèrits relacionats amb la matèria objecte d'esta convocatòria que puguen al·legar-se, de 0 a 5 punts:

– Impartició o aprofitament en cursos especialitzats en Lexicografia.



– Assistències a congressos sobre Lexicografia.

– Beques de formació en matèria de Lexicografia.

– Ponències i publicacions sobre Lexicografia.

e) Coneixement de llengües espanyoles cooficials, diferents del valencià i del castellà, i estrangeres: 3 punts.

Es valorarà cada nivell superat, d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb 0,20 punts.

Només es valoraran els títols acadèmics oficials.

Per a la beca de tècnic en Terminologia:

a) Expedient acadèmic personal, de 0 a 5 punts.

La puntuació assignada a l'expedient acadèmic coincidirà amb la nota mitjana ponderada, corresponent al sistema de puntuació de 0 a 10, que conste en el certificat acadèmic aportat.

Quan la ponderació s'haja realitzat amb un sistema de puntuació de 0 a 4, s'aplicarà el que disposen els apartats 4 i 5 de l'article 13 del Reial Decret 1267/1994, de 10 de juny, pel qual es modifica el Reial Decret 1497/1987, de 27 de novembre, pel qual s'establixen les directrius generals comunes dels plans d'estudis dels títols universitaris de caràcter oficial.

La valoració s'obtindrà dividint la nota mitjana de l'expedient per 2. El quocient serà la puntuació aconseguida en este apartat.

b) Coneixements de valencià: 3 punts.

Per cada certificat de capacitació tècnica expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià s'obtindrà un punt, amb un màxim de 3 punts.

c) Altres titulacions que no constituïsquen requisit per a la concessió de la beca:

Disciplines lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 3 punts.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 2,5 punts.

Disciplines no lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 1 punt.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 0,5 punts.

d) Mèrits relacionats amb la matèria objecte d'esta convocatòria que puguen al·legar-se, de 0 a 5 punts:

– Impartició o aprofitament en cursos especialitzats en Terminologia.

– Assistències a congressos sobre Terminologia.

– Beques de formació en matèria de Terminologia.

– Ponències i publicacions sobre Terminologia.

e) Coneixement de llengües espanyoles cooficials, diferents del valencià i del castellà, i estrangeres, diferents de l'anglés o del francés, o en el cas d'estes, en un nivell superior a l'exigit com a requisit: màxim 3 punts.

Es valorarà cada nivell superat, d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb 0,20 punts.

Només es valoraran els títols acadèmics oficials.

Per a les beques de tècnic en Onomàstica:

a) Expedient acadèmic personal, de 0 a 5 punts.

La puntuació assignada a l'expedient acadèmic coincidirà amb la nota mitjana ponderada, corresponent al sistema de puntuació de 0 a 10, que conste en el certificat acadèmic aportat.

Quan la ponderació s'haja realitzat amb un sistema de puntuació de 0 a 4, s'aplicarà el que disposen els apartats 4 i 5 de l'article 13 del Reial Decret 1267/1994, de 10 de juny, pel qual es modifica el Reial Decret 1497/1987, de 27 de novembre, pel qual s'establixen les directrius generals comunes dels plans d'estudis dels títols universitaris de caràcter oficial.

La valoració s'obtindrà dividint la nota mitjana de l'expedient per 2. El quocient serà la puntuació aconseguida en este apartat.

b) Coneixements de valencià: 3 punts.

Per cada certificat de capacitació tècnica expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià s'obtindrà un punt, amb un màxim de 3 punts.

c) Altres titulacions que no constituïsquen requisit per a la concessió de la beca:

Disciplines lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 3 punts.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 2,5 punts.

Disciplines no lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 1 punt.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 0,5 punts.

d) Mèrits relacionats amb la matèria objecte d'esta convocatòria que puguen al·legar-se, de 0 a 5 punts:

– Impartició o aprofitament en cursos especialitzats en Toponímia o Onomàstica.

– Assistències a congressos sobre Toponímia o Onomàstica.

– Beques de formació en matèria de Toponímia o Onomàstica.

– Ponències i publicacions sobre Toponímia o Onomàstica.

e) Coneixement de llengües espanyoles cooficials, diferents del valencià i del castellà, i estrangeres: 3 punts.

Es valorarà cada nivell superat, d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb 0,20 punts.

Només es valoraran els títols acadèmics oficials.

Per a la beca de tècnic en Edició i Digitalització de Textos:

a) Expedient acadèmic personal, de 0 a 5 punts.

La puntuació assignada a l'expedient acadèmic coincidirà amb la nota mitjana ponderada, corresponent al sistema de puntuació de 0 a 10, que conste en el certificat acadèmic aportat.

Quan la ponderació s'haja realitzat amb un sistema de puntuació de 0 a 4, s'aplicarà el que disposen els apartats 4 i 5 de l'article 13 del Reial Decret 1267/1994, de 10 de juny, pel qual es modifica el Reial Decret 1497/1987, de 27 de novembre, pel qual s'establixen les directrius generals comunes dels plans d'estudis dels títols universitaris de caràcter oficial.

La valoració s'obtindrà dividint la nota mitjana de l'expedient per 2. El quocient serà la puntuació aconseguida en este apartat.

b) Coneixements de valencià: 3 punts.

Per cada certificat de capacitació tècnica expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià s'obtindrà un punt, amb un màxim de 3 punts.

c) Altres titulacions que no constituïsquen requisit per a la concessió de la beca:

Disciplines lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 3 punts.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 2,5 punts.

Disciplines no lingüístiques:

– Títol de doctor, màxim 1 punt.

