Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 20 de setembre de 2018, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d'accés a places de cossos docents universitaris.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8393 de 28.09.2018
Número identificador:  2018/8930
Referència Base de Dades:  008831/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Politècnica de València
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



RESOLUCIÓ de 20 de setembre de 2018, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d'accés a places de cossos docents universitaris. [2018/8930]

Per Resolució de 27 de juliol del rector, ha sigut publicada l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2018 (DOGV 02.08.2018).

Sobre la base de l'anterior i de conformitat amb el que es disposa en l'article 62 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i en l'article 3 del Reial decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris i segons el que estableixen els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, aprovats pel Decret 182/2011, de 25 de novembre, de 2011 (DOGV 29.11.2011), i dins del marc normatiu d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, i una vegada obtinguda l'autorització de la Generalitat Valenciana per a efectuar les convocatòries de laOEP, aquest Rectorat, en exercici de les competències atribuïdes per la legislació vigent, ha resolt convocar a concurs d'accés les places que es relacionen en l'ANNEX I d'aquesta resolució, d'acord amb les següents bases:





Bases de la convocatòria



Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública, i s'hi fa servir un llenguatge inclusiu en la redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.





Primera. Normes generals

1.1. Aquest concurs es regirà pel que es disposa en la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; en l'RD 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris; en els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, en la normativa per a la regulació dels Concursos per a l'Accés a Cossos Docents Universitaris en la Universitat Politècnica de València, aprovada per acord del Consell de Govern de data 25 de setembre de 2008 i les seues modificacions, per la legislació general de funcionaris que li siga aplicable i per les presents bases.



Segona. Requisits dels candidats

2.1. Per a l'admissió en aquesta convocatòria, les persones aspirants han de reunir els requisits següents:

a) Ser espanyol. No obstant això, poden participar en idèntiques condicions que els espanyols els nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o d'algun estat al qual, en virtut dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors.



També hi poden participar el cònjuge dels espanyols, dels nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea i dels nacionals d'algun estat al qual, en virtut dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret, com també els seus descendents i els del cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però que visquen a les seues expenses.

b) Tenir complits els 16 anys i no haver complit els setanta anys d'edat.

c) Estar en possessió del títol de doctor.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a empleats o càrrecs públics per resolució judicial.

En el cas de les persones aspirants la nacionalitat de les quals no siga l'espanyola, no han d'estar sotmeses a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, al seu estat, l'accés a la funció pública.

e) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques corresponents a professor d'universitat.

2.2. Els sol·licitants han de reunir els requisits específics que s'assenyalen a continuació:

a) Haver sigut acreditat/a per al cos docent universitari objecte de convocatòria i que s'especifica en l'ANNEX I, d'acord amb el que s'estableix en els articles 12 i 13 del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, acreditació que, en cas d'haver sigut obtinguda després de la modificació introduïda pel Reial decret 415/2015, haurà de ser-ho per la mateixa branca de coneixement a la qual correspon l'àrea de coneixement de la plaça convocada, tot això d'acord amb l'annex I del Reial decret 1312/2007.

Així mateix, s'hi poden presentar els qui resultaren habilitats o habilitades d'acord amb el que estableix el Reial decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d'accés respectius. S'entendrà que els habilitats i habilitades per al cos de catedràtic o catedràtica d'escola universitària ho estan per al cos de professor o professora titular d'universitat.



D'acord amb l'article 62.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, en la redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, així mateix s'hi poden presentar als concursos d'accés a places de professor titular d'universitat els funcionaris dels cossos de professors titulars d'universitat i de catedràtics d'escola universitària amb títol de doctor i als concursos de catedràtic d'universitat els funcionaris del cos de catedràtics d'universitat.

Tal com regula la Disposició addicional quarta del Reial decret 1312/2007, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, s'hi poden presentar els professors de les universitats dels estats membres de la Unió Europea que hagen assolit en aquelles una posició equivalent a les de catedràtic o professor titular d'universitat, sempre que estiguen en possessió de la certificació d'aquesta posició realitzada per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació a què fa referència l'esmentada disposició addicional

b) No poden participar en aquest concurs els qui ostenten la condició de funcionari docent en una altra universitat, llevat que s'haja produït l'acompliment efectiu de la plaça d'origen obtinguda en concurs durant, almenys, dos anys.

