Ficha disposicion

Ficha disposicion





ORDRE 12/2016, de 29 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'establixen les bases reguladores del programa de foment dels acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7842 de 02.08.2016
Número identificador:  2016/6307
Referència Base de Dades:  005834/2016
 
  • Anàlisi jurídica

    Texto
    Texto Texto2
    Data d'entrada en vigor: 03.08.2016
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Ocupació i formació professional



ORDRE 12/2016, de 29 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'establixen les bases reguladores del programa de foment dels acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana. [2016/6307]

PREÀMBUL



L'article 51.1.1a de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana establix que correspon a la Generalitat l'execució de la legislació de l'Estat en matèria laboral, i assumix les facultats, competències i serveis que en aquest àmbit i a nivell d'execució posseïx l'Estat respecte a les relacions laborals, sense perjuí de l'alta inspecció d'aquest, i el foment actiu de l'ocupació.

L'article 37 del Text Refós de la Llei d'Ocupació, aprovat per Reial Decret Legislatiu 3/2015, de 23 d'octubre, inclou, entre els principis generals a què han de sotmetre's les polítiques actives d'ocupació, l'adequació a les característiques del territori, tenint en compte la realitat del mercat de treball i les peculiaritats locals i sectorials.



Respecte d'això, aquest programa té la vocació de posar en valor els recursos i capacitats locals en l'àmbit de la promoció de l'ocupació i el desenvolupament local sostenible, en atenció a la seua major proximitat i coneixement de les particularitats socials i laborals del seu àmbit territorial i de la potencialitat que té sumar sinergies entre els agents d'aquest.

De la mateixa manera, aquesta ordre pretén fer complir el mandat estatutari pel qual la Generalitat ha de promoure la participació dels agents econòmics i socials i del conjunt de la societat civil en els assumptes públics. Al promoure la concertació i el diàleg social es pretén intensificar la democratització en els processos públics de presa de decisions. En aquest sentit, aquesta ordre s'emmarca en el Diàleg Social de la Comunitat Valenciana a fi d'impulsar el desenvolupament econòmic, l'equitat social i l'enfortiment de la societat civil. Seguint la línia marcada per aquesta Ordre, és voluntat del Consell aprofundir i estendre progressivament a la totalitat de les polítiques actives d'ocupació el model de concertació social que promou aquesta ordre.



Respecte d'això l'ordre vol donar protagonisme a més de a les associacions empresarials i sindicals més representantivas a altres actors clau del territori, com per exemple -sense que per la seua mateixa naturalesa puga tindre caràcter exhaustiu ni uniforme- representants del tercer sector i en general actors associatius; actors institucionals; administració territorial local, autonòmica o estatal; administració corporativa; agents socials que no tinguen la condició de més representatius; universitats, etc.



Finalment cal destacar que aquesta Ordre s'alinea amb els objectius previstos en l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, els objectius bàsics dels quals són posar fi a la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i fer front al canvi climàtic.

Aquestes subvencions són compatibles amb el mercat comú i no estan subjectes a comunicació o notificació a la Comissió Europea al no resultar d'aplicació el que establix l'article 107.1 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea per estar destinades a entitats públiques per a la implantació de polítiques actives d'ocupació en el seu corresponent àmbit territorial i, per tant, no poden afectar els intercanvis comercials perquè no falsegen ni amenacen falsejar la competència.



En virtut d'això i fent ús de les facultats conferides per la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell i l'article 165 de la Llei 1/2015 de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions, conforme amb el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana,







ORDENE



Article 1. Objecte i àmbit

Aquesta Ordre té com a objecte establir les bases reguladores que han de regir la concessió de subvencions destinades a fomentar els acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local sostenible en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a través de l'execució dels programes de diagnòstic del territori i de projectes experimentals.



Article 2. Beneficiaris.

