Ficha disposicion

Ficha disposicion





Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. RESOLUCIÓ de 16 de desembre de 2020, del director general d'Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades a entitats esportives sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l'activitat física i l'esport durant el curs/temporada 2020/2021.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8979 de 21.12.2020
Número identificador:  2020/11023
Referència Base de Dades:  010453/2020
 



RESOLUCIÓ de 16 de desembre de 2020, del director general d'Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades a entitats esportives sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l'activitat física i l'esport durant el curs/temporada 2020/2021. [2020/11023]

En compliment del que es disposa en l'Ordre 17/2017, de 12 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a entitats locals i entitats sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l'activitat física i l'esport (DOGV 8042, 18.05.2017), modificada parcialment per l'Ordre 10/2020, de 3 de juliol, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per a orientar-les exclusivament a les entitats esportives sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l'activitat física i l'esport (DOGV 8851, 07.07.2020), es convoquen aquestes subvencions durant la temporada 2020-21.



Les ajudes convocades per aquesta resolució no requereixen ser notificades a la Comunitat Europea per no reunir els requisits de l'article 107 del Tractat de funcionament de la Unió Europea, segons disposa el Decret 128/2017, de 29 de setembre, del Consell, ja que aquestes no suposen cap avantatge econòmic, atés que les entitats a les quals van dirigides les subvencions no desenvolupen activitats econòmiques en les quals s'oferisquen al mercat béns o serveis, per la qual cosa no hi ha possibilitat de falsejament de la competència.

Per això, i en virtut de l'article 160.4 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, i la disposició addicional segona de l'Ordre 17/2017, de 12 de maig, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es delega el director general d'Esport per a determinades atribucions, resolc:



Primer. Objecte

1. Convocar les subvencions destinades a entitats esportives sense ànim de lucre per a programes que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l'activitat física i l'esport, excloent-ne la participació en competicions oficials.

2. Als efectes d'aquesta convocatòria, es consideren col·lectius de la diversitat aquells en risc d'exclusió social per raó d'orientació sexual, identitat de gènere, raça, ètnia, situació de pobresa, o qualsevol altra condició o circumstància personal o social, i els que integren persones amb discapacitat o diversitat funcional.

3. Segons la Llei 2/2011, de 22 de març, de la Generalitat, de l'esport i l'activitat física de la Comunitat Valenciana, es consideren entitats esportives sense ànim de lucre els clubs esportius, federacions esportives, grups de recreació esportiva, agrupacions de recreació esportiva i les associacions de federacions esportives, així com altres entitats sense ànim de lucre amb seccions esportives o seccions de recreació esportiva legalment constituïdes.

4. Tal com estableix l'article 25.2 de la Llei 2/2011, de 22 de març, de la Generalitat, de l'esport i l'activitat física de la Comunitat Valenciana, es consideren competicions esportives oficials totes aquelles confrontacions individuals o col·lectives de modalitats o especialitats, degudament qualificades com a tals per les respectives federacions esportives o per les administracions públiques dins del seu àmbit competencial. Totes les actuacions i conceptes relacionats amb aquesta competició, incloent-hi l'entrenament, inscripcions, llicències, personal, transport, allotjament, etc., són considerats participació i, per tant, no seran objecte de subvenció.



Segon. Entitats beneficiàries i requisits

1. Podran sol·licitar aquestes subvencions les entitats esportives sense ànim de lucre legalment constituïdes, que realitzen programes que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l'activitat física i l'esport i que desenvolupen l'activitat objecte de subvenció en el territori de la Comunitat Valenciana i que puguen obtindre la condició de beneficiàries per no concórrer cap de les circumstàncies que ho impedeixen, les quals es detallen en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, la documentació de les quals que ho acredite s'adjuntarà en la corresponent sol·licitud de subvenció, segons l'article 4 de l'Ordre 17/2017, de 12 de maig.



2. Les entitats esportives hauran d'estar legalment constituïdes d'acord amb la Llei 2/2011, de 22 de març, de l'esport i l'activitat física de la Comunitat Valenciana, i inscrites en el Registre d'entitats esportives de la Comunitat Valenciana.

3. Les entitats sol·licitants hauran d'evidenciar de manera inequívoca, a través del programa presentat, que són les organitzadores i que realitzen l'activitat en el territori de la Comunitat Valenciana.

