Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Algemesí. Anunci de les bases per a la provisió en propietat, per concurs específic de mèrits, obert a funcionaris i funcionàries de carrera d'altres administracions públiques, d'una plaça d'arquitecte o arquitecta superiors.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9474 de 21.11.2022
Número identificador:  2022/10569
Referència Base de Dades:  010335/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Algemesí



Anunci de les bases per a la provisió en propietat, per concurs específic de mèrits, obert a funcionaris i funcionàries de carrera d'altres administracions públiques, d'una plaça d'arquitecte o arquitecta superiors. [2022/10569]

Per acord de la Junta de Govern local en sessió celebrada el dia 21 d'octubre de 2022, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la provisió en propietat per concurs específic de mèrits obert a funcionaris de carrera d'altres administracions públiques d'un lloc de treball d'arquitecte pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior amb grup/subgrup de titulació A1.



Les bases íntegres de la convocatòria s'han publicat al Butlletí oficial de la Província de València núm. 213, de data 7 de novembre de 2022, en el web municipal i al tauler d'edictes de l'ajuntament.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Algemesí, 8 de novembre de 2022.– L'alcaldessa: Marta Trenzano Rubio.

Mapa web