1. Podran ser beneficiàries d'aquesta ordre:

a) Les entitats amb personalitat jurídica integrades per entitats locals i agents socials més representatius o altres actors clau, públics i privats, del seu territori a través de què s'hagen instrumentat els acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local. Les entitats constituïdes a partir de l'endemà al de la publicació d'aquesta ordre hauran de complir les condicions establides en la lletra b).



b) Les entitats locals (incloses les mancomunitats) de la Comunitat Valenciana que expressen la disposició d'acordar la seua actuació en matèria d'ocupació i desenvolupament local amb els agents socials més representatius i altres actors clau, públics i privats, del seu territori. En tot cas hauran d'aglutinar una població de com a mínim 100.000 habitants o un nombre mínim de 5 municipis. Quan l'àmbit d'actuació incloga a més d'una entitat local, haurà de constar un acord previ entre aquestes i només podrà presentar sol·licitud una de les entitats que ho hagueren subscrit. Per a la seua acreditació s'aportaran els corresponents acords del ple de la corporació i, si és el cas, els convenis interadministratius que s'hagen subscrit.

En els processos de concertació territorial a què fa referència la lletra b) hauran de participar representants de la Generalitat, particularment a través de les direccions territorials del SERVEF i dels centres Servef d'Ocupació i de Formació. Així mateix es tindrà en compte, en la mesura que siga possible, les àrees funcionals previstes en l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana. Les entitats sol·licitants hauran de justificar, si és el cas, la falta de correspondència amb les esmentades àrees funcionals; l'absència de justificació adequada i suficient determinarà la denegació de la sol·licitud.

2. Els nous acords per l'ocupació i el desenvolupament local que s'impulsen no podran solapar-se amb els ja existents.

3. No podran obtindre la condició de beneficiari les persones o entitats en què concórrega alguna de les prohibicions establides en els apartats 2 i 3 de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; a aquest efecte, les entitats presentaran la corresponent declaració responsable.



Article 3. Programa de diagnòstic del territori.

1. Aquest programa té com a objecte promoure la realització d'estudis o diagnòstics que permeten tindre un millor coneixement de la realitat socioeconòmica d'un determinat àmbit territorial.

2. Els treballs subvencionats hauran de contindre informació, amb caràcter singular i territorial, d'aspectes rellevants que puguen tindre incidència en el disseny i aplicació de les polítiques d'ocupació: característiques del teixit productiu, necessitats de formació, dinàmica socioeconòmica, perfil de les persones en situació de desocupació, nínxols d'ocupació existents, potencialitats en el desenvolupament local, etcètera. Aquesta informació es registrarà en els models normalitzats que determine cada convocatòria.

3. En tot cas es requerirà la realització d'un treball de camp en què necessàriament es consultarà els agents socials més representatius del territori i s'inclourà una anàlisi quantitativa i qualitativa. A fi de garantir la qualitat i homogeneïtat de la informació, el SERVEF podrà posar a disposició dels beneficiaris una guia metodològica per a l'execució del programa.

4. El perfil professional del personal tècnic que realitze el programa haurà de ser d'acord amb les actuacions que es desenvolupen. La solvència professional podrà acreditar-se per mitjà de titulació acadèmica adequada o experiència de com a mínim 2 anys en el mateix àmbit d'activitat.

5. L'execució del 100% d'aquest programa podrà ser objecte de subcontractació, en els termes establits en l'article 29 de la Llei General de Subvencions. En el procediment d'adjudicació resultarà exigible la inclusió de clàusules socials.



Article 4. Programa de projectes experimentals.

1. Aquest programa té com a objecte fomentar projectes de caràcter innovador o experimental en l'àmbit de l'ocupació, l'emprenedoria, l'economia social i el desenvolupament local.

2. Els projectes hauran de donar resposta a les necessitats específiques del territori per mitjà d'actuacions que afavorisquen la innovació en l'àmbit de l'emprenedoria, l'economia social, el desenvolupament local i les condicions d'ocupabilitat. Per a això, hauran de ser coherents amb el diagnòstic previ del territori i sustentar-se així mateix en una estratègia prèviament consensuada amb els actors clau del corresponent àmbit territorial.