4. Les entitats privades sense ànim de lucre amb seccions esportives o seccions de recreació esportiva titulars de centres d'acció social (centres de rehabilitació i integració social, centres específics per a persones amb malaltia mental crònica, centres ocupacionals, centres de dia, llars i residències, etc.) únicament podran presentar programes esportius d'integració per activitats especials diferents de les prestacions i serveis ordinaris d'activitats fisicoesportives que són part inherent de la programació d'aquests centres.



Tercer. Finalitat

1. Aquestes subvencions tenen com a finalitat promoure i donar suport a actuacions i projectes destinats específicament a col·lectius de la diversitat, per a afavorir la seua integració a través de l'activitat física i l'esport. Considerant l'esmentada especificitat, no s'enquadraran en aquestes subvencions, aquells programes que vagen dirigits a la població en general o a un segment per edat i únicament engloben una participació oberta a persones de col·lectius de la diversitat.

2. El programa es desenvoluparà en el període comprés entre l'1 de setembre de 2020 i el 31 d'agost de 2021.

3. Seran despeses subvencionables les despeses necessàries que de manera indubtable responguen al funcionament, realització i compliment dels objectius del programa, com ara: material esportiu fungible, personal tècnic, desplaçaments, muntatge o adequació d'instal·lacions, així com altres derivats de la gestió de l'activitat.



Quart. Crèdit pressupostari

1. La quantia total màxima estimada per a concedir en aquesta convocatòria per a l'exercici 2021 ascendeix a 500.000 euros.

2. Aquesta convocatòria de subvencions es realitza pel procediment de tramitació anticipada d'expedient de despesa, previst en l'Ordre de 26 de setembre de 1994, de la Conselleria d'Economia i Hisenda.



3. El projecte de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2021 preveu una línia de subvenció S8138000, en l'aplicació pressupostària 09.03.02.457.10, dotada amb un import de 500.000 euros.



4. No obstant això, l'import global màxim de les ajudes convocades per aquesta resolució quedarà condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient per a atendre-les en la Llei de pressupostos de la Generalitat que resulte aprovada per a l'exercici 2021.

5. Una vegada aprovada i publicada l'esmentada llei de pressupostos, per resolució del director general d'Esport es donarà publicitat a la línia pressupostària concreta i als imports globals màxims definitius destinats a la concessió de les subvencions previstes en aquesta convocatòria, en cas que aquests imports siguen superiors a les dotacions que per a les esmentades línies figuren en els paràgrafs anteriors.





Cinqué. Presentació de sol·licituds

1. Les sol·licituds de subvenció es presentaran exclusivament per mitjans electrònics, de conformitat amb el que s'estableix en l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb el certificat digital de l'entitat sol·licitant. En defecte d'això, es podrà presentar amb el certificat digital personal de la persona que la represente, i s'haurà de complir el que s'estableix en el punt seté f) d'aquesta convocatòria.

2. Es podrà presentar una sola sol·licitud per entitat.

3. La presentació electrònica estarà accessible a través de la seu electrònica de la Generalitat valenciana https://sede.gva.es en l'apartat d'«Ajudes, beques i subvencions» en el procediment corresponent a aquesta convocatòria o s'accedirà directament a través de l'enllaç següent: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18630. Se seleccionarà l'opció «Tramitar amb certificat, s'emplenaran les dades de la sol·licitud general de subvenció telemàtica i s'adjuntaran els documents indicats en el punt seté d'aquesta convocatòria.



4. Per a accedir a aquest sistema electrònic es podrà utilitzar qualsevol dels certificats admesos per la seu electrònica de la Generalitat, que inclou, entre altres, el certificat electrònic emés per l'Agència Valenciana de Certificació.

5. Si els documents que s'aporten juntament amb la sol·licitud telemàtica no són documents signats electrònicament, l'òrgan instructor podrà sol·licitar els originals per a verificar-ne l'autenticitat.



Sisé. Termini de presentació

El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 29 de gener de 2021. L'incompliment d'aquest termini o la presentació de la sol·licitud de manera diferent a l'electrònica que es determina en l'apartat anterior comportarà l'exclusió de la convocatòria.



Seté. Documentació a aportar

A la sol·licitud electrònica s'adjuntaran els documents que s'indiquen a continuació:

a) Programa de l'activitat segons el model disponible en la web http://www.ceice.gva.es/web/deporte/ayudas i en el procediment telemàtic de sol·licitud, en el qual es desenvoluparan els apartats següents:

– Justificació del projecte esportiu.

– Objectius generals i específics.