2.3. La concurrència dels requisits generals i específics haurà d'estar referida sempre a una data anterior a l'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.

2.4. Per al cas dels nacionals d'altres estats, si en el procés selectiu no resultara acreditat el coneixement de l'idioma espanyol, la comissió de selecció podrà establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.



Tercera. Sol·licituds

3.1. Les persones que vulguen prendre part en aquesta convocatòria han de presentar la corresponent sol·licitud, dirigida al rector de la Universitat Politècnica de València, en el termini de 20 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE), mitjançant instància degudament emplenada, segons el model que consta en l'ANNEX II, per a cadascuna dels concursos que sol·liciten. El còmput de dies hàbils exclou els dissabtes, els diumenges i els declarats festius. El mes d'agost serà hàbil per a la presentació d'instàncies

3.2. La presentació de sol·licituds es realitza al Registre General de la Universitat Politècnica de València (camí de Vera, s/n, 46022 València), i els registres auxiliars a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi (Pl. Ferrándiz Carbonell, s/n, 03801 Alcoi) i a l'Escola Politècnica Superior de Gandia (C/ Paranimf, núm. 1, 46730 Grau de Gandia), o per qualsevol dels procediments establits en l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3.3. Drets d'examen. Les persones aspirants han d'abonar dins del termini de presentació de sol·licituds, mitjançant ingrés en el compte «Universitat Politècnica de València-Drets d'Examen», en BANKIA, urbana, Universitat Politècnica, número ES97 2038 6543 9060 0001 4194, la quantitat de 30,19 euros en concepte de drets d'examen, especificant en el resguard de l'ingrés el nom i cognoms, número de DNI i concurs en el qual participa amb indicació del codi d'aquest



Estan exempts del pagament dels drets de participació, havent d'aportar l'acreditació de tal condició:

a) Les persones amb un grau de minusvalidesa igual o superior al 33 per cent.

b) Els membres de famílies nombroses de categoria especial.

c) Tindran una bonificació del 50 % del pagament dels drets d'examen a proves selectives, els membres de famílies nombroses de categoria general.

El resguard de l'ingrés i/o acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament s'ha d'afegir a la sol·licitud que es presente per a participar en el concurs. La falta de pagament dels drets de participació i/o aportació de l'acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament dins del termini de presentació d'instàncies serà motiu d'exclusió inesmenable.

3.4. Juntament amb cada sol·licitud, cal presentar la documentació següent:

a) Fotocòpia del document nacional d'identitat o passaport, en cas de ser espanyols.

Els candidats que no posseïsquen nacionalitat espanyola han d'aportar la fotocòpia del document que n'acredite la nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle quan aquesta circumstància procedisca. Així mateix, en el supòsit d'aquells aspirants que participen en la present convocatòria per la seua condició de cònjuges han de presentar, a més dels documents assenyalats, declaració jurada o promesa de no trobar-se separats de dret del seu respectiu cònjuge. L'acreditació de la nacionalitat i altres requisits exigits en la convocatòria, cal fer-la mitjançant els documents corresponents, certificats per les autoritats competents del país d'origen, traduïts a l'espanyol, que serà la llengua oficial en la qual tindrà lloc el desenvolupament de les proves.

b) Fotocòpia del títol acadèmic exigit.

c) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a) Per a participar en el concurs.

d) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b) Per a participar en el concurs.

e) Original del resguard que justifique el pagament de taxes en concepte de drets d'examen i/o còpia de l'acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament.



Quarta. Protecció de dades de caràcter personal

Informació respecte de les dades recollides

4.1. En compliment del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem que el responsable del tractament de les dades és la Universitat Politècnica de València. i que les vostres dades personals seran tractades a fi de gestionar la selecció de personal i provisió de llocs de treball mitjançant convocatòries públiques.

4.2. Aquest tractament es realitza segons les bases jurídiques recollides en el 6.1.b) del Reglament per ser necessari per a per a l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part, o per a l'aplicació a petició d'aquest de mesures precontractuals, i en la clàusula 6.1.c) Per ser necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament. En concret, el que estableix el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i en el Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.



