Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 18 d'octubre de 2017, del vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, per la qual s'aprova la convocatòria del Programa de mobilitat d'estudiants de grau per a estudis Erasmus Estudis de la Universitat de València per al curs acadèmic 2018/2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8167 de 10.11.2017
Número identificador:  2017/10006
Referència Base de Dades:  009719/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 18 d'octubre de 2017, del vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, per la qual s'aprova la convocatòria del Programa de mobilitat d'estudiants de grau per a estudis Erasmus Estudis de la Universitat de València per al curs acadèmic 2018/2019. [2017/10006]

BDNS (Identif.): 369617

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index:



Primer. Beneficiaris

a) Ser nacional d'algun dels països participants en el programa Erasmus+ (els 28 estats membres de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Turquia i la República de Macedònia). També podran participar els nacionals d'altres països si estan en possessió d'un permís de residència vàlid per a residir en Espanya durant el període de realització de la mobilitat.

b) Estar matriculat/da en estudis oficials de grau de la Universitat de València, tant en el moment de realitzar la sol·licitud com durant el període d'estada en la universitat de destinació.

c) Tenir superats 42 crèdits en el corresponent pla d'estudis a la finalització del curs acadèmic 2016/2017.

d) No ser beneficiari en el curs 2018/2019 d'un altre programa de mobilitat de la Universitat de València (SICUE o Programa Internacional), excepte el programa Erasmus pràctiques. En aquest últim cas, sempre que la mobilitat es realitze en un període temporal diferent.

e) No superar les durades de les estades Erasmus en estudis de grau establits en el punt 4.3 d'aquesta convocatòria.

f) Acreditar el requisit lingüístic en els termes establits en el punt 3 de la convocatòria.

g) A més dels requisits generals, els sol·licitants hauran de complir els requisits específics de les destinacions que sol·liciten, tant en el moment de realitzar la sol·licitud, com durant el curs 2018/2019.



Segon. Objecte

Beques Erasmus Estudis de la Universitat de València per al curs acadèmic 2018/2019.



Tercer. Bases reguladores

Es contenen en l'annex I de la convocatòria i es publiquen en la pàgina web del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat de València http://www.uv.es/relint



Quart. Quantia

La concessió de les ajudes econòmiques se separa de l'adjudicació de les destinacions als estudiants i les estudiants, vist que la concessió de les beques econòmiques als estudiants dins del programa Erasmus Estudis està supeditada a la distribució que realitze l'Agència Nacional Espanyola (SEPIE) en relació a les beques europees.

Una vegada les diferents institucions financeres acorden les condicions de les seues beques, es publicarà la distribució i quantia definitiva d'aquestes per al curs 2018-2019.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert des del 13 fins al 30 de novembre de 2017, ambdós inclosos.



Sisé. Altres dades

Les sol·licituds per a participar en aquesta convocatòria es realitzaran mitjançant el formulari telemàtic Sol·licitud de programes de mobilitat que es pot trobar en el Portal Servei Estudiants de la Universitat de València https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/



València, 18 d'octubre de 2017.– El vicerector d'Internacionalització i Cooperació, p. d., el rector (DOGV 27.01.2017): Guillermo Palao Moreno.

Mapa web