– Activitats físiques i/o esportives realitzades: descripció, sistema organitzatiu, participants per activitat, temporalitat, instal·lacions.

– Participants: nombre, característiques, procedència.

– Metodologia i avaluació.

– Detall de les despeses.

– Recursos humans: personal, funcions, titulació, hores de dedicació.

– Altres programes esportius d'integració desenvolupats per l'entitat.

– Experiència en matèria específica d'igualtat de gènere (pla d'igualtat, etc.).

– Creació d'ocupació per a persones amb diversitat funcional i altres persones amb especial dificultat d'accés al mercat laboral, relacionada directament amb el desenvolupament del projecte.

b) Pressupost de l'activitat en el qual figure el finançament previst, que haurà d'incloure obligatòriament l'import de la subvenció sol·licitada, i les despeses detallades de l'activitat per concepte i import, segons el model disponible en la web http://www.ceice.gva.es/web/deporte/ayudas i en el procediment telemàtic de sol·licitud.

c) Model de domiciliació bancària en què conste la titularitat del compte bancari on es vulga rebre la subvenció sol·licitada. La persona jurídica titular del compte haurà de coincidir amb l'entitat sol·licitant de la subvenció. No serà necessari si el compte en qüestió ja està donat d'alta en la Generalitat per haver-se presentat en una altra convocatòria. No obstant això, haurà d'indicar-se en la sol·licitud general de subvenció telemàtica el número de compte.

d) Documentació acreditativa del fet que es troben al corrent de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.

Amb caràcter general, d'acord amb el que es disposa en l'article 28 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en absència d'oposició expressa per part de l'entitat interessada, l'òrgan gestor del procediment estarà autoritzat a obtindre directament l'acreditació del compliment de les obligacions amb la Seguretat Social. En cas d'oposar-se al fet que l'òrgan gestor obtinga directament aquesta informació, haurà de manifestar-ho expressament en la sol·licitud i estarà obligada a aportar els documents corresponents.

No obstant el que s'ha exposat anteriorment, respecte a l'acreditació del compliment de les obligacions tributàries estatals i autonòmiques, d'acord amb el que es disposa en l'article 28.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 95.1 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, és necessària autorització expressa per part de l'entitat interessada perquè l'òrgan gestor del procediment puga obtindre directament l'acreditació del compliment de les esmentades obligacions. En aquest cas, si no es dona en la sol·licitud la corresponent autorització expressa perquè l'òrgan gestor obtinga directament aquesta informació, l'entitat interessada estarà obligada a aportar els documents acreditatius.

e) Declaració responsable de no estar incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari assenyalades en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Aquesta declaració està inclosa en l'apartat G de la sol·licitud de subvenció.

f) Quan la tramitació electrònica s'haja realitzat a través del certificat digital de la persona representant, i no el de l'entitat, s'haurà d'adjuntar la seua capacitat de representació, en cas que no conste en la Direcció General d'Esport, mitjançant la seua alta en el Registre electrònic de representació de la Generalitat o qualsevol altra modalitat de representació que es considere oportuna, d'acord amb els articles 34 i següents del Decret 220/2014, de 12 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'administració electrònica de la Comunitat Valenciana, i d'acord amb els articles 5 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

g) Altres documents que acrediten o justifiquen les dades declarades en el programa de l'activitat presentat.

h) A més de la documentació assenyalada en aquest apartat, el Servei de Promoció de l'Esport i Activitat Física, com a òrgan instructor, podrà sol·licitar en qualsevol moment de la tramitació de l'expedient qualsevol altra informació que considere necessària per al millor coneixement i comprensió de l'aplicació de la subvenció.



Huité. Barem aplicable

1. La valoració de les sol·licituds, així com la distribució de la quantia de la subvenció obtinguda per cada entitat, l'efectuarà la comissió tècnica d'avaluació atenent els criteris establits en l'article 5 de l'Ordre 10/2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifiquen parcialment les bases reguladores de les subvencions que va aprovar l'Ordre 17/2017, de 12 de maig.