4.3. No estan previstes cessions o transferències internacionals de les dades tractades.

4.4. Si voleu, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat previstos, així com la limitació o oposició al seu tractament adreçant una sol·licitud a la Universitat Politècnica de València, camí de Vera, S/N – 46022 València (València)



Cinquena. Admissió d'aspirants

5.1. En el termini màxim de vint dies hàbils des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds s'aprovarà, mitjançant resolució del rector de la Universitat Politècnica de València, la llista provisional d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió i es publicarà en la pàgina Web del Servei de Recursos Humans (http://www.upv.es/rrhh) i, complementàriament i sense caràcter oficial, al tauler d'anuncis del Rectorat.

5.2. Contra aquesta llista provisional, els interessats poden presentar reclamació davant el rector en el termini de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de l'esmentada resolució.

5.3. Finalitzat el termini de reclamacions, el rector, en un termini màxim de 10 dies hàbils, publicarà en els mitjans establits anteriorment una resolució en què s'aprove la llista definitiva d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió. Contra aquesta resolució es pot interposar recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes, de conformitat amb el que es disposa en l'article 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Sisena. Comissions de selecció

6.1. Els concursos d'accés seran jutjats per comissions, la composició de les quals ha d'ajustar-se als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, procurant una composició equilibrada entre dones i homes, llevat que no siga possible per raons fonamentades i objectives.

6.2. Cada comissió es compon de cinc membres, dels quals un màxim de dos poden ser professors pertanyents a la Universitat Politècnica de València. Requisits dels components de la comissió: Si són professors de la Universitat Politècnica de València, han d'estar adscrits al departament de la plaça oferida en el concurs, en qualsevol àrea de coneixement d'aquest, o a la mateixa àrea de coneixement o àrea afí a la plaça oferida, si estan adscrits a un altre departament de la Universitat Politècnica de València.

Si no pertanyen a la Universitat Politècnica de València, han d'estar adscrits a l'àrea o àrees afins del perfil de la plaça.

Els membres de la comissió han de pertànyer a un cos docent universitari d'igual, equivalent o superior categoria al de la plaça objecte del concurs. En tot cas, quan es convoquen places de professor titular d'universitat, almenys dos dels membres de la comissió han de pertànyer al cos de catedràtics d'universitat o equivalent, i el president de la comissió ha de pertànyer a aquest cos. En cas de places de catedràtics d'universitat, tots els membres han de pertànyer a aquest cos de Catedràtic d'Universitat o equivalent. Dos dels membres de la comissió poden ser professors d'un altre estat membre de la Unió Europea amb categoria equivalent a la dels altres membres.



Tots els membres del tribunal que pertanguen al cos de catedràtics d'universitat han de tenir dues avaluacions positives de la seua activitat investigadora, d'acord amb el que es disposa en el Reial decret 1086/1989 de retribucions del professorat universitari o norma que el substituïsca, i els professors titulars d'universitat han de tenir una avaluació positiva de la seua activitat investigadora. Queden exempts del compliment d'aquest requisit el president i secretari que siguen professors de la Universitat Politècnica de València quan el departament no dispose de professors que reunisquen aquest requisit.



6.3. La condició de membre d'una comissió de selecció és irrenunciable, excepte en els casos de concurrència dels supòsits legals d'abstenció o recusació o de causa justificada que impossibilite l'actuació del membre de la comissió. Correspon al rector la resolució dels incidents d'abstenció o recusació i l'acceptació, si escau, de les renúncies.



L'apreciació de la causa al·legada com a justificativa d'impossibilitat d'actuació d'algun membre de la comissió correspon al rector, que ha de resoldre en el termini màxim de 10 dies des de la recepció de la renúncia, i, si escau, es procedrià al nomenament del suplent corresponent com a membre de la comissió titular.

En el cas que hi concórrega algun dels motius d'abstenció als quals es refereix l'article 23 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els interessats han d'abstenir-se d'actuar en la comissió i manifestar al rector el motiu concurrent.

Quan es produïsca la recusació a la qual es refereix l'article 24 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que podrà tenir lloc en qualsevol moment del concurs, el recusat manifestarà si es dona o no en ell la causa al·legada. En el primer cas, el rector podrà acordar-ne la substitució pel suplent. Si nega la causa de recusació, el rector resoldrà en el termini de tres dies, amb els informes i les comprovacions previs que considere oportuns.