3. En tot cas els projectes hauran d'alinear-se amb els eixos de l'Estratègia d'Ocupació d'àmbit estatal o autonòmic, així com amb els objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) inclosos en l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, en especial la promoció d'un desenvolupament socioeconòmic, inclusiu i sostenible, l'ocupació plena i productiva i el treball decent per a tots.

4. El perfil professional del personal tècnic que realitze el programa haurà de ser d'acord amb les actuacions que es desenvolupen. La solvència professional podrà acreditar-se per mitjà de titulació acadèmica adequada o experiència laboral de com a mínim 2 anys en el mateix àmbit d'activitat.



Article 5. Quantia de la subvenció i costos subvencionables.

1. La convocatòria podrà establir l'import màxim de les subvencions per a cada programa.

2. Les subvencions compensaran els costos laborals, inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, del personal tècnic i de suport (propi de l'entitat beneficiària o contractat específicament per a aquesta actuació) que executen les accions subvencionables.

Per aquest concepte se subvencionarà un màxim de 35.000 euros per persona en còmput anual (20.000 euros en el cas del personal de suport). Aquests imports operaran com a límit per a contractacions a jornada completa; en el cas de contractes a temps parcial o de duració inferior a 12 mesos, aquests límits es reduiran de forma proporcional.

3. Als efectes d'aquesta ordre, únicament s'entendrà com a cost salarial les percepcions econòmiques per la prestació del servei, i se n'exclouràn dietes, indemnitzacions i bestretes com a conseqüència de l'activitat laboral, retribucions de vacacions no disfrutades o altres percepcions que no tinguen la condició de salarials.

4. A més dels costos de personal, cada convocatòria podrà establir, amb el límit del 15% del cost total del projecte, altres costos i quanties màximes subvencionables sempre que tinguen una vinculació directa amb el projecte subvencionat.

5. En els supòsits de subcontractació, caldrà ajustar-se al que disposa l'article 29 de la Llei General de Subvencions.



Article 6. Termini d'execució.

Els projectes i accions subvencionables per cada convocatòria tindran una duració màxima de 12 mesos i podran iniciar-se a partir de l'endemà al de la presentació de la sol·licitud i com a data límit el 31 de desembre de l'any en què es concedisca la subvenció; en tot cas hauran de finalitzar com a data límit el 30 de setembre de l'exercici següent al de la concessió.



Article 7. Incompatibilitat.

Aquesta subvenció resulta incompatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o entitat, pública o privada; nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals.



Article 8. Convocatòria.

1. El procediment per a la concessió d'aquestes subvencions s'iniciarà d'ofici per mitjà de convocatòria de la persona titular de la Direcció General del SERVEF.

2. La convocatòria es publicarà íntegrament en la Base de Dades Nacionals de Subvencions així com en extracte en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Article 9. Presentació de la sol·licituds.

Les sol·licituds es presentaran en la forma i el termini que establisca la corresponent convocatòria.



Article 10. Procediment de concessió.

1. La concessió d'aquestes subvencions es tramitarà en règim de concurrència competitiva, per al qual la dotació es distribuirà aplicant els criteris següents:

a) Persones registrades com a demandants d'ocupació: fins al 30%.



b) Índex de desocupació: fins al 10%.

c) Evolució de l'índex de desocupació en el període que determine cada convocatòria: fins al 10%.

d) Renda familiar disponible: fins al 10%.

e) Densitat de població: fins al 5%.

f) Destrucció d'empreses en el període que determine cada convocatòria: fins al 5%.

g) Municipi inclòs en el sistema rural, segons l'Estratègia de la Comunitat Valenciana: fins al 10%.

h) Projecte presentat per l'entitat sol·licitant: fins al 20%.

2. L'import proposat per l'òrgan col·legiat no podrà ser superior a l'import sol·licitat.



Article 11. Instrucció.

1. La instrucció correspondrà als serveis territorials del SERVEF competents en matèria d'ocupació.

2. L'òrgan instructor podrà demanar dels interessats l'aportació addicional de tots aquells documents i dades aclaridores que considere necessàries per a resoldre sobre la sol·licitud presentada.

