Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ordre de 5 de març de 1993, del Conseller d'Agricultura i Pesca, per la qual revisa les quanties dels preus públics que percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 1998 de 05.04.1993
Referència Base de Dades:  0714/1993
 



Ordre de 5 de març de 1993, del Conseller d'Agricultura i Pesca, per la qual revisa les quanties dels preus públics que percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca.

El Decret 73/1991, de 13 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana, va establir el règim de regulació, revisió i aprovació de los quanties dels preus públics.

El Decret 227/1991, de 9 de desembre, del Consell de la Generalitat Valenciana va establir la relació de béns, serveis i activitats susceptibles de ser retribuïts mitjançant preus públics per la Conselleria d'Agricultura i Pesca, entre d'altres. El Decret 159/1992, de 28 de setembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, modifica aquesta relació.

D'acord amb tot allò anterior, després de l'elaboració dels informes econòmico-financers que determinen els costos dels lliuraments de béns i prestacions de serveis a què fan referència, i en vista de l'informe favorable emès per la Direcció General de Tributs i Patrimoni de la Conselleria d'Economia i Hisenda, escau l'aprovació dels imports d'aquests preus públics.

Per tot això, i d'acord amb les facultats que m'atribueix l'article 35 de la Llei de Govern Valencià, i l'article 3.2.b) del Decret 73/1991.

ORDENE

Article primer

S'aproven les quanties dels preus públics que percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca i que s'inclouen en l'annex d'aquesta ordre.

Article segon

El preus públics corresponents a la venda de publicacions i subscripcions a publicacions periòdiques porten inclosos l'import de l'IVA corresponent d'acord amb la normativa vigent.

En la resta. de casos procedirà la repercussió de l'IVA corresponent, d'acord amb el que dispose en cada cas la legislació en vigor, sobre els tipus establerts.

DISPOSICIO DEROGATORIA

Resta derogada l'Ordre de 30 de juliol de 1992, del Conseller d'Agricultura i Pesca i totes les disposicións d'igual o inferior rang que s'oposen a aquesta ordre.

DISPOSICIO FINAL

Aquesta ordre entrarà en vigor l'endemà de la publicació al

Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

València, 5 de març de 1993.

El Conseller d'Agricultura i Pesca,

LUIS FONT DE MORA MONTESINOS

ANNEX

Llista dels imports dels preus públics percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca

1. Venda de publicacions i subscripcions a publicacions periòdiques (import en pessetes).

Publicacions Import (IVA inclòs)

Periòdiques

- Medio Natural (trimestral) 1.590

Sèrie Memòries i informes

- Memòria de la Conselleria d'Agricultura i Pesca 1987, 1988, 1989, 1990, 1991 2.000

- Informe del sector agrario valenciano en 1987, 1988,1989,1990,1991 2.000

- Normativa agrària comunitaria 1987, 1988, 1989, 1990, 1991 1.300

- Recopilación legislativa 1978-1988 10.000

- Recopilación legislativa 1989 2.000

- Recopilación legislativa 1990 2.000

- Recopilación legislativa 1991 2.000

Sèrie Documents (publicació curta)

Núm. 4. El sector agrario valenciano 1.060

Núm. 5. Ponencias de las Jornadas sobre Innovación Tecnològica en las Industrias

Agrarias 1.060

Núm. 6. L'agricultura valenciana i la crisi econòmica 1.060

Núm. 7. La reglamentación de la CEE y la agricultura en 1986 1.060

Núm. 8. La agricultura valenciana en la dècada de los 80 1.060

Sèrie Informació

- Núm. 2. Impuesto sobre el Valor Añadido (IVA) 1.060

- Núm. 3. Llei d'arrendaments històrics valencians 1.060

- Núm. 4. Llei sobre la utilització d'aigües per a regadiu 1.060

- Extra Núm. 1. Ajudes de la CEE a les indústries agràries 1.060

- Extra Núm. 2. Política de fomento de las industrias agrarias 1.060

Sèrie Taules i índexs (publicació curta)