2. La valoració de les sol·licituds s'efectuarà atenent la qualitat i viabilitat del programa esportiu d'integració fins a una puntuació màxima de 100 punts i d'acord amb els criteris següents:

a) Fonaments del programa esportiu, fins a un màxim de 20 punts. Es valorarà la justificació i objectius (6 punts), adequació (4 punts), concreció (4 punts) i fiançament del programa (6 punts).

b) Qualitat tècnica i característiques del programa esportiu, fins a un màxim de 40 punts. Es valorarà la temporalització i duració (12 punts), instal·lacions i material (4 punts), activitats físiques i esportives (4 punts), participants (12 punts), tipologia de l'activitat (4 punts) i metodologia i avaluació del programa (4 punts).

c) Àmbit del programa esportiu, fins a un màxim de 10 punts. Es valorarà la major territorialitat en el desenvolupament del programa: local, comarcal, provincial, autonòmic (5 punts), la procedència dels participants d'altres localitats o entitats (2 punts) i el nombre de desplaçaments necessaris per al desenvolupament del programa (3 punts)



d) Recursos humans, fins a un màxim de 10 punts. Es valorarà el grau de participació de les persones implicades en el programa (2 punts), el personal tècnic qualificat (3 punts) i el nivell de qualificació professional del personal tècnic (5 punts).

e) Viabilitat econòmica, fins a un màxim de 10 punts. Es valorarà la capacitat de major autofinançament (8 punts) i l'ajust i adequació del pressupost al programa esportiu (2 punts).

f) Altres criteris d'interés social, fins a un màxim de 10 punts. Es valorarà la implantació de mesures d'igualtat (4 punts), creació d'ocupació per a persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 % i per a altres persones amb especials dificultats d'accés al mercat laboral (4 punts), així com la realització d'altres programes esportius d'interés social (2 punts).

3. Per a determinar la puntuació final de cadascuna de les entitats s'establirà una ponderació en funció de la puntuació obtinguda inicialment en la valoració, d'acord amb els nivells següents:

Entitats amb 80 o més punts: puntuació obtinguda * 1,30

Entitats entre 70 i 79 punts: puntuació obtinguda * 1,20

Entitats entre 60 i 69 punts: puntuació obtinguda * 1,10

Entitats amb menys de 60 punts: puntuació obtinguda * 1

4. Per a la concessió de la subvenció, les sol·licituds hauran d'obtindre una puntuació mínima de 40 punts.

5. La quantia econòmica de la subvenció obtinguda per cada entitat es calcularà aplicant la fórmula següent:

1. F1 = (FT/PT)*P1; sent:

2. F1: subvenció per a l'entitat 1.

3. FT: pressupost total disponible de la convocatòria.

4. PT: suma de les puntuacions obtingudes per totes les entitats beneficiàries després d'aplicar l'apartat anterior.

5. P1: puntuació obtinguda per l'entitat 1 després d'aplicar l'apartat 3 d'aquest article.

6. S'establiran els límits de subvenció següents:

a) Es podrà subvencionar fins al percentatge màxim del 70 % del pressupost del programa presentat.

b) La subvenció màxima a percebre serà de 10.000 € per programa.

7. Una vegada aplicat el càlcul, s'ajustaran els imports en aquells casos en què la quantitat resultant supere l'import de subvenció sol·licitada per l'entitat o supere els límits dels condicionants esmentats en l'apartat anterior. El pressupost romanent es repartirà entre la resta de programes de manera proporcional al nombre de punts aconseguits. Aquest procediment es repetirà totes les vegades que siga necessari. La subvenció corresponent s'haurà d'arredonir a unitat sense cèntims, restant al beneficiari amb més subvenció si hi ha dèficit en l'import, o sumant al beneficiari amb menys subvenció si hi ha import sobrant.

8. A l'efecte de determinar la quantia individualitzada de la subvenció que haja de correspondre al programa, la comissió d'avaluació de les ajudes objecte d'aquesta ordre de bases podrà aplicar, si és el cas, el que disposa l'article 170.2 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, modificant en congruència la quantia de subvenció sol·licitada.





Nové. Termini per a resoldre

El termini màxim per a resoldre aquesta convocatòria serà de sis mesos a comptar de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb l'article 6 de les bases que regulen aquesta convocatòria. No obstant això, les sol·licituds sobre les quals no recaiga resolució expressa en el termini de sis mesos des de la publicació de la convocatòria s'entendran desestimades o denegades, sense perjudici de l'obligació legal de resoldre establida en l'article 21 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. La Direcció General d'Esport notificarà a les entitats interessades la resolució de concessió o denegació de les sol·licituds presentades dins del mateix termini de sis mesos.





Desé. Obligacions de les entitats beneficiàries

Sense perjudici del que es disposa en l'article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, són, a més, obligacions de l'entitat beneficiària les establides en l'article 8 de les bases que regulen aquesta convocatòria.