3. Examinades les sol·licituds, l'òrgan instructor emetrà un informe on farà constar que els beneficiaris complixen tots els requisits necessaris per a la concessió de les ajudes.

4. En la subdirecció general competent en matèria d'ocupació es constituirà un òrgan col·legiat integrat per la persona titular d'aquesta Subdirecció o persona que designe per a la seua substitució, que ho presidirà; dos vocals; i un secretari, amb veu però sense vot. Els vocals i el secretari seran designats per la persona titular de la direcció general competent en matèria d'ocupació.

5. Les propostes de concessió es formularan a l'òrgan concedent per l'òrgan col·legiat a través de l'òrgan instructor.



Article 12. Resolució.

1. La competència per a resoldre sobre les sol·licituds presentades correspon a la persona titular de la Direcció General SERVEF o òrgan en què aquesta delegue.

2. El termini per a resoldre i notificar la resolució serà de sis mesos comptats a partir de l'endemà al de l'entrada de la sol·licitud en qualsevol dels registres del SERVEF. Transcorregut aquest termini sense que s'haja dictat una resolució expressa, la sol·licitud podrà entendre's desestimada per silenci administratiu.



Article 13. Pagament anticipat.

1. Una vegada concedida, podrà anticipar-se el pagament de la subvenció en el percentatge màxim establit en la Llei 1/2015 o en un altre percentatge superior que puga establir-se per acord del Consell o en la Llei de Pressupostos de la Generalitat.

2. Tractant-se d'administracions públiques de caràcter territorial, d'organismes públics dependents o vinculats a aquestes i d'entitats sense ànim de lucre que desenvoluparan programes en l'àmbit de l'ocupació, el pagament anticipat no requerirà la constitució de garanties.

3. Els rendiments financers que generen els fons lliurats als beneficiaris no incrementaran l'import de la subvenció concedida per ser aquestes administracions públiques o en el cas d'entitats privades a causa de la seua escassa quantia i la dificultat de la seua aplicació a les activitats subvencionades i del seu seguiment i control.



Article 14. Justificació de la subvenció.

En el termini de dos mesos des de la finalització de l'actuació, els beneficiaris hauran de presentar davant de l'òrgan instructor el compte justificatiu de la subvenció concedida, que contindrà els documents següents:

a) Memòria sobre l'activitat exercida. En el programa de diagnòstic del territori, s'aportarà igualment el treball realitzat.

b) Certificació del secretari o interventor de la corporació local o de l'òrgan corresponent en altres casos sobre la despesa final i pagament, en model normalitzat.

c) Nòmines del personal a qui s'imputa la subvenció i els justificants del càrrec en compte o ordre de transferència.

d) TC2 i rebut de liquidació de cotitzacions i els justificants acreditatius del seu pagament.

e) Declaració de retencions i ingressos a compte de l'IRPF (model 111) corresponent al període subvencionat i els justificants acreditatius del seu pagament.

f) Si és el cas, justificant del reintegrament dels fons no utilitzats, on haurà de constar la identificació de l'entitat beneficiària i el número d'expedient.

g) La documentació requerida per al pagament, a què fa referència l'article 16.

h) Justificació de la publicitat del finançament de la subvenció: cartells, fullets, premsa, publicació, etc...

i) Si és el cas, la documentació justificativa de la subcontractació en els termes establits en la normativa reguladora de les subvencions.



j) En el cas d'entitats privades, declaració en model normalitzat sobre el compliment de les obligacions de transparència a què fa referència la lletra f) de l'article 19.

k) Factures i la resta de documents acreditatius d'altres costos subvencionables establits, si és el cas, per la convocatòria; així com els justificants dels corresponents càrrecs en compte.



Article 15. Liquidació de la subvenció.

La liquidació final de la subvenció es produirà una vegada comprovat el compte justificatiu de la subvenció concedida.



Article 16. Requisits per als pagaments.