- Núm. 1. Tablas para la conversión a la densidad oficial de mostos y mistelas 1.060

Sèrie Divulgació tècnica (llibres)

- Núm. 2. Las cochinillas de los agrios. 2ª edición 1.620

- Núm. 3. La fruticultura en la Comunidad Valenciana. Análisis de problemas técnicos 1.060

- Núm. 4. Cultivo de la lechuga Iceberg 1.060

- Núm. 5. Podredumbres de los frutos cítricos 1.590

- Núm. 6. Cultivo de cebolla de día corto 1.060

- Núm. 7. Los vinos valencianos y su comercialización 1.060

- Núm. 8. Pasado y presente de la citricultura española 1.060

- Núm. 9. Productos y normas fitosanitarias 1.060

- Núm. 10. La alcachofa 1.060

- Núm. 11. Comportamiento de las salvias 1.060

- Núm. 12. La virosis del tomate en la C. Valenciana 1.060

- Núm. 13. Carta nutricional de la uva de mesa Aledo en el Vinalopó 1.060

- Núm. 14. Control biològic de patògens agrícoles per fongs 1.060

- Núm. 15. El corazón negro del apio 1.060

- Núm. 16. Plagas del granado 1.060

- Núm. 17. Recolección mecanizada del almendro 1.060

- Núm. 18. Cultivo del melón 1.060

- Núm. 19. Los arrecifes artificiales de la Comunidad Valenciana 1.060

- Núm. 20. Peces comerciales del litoral valenciano 2.650

- Núm. 21. Cultivo del antirrhinum en invernaderos para flor cortada 1.500

Sèrie Estudis (llibres)

- La vitivinicultura valenciana ante la CEE y el mercado mundial. (Primer premi

Pascual Carrión) 1.060

- Aproximación a la evolución histórica de las técnicas agrícolas y su fundamentación

científica 1.060

- Las cooperativas agrarias valencianas: un análisis empresarial 1.060

- Política de estructuras agrarias y marco autonómico 1.060

- La agricultura valenciana en el proceso de industrialización y urbanización 1.060

- La ganadería en la CEE. España y la Comunidad Valenciana. Situación general 1.590

- Evolución situación actual y perspectivas del melocotón en la Comunidad Valenciana 1.590

- El ganado porcino y las casas de piensos en la Comunidad Valenciana 1.690

- La ganadería en el País Valenciano 1.590

- Profesionalización del agricultor y formación de técnicos 1.590

Sèrie Tècnica (llibres)

- Residuos de plaguicidas en frutos cítricos. Tolerancias internacionales 1.060

- Producción tardía en el litoral valenciano de coles chinas y apios. (2n premi Pascual

Carrión) 1.060

- Col china: estudios realizados sobre el tipburn 1.060

- Diagnóstico tecnológico de los sectores productivos de la Comunidad Valenciana 2.120

- Influencias de las hormonas en el cuajado del fruto de los agrios 1.060

- VII Jornadas de plantas aromáticas, medicinales y condimentarias 2.500

- El medio ambiente urbano y la vegetación 2.120

Sèrie Europa

- El arroz valenciano en la Comunidad Europea 1.060

- El aceite de oliva valenciano en la Comunidad Europea 1.060

- La horticultura valenciana en la Comunidad Europea 1.060

- La fruticultura valenciana y la Comunidad Europea 1.060

- La viticultura valenciana y la Comunidad Europea 1.060

- Repercusiones en la economía valenciana de la Política Agrícola Común 1.060

- El proceso de integración de la agricultura española en la Comunidad Europea 1.060

- La industria y el comercio de la carne valenciana en la Comunidad Europea 1.060

