Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Tavernes Blanques. Convocatòria d'un lloc d'auxiliar administratiu o administrativa mitjançant un concurs oposició per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8661 de 22.10.2019
Número identificador:  2019/9380
Referència Base de Dades:  009099/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1, D/C2
      Descriptors toponímics: Tavernes Blanques



Convocatòria d'un lloc d'auxiliar administratiu o administrativa mitjançant un concurs oposició per promoció interna. [2019/9380]

Per mitjà de la Resolució de l'Alcaldia de Tavernes Blanques (València) número 1747, de 17 de setembre de 2019, es va publicar la convocatòria per a proveir una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 189, de data 1 d'octubre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir un lloc d'auxiliar administratiu o administrativa de l'Ajuntament de Tavernes Blanques, inclòs en l'escala d'administració general, subescala administrativa, auxiliar administratiu o administrativa, grup C2, vacant en la plantilla, que serà proveït mitjançant un concurs oposició per promoció interna.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest acord en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es realitzaran de conformitat amb les bases que la regeixen.



Tavernes Blanques, 1 d'octubre de 2019.– L'alcaldessa: M. Carmen Marco Aguilar.

Mapa web