– Altres graus, llicenciatures, diplomatures o títols de postgrau, màxim 0,5 punts.

d) Mèrits relacionats amb la matèria objecte d'esta convocatòria que puguen al·legar-se, de 0 a 5 punts:

– Impartició o aprofitament en cursos especialitzats en Edició o Digitalització de Textos.

– Cursos especialitzats en Paleografia.

– Assistències a congressos sobre Edició o Digitalització de Textos.

– Beques de formació en matèria d'Edició o Digitalització de Textos.

– Ponències i publicacions sobre Edició o Digitalització de Textos.

e) Coneixement de llengües espanyoles cooficials, diferents del valencià i del castellà, i estrangeres: 3 punts.

Es valorarà cada nivell superat, d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, amb 0,20 punts.

Només es valoraran els títols acadèmics oficials.



Octava. Concessió de les beques

El Comité Avaluador analitzarà les sol·licituds i efectuarà la valoració dels mèrits al·legats per les persones aspirants. Els aspirants figuraran per orde de puntuació. La valoració es farà pública en el web de l'AVL i en el tauler d'anuncis. Les persones aspirants disposaran d'un termini de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació per a formular les al·legacions pertinents.

Una vegada estudiades les al·legacions, el Comité Avaluador elevarà una proposta ordenada per puntuació de concessió i denegació de les beques.

En cas d'empat, prevaldrà la puntuació més alta obtinguda en l'apartat d'expedient acadèmic personal. Si persistix l'empat, es desfarà d'acord amb la puntuació més alta obtinguda en els altres criteris de valoració pel mateix orde en què apareixen en la base sèptima. Si amb tot i això l'empat continua, es desfarà per sorteig, que serà efectuat pel Comité Avaluador.

La Junta de Govern, vista la proposta del Comité Avaluador, acordarà la concessió i la denegació de les beques. L'acord es notificarà a les persones interessades i es penjarà en el tauler d'anuncis de l'AVL i en la pàgina web (http://www.avl.gva.es). A esta relació s'adjuntarà una borsa constituïda pels aspirants que no resulten adjudicataris de la beca, prioritzats per orde de puntuació, per a cobrir les vacants que puguen sorgir abans de l'1 d'octubre de 2015. A partir de l'1 d'octubre de 2015 no es cobriran les vacants.

La condició de becari o d'integrant de la borsa de reserva de becaris no generarà cap relació laboral amb la Generalitat Valenciana.



El termini màxim per a resoldre les sol·licituds serà de tres mesos des de la data de publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Transcorregut este termini, i davant de la falta de resolució expressa, s'entendran desestimades totes les sol·licituds.



Novena. Obligacions, tutoria i incidències dels becaris

La beca concedida és incompatible amb qualsevol altra beca que puga concedir-se per a la mateixa activitat o similar, i també és incompatible amb qualsevol relació laboral que impedisca el compliment de les obligacions com a becari o que tinga una relació directa amb l'objecte de la beca. La infracció d'esta regla autoritzarà l'Acadèmia Valenciana de la Llengua a cancel·lar la beca.

El becari, una vegada rebuda la notificació d'haver sigut seleccionat per a una beca, està obligat a tindre una dedicació de 30 hores setmanals, que s'han de fer amb la supervisió d'un acadèmic designat per la Junta de Govern i, segons la modalitat de la beca, pel tècnic de Sistemes Informàtics o el pel cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics.



Els becaris han de seguir el pla de formació elaborat pel tècnic de Sistemes Informàtics (becari d'Informàtica), per la Secció de Lexicografia i Gramàtica (becari en Lexicografia), per la Secció de Terminologia i Llenguatges Específics (becari en Terminologia), per la Secció d'Onomàstica (becaris en Onomàstica), i per la Secció de Documentació i CIVAL (becari en Edició i Digitalització de Textos).



Cada mes, el tècnic de Sistemes Informàtics i el cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics han d'emetre un informe en el qual hauran de donar compte del compliment del pla a la Presidència.

Al final del període de gaudiment de la beca, el becari haurà d'elaborar una memòria de les activitats dutes a terme.

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua s'encarregarà d'ordenar les activitats del becari en el període de gaudiment de la beca, segons els criteris que s'establisquen.

La Junta de Govern de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua resoldrà les incidències que es produïsquen durant el període de gaudiment de la beca, i podrà deixar-la sense efecte, amb l'audiència prèvia de la persona interessada, en cas d'incompliment de les seues obligacions com a becari, o quan no duga a terme l'activitat que en va motivar la concessió o no complisca els requisits exigits.

Davant de les incidències de renúncia, abandó o incompliment que deixen vacant una beca, es procedirà a cobrir-la segons l'orde que establix la borsa de reserva que resulte del procés de selecció. A partir de l'1 d'octubre de 2015 no es cobriran les vacants que es produïsquen. La pèrdua de la beca per qualsevol de les incidències expressades anteriorment implica la impossibilitat de ser beneficiari d'una altra beca concedida per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.



Deu. Notificació a la Comissió Europea

Esta convocatòria, d'acord amb l'article 7.4 del Decret 147/2007, de 7 de setembre, del Consell, pel qual es regula el procediment de notificació i comunicació a la Comissió Europea dels projectes de la Generalitat dirigits a establir, concedir o modificar ajudes públiques (DOCV 5596, d'11 de setembre), està exempta de notificació a la Comissió Europea per no posseir tots els requisits de l'article 107 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea, ja que es tracta d'ajudes destinades a promoure i conservar el patrimoni cultural valencià, adreçades a destinataris que no estan exercint una activitat econòmica i que, per tant, no afecten els intercanvis comercials entre els Estats membres.





Onze. Protecció de dades

Per a la gestió de la present convocatòria, les dades de les persones interessades no seran incloses en un fitxer automatitzat.

Mapa web