Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 20 de setembre de 2021, de la rectora de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoquen ajudes dins del programa de suport a l'esport federat universitari d'alt nivell per a esportistes de la Universitat d'Alacant 2021-2022.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9182 de 27.09.2021
Número identificador:  2021/9599
Referència Base de Dades:  008844/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat d'Alacant
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 20 de setembre de 2021, de la rectora de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoquen ajudes dins del programa de suport a l'esport federat universitari d'alt nivell per a esportistes de la Universitat d'Alacant 2021-2022. [2021/9599]

BDNS (identif.): 584552.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de dades nacional de subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/584552)



Primer. Beneficiaris

Per a poder ser beneficiària o beneficiari d'aquestes ajudes l'esportista sol·licitant haurà de pertànyer a algun dels apartats següents:



1. Esportistes integrants de la Secció Esportiva Universitat d'Alacant (SEUA) en esports d'equip de lliga regular de màxima categoria nacional absoluta per a la temporada 2021-2022.

2. Esportistes integrants de la SEUA en esports individuals en la temporada 2021-2022, que hagin sigut convocats per una selecció nacional absoluta l'any 2020 o en 2021 i que hagin competit i puntuat, almenys, en el Campionat del Món i/o Jocs Olímpics dels esports: escalada, orientació a peu, pilota valenciana, rem, taekwondo o triatló.





Segon. Objecte

Fomentar l'esport en tots els àmbits, estructurar un model d'esport de competició –com a fenomen social d'influència notable– basat en principis i valors de les polítiques de compromís social que té la nostra institució.

Per a fer-ho, la Universitat d'Alacant promociona i desenvolupa projectes a llarg termini d'un alt nivell que permeten donar estabilitat i estructura als equips de competició de la UA –competició federada de categoria nacional o equiparable– i així garanteix i facilita la participació d'esportistes d'alt nivell en els nostres equips i la conciliació amb la formació acadèmica. Per a aconseguir aquesta finalitat, es doten els equips amb esportistes que permeten tenir plantilles estables i d'acord amb el nivell de la competició i categoria en què estigui compromès a participar cada temporada.



Tercer. Bases reguladores

Les bases reguladores i convocatòria estan publicades de manera conjunta en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant de dia 21 de setembre de 2021, en la següent url:

https://www.boua.ua.es/acuerdos/descargaracuerdo/16361



Quarta. Quantia

La dotació econòmica màxima de la convocatòria és de 65.000 €.

El nombre d'ajudes i la seva quantia dependrà del nombre d'esportistes dels equips federats que compleixin els requisits establits i que sol·liciten l'ajuda, i dels punts obtinguts per la valoració dels mèrits establits en la convocatòria.

Es convoquen ajudes econòmiques per a atendre les necessitats d'allotjament, manutenció i despeses bàsiques generades per la seva participació en la competició federada de la temporada 2021-2022, la quantia màxima de la qual per ajuda no podrà superar els 7.500 €.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 1 d'octubre de 2021, i la finalització del mateix serà el 15 d'octubre de 2021.



Sisé. Altres dades:

Per a la presentació de la sol·licitud i de la resta de documents relacionats a continuació s'emplenarà el tràmit denominat «Instància genèrica», disponible en la Seu Electrònica de la UA (per a la comunitat universitària també disponible en UACloud >> eAdministración):

1. Sol·licitud emplenada i signada, en lloc i termini, establits en aquesta convocatòria.

2. Currículum esportiu, que arreplegui els mèrits a tenir en compte per a la seva valoració segons els criteris de valoració establits en aquesta convocatòria, i que figura incorporat com a annex I en la sol·licitud.

3. En el seu cas, justificants acreditatius expedits per l'autoritat competent dels mèrits que no obren en el Servei d'Esports.

4. Còpia del document nacional d'identitat (DNI o NIE), o passaport si aquell estigués en procés de tramitació. S'haurà d'acreditar la residència habitual amb un certificat d'empadronament si no és la mateixa que figura en el document nacional d'identitat.

5. O bé de manera voluntària juntament amb la sol·licitud, o bé en el termini de 5 dies hàbils posteriors a l'adjudicació de les ajudes, es presentaran els següents documents, necessaris per a la tramitació del pagament. En cas de no fer-ho, la persona sol·licitant perdrà el dret de ser beneficiària de l'ajuda:

– Imprès fitxer de tercers de la Universitat d'Alacant emplenat.



– Documentació que acrediti la titularitat del compte bancari espanyol per part de la persona sol·licitant i que contingui l'IBAN complet.





Alacant, 20 de setembre de 2021.– La vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, (p.d. R 22.12.2020): Catalina Iliescu Gheorghiu.

Mapa web