Ficha disposicion

Ficha disposicion





Decret 50/1994, de 7 de març, del Govern Valencià, pel qual es regulen els plans d'aprofitament cinegètic a terrenys de règim cinegètic especial dins de l'àmbit de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 2233 de 23.03.1994
Referència Base de Dades:  0662/1994
 



DECRET 50/1994, de 7 de març, del Govern Valencià, pel qual es regulen els plans d'aprofitament cinegètic a terrenys de règim cinegètic especial dins de l'àmbit de la Comunitat Valenciana. [94/1803]

La compatibilitat de l'exercici de la caça amb la conservació dels recursos naturals és el fonament principal d'un aprofitament cinegètic racional i ordenat, i en aquest objectiu estan implicats tant l'administració com els titulars de drets de caça.

En aquest sentit, la Llei 4/1989, de 27 de març, de Conservació dels Espais Naturals i de la Flora i la Fauna Silvestres, a l'article 33.3 obliga a garantir en qualsevol aprofitament a terrenys de règim cinegètic especial, la conservació i el foment de les espècies de caça autoritzada, de manera ordenada i d'acord amb un pla tècnic justificatiu de la quantia i les modalitats de les captures que s'hi poden fer.

Així mateix, la mateixa Llei, a l'article 33.4, atribueix a les comunitats autònomes la regulació del contingut i l'aprovació dels plans tècnics.

Per tot això, d'acord amb el Consell d'Estat, a proposta del conseller de Medi Ambient i amb la deliberació prèvia del Govern Valencià en la reunió del dia 7 de març de 1994,

DECRETE

Article primer

Qualsevol aprofitament cinegètic a terrenys sotmesos a règim cinegètic especial requerirà abans la presentació pels titulars del dret de caça o pels representants legals que tinguen, d'un pla d'aprofitament cinegètic, d'acord amb el contingut mínim que s'estableix en els annexos I, II i III d'aquest decret.

Article segon

Els plans de caça podran ser de dos tipus:

a) Pla Reduït de Caça, d'ara endavant PRC, presentat en model oficial, que podrà ser redactat i signat pel titular.

b) Pla Tècnic d'Aprofitament Cinegètic, d'ara endavant PTAC, que és el document a partir del qual s'exercirà ordenadament l'activitat cinegètica dins l'àmbit d'aplicació. Haurà de ser presentat pel titular i elaborat per un tècnic competent.

Article tercer

1. Els PTAC hauran de ser presentats, obligatòriament, per aquells titulars que en el moment de l'entrada en vigor d'aquest decret no tinguen un pla tècnic aprovat, i quan els terrenys cinegètics dels quals tinguen el dret de caça, estiguen en alguna de les circumstàncies següents:

a) Vedats creats amb posterioritat a la publicació d'aquest decret

b) Ampliacions de vedats en més de 250 hectàrees

c) Canvis de titularitat

d) En vedats de caça major i en aquells altres en què es passe d'un aprofitament principal de caça menor a caça major

e) Vedats d'aus aquàtiques

f) Vedats amb 7.000 hectàrees, o més

g) Vedats de caça intensiva, d'acord amb la reglamentació específica que tinguen

h) Vedats inclosos, en part o totalment, dins d'espais naturals protegits.

2. Els PTAC hauran de ser presentats com a document justificatiu quan el titular sol·licite davant la corresponent direcció territorial canvis en l'aplicació de l'Ordre General de Vedats que suposen una major pressió cinegètica que la prevista en l'esmentada ordre.

3. El PRC haurà de ser presentat, obligatòriament, per la resta de titulars que es troben en casos no compresos en els apartats anteriors.

4. Els serveis territorials de la Conselleria de Medi Ambient podran exigir la presentació del PTAC a aquells titulars de vedats situats a zones amb característiques d'ordre físic o biològic que així ho aconsellen.

Article quart

1. El PRC tindrà una validesa màxima de cinc anys, després dels quals podrà ser reformat o prorrogat.

2. El PTAC tindrà validesa durant el termini que s'indique en l'aprovació, i podrà arribar a ser de fins a cinc anys en els de caça menor i de deu anys en els de caça major. La duració mai no serà inferior a tres anys. L'actualització dels PTAC es podrà fer mitjançant les corresponents revisions, el termini de validesa de les quals serà de cinc anys.