Onzé. Justificació i pagament de la subvenció

1. La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport abonarà la subvenció després de la presentació, a través dels mitjans electrònics, http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18542, de la documentació justificativa corresponent:

a) Per a aquelles entitats per a les quals la Direcció General d'Esport haja concedit subvencions en 2021 i que tinguen un import conjunt inferior a 60.000 euros, la justificació haurà de revestir la forma de compte justificatiu simplificat, que, d'acord amb el que es disposa en l'article 75 del Reglament de la Llei general de subvencions, haurà de contindre la informació següent:

a.1) Memòria d'actuació justificativa del compliment de les condicions imposades en la concessió de la subvenció, amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts, així com la perspectiva de gènere.

a.2) Certificat de la despesa realitzada en el programa subvencionat indicant les seues fonts de finançament, tant de la subvenció concedida com d'altres ingressos, subvencions o recursos propis, especificant-ne l'import i la procedència.

a.3) Relació classificada de totes les despeses de l'activitat subvencionada amb identificació de la persona o entitat creditora i del document, el seu import i data d'emissió. S'indicarà quines d'aquestes despeses són finançades amb la subvenció concedida i la data de pagament. En cadascun d'aquests s'inclourà una explicació de la despesa que permeta identificar-ne la finalitat i l'adequació a l'objecte de la subvenció.

a.4) Si és el cas, carta de pagament de reintegrament en el supòsit de romanents no aplicats, i també dels interessos derivats d'aquests.

b) Per a aquelles entitats a les quals haja concedit subvencions la Direcció General d'Esport en 2021, amb un import conjunt que siga igual o superior als 60.000 euros, els beneficiaris han de presentar la documentació justificativa següent:

b.1) Memòria d'actuació justificativa indicada en l'apartat a.1 d'aquest article.

b.2) Memòria econòmica justificativa del cost de les activitats realitzades, que haurà de contindre:

– Certificat de la despesa realitzada en el programa subvencionat indicant les seues fonts de finançament, tant de la subvenció concedida com d'altres ingressos, subvencions o recursos propis, especificant-ne l'import i la procedència.

– Relació classificada de totes les despeses de l'activitat subvencionada amb identificació de la persona o entitat creditora i del document, el seu import i data d'emissió. S'indicarà quines d'aquestes despeses són finançades amb la subvenció concedida i la data de pagament.

– Les corresponents factures originals, amb còpia, de les despeses imputades a la subvenció, que els seran retornades una vegada comprovades i segellades per la Direcció General d'Esport. En el cas de presentar la justificació per via telemàtica, l'entitat beneficiària o la persona que n'exercisca la representació podrà signar les factures electrònicament en un únic document en format PDF en el mateix ordre que apareguen en la relació classificada.

2. La quantia de la subvenció concedida no podrà ser superior al 70 % total del projecte justificat; en cas contrari l'import d'aquesta serà objecte de minoració.

3. Els justificants integrants de cada compte justificatiu han de complir els requisits establits en el Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre, pel qual s'aprova el reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació.

4. El termini de presentació de les justificacions finalitzarà el 30 de setembre de 2021. Si és necessari retardar aquesta data, s'indicarà en la resolució de concessió; no obstant això, no podrà ser posterior a la finalització de l'exercici pressupostari 2021.



Dotzé. Pla de control

Les subvencions concedides estaran sotmeses a les actuacions que s'incloguen en el pla de control de 2021 que aprovarà la Direcció General d'Esport en el primer semestre de 2021, d'acord amb l'article 169 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions.



Tretzé. Notificació o publicació dels tràmits del procediment



1. La notificació de cadascun dels tràmits d'aquest procediment es farà per mitjans electrònics. Es realitzarà en la seu electrònica de la Generalitat, https://sede.gva.es, i en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, http://www.ceice.gva.es/va/web/deporte/ayudas, excepte la notificació de la resolució de concessió, que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

2. L'extracte d'aquesta convocatòria es publicarà en la Base de Dades Nacional de Subvencions, de conformitat amb l'article 7 de l'Ordre 17/2017, de 12 de maig, d'aprovació de les bases que regulen aquesta convocatòria.

3. De conformitat amb l'article 3.2 de la Llei 2/2015, de transparència, bon govern i participació ciutadana de la Comunitat Valenciana, les entitats beneficiàries que perceben en cada convocatòria una subvenció total per un import superior a 10.000 euros hauran de fer l'adequada publicitat, indicant almenys l'entitat pública concedent, l'import rebut i el programa subvencionat. Aquesta difusió es realitzarà preferentment a través de les corresponents pàgines web.





