Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 13 de novembre de 2019, de la Direcció General de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual s'acorda la tramitació d'urgència de la convocatòria de subvencions destinades al finançament de plans de formació en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8684 de 25.11.2019
Número identificador:  2019/10887
Referència Base de Dades:  010018/2019
 



RESOLUCIÓ de 13 de novembre de 2019, de la Direcció General de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual s'acorda la tramitació d'urgència de la convocatòria de subvencions destinades al finançament de plans de formació en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. [2019/10887]

Antecedents de fet



En data 13 de novembre de 2019, s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, la Resolució d'11 de novembre de 2019, de la Direcció General de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades al finançament de plans de formació en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.



En el paràgraf primer de l'article 13.3 d'aquesta convocatòria, s'estableix el termini de deu dies perquè l'entitat sol·licitant presente les al·legacions oportunes davant la proposta provisional de resolució.

En el paràgraf segon de l'article 13.3 de l'esmentada convocatòria, s'estableix el termini de deu dies perquè l'interessat accepte la proposta definitiva de resolució.

Així mateix, en l'article 14.1 s'estableix el termini de deu dies per a atendre el requeriment en el cas que no quede prou acreditat que el beneficiari es troba al corrent de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.



Fonaments jurídics



L'article 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que, quan raons d'interés públic ho aconsellen, es podrà recordar, d'ofici o a petició de l'interessat, l'aplicació al procediment de la tramitació d'urgència, per la qual es reduiran a la meitat els terminis establits per al procediment ordinari, excepte els relatius a la presentació de sol·licituds i recursos.

Donada la data de publicació de la convocatòria i l'imminent tancament de l'exercici pressupostari, resulta aconsellable agilitar el procediment de concessió amb la finalitat que aquest puga resoldre's a càrrec del pressupost de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació.



En virtut del que s'estableix en l'article 14.1.f del Decret 194/2013, de 20 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'organització i règim jurídic del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, resolc:



Reduir a la meitat els següents terminis dels articles 13.3 i 14.1 de la convocatòria més amunt referenciada, per la qual cosa la seua duració màxima quedarà de la manera següent:

– Cinc dies per a presentar les al·legacions oportunes davant de la proposta provisional de resolució.

– Cinc dies per a l'acceptació de la proposta definitiva de resolució.



– Cinc dies per a atendre el requeriment en el cas que no quede prou acreditat que el beneficiari es troba al corrent de les seues obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social.

La present resolució entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i contra aquesta no es podrà interposar cap recurs, segons estableix l'article 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



València, 13 de novembre de 2019.– El director general de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació: Enric Nomdedéu i Biosca.

Mapa web