- España frente a los terceros paises mediterráneos 1.060

- La ganadería valenciana en la CEE 1.590

Altres publicacions

- La actividad pesquera en el Grau de Castelló 1.060

- Historia y guía de los vinos valencianos 2.500

- Catálogo de plantas y flores ornamentales 1.060

- Introducción a la fauna vertebrada de la Safor 1.060

- La perdiz en la Comunidad Valenciana 1.060

- Los incendios forestales en la Comunidad Valenciana 1.060

- Conferencia citrícola 88. Ponencias y datos básicos 1.590

- Riesgo de daño por frío de las áreas citrícolas de la Comunidad Valenciana 1.590

- Sistemas hidráulicos a presión 2.500

- El riego 2.500

- Atlas de las aves nidificantes en la Comunidad Valenciana 5.300

Sèrie Universitat

- Análisis descriptivos de los sistemas de producció agraria en las comarcas

valencianas 2.650

- Estudio mineralógico del proceso de vinificación de la denominación de origen

de Alicante 1.060

- II Simposium internacional sobre la garrofa 1.060

- La agricultura alicantina a finales del siglo XIX 1.060

- La mecanización agraria en la provincia de Alicante 1.060

- Labores preparatorias del suelo en los cultivos de huerta: evaluaciones energéticas

y agronómicas 1.060

- Catálogo de productos típicos de panadería, bollería y pastelería de la Comunidad

Valenciana 2.650

- Anàlisi econòmica del sector productiu pesquer al País Valencià en el marc de

l'adhesió d'Espanya a la CEE 2.650

- La agricultura en especies periurbanas. El municipio de Alboraya 2.650

- Cultivo y comercialización del níspero en la província de Alicante 2.650

- Aproximación metodológica al fenómeno de la agricultura a tiempo parcial en la CV 2.650

Sèrie Promoció a la qualitat

Els embotits artesans 1.060

Pastisseria tradicional valenciana 1.060

Formatges tradicionals 1.060

Elaboració de la pansa a la Marina Alta 1.060

La mel 1.060

Prestació de serveis de sanitat vegetal i qualitat del material vegetal de reproducció

Tractaments fitosanitaris PTA/hectàrea

- Contra el cucat de l'arròs (Chilo suppressalis, Walk) 4.602

Llavors: assaigs de qualitat PTA/anàlisi

- Mostreig a petició de part 4.774

- Germinació 1.100

- Humitat 550

- Puresa específica 531

- Cuscuta 1.050

- Puresa varietal 6.140

- Virosi en lots de llavors hortícoles 6.490

- Altres determinacions, preu segons la dificultat 500 a 5.000

Plantes de viver: assaigs biològics PTA/assaig

- Tristesa 10.080

- Psoriasi 20.160

- Excorsi 18.600

- Xiloporosi 49.600

- Fruiters de pinyol 25.200

- Maduixa 5.040

Prestació de serveis de laboratoris agraris i anàlisis víniques: determinacions analítiques.

TERRES

Determinació PTA/determinació

Capacitat màxima de retenció d'aigua 674

Elements gruixuts 674

Color (taules Munsell) 674

Textura 1.679

pH 808

Matèria orgànica oxidable 674

Fòsfor soluble en bicarbonat sòdic 1.480

Potassi extret per acetat amònic 1.480

Carbonats totals 1.178

Calcària activa 1.178

Conductivitat elèctrica de l'extracte 115 1.480

Capacitat de canvi catiònic 2.690

Cations do, canvi 2.690

Sodi, potassi, calci, cadascuna 1.480

Clorurs 1.178

Sulfats 1.178

Nitrogen total 1.178

Relació C/N 270

Ferro, coure, bor, plom, zinc, crom, fluor, cadascuna 1.480

Humitat 674

Granulometria 1.837

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 5.000

AIGÜES

Determinació PTA/determinació

Conductivitat elèctrica 808

pH 808

Clorurs i sulfats, cadascuna 808

Carbonats i bicarbonats, cadascuna 674

Nitrats 808

Calci, magnesi, sodi, potassi, cadascuna 808

Duresa tota 270

Carbonat sòdic residual (CSR) 270

Percentatge de saturació del sodi (PSS) 270

Relació d'absorció de sodi ajustada (ASAR) 270

Matèries sedimentables 808

Reductors freds 908

Clor actiu 808

Total de sòlids dissolts 808

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 5.000

FERTILITZANTS

Determinació PTA/determinació

Humitat 808

Nitrogen total, nitrogen nítric, nitrogen amoniacal, nitrogen ureic, cadascuna 1.178

