Ficha disposicion

Ficha disposicion





Institut Valencià de Finances. Extracte de la convocatòria per a l'atorgament de préstecs bonificats per al finançament dels projectes empresarials desenvolupats per autònoms i petites i mitjanes empreses que hagen sigut afectades pel temporal de pluges, fenòmens costaners i vents ocorregut a la Comunitat Valenciana entre l'11 i el 14 de setembre de 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8683 de 22.11.2019
Número identificador:  2019/11043
Referència Base de Dades:  009980/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Institut Valencià de Finances
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Indústria i energia Assistència social



Extracte de la convocatòria per a l'atorgament de préstecs bonificats per al finançament dels projectes empresarials desenvolupats per autònoms i petites i mitjanes empreses que hagen sigut afectades pel temporal de pluges, fenòmens costaners i vents ocorregut a la Comunitat Valenciana entre l'11 i el 14 de setembre de 2019. [2019/11043]

BDNS (identif.): 482406.

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index) i en la pàgina web de l'Institut Valencià de Finances (http://www.ivf.gva.es)



Primer. Beneficiaris

El beneficiari del finançament atorgat a l'empara d'aquesta convocatòria haurà de ser un autònom o una societat mercantil la grandària de la qual es corresponga amb la definició de pime recollida en l'annex I del Reglament (UE) núm. 651/2014, de la Comissió, i que haurà d'acreditar que el temporal ha causat danys a elements patrimonials de capital fix o circulant afectes a la seua explotació per valor superior a 15.000 euros si és un autònom o una empresa de menys de 6 treballadors, o 25.000 euros si és una empresa de més de cinc treballadors.



Segon. Objecte de la convocatòria

Constitueix l'objecte de la convocatòria l'atorgament de préstecs bonificats per al finançament dels projectes empresarials desenvolupats per autònoms i petites i mitjanes empreses que hagen sigut afectades pel temporal de pluges, fenòmens costaners i vents ocorregut a la Comunitat Valenciana entre l'11 i el 14 de setembre de 2019.



Els projectes empresarials que podran acollir-se al finançament bonificat objecte d'aquesta convocatòria tindran per finalitat: a) la renovació de les instal·lacions, maquinària i equips; b) la reposició del capital circulant; c) el creixement de la capacitat productiva; d) la diversificació de la producció, o, e) un canvi essencial del procés productiu general de l'empresa, que suposen una major eficiència energètica en la provisió de béns i serveis.

També serà objecte de finançament bonificat a l'empara d'aquesta convocatòria, el refinançament de les quotes corresponents als dotze mesos següents a la sol·licitud de finançament d'aquells contractes d'arrendament financer i préstec a llarg termini contrets pel sol·licitant amb anterioritat a la publicació d'aquesta convocatòria, a fi de finançar elements patrimonials i despeses vinculats a l'activitat econòmica desenvolupada pel sol·licitant.



Tercer. Normes reguladores

Normes generals aprovades pel Consell General de l'Institut Valencià de Finances mitjançant l'Acord de data 23 de gener de 2019, publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 8487, de data 15 de febrer de 2019, modificat per l'Acord del Consell General de l'IVF, de data 3 d'octubre de 2019, publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 20 de novembre de 2019.



Quart. Quantia

La quantia màxima prevista per a la bonificació d'interessos dels préstecs acollits a la convocatòria puja a 6.000.000 d'euros.

El valor nominal del préstec se situarà entre 25.000 i 400.000 euros, sense que puga superar el 80 % de l'import de les despeses finançables elegibles. La bonificació d'interessos associada a aquesta línia de finançament està subjecta al règim de minimis.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds podran presentar-se des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en la pàgina web de l'IVF.

Sisé. Altres dades

1. Documentació: la prevista en l'article huité de la convocatòria.

2. Característiques del finançament: les previstes en l'article dotzé de la convocatòria.

3. La sol·licitud de finançament es realitzarà mitjançant el formulari d'emplenament electrònic previst en la convocatòria com a annex II, i serà obligatori presentar-lo per Internet a través dels mitjans disponibles en la pàgina web de l'IVF (https://prestamos.ivf.es), amb signatura i registre electrònics.

4. Els beneficiaris hauran de reunir els requisits establits en l'article quart de la convocatòria, i s'establiran els sectors exclosos en l'article tercer d'aquesta.



València, 15 de novembre de 2019.– El director general de l'Insitut Valencià de Finances: Manuel Illueca Muñoz.

Mapa web