Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 14 de novembre de 2022, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es convoca el Programa de mobilitat internacional ERASMUS + amb països associats



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9478 de 25.11.2022
Número identificador:  2022/11034
Referència Base de Dades:  010595/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Miguel Hernández d'Elx
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 14 de novembre de 2022, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es convoca el Programa de mobilitat internacional ERASMUS + amb països associats (KA107) per a estudiantes i estudiants. Curs acadèmic 2022/2023. (Codi subvenció: 11-131-4-2022-0065) . [2022/11034]

BDNS (identif.): 659907.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatoria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades nacional de subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/659907)



Primer. Persones beneficiàries

Els i les sol·licitants han de reunir els requisits següents:

1. Ser nacional o resident permanent en algun estat membre de la UE. Els sol·licitants han de posseir la nacionalitat d'un dels països participants en el programa, o de tercers països, i en aquest cas han d'acreditar que estan en possessió d'un permís vàlid per a residir a Espanya durant el període de realització de l'estada o ser considerats com a refugiats o apàtrides.

2. Ser estudiant de la UMH durant el curs acadèmic de la sol·licitud i el del gaudi de l'ajuda.

3. Haver superat, en el moment de la sol·licitud, un mínim de 60 crèdits del pla d'estudis conduent al títol per al qual sol·licita la mobilitat (els estudiants de màster i doctorat estan exempts d'aquest requisit).



4. No haver sigut beneficiari amb anterioritat d'una plaça Erasmus (estudis i/o pràctiques) per un període superior a 12 mesos per cicle d'estudis i 24 mesos en el cas d'estudiants de les titulacions Medicina i Farmàcia.

A més d'aquests requisits generals, l'estudiant ha de complir els requisits específics publicats per a cadascuna de les places. Els requisits lingüístics indicats per a cada destinació ho són a l'efecte del procés de selecció, sense perjudici que la universitat d'acolliment puga sol·licitar un nivell de coneixement més alt o una altra forma d'acreditació en el moment de presentació de la documentació per a l'acceptació definitiva o de l'inici de l'estada.



Segon. Objecte

La present convocatòria està destinada a seleccionar els estudiants de la UMH per a fer un període d'estudis en el marc del Programa Erasmus + en les universitats participants en el programa com a països associats: International University of Sarajevo (Bòsnia Hercegovina) i la University of Ruanda, amb la respectiva assignació d'una ajuda destinades a sufragar les despeses de subsistència i de viatge.



Tercer. Bases reguladores

https://boumh.umh.es/files/2022/11/RR_03023_2022.pdf



Quarta. Quantia

L'import de l'ajuda Erasmus + amb finalitats d'estudis procedent de la Comissió Europea de la qual depén el SEPIE serà d'un màxim de cinc mesos, independentment de la duració de l'estada.

Suport individual 700 euros/mes. Ajuda addicional per a despeses de viatge entre 275 i 820 euros.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptador a partir de l'endemà de la data de publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).



Elx, 14 de novembre de 2022.– El rector: Juan José Ruíz Martínez.

Mapa web