En els casos de renúncia justificada, abstenció o recusació que impedisquen l'actuació dels membres de la comissió titular, aquests seran substituïts pels seus respectius suplents. En el cas que en algun d'aquests suplents es donara així mateix alguna de les causes de renúncia justificada, abstenció o recusació, la seua substitució es farà per ordre correlatiu, tenint preferència els membres suplents del mateix cos i fins a esgotar-se tots els membres suplents. Si tampoc foren possibles les substitucions previstes, el rector procedirà a nomenar nous membres titulars i suplents mitjançant el procediment previst en aquesta normativa. La substitució dels membres titulars de la comissió pels suplents es durà a terme mitjançant resolució del rector.

6.4. La composició de les comissions que jutjaran el concurs d'accés a la plaça o places incloses en aquesta convocatòria és la que figura en l'nnnex I, i el Rectorat efectua el nomenament dels membres mitjançant la present resolució.

A fi de garantir la transparència i objectivitat en el nomenament dels membres de les comissions que resoldran els concursos d'accés, es publica el contingut dels currículums dels membres de les comissions, respecte a les dades arreplegades en l'annex del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, d'acord amb l'article 62.3 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats en la seua nova redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, als quals es pot accedir a través de la web www.upv.es/rrhh



6.5. La comissió es constituirà en el termini màxim d'un mes des de l'endemà a la data de publicació de la resolució del rector per la qual s'aprove la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses. Amb aquesta finalitat, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, els notificarà, amb una antelació mínima de 10 dies naturals, la convocatòria de l'acte de constitució, assenyalant lloc, data i hora. Transcorregut el termini de constitució sense que aquesta haguera tingut lloc, el rector procedirà d'ofici a la substitució del president de la comissió. El nou president haurà de convocar la constitució de la comissió en un termini d'un mes des de la publicació del seu nomenament

6.6. La constitució de la comissió exigirà la presència de tots els membres. Els membres titulars que no assistiren a l'acte de constitució cessaran i seran substituïts de conformitat amb el que es disposa en la present convocatòria. En el cas que no fora possible la constitució, el rector dictarà resolució motivada, suspenent els terminis del concurs i procedint de nou al nomenament d'una comissió o de part d'aquesta.



6.7. Per a la vàlida actuació de la comissió caldrà la participació, com a mínim, de tres membres. Els membres de la comissió que estiguen absents en alguna actuació cessaran en la seua condició de membres, sense perjudici de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer. En cas d'absència, el president serà substituït pel vocal de major antiguitat en el cos de catedràtics d'universitat i, si no n'hi ha, en el de professors titulars d'universitat. En cas d'absència del secretari, aquest serà substituït pel membre de la comissió de menor categoria i antiguitat.

Si, una vegada constituïda la comissió, aquesta quedara amb menys de tres membres, es procedirà al nomenament d'una nova comissió.







Setena. Desenvolupament del concurs

7.1. El procediment que regirà els concursos ha de permetre valorar, en tot cas, l'historial acadèmic, docent i investigador del candidat, el seu projecte docent i investigador i, si escau, el treball original d'investigació, i també ha de permetre contrastar-ne les capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió en la corresponent matèria o especialitat en sessió pública.

7.2. En els concursos quedaran garantits, en tot moment, la igualtat d'oportunitats dels aspirants, el respecte als principis de mèrit i capacitat i el principi d'igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Cal garantir així mateix la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, de manera que s'adoptaran les oportunes mesures d'adaptació a les seues necessitats.

7.3. En l'acte de constitució i abans de la presentació dels candidats, la comissió fixarà i els criteris específics per a l'adjudicació de les places, que, en tot cas, han d'atribuir els següents valors als mèrits dels candidats:



Catedràtics d'universitat

Recerca 60 %

Docència universitària 30 %

Altres mèrits 10 %



Professors titular d'universitat

Recerca 50 %

Docència universitària 40 %

Altres mèrits 10 %



La valoració dels candidats s'ha de fer tenint en compte l'adequació de l'activitat i els mèrits al perfil de la plaça que consta en l'annex I.