1. El pagament de la subvenció, tant l'anticipat com el derivat de la comprovació del compte justificatiu, requerirà que el beneficiari complisca els requisits següents:

a) Es trobe al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social i no siga deutor per resolució de procedència de reintegrament.

b) Es trobe al corrent en el compliment de l'obligació de rendició dels seus comptes anuals a la Sindicatura de Comptes, en el cas que estiguera obligat.

2. Als efectes del que disposa l'apartat anterior, el beneficiari haurà d'aportar una declaració responsable relativa a l'article 34.5 de la Llei General de Subvencions; així mateix l'òrgan gestor demanarà la certificació de la Sindicatura de Comptes sobre el compliment de l'obligació de rendició de comptes anuals.



Article 17. Resolució de pagament.

La persona titular de la Direcció General del SERVEF o òrgan en què aquesta delegue tindrà la competència per a efectuar el reconeixement de les obligacions i la proposta de pagament de la subvenció concedida.



Article 18. Resolució d'incidències.

La persona titular de la Direcció General del SERVEF o òrgan en què aquesta delegue tindrà la competència per a resoldre les incidències de qualsevol naturalesa que es produïsquen després de la concessió de les ajudes.



Article 19. Obligacions del beneficiari.

A més del que disposa l'article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, són obligacions del beneficiari:



a) Facilitar totes aquelles dades i informació, en qüestions relacionades amb les subvencions concedides, que li siga requerit pel SERVEF.

b) Utilitzar el sistema de registre i emmagatzematge de dades que puga habilitar el SERVEF .

c) Comunicar al SERVEF la sol·licitud o obtenció d'altres subvencions o ajudes per a la mateixa finalitat; així com qualsevol incidència o variació que es produïsca en relació amb la subvenció concedida.

d) Disposar dels llibres comptables, registres diligenciats i la resta de documents degudament auditats en els termes exigits per la legislació mercantil i sectorial corresponent; així com conservar els documents (inclosos els electrònics) que justifiquen l'aplicació dels fons rebuts, mentre pogueren ser objecte de control, sent aquests originals o còpies certificades d'acord amb aquests.

e) Donar publicitat a l'origen dels fons.

f) En el cas d'entitats privades, complir les obligacions de transparència establides en la legislació bàsica, de conformitat amb allò que disposa l'article 3 de la Llei 2/2015, de 2 d'abril, de la Generalitat, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana, en el cas que l'entitat perceba durant el període d'un any ajudes o subvencions públiques en una quantia superior a 100.000 euros o quan, almenys, el 40 % del total dels seus ingressos anuals tinguen caràcter d'ajuda o subvenció pública, sempre que aconseguisquen com a mínim la quantitat de 5.000 euros. Sense perjuí de l'anterior, qualsevol beneficiari que perceba, durant el període d'un any, ajudes o subvencions, de l'administració autonòmica o de qualsevol altra entitat enumerada en l'article 2 de la Llei 2/2015, per import superior a 10.000 euros, haurà de donar l'adequada publicitat a aquesta, i haurà d'indicar almenys l'entitat pública concedent, l'import rebut i el programa, activitat, inversió o actuació subvencionat. La difusió d'aquestaa informació es realitzarà preferentment a través de les corresponents pàgines web. En el cas que no disposen de pàgina web on realitzar aquesta publicitat, podran complir amb l'esmentada obligació a través del portal que pose a la seua disposició la Generalitat.



Article 20. Modificació de la subvenció i reintegrament de les ajudes concedides.

1. Donarà lloc a l'obligació de reintegrar, totalment o parcialment, les quantitats percebudes, així com l'exigència de l'interés de demora des de la data del pagament de la subvenció fins que s'acorde la procedència del reintegrament d'aquesta, els casos establits en l'article 37 de la Llei General de Subvencions.

En el cas d'incompliments parcials, la quantitat a reintegrar respondrà al principi de proporcionalitat en funció dels costos justificats i les actuacions acreditades, de conformitat amb allò que disposa l'article 37.2 de la Llei General de Subvencions, en relació amb la lletra n) de l'article 17.3 d'aquesta Llei.