Catorzé. Protecció de dades

Les subvencions objecte de la convocatòria requereixen el tractament de dades de representants de les entitats sol·licitants, membres de la comissió tècnica d'avaluació i de tercers, en els termes següents:

a) Responsable del tractament: Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

b) Categoria i origen de les dades a tractar: dades personals identificatives, de contacte i de qualsevol altra naturalesa que siguen recollides bé a través de formularis o de consulta a plataformes autonòmiques d'interoperabilitat (d'ara en avant PAI) o a altres administracions públiques, bé mitjançant documentació entregada per representants de les entitats sol·licitants.

Si la documentació presentada conté dades de terceres persones, prèviament a la comunicació d'aquestes dades a la Conselleria, les persones representants de les entitats sol·licitants han d'informar aquestes persones del tractament de les seues dades per part de la Conselleria, en els termes previstos en aquest apartat.

c) Fins del tractament i base jurídica: amb base jurídica en el compliment d'una missió realitzada en interés públic, exercici de poders públics i en el compliment de les obligacions legals segons les bases reguladores d'aquesta convocatòria i altres normes aplicables, incloent-hi les que regulen el tràmit electrònic, les dades personals es tractaran per a tramitar i gestionar la subvenció. En compliment dels principis de publicitat i transparència, les subvencions concedides seran publicades en el DOGV a l'efecte de notificació, en la pàgina web de la Conselleria http://www.ceice.gva.es, en el portal de transparència de la Generalitat Valenciana i en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions.

d) Destinataris de les dades: les dades personals podran ser comunicades tant a la PAI, per a comprovar les dades de sol·licitants o situacions socioeconòmiques previstes per a la baremació, com a altres administracions i institucions públiques, entre les quals es troben, sense caràcter limitatiu, òrgans de caràcter autonòmic, local, estatal i de la UE, òrgans judicials i Ministeri Fiscal, Tribunal de Comptes, Corts Valencianes, Sindicatura de Comptes, IGAE, Defensor del Poble, Síndic de Greuges, Agència Valenciana Antifrau, Delegació de Protecció de Dades i altres tercers subjectes de dret privat amb interés legítim i/o dret d'accés en el procediment. Si és el cas, les dades podran ser tractades per tercers encarregats del tractament.

e) Les dades no seran objecte de transferències internacionals.

f) Totes les dades sol·licitades a través del formulari de sol·licitud, així com la documentació vinculada, són necessàries per a poder tramitar la sol·licitud. La falta de comunicació d'aquestes dades a la Conselleria comportarà les conseqüències previstes per l'ordenament jurídic.

g) Termini de conservació de dades: les dades personals es conservaran durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual se sol·liciten i pels terminis establits en les normes vigents per a complir obligacions i responsabilitats legals, i seran suprimides d'acord amb el que es preveu en la normativa d'arxius i documentació.

h) Drets: la persona interessada pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat i no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, a través de les vies següents:

· Tràmit electrònic accessible en l'adreça següent: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=19970

· Enviant la petició a qualsevol de les adreces següents:

Postal: avinguda de Campanar, 32 46015 València – Electrònica: protecciodedadeseducacio@gva.es

· De manera presencial a través del registre.

L'exercici dels drets requereix la identificació inequívoca de la persona interessada o del seu representant.

i) Dret a reclamar: la persona interessada pot presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seu electrònica accessible en l'adreça https://www.aepd.es, si considera no atesos els seus drets o vulnerat el tractament de les seues dades personals. Prèviament pot contactar amb el delegat o delegada de Protecció de Dades de la Generalitat a través de dpd@gva.es o dirigint-se al passeig de l'Albereda, 16 – 46010 València.

Més informació en www.ceice.gva.es/va/registre-de-tractament-de-dades



D'acord amb el que s'estableix en els articles 112, 123 i 124 de la Llei del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà recórrer potestativament en reposició o bé es podrà plantejar directament un recurs contenciós administratiu en els terminis i davant dels òrgans que s'indiquen a continuació:

a) El recurs potestatiu de reposició s'haurà d'interposar davant del conseller d'Educació, Cultura i Esport en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

b) El recurs contenciós administratiu haurà de ser interposat davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 16 de desembre de 2020. El director general d'Esport: Josep Miquel Moya Torres.

Mapa web