Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 17 de novembre de 2022, per la qual es designa les persones integrants de la nova comissió de valoració com a òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a cobrir en propietat, mitjançant concurs intern, el lloc de direcció del Servei Assistencial Salut Mental, segons les bases i convocatòria establides en la Resolució de 22 de setembre de 2022.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9481 de 30.11.2022
Número identificador:  2022/11251
Referència Base de Dades:  010787/2022
 



RESOLUCIÓ de 17 de novembre de 2022, per la qual es designa les persones integrants de la nova comissió de valoració com a òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a cobrir en propietat, mitjançant concurs intern, el lloc de direcció del Servei Assistencial Salut Mental, segons les bases i convocatòria establides en la Resolució de 22 de setembre de 2022. [2022/11251]





El president del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, fent ús de les competències establides en l'Acord de delegació d'atribucions, aprovat pel Consell de Govern del Consorci de data 31 de maig de 2021, apartat primer A3, resol:

A la vista dels recursos potestatius de reposició presentats contra la Resolució de 22 de setembre de 2022, del president del Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, de bases i convocatòria per a cobrir en propietat, mitjançant concurs intern, el lloc de direcció del Servei Assistencial de Salut Mental, en execució de la Sentència 285/202, de 31 de juliol.

Resultant que han sigut estimats en relació al fet que ha de constituir-se una nova comissió de valoració que complisca el punt 5 de les bases publicades en la citada de 22 de setembre de 2022, en el sentit que les persones integrants de la comissió de valoració han de tindre, almenys la meitat més un, una titulació corresponent a la mateixa àrea de coneixements del lloc convocat, a la vista que la composició de la Resolució de 22 de setembre de 2022, publicada en el DOGV núm. 9453, de 20 d'octubre de 2022, no compleix el mencionat criteri, han d'estimar-se els recursos.



Per tot això, resolc:



Primer

Deixar sense efecte el nomenament de les persones integrants en la comissió de valoració realitzada mitjançant la Resolució de 22 de setembre de 2022 i publicada en el DOGV núm. 9453, de 20 d'octubre de 2022.



Segon

Procedir al nomenament de les persones integrants de la nova comissió de valoració com a òrgan tècnic del procés de selecció per a cobrir en propietat, mitjançant concurs intern, el lloc de direcció del Servei Assistencial Salut Mental, en els següents termes:



Presidència:

Titular: Mariano Villar García, cap Secció Hospitalització Mitjana Estada Salut Mental.

Suplent: Alfredo Sánchez Hernández, cap Servei Oncologia Mèdica.



Secretària:

Titular: Ramón Palmer Viciedo, cap Secció Hospitalització Aguts Salut Mental.

Suplent: Marta Rodríguez Cordón, cap Secció Oncologia Radioteràpia.

Vocalies:

Titular: Jorge Luis Cabo Plaza, facultatiu Especialista Psiquiatria.

Suplent: Enrique Boldo Roda, cap Servei Cirurgia General.

Titular: Pablo José Monleón Moscardó, facultatiu especialista Psiquiatria.

Suplent: Eduardo Martínez de Propietàries, cap Secció Oncologia Mèdica

Titular: Mercedes Ferrer Castello, facultativa especialista Psicologia Clínica.

Suplent: Maria Piedad Sales García, facultativa especialista Psicologia Clínica.

Titular: Carmen Peris Suller, facultativa especialista Psicologia Clínica.

Suplent: Pilar Mahiques Santos, facultativa especialista Psicologia Clínica.

Titular: Isabel Meneu Berenguer, cap Servei Radiodiagnòstic.

Suplent: Belén Bertolín Olmos, cap Servei Farmàcia Hospitalària.





Tercer

Contra aquesta resolució, que és ferma en via administrativa, només es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els òrgans competents de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà d'aquesta notificació, de conformitat amb la Llei 26/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciós-administrativa. Igualment és possible el recurs extraordinari de revisió en els supòsits de l'article 125 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.



Castelló de la Plana, 17 de novembre de 2022.– El president del Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló: Miguel Mínguez Pérez.

Mapa web