Els criteris de valoració es faran públics després de l'acte de constitució de la comissió de selecció, per mitjà de la seua exposició al tauler d'anuncis del departament al qual corresponga la plaça objecte de concurs.



7.4. Amb una antelació mínima de 10 dies naturals, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, convocarà tots els candidats admesos per a la realització de l'acte de presentació, amb indicació de la data, hora i lloc de la celebració, que podrà tindre lloc immediatament després de la constitució de la comissió i, en tot cas, en el termini màxim de setanta-dues hores.

L'acte de presentació serà públic. En aquest acte, els candidats han de lliurar al president de la comissió la documentació següent:

a) Historial acadèmic, docent i investigador, per quintuplicat, i un exemplar de les publicacions i documents acreditatius del que s'hi ha consignat.

b) Projecte docent i investigador, per quintuplicat.

c) En cas de places de catedràtic d'universitat, treball original d'investigació realitzat pel candidat, sol o en equip; en aquest últim cas, com a director de la investigació, per quintuplicat.

7.5. En l'acte de presentació la comissió determinarà, mitjançant sorteig, l'ordre d'intervenció dels candidats presentats i fixarà el lloc, la data i l'hora de començament de les proves, circumstàncies que la comissió farà públiques al tauler d'anuncis corresponent. Les proves han de començar en un termini màxim de 10 dies, comptadors des de l'endemà de l'acte de presentació.

7.6. El secretari de la comissió ha de garantir que la documentació lliurada pels candidats en l'acte de presentació estiga disponible perquè puga ser examinada per tots els candidats presentats abans de l'inici de les proves.



Vuitena. Celebració de la prova

8.1. Els concursos d'accés constaren d'una única prova que serà pública i es realitzarà al lloc de la universitat que establisca el president.



La prova consistirà en l'exposició oral dels candidats, durant un temps màxim de dues hores en els concursos d'accés a places de titular d'universitat i d'un màxim de tres hores per a les places de catedràtic d'universitat, dels mèrits i del seu historial acadèmic, docent i investigador i del projecte docent i investigador, així com, en cas de places de catedràtic d'universitat, del treball original d'investigació realitzat pel candidat, sol o en equip, en aquest últim cas, com a director de la investigació.

A continuació, la comissió debatrà amb el candidat sobre els seus mèrits, historial i projecte acadèmic i investigador i, si escau, sobre el treball original d'investigació, durant un temps màxim de dues hores.



8.2. En acabar la prova, la comissió durà a terme una valoració sobre cada candidat, ajustada, en tot cas, als criteris generals i específics de valoració prèviament establits per la comissió, en què valorarà l'historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i investigador i, si escau, el treball original d'investigació, com també les capacitats del candidat per a l'exposició i el debat davant la comissió demostrades durant la prova.

8.3. La comissió encarregada de resoldre el concurs, en el transcurs de les proves, valorarà i apreciarà si els aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola posseeixen el coneixement adequat de l'espanyol (tal com recull la base 2.4), i amb aquesta finalitat pot establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.

8.4. Una vegada acabat el concurs, la comissió farà públics els resultats de l'avaluació de cada candidat, desglossada per cadascun dels aspectes avaluats, exposant-los al tauler d'anuncis del departament al qual corresponga la plaça objecte de concurs



Novena. De la proposta de provisió

9.1. A la vista de les valoracions de la prova, la comissió farà una proposta, motivada i amb caràcter vinculant, dels candidats per a ocupar les places.

La proposta ha d'incloure una relació de tots els candidats per ordre de preferència per al seu nomenament. No obstant això, no es podrà efectuar major nombre de nomenaments que el de places convocades a concurs, tal com s'estableix en l'art. 65 de la Llei orgànica 6/2001, d'universitats.

9.2. Tots els concursos podran concloure amb la proposta de la comissió de no provisió de plaça o places, tenint en compte el que disposa la normativa d'aplicació.

9.3. La proposta motivada de provisió de la plaça es farà pública en el lloc de celebració del concurs i al tauler d'anuncis del departament en el qual es convoca la plaça, en el termini màxim de cinc dies des de l'endemà de la finalització de les proves, i indicarà els mitjans d'impugnació que podran utilitzar els interessats. Aquesta proposta romandrà exposada, almenys, fins a la finalització del termini per a interposar recurs administratiu.