Article cinquè

L'aprovació dels plans cinegètics correspon als directors territorials de la Conselleria de Medi Ambient, després de l'informe previ dels serveis tècnics corresponents, els quals hauran de donar compte a la Direcció General de Conservació del Medi Natural de les resolucions aprovatòries dels PTAC. L'aprovació dels plans que afecten espais naturals protegits i tancats cinegètics correspondrà a aquesta direcció general.

Article sisè

1. Els terminis de presentació seran els següents:

a) Els PTAC i aquells PRC que corresponguen a vedats amb 2.000 hectàrees o més, hauran de ser presentats a les direccions territorials de la Conselleria de Medi Ambient en el termini d'un any a partir de l'endemà de la publicació d'aquest decret.

b) Per als PRC de vedats inferiors a 2.000 hectàrees, aquest termini serà de dos anys.

2. En aquells vedats que no hagen presentat el pla d'aprofitament en els terminis establerts en l'apartat anterior, restarà suspès qualsevol tipus d'aprofitament cinegètic fins que s'aprove. Igualment, finalitzat el termini de validesa dels PRC i dels PTAC, aquest aprofitament quedarà suspès fins a la renovació d'aquells.

3. Una vegada rebuda la sol·licitud d'aprovació del PRC, la Conselleria de Medi Ambient tindrà un termini de tres mesos per a resoldre'l. Si transcorregut aquest termini no hi ha hagut cap declaració expressa, s'entendrà aprovat.

En el cas dels PTAC, transcorreguts tres mesos des de la sol·licitud sense que hi haja hagut resolució expressa, s'entendran denegats.

Article setè

1. Als vedats inclosos, totalment o parcialment, en espais naturals protegits, el PTAC s'haurà d'adaptar, si escau, al pla rector aprovat a l'efecte per la Conselleria de Medi Ambient.

2. També s'hauran d'adaptar als plans aprovats de recuperació i conservació d'espècies en perill d'extinció, sensibles o vulnerables, d'acord amb la Llei 4/1989.

Article vuitè

L'incompliment per part del titular del vedat, tant del que es disposa en aquest decret, com del contingut d'un pla cinegètic aprovat i en vigor, es considerarà una infracció administrativa, d'acord amb el que estableixen els articles 37.1, 38.13 i 39 de la Llei 4/1989, de 27 de març, de Conservació dels Espais Naturals i de la Flora i Fauna Silvestres, i l'article 48.1.5 del vigent Reglament de Caça, i podrà comportar la suspensió temporal de l'aprofitament cinegètic i, fins i tot, l'anul·lació de la declaració de vedat; tot això sense perjudici de les altres responsabilitats de caràcter administratiu, penal o civil en què puga incórrer.

DISPOSICIONS FINALS

Primera

Es faculta el conseller de Medi Ambient perquè dicte totes les normes necessàries per al desenvolupament d'aquest decret.

Segona

Aquest decret entrarà en vigor l'endemà de publicar-lo en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

València, 7 de març de 1994

El president de la Generalitat Valenciana,

JOAN LERMA I BLASCO

El conseller de Medi Ambient,

EMÈRIT BONO I MARTÍNEZ

ANNEX I

Contingut mínim a què han d'adaptar-se

els plans reduïts de caça (PRC)

1. Dades administratives del vedat

2. Dades del titular

3. Règim de propietat de les finques que formen el vedat

4. Personal disponible per a la vigilància i el manteniment del vedat

5. Dotació de mitjans auxiliars de vigilància

6. Dotació d'instal·lacions del vedat

7. Vies de comunicació i nuclis de població més pròxims

8. Pla i enclavament del vedat i, si escau, perímetre del tancat a escala 1:10.000, fins a 2.000 ha, i 1:50.000, de 2.000 a 7.000 ha

9. Aprofitament cinegètic, per espècies, en les dues últimes temporades

10. Existències actuals de les espècies cinegètiques incloses en el pla, detallant la data en què hagen estat recomptades

11. Pla de caça per a cadascuna de les espècies de caça menor objecte d'aprofitament, amb expressió de:

- Previsió de captures per temporada de caça

- Plans de captura en viu per a repoblacions en altres vedats

- Modalitats de caça previstes

- Nombre de dies de caça a l'any

- Nombre de caçadors per jornada de caça

- Personal auxiliar (secretaris, esquivadors o altres)

