Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 13 de setembre de 2021, del rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la que es convoca el programa «Beques Santander Idiomes - Anglés» per a l'any 2021



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9187 de 04.10.2021
Número identificador:  2021/9838
Referència Base de Dades:  009066/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Miguel Hernández d'Elx
    Grup temàtic: Ajudes, Beques i pràctiques de formació
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 13 de setembre de 2021, del rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la que es convoca el programa «Beques Santander Idiomes - Anglés» per a l'any 2021 (codi de subvenció: 11-131-4-0021-0109) [2021/9838]

BDNS (identif.): 585589.

De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans)



Primer. Beneficiaris

La convocatòria del Banco Santander està destinada a l'estudiantat de grau matriculat en ensenyaments oficials de la Universitat Miguel Hernández d'Elx que complisquen els requisits següents:

1. Ser nacional o resident permanent en algun estat membre de la UE o de tercers països, i en aquest cas han d'acreditar que estan en possessió d'un permís vàlid per a residir a Espanya durant el període de realització del curs o ser considerats com a refugiats o apàtrides.



2. Ser estudiant de grau de la UMH durant el curs acadèmic de la sol·licitud i el gaudi de la beca

3. Tindre un nivell d'anglés igual o superior al B1.

4. Estar inscrit en el programa gratuït d'anglés IRIS UMH en el curs acadèmic de la sol·licitud o haver superat el curs IRIS UMH en el curs anterior a aquesta.



Segon. Objecte:

La present convocatòria de «Beques Santander Idiomes» de la Universitat Miguel Hernández d'Elx pretén posar a la disposició dels estudiants les eines necessàries per a ajudar-los a comptar amb perfils i competències que s'adapten a les necessitats actuals del mercat laboral. Amb aquestes beques de formació l'estudiantat pot obtindre un bon domini de la llengua anglesa, no sols de manera general, sinó també específica, la qual cosa és una condició fonamental per a l'ocupabilitat.





Tercer. Bases reguladores

https://boumh.umh.es/files/2021/09/RR_03976_2021.pdf



Quarta. Quantia

L'import de les ajudes per beneficiari es distribuirà de la forma següent:

Modalitat A: 140 beques de 272,88 euros per a sufragar les despeses de matrícula del curs Iris Umh Premium, que consisteix en classes setmanals d'una hora en grups reduïts de 4 a 6 persones.

Modalitat B: 30 beques de 182 euros per a sufragar les despeses de matrícula dels tres cursos d'Anglés Especialitzat, repartides de la manera següent:

Modalitat B.1): 10 beques per al curs d'English for Health Professionals.

Modalitat B.2): 10 beques per al curs Business English.

Modalitat B.3): 10 beques per al curs English for Engineering.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de publicació en el DOGV, i la finalització serà al cap de quinze dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la data de publicació.





Sisé. Altres dades

En el supòsit de quedar vacants beques de les 2 modalitats -A i B (B.1, B.2 i B.3) -, passaria a incrementar el nombre de beques de la modalitat de major demanda.

En cas d'haver-hi més recursos disponibles, es pot incrementar el nombre d'ajudes que es concedeixen segons l'ordre establit en la llista d'espera. En cas de sobrar recursos, aquests es poden destinar a incrementar el nombre de les ajudes corresponents a la convocatòria de «Beques Santander Idiomes - Valencià».



Elx, 13 de setembre de 2021.– El rector: Juan José Ruiz Martínez.

Mapa web