Fòsfor soluble en aigua en citrat amònic neutre i fòsfor total, cadascuna 1.480

Potassi soluble en aigua, potassi total 1.178

Magnesi 1.480

Matèria orgànica 808

pH 808

Matèries húmiques i àcids húmics, cadascuna 1.682

Matèria orgànica oxidable 808

Cendres 737

Relació C/N 270

Conductivitat elèctrica de l'extracte 1/5 1.480

Clorurs 1.480

Sodi 1.480

Ferro 1.480

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 5.000

FITOSANITARIS

Determinació PTA/determinació

Humitat 808

Finor per tamisatge 2.957

Arsènic total 2.966

Calci total en un arseniat 1.480

Coure i bari, cadascuna 1.480

Densitat 808

Puresa en un sofre 1.344

Acidesa total i anhídrid sulfurós en un sofre 808

Ferro 1.480

Estabilitat d'una emulsió 808

Massa específica d'un oli 808

Residu insulfonable en un oli mineral 1.480

Volatilitat, inflamabilitat i viscositat en un oli, cadascuna 1.480

Fitosanitaris segons mètodes oficials d'anàlisi 4.780

Fitosanitaris segons metodologia específica 8.990

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

MATERIAL VEGETAL (FULLES, TIGES, FRUITS, ,LLAVORS, ETC.)

Determinació PTA/determinació

Cendres 737

Nitrogen, fòsfor, potassi, cadascuna 1.178

Calci, magnesi, ferro, zinc, manganés, coure, cadascuna 1.480

Pes aparent 506

Pes de mil grans 608

Percentatge de puresa 608

Impureses 506

Poder germinatiu 1.178

Valor rea 1.480

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 2.500

VINS, MOSTOS, SAGNIES, SIDRES, CERVESES, ETC.

Determinació PTA/determinació

Densitat 270

Grau alcohòlic total 270

Grau alcohòlic adquirit 608

Grau alcohòlic en potència 257

Extret sec total, extret sec reduït, extret sec no reductor, cadascuna 270

Resta de l'extret 270

Acidesa total 808

Acidesa volàtil 978

Acidesa fixa 270

Anhídrid sulfurós total, anhídrid sulfurós lliure, cadascuna 337

Acid cítric 978

Presència d'híbrids 608

Metanol 1.751

Presència de ferrocianur 2.421

Fluor 1.480

Cloropicrina i els seus compostos de degradació, derivats halogenats, cadascuna 2.421

Matèries reductores, sacarosa, cadascuna 978

Cendres 1.178

Alcalinitat de les cendres 737

Clorurs 737

Sodi 1.480

Sodi excedentari 2.421

Ferro 737

Coure, zinc, plom, arsènic, cadascuna 1.774

Mercuri 3.417

Acid benzoic, sòrbic, salicílic 2.459

pH 781

Hidroximetilfurfural 1.024

Etanal 1.196

Matèries colorants artificials 1.707

Beguda continguda en l''envàs 312

Etiquetatge 312

Examen organolèptic 621

Assaigs previs de conservació 379

Massa volúmica 292

Beaume 292

Potassi 1.462

Calci 1.462

Magnesi 1.462

Intensitat colorant 678

Antocians 904

Index polifenols totals 904

Index de Folín 1.614

Glicerina 1.592

Fructosa 1.592

Glucosa 1.592

Acid tartàric 1.592

Acid màlic 1.592

Acid succínic 1.592

Sulfats 1.767

2-3 Butanodiol 1.182

Isotiocianat d'alil 1.149

Per altres determinacions, preu segons dificultat, de 500 a 10.000

SUBPRODUCTES I D'ALTRES

Determinació Preu

Productes tartàrics (mètode Carles) 2.397

Productes tartàrics (mètode Goldenberg) 2.397

Grau alcohòlic en mares i pòsit 884

Grau alcohòlic en brisa 884

Matèries reductores en brises 1.704

Humitat llavors 799

Impureses llavors 1.042

Per altres determinacions, preu segons dificultat, de 500 a 10.000

ALCOHOL, BRANDI, ROM, LICORS, ETC.