12. Previsió de les repoblacions que s'han d'efectuar durant cada temporada, indicant el nombre d'exemplars per espècie

13. Controls de població i sanitaris previstos, com també la procedència de les peces objecte de repoblació

14. Pla d'inversions previstes per a millores durant cada temporada de vigència del pla. Haurà d'incloure:

- Millores del medi natural i infrastructura

- Millores en benefici de la fauna

- Habilitació d'àrees de cria

- Mètodes previstos de control de predadors

15. Ratios indicatives de l'estat del vedat, abans i desprès de l'aplicació del pla. S'hi haurà d'incloure:

- Existències per espècies cada 100 hectàrees

- Aprofitament cinegètic per espècies cada 100 hectàrees

- Nombre màxim de peces per dia de caça cada 100 hectàrees

- Relació zona de reserva fixa/superfície del vedat

- Relació zona de reserva mòbil/superfície del vedat

- Relació de la suma de les reserves fixa i mòbil/superfície del vedat

- Nombre d'abeuradors cada 100 hectàrees

- Nombre de menjadores cada 100 hectàrees

- Superfície sembrada destinada a la caça cada 100 hectàrees

- Nombre de vigilants cada 100 hectàrees

- Nombre de llocs fixos de tord cada 100 hectàrees

- Nombre de llocs fixos de colom i tórtora cada 100 hectàrees

- Inversions anuals cada 100 hectàrees

ANNEX II

Contingut mínim dels plans tècnics d'aprofitament

cinegètic (PTAC) que no afectesn

vedats de caça major

I. Dades generals

- Títol

- Índex

- Antecedents

- Objectius del pla

II. Estat legal

II.1. Denominació, número de matrícula

II.2. Posició administrativa: província, comarca, terme municipal, relació amb les figures de protecció de la natura (parcs, reserves, etc.)

II.3. Límits, perímetre, senyalització actual, classificació cinegètica dels terrenys confrontants

II.4. Titular del vedat

II.5. Propietat dels terrenys

II.6. Forma d'adjudicació del dret de caça

II.7. Servituds que poden afectar el dret de caça

II.8. Zones de seguretat

II.9. Afectació per plans aprovats de recuperació i conservació d'espècies catalogades

III. Estat natural

III.1. Situació geogràfica

III.2. Breu ressenya geològica i edàfica

III.3. Ressenya geomorfològica: relleu, pendents, altitud mitjana, mínima i màxima, orientació. Presència de penyals, penya-segats, etc.

III.4. Cursos i masses d'aigua, temporals i permanents

III.5. Clima. Precipitacions, temperatures, règim de gelades i la resta de fenòmens climàtics que poden influir en el desenvolupament i els tipus de fauna

III.6. Vegetació natural. Fisonomia. Principals espècies, distribució i abundància. Superfícies, estrat arbori, arbustiu i herbaci. Referència de les espècies vegetals de major interès per a la fauna cinegètica (aliment, refugi, zona de cria, etc.)

III.7. Àrees incendiades en els tres darrers anys. Origen, superfície i vegetació

III.8. Cultius. Secà, regadiu. Distribució i abundància. Relació agricultura-caça (danys, aliment, plaguicides, etc.)

III.9. Altres aprofitaments: ramaderia, pesca, turisme. Incidència i compatibilitats amb la caça

III.10. Fauna

III.10.1. Espècies cinegètiques

III.10.2. Espècies protegides: fent esment de les catalogades

III.11. Urbanització: nuclis urbans, edificacions, carreteres, camins, vedats, zones de seguretat

III.12. Tancats o recintes cinegètics d'adaptació o reproducció seminatural

IV. Estat econòmic

IV.1. Valor en el mercat cinegètic dels aprofitaments mitjans anuals anteriors al pla

IV.2. Inversions realitzades en infraestructures i millores cinegètiques

V. Estat cinegètic

V.1. Situació actual

V.1.1. Tancats cinegètics:

- Límits, superfície, longitud

- Característiques

- Passos per a la fauna no cinegètica

- Prevenció d'incendis

- Interrupció de camins i camins ramaders

- Mesures per a evitar danys a la fauna no cinegètica

- Sistemes i mesures de vigilància del tancat

V.1.2. Tancats agrícoles

V.1.3.Espècies de caça major:

- Presència i regularitat al llarg de l'any en les últimes temporades de caça

V.1.4. Estructura actual de la població per a les diferents espècies

V.1.5. Existències al final de la temporada anterior. Forma de realització del càlcul

V.1.6. Modalitats de caça i calendari. Delimitació de vedats de caça

V.1.7. Habilitació del vedat

- Senyalització

- Accessos

- Vigilància

- Allotjament per a caçadors

- Abeuradors-menjadores

- Cultius per a la caça

- Refugis

V.1.8. Resultats de les tres últimes temporades

- Peces abatudes per espècies

- Jornades cinegètiques (caçador per dia)

V.1.9. Controls de població realitzats

- Desequilibris de la població

- Danys en la vegetació natural; importància d'aquests

- Danys en l'agricultura; importància d'aquests

- Controls sanitaris

- Control de predadors. Espècies cinegètiques afectades

V.1.10. Incidència actual de furtivisme

V.2. Pla d'actuacions i millores

V.2.1. Repoblacions:

- Justificació, espècies, nombre d'exemplars

- Zones de repoblació, parcs d'aclimatació

- Època

V.2.2. Zones de reserva:

- Justificació, superfície, límits

- Temporals

- Permanents

V.2.3. Millores sobre el medi:

- Abeuradors, fonts

- Cultius per a la caça, pastures, adequacions silvícoles de la forest

- Menjadores

- Refugis

- Altres

V.2.4. Millores en infrastructura

- Senyalització, vigilància d'accessos

V.2.5. Tancats cinegètics

- Límits, superfície, longitud

- Característiques

- Passos per a la fauna no cinegètica

- Prevenció d'incendis

- Interrupció de camins i camins ramaders

- Mesures per a evitar danys a la fauna no cinegètica

- Mesures per a evitar l'endogàmia

- Sistemes i mesures de vigilància del tancat

- Tancats per a defensa de l'agricultura

- Altres barreres que puguen impedir la lliure circulació de la fauna

V.3. Pla de caça:

V.3.1. Existències, estructura de població i possibilitat cinegètica en funció de les característiques actuals i després de l'aplicació d'aquest pla

- Evolució en el temps

V.3.2. Delimitació dels vedats de caça i llocs de caça fixos i línies de tir:

- Possibilitat cinegètica en cada vedat

- Rotació per vedats

V.3.3. Modalitats de caça i calendari que tenen:

- Programació de la caça en el temps

- Nombre de caçadors i jornades cinegètiques

V.3.4. Controls de població per:

- Possibles desequilibris de la població

- Danys en la vegetació natural

- Danys en l'agricultura

- Controls sanitaris

- Predadors

V.3.5. Seguiment del pla:

- Censos

- Peces caçades

- Controls de població

VI. Estudi econòmic

VI.1. Valoració de les inversions

VI.2. Ingressos previstos

VI.3. Finançament i programació del pla d'actuacions

VII. Plànols

VII.1. Situació: 1:50.000

VII.2. Vedat: 1:10.000 (o més detallada):

- Perímetre

- Enclavaments

- Classificació cinegètica dels terrenys limítrofs

- Espais protegits

- Accessos, vies de comunicació, camins ramaders

- Zones de seguretat

VII.3. Usos del sòl: 1:10.000:

- Cultius i aprofitaments: agrícola, forestal (utilitzeu les denominacions del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació)

- Masses d'aigua

- Zones urbanes, caserius, habitatges aïllats, etc.

VII.4. Vedats de caça i àrees de reserva 1:10.000. Llocs de caça fixos i línies de tir

VII.5. Localització de les actuacions i millores 1:10.000:

- Repoblacions

- Cultius, pastures

- Abeuradors, fonts, menjadores, refugis

- Tancats d'aclimatació

VII.6. Tancats 1:10.000:

- Tancats cinegètics

- Tancats de defensa agrícola

- Altres terrenys

- Passos, prevenció d'incendis, vigilància, tancats

VIII. Ratios indicatives de l'estat del tancat, abans i després de l'aplicació del pla

S'hi haurà d'incloure:

- Existència per espècie cada 100 hectàrees

- Aprofitament cinegètic per espècie cada 100 hectàrees

- Nombre màxim de peces per dia de caça cada 100 hectàrees

- Relació zona de reserva fixa/superfície del vedat

- Relació zona de reserva mòbil/superfície del vedat

- Relació de la suma de les reserves fixa i mòbil/superfície del vedat

- Nombre d'abeuradors cada 100 hectàrees

- Nombre de menjadores cada 100 hectàrees

- Superfície sembrada destinada a la caça cada 100 hectàrees

- Nombre de vigilants cada 100 hectàrees

- Nombre de punts fixos de tord cada 100 hectàrees

- Nombre de llocs fixos de colom i tórtora cada 100 hectàrees de vedat

- Inversions anuals cada 100 hectàrees

ANNEX III

Contingut mínim dels plans tècnics d'aprofitament

cinegètic (PTAC) de vedats de caça major

I. Dades generals

- Títol

- Índex

- Antecedents

- Objectius del pla

II. Estat legal

II.1. Denominació, número de matrícula

II.2. Posició administrativa: província, comarca, terme municipal, relació amb figures de protecció de la natura (parcs, reserves, etc.)

II.3. Límits, perímetre, senyalització actual, classificació cinegètica dels terrenys confrontants

II.4. Titular del vedat

II.5. Propietat dels terrenys

II.6. Forma d'adjudicació del dret de caça

II.7. Servituds que puguen afectar el dret de caça

II.8. Zones de seguretat

II.9. Figures de protecció que l'afecten

III. Estat natural

III.1. Situació geogràfica

III.2. Breu ressenya geològica i edàfica

III.3. Ressenya geomorfològica: relleu, pendents, altitud mitjana, mínima i màxima, orientació. Presència de penyals, penya-segats, etc.

III.4. Cursos i masses d'aigua, temporals i permanents

III.5. Clima. Precipitacions, temperatures, règim de gelades i la resta de fenòmens climàtics que puguen influir en el desenvolupament i els tipus de fauna

III.6. Vegetació natural. Fisonomia. Principals espècies, distribució i abundància. Superfícies, estrat arbori, arbustiu i herbaci. Referència de les espècies vegetals de major interès per a la fauna cinegètica (aliment, refugi, zona de cria, etc.)

III.7. Arees incendiades en els tres darrers anys. Origen, superfície i vegetació

III.8. Cultius. Secà, regadiu. Distribució i abundància. Relació agricultura-caça (danys, aliment, plaguicides, etc.)

III.9. Altres aprofitaments: ramaderia, pesca, turisme. Incidència i compatibilitats amb la caça

III.10. Fauna

III.10.1. Espècies cinegètiques

III.10.2. Espècies protegides: fent esment de les catalogades

III.11. Urbanització: nuclis urbans, edificacions, carreteres, camins, tancats, zones de seguretat

III.12. Tancats o recintes cinegètics d'adaptació o reproducció seminatural

IV. Estat econòmic

IV.1. Valor en el mercat cinegètic dels aprofitaments mitjans anuals anteriors al pla

IV.2. Inversions realitzades en infraestructures i millores cinegètiques

V. Estat cinegètic

V.1. Situació actual

V.1.1. Tancats cinegètics

- Límits, superfície, longitud

- Característiques

- Passos per a la fauna no cinegètica

- Prevenció d'incendis

- Interrupció de camins i camins ramaders

- Mesures per a evitar danys a la fauna no cinegètica

- Sistemes i mesures de vigilància del tancat

V.1.2. Tancats agrícoles

V.1.3. Espècies de caça major:

- Presència i regularitat al llarg de l'any en les últimes temporades de caça

V.1.4. Estructura actual de la població per a les diferents espècies

- Existència a la fi de la temporada anterior. Forma de realització del càlcul

- Relació de sexes

- Piràmide de població

- Femelles seguides de cria

- Percentatge de mascles de trofeu

V.1.5. Modalitats de caça i calendari. Delimitació de vedats de caça

V.1.6. Habilitació del vedat:

- Senyalització

- Accessos

- Vigilància

- Allotjament per a caçadors

- Abeuradors-menjadores

- Cultius per a la caça

- Refugis

V.1.7. Resultats de les tres últimes temporades:

- Peces abatudes per espècie, edat, sexe i puntuació com a trofeu

- Jornades cinegètiques (caçador per dia)

V.1.8. Controls de població realitzats:

- Desequilibris de població

- Danys en la vegetació natural; importància d'aquests

- Danys en l'agricultura; importància d'aquests

- Controls sanitaris

- Control de predadors. Espècies cinegètiques afectades

V.1.9. Incidència actual de furtivisme

V.2. Pla d'actuacions i millores

V.2.1. Repoblacions:

- Justificació, espècies, nombre d'exemplars

- Zones de repoblació, parcs d'aclimatació

- Època

V.2.2. Zones de reserva:

- Justificació, superfície, límits

- Temporals

- Permanents

V.2.3. Millores sobre el medi:

- Abeuradors, fonts

- Cultius per a la caça, pastures, adequacions silvícoles de la forest

- Menjadores

- Refugis

- Altres

V.2.4. Millores en infrastructura

- Senyalització, vigilància d'accessos

V.2.5. Tancats cinegètics:

- Límits, superfície, longitud

- Característiques

- Passos per a la fauna no cinegètica

- Prevenció d'incendis

- Interrupció de camins i camins ramaders

- Mesures per a evitar danys a la fauna no cinegètica

- Mesures per a evitar l'endogàmia

- Sistemes i mesures de vigilància del tancat

- Tancats per a defensa de l'agricultura

- Altres barreres que puguen impedir la lliure circulació de la fauna

V.3. Pla de caça:

V.3.1. Existències, estructura de població i possibilitat cinegètica en funció de les característiques actuals i després de l'aplicació d'aquest pla:

- Piràmides de població

- Relació de sexes

- Evolució en el temps

V.3.2. Delimitació dels vedats de caça:

- Possibilitat cinegètica en cada vedat

- Rotació per vedats

V.3.3. Modalitats de caça i calendari que tenen

- Programació de la caça en el temps

- Nombre de caçadors i jornades cinegètiques

- Exemplars que es poden abatre per espècie, edat i sexe. Trofeus

V.3.4. Controls de població per:

- Possibles desequilibris de població

- Danys en la vegetació natural

- Danys en l'agricultura

- Controls sanitaris

- Predadors

V.3.5. Seguiment del pla:

- Censos

- Peces caçades

- Controls de població

VI. Estudi econòmic

VI.1. Valoració de les inversions

VI.2. Ingressos previstos

VI.3. Finançament del pla d'actuacions

VII. Plànols

VII.1. Situació: 1:50.000

VII.2. Tancat: 1:25.000 (o més detallada)

VII.2.1. Perímetre:

- Enclavaments

- Classificació cinegètica dels terrenys confrontants

- Espais protegits

- Accessos, vies de comunicació, camins ramaders

- Zones de seguretat

VII.2.2. Usos del sòl: 1:25.000:

- Cultius i aprofitaments: agrícola, forestal (utilitzeu les denominacions del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació)

- Masses d'aigua

- Zones urbanes, caserius, habitatges aïllats, etc.

VII.2.3. Vedats de caça i àrees de reserva 1:25.000

VII.2.4. Localització de les actuacions i millores 1:25.000:

- Repoblacions

- Cultius, pastures

- Abeuradors, fonts, menjadores, refugis

- Tancats d'aclimatació

VII.2.5. Tancats 1:25.000:

- Tancats cinegètics

- Tancats de defensa agrícola

- Altres terrenys

- Passos, prevenció d'incendis, vigilància, tancats

VIII. Ratios indicatives de l'estat del tancat, abans i després de l'aplicació del pla

S'hi hauran d'incloure:

- Existència per espècie cada 100 hectàrees

- Aprofitament cinegètic per espècie cada 100 hectàrees

- Nombre màxim de peces per dia de caça cada 100 hectàrees

- Relació zona de reserva fixa/superfície del vedat

- Relació zona de reserva mòbil/superfície del vedat

- Relació de la suma de les reserves fixa i mòbil/superfície del vedat

- Nombre d'abeuradors cada 100 hectàrees

- Nombre de menjadores cada 100 hectàrees

- Superfície sembrada destinada a la caça cada 100 hectàrees

- Nombre de vigilants cada 100 hectàrees

- Nombre de batudes anuals cada 100 hectàrees

- Nombre de munteries d'àrea reduïda anuals cada 100 hectàrees

- Nombre de recerques anuals cada 100 hectàrees

- Quilòmetres de tancat cada 100 hectàrees

- Inversió anual cada 100 hectàrees

IX. Aprofitament secundari de caça menor: d'acord amb els apartats corresponents de l'annex II.

Mapa web