2. El que disposen els apartats anteriors serà aplicable sense perjuí de la possible qualificació dels fets com a infracció administrativa i incoació del procediment sancionador, d'acord amb els articles 52 i següents de la Llei General de Subvencions, i els articles 173 i següents de la Llei 1/2015.

3. De conformitat amb l'apartat d) de l'article 35 de la Llei 2/2015, l'incompliment del que disposa la lletra f) de l'article 19 podrà comportar el reintegrament total o parcial de la subvenció concedida, previ procediment sancionador que se sotmetrà al que disposa el títol III de la Llei 2/2015.



Article 21. Comprovació i control.

1. Correspondrà a les direccions territorials del SERVEF dur a terme la funció de comprovació i control de les subvencions concedides.



2. Als efectes del que disposa la lletra j) de l'article 165.2 de la Llei 1/2015 i de conformitat amb l'article 2.3 de la Llei 3/2000, de 17 d'abril, per la qual es crea el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, les direccions territorials del SERVEF efectuaran visites in situ a fi de comprovar l'activitat d'un nombre de projectes que representen almenys el 10% de l'import concedit en cada convocatòria.

3. El beneficiari estarà obligat a sotmetre's a les actuacions de control financer previstes en els articles 113 i següents de la Llei 1/2015 i en els articles 44 i següents de la Llei General de Subvencions.



Article 22. Competència municipal en matèria d'ocupació i desenvolupament local.

1. Les entitats locals beneficiàries de les subvencions regulades per aquesta Ordre hauran de complir amb els requisits previstos en l'article 7.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local.

2. A aquest efecte, i pel que fa a l'informe previ i vinculant d'inexistència de duplicitats, la Direcció General amb competència en matèria d'Administració Local, de conformitat amb l'Ordre 1/2015, de 26 de maig, conjunta de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua i de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública, per la qual es regula el procediment per a l'obtenció d'informes preceptius de l'article 7.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, ha emés l'informe en què s'assenyala la inexistència de duplicitat al no incidir la gestió municipal derivada d'aquest programa en matèria d'ocupació i desenvolupament local en un supòsit d'execució simultània amb l'exercici de l'esmentada competència per part de la Generalitat, per la qual cosa no serà necessària la petició d'aquest informe per les entitats locals.



DISPOSICIONS ADDICIONALS



Primera. Normativa d'aplicació

1. Aquestes ajudes tenen la consideració de subvencions públiques i es regixen per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, el Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el seu Reglament i per la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions.



2. Així mateix resulta d'aplicació l'article 11 de la Llei 3/2000, de 17 d'abril, de Creació del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, pel qual es permet que tant l'activitat subvencionada com la despesa que li siga inherent podran estendre's durant l'exercici següent a aquell en què s'atorgue l'ajuda, sempre que l'activitat s'haguera iniciat l'any de concessió.



Segona. Comissió de seguiment

Una vegada constituïdes les taules de diàleg social, es constituirà una comissió de seguiment dels acords territorials per l'ocupació i el desenvolupament local. Aquesta comissió estarà integrada per quatre representants del SERVEF dels quals un posseirà la presidència de la Direcció General competent en matèria d'Administració Local, un de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i quatre dels agents socials més representatius que integren el Consell de Direcció del SERVEF (amb paritat entre les organitzacions empresarials i sindicals).





DISPOSICIONS FINALS



Primera. Facultats d'execució.

1. Es faculta la persona titular de la Direcció General del SERVEF per a dictar les instruccions i adoptar les mesures que considere oportunes per a l'aplicació i execució d'aquesta Ordre.

2. Així mateix se'l faculta perquè puga actualitzar mitjançant una resolució els imports a què fa referència l'article 5. Finalment se'l faculta perquè, quan concórreguen circumstàncies que ho aconsellen, puga modificar mitjançant una resolució el termini d'execució establit en l'article 6.



Segona. Entrada en vigor

Aquesta ordre entrarà en vigor l'endemà de ser publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Comunitat Valenciana.



València, 29 de juliol de 2016



El conseller d'Economia Sostenible,

Sectors Productius, Comerç i Treball

RAFAEL CLIMENT GONZÁLEZ

Mapa web