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Beguda continguda en l'envàs 312

Gran alcohòlic 615

Acidesa total 820

Metanol 1.774

Matèries reductores 992

Edulcorants i colorants artificials 2.459

Coure, zinc, plom, cadascuna 1.774

Desnaturalitzants: bitrex, ftalat de dietil, metil etil cetona, cadascuna 608

Bases nitrogenades 992

Furfural 992

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

PRODUCTES ENOLOGICS I COMPROVACIO D'APARELLS

Determinacions, preus segons dificultat 500 a 10.000

OLIS I GREIXOS

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Oli contingut en l'envàs 312

Gran d'acidesa 820

índex de peròxids 1.196

Absorció espectrofotomètrica ultraviolada 855

índex de iode 1.196

índex de refracció 596

Composició de la fracció d'àcids grassos per cromatografia de gasos 4.552

Composició de la fracció d'esterols per cromatografia de gasos 8.256

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

PRODUCTES LACTIS

Determinació PTA/detenninació

Etiquetatge 312

Pes net 615

Matèria grassa 865

Proteïna 970

Acidesa 820

Extret sec magre 682

Lactosa 1.196

Humitat 682

Farina de sang i de peix, cadascuna 820

Sacarosa 1.024

Index de refracció 596

Indexs de Reichert, Polenske i Kirchner, cadascuna 1.196

Composició de la fracció d'àcids grassos per cromatografia de gasos 4.780

Composició de la fracció d'esterols per cromatografia de gasos 8.669

Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000

PRODUCTES CARNICS

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Pes net 615

Humitat 682

Proteïnes 970

Greix 865

Hidroxipolina 970

Sucres totals 1.024

Midó 1.196

Acids bòric, sòrbic, benzoic i salicílic, cadascuna 2.459

Altres determinacions, preus segons dificultat de 500a 10.000

PEIX I MARISCS CONSERVES I SEMICONSERVES

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Encunys de fabricació, format, pes net i pes net escorregut, cadascuna 615

Capacitat normalitzada de l'envàs 615

Relació percentual entre el pes net i la capacitat 274

Relació percentual entre el pes escorregut i la capacitat 274

Grau d'acidesa 820

Composició de la fracció d'àcids grassos per cromatografia de gasos 4.780

Composidió de la fracció d'esterols per cromatografia de gasos 8.669

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

PRODUCTES CONGELATS

Determinació PTA/determinació

Pes net del producte congelat i descongelat i escorregut, cadascuna 615

Formaldehid, àcids sòrbic, benzoic, salicílic i bòric, cadascuna 2.459

Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000

FRUITS SECS, CEREALS I LLEGUMS

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Pes net i humitat 615

Grans grocs i de coure, rojos i virats en roig, guixosos i verds, cadascuna 834

Grans tacats i picats 834

Grans mitjans 834

Grans amb defectes greus i amb defectes lleugers, cadascuna 834

Grans de diversa coloració tret dels descolorits 834

Grans descolorits 834

Grans sencers sense defecte 834

Matèries alienes 834

Calibratge 834

Aflatoxina 5.123

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

FARINES I DERIVATS

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Pes net i humitat 615

Cendres 750

Extracció segons escala de cendres de Mhos 274

Proteïnes 970

Fibra bruta 1.196

Persulfats i bromats, cadascuna 820

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

DOLÇOS, GELATS, TORRONS, CARAMELS, ETC.

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Pes net i humitat, cadascuna 615

Cendres 1.196

Proteïnes 970

Greix 865

Reconeixement del midó, del rovell, cadascuna 820

Percentatge d'atmeles i de fruita, cadascuna 820

Acid sòrbic, benzoic, salicílic, cadascuna 2.459

Acidesa del greix 820

Composició de la fracció d'àcids greixos per cromatografia de gasos 4.780

Composició de la fracció d'esterols per cromatografia de gasos 8.669

Alcohol etílic i sorbitol, cadascuna 1.626

Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000

EDULCORANTS, MEL, ETC.

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Pes net i humitat, cadascuna 615

Sacarosa 1.024

Residu insoluble en aigua calenta 615

Sucres reductors 1.024

Cendres 615

Acidesa lliure 820

Hidroximetilfurfural 1.089

Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000

CONDIMENTS, CAFE, SALSES DE TAULA, INFUSIONS

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Pes net i humitat, cadascuna 615

Cendres 1.196

Fibra bruta 1.196

Extracte eteri, sílice i color, cadascuna 820

Colorants artificials 2.459

Extracte alcohòlic 620

Anhídrid sulfurós total 820

Extracte aquós 615

Extracte sec 677

Cafeïna 1.707

Plom, coure, zinc, cadascuna 1.774

Acidesa 1.024

Clorurs 750

Sucre total 1.024

pH 820

Sòlids solubles 615

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

RESIDUS DE PRODUCTES FITOSANITARIS

Determinació PTA/determinació

Per cromatografia de gasos:

Organo-fosforats:

Investigació i experiències 6.057

Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.119

Organo-clorats:

Investigació i experiències 6.057

Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.119

Organo-metál-lics:

Investigació i experiéncies 6.057

Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.119

Piretroides:

Investigació i experiències 6.057

Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.119

Altres compostos:

Investigació i experiències 6.057

Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.119

Per cromatografia líquida (HPLC):

Les deterininacions s'incrementaran en un 50%

PINSOS I FARRATGES

Determinació PTA/determinació

Humitat 615

Cendres 1.196

Fibra bruta 1.196

Greix brut 820

Acidesa del greix 820

Nitrogen total 1.185

Proteïna bruta 970

Nitrogen amoniacal 1.024

Nitrogen amoniacal equivalent en proteïna 274

Nitrogen ureic 1.059

Nitrogen ureic equivalent en proteïna 274

Nitrogen proteic 1.059

Nitrogen proteic equivalent en proteïna 274

Residu insoluble en CLH 1.196

Unitats alimentàries/100 kg 274

Proteïna digestible/unitats alimentàries 274

Clorurs 1.132

Calci 820

Coure, manganés, ferro, zinc, cobalt, arsènic, cadascun 1.774

Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000

CONSERVES VEGETALS

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Encunys de fabricació 615

Format 615

Pes net 615

Pes escorregut 615

Nombre de fruits 513

Sòlids solubles expressats en graus Brix 615

pH 820

Clorurs 782

Acid cítric, làctic, màlic, tartàric, benzoic, sòrbic, salicílic, cadascun 2.459

Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000

BEGUDES NO ALCOHOLIQUES, AIGÜES, SUCS, I XAROPS, GASOSES, COQUES, REFRESCOS I ALTRES

Determinació PTA/determinació

Etiquetatge 312

Beguda continguda en l'envàs 312

Clorurs 782

Acids tartàric, màlic, làctic, cítric, cadascuna 2.459

Edulcorants artificials 2.459

Grau alcohòlic 615

Sòlids solubles 594

Sucres totals 1.024

Acidesa total 820

Anhídrid sulfurós total 341

Acids sòrbic, benzoic, salicílic, cadascuna. 2.459

Arsènic, coure, zinc plom, cadascuna 1.174

Altres determinacions, preus segon dificultat de 500 a 10.000

ALTRES PRODUCTES

Determinacions, preus segons dificultats, de 500 a 10.000

EN TOTS ELS PRODUCTES

Determinacions que requereixen la posada a punt d'una metodologia específica

i que no es recull en els mètodes oficials d'anàlisi 10.000 a 50.000

La confirmació per espectrometria de masses 15.000

Mapa web