9.4. El president de la comissió, una vegada efectuada i publicada la proposta de provisió, remetrà al rector, en un termini màxim de cinc dies naturals, un exemplar de totes les actes i informes, juntament amb una certificació del secretari del departament sobre l'inici del període d'exposició pública de la proposta de provisió



Deu. Recursos contra la proposta de provisió

10.1. Contra les propostes de provisió de les comissions dels concursos d'accés, els concursants podran presentar reclamació davant el rector, en el termini màxim de 10 dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació al tauler d'anuncis del departament.



10.2. Admesa a tràmit la reclamació, se suspendran els nomenaments fins a que es resolga.

10.3. Aquesta reclamació serà valorada per una comissió de reclamacions composta per set catedràtics o catedràtiques d'universitat pertanyents a diversos àmbits del coneixement, designats en la forma que establisquen els Estatuts, amb àmplia experiència docent i investigadora.

Prèviament a la resolució, la comissió de reclamacions escoltarà els membres de la comissió contra la proposta de la qual s'haguera presentat la reclamació, i els candidats que hagueren participat en el concurs.

Aquesta comissió examinarà l'expedient relatiu al concurs per a vetlar per les garanties establides i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim de tres mesos, després del qual el rector dictarà la resolució d'acord amb la proposta de la comissió de reclamacions. Transcorregut l'indicat termini sense haver sigut resolta, s'entendrà que la reclamació presentada ha sigut desestimada.

10.4. Les resolucions del rector a què es refereix l'apartat anterior d'aquest article esgoten la via administrativa i es podran impugnar directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.



Onze. Presentació de documents i nomenaments

11.1. El candidat proposat per a la provisió de la plaça ha de presentar en el Servei de Recursos Humans de la Universitat Politècnica de València, en el termini de 20 dies naturals posteriors al de concloure l'actuació de la comissió, els documents següents:

a) Fotocòpia del DNI, o document equivalent per als nacionals dels altres estats als quals fa referència la base 2.1.a d'aquesta convocatòria.



b) Certificació mèdica oficial de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l'acompliment de les funcions corresponents a professor d'universitat.

c) Declaració jurada de no haver sigut separat de l'administració pública, en virtut d'expedient disciplinari, i de no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.

Els qui no tinguen la nacionalitat espanyola han de presentar declaració jurada o promesa de no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent, ni estar sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes, l'accés a la funció pública.



d) Fotocòpia compulsada, o per a acarar, del títol acadèmic exigit en la convocatòria o certificació supletòria, segons model oficial, en cas de no haver sigut expedit encara.

e) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a) Per a participar en el concurs.

f) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b) Per a participar en el concurs.

g) Declaració jurada de no estar afectat d'incompatibilitat o exercici d'opció en el cas de venir exercint alguna activitat pública o percebent alguna pensió.

Les persones que tingueren la condició de funcionaris públics o de personal laboral al servei de la Universitat Politècnica de València estaran exemptes de justificar les condicions i els requisits que ja tingueren anteriorment acreditats davant d'aquesta, en concret, els documents dels apartats a), c), d) i f), i també el b) en cas de pertànyer al col·lectiu de professorat.

11.2. El rector nomenarà el candidat proposat per la comissió de selecció, en un termini màxim de trenta dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la proposta de provisió.

11.3. En cas que el candidat proposat no presente dins del termini i en la forma escaient la documentació requerida anteriorment, no podrà ser nomenat funcionari i quedaran sense efecte les actuacions relatives a aquest.

11.4. El nomenament, que especificarà la denominació de la plaça, cos i àrea de coneixement, serà publicat en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i comunicat als registres corresponents i al Consell d'Universitats.



11.5. En el termini màxim de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació del nomenament en el Boletín Oficial del Estado, el candidat haurà de prendre possessió de la seua destinació, moment en el qual adquirirà la condició de funcionari de carrera del cos docent universitari de què es tracte, si no tinguera ja aquesta condició, amb els drets i deures que li són propis.

11.6. La plaça obtinguda després del concurs d'accés haurà d'exercir-se durant dos anys, almenys, abans de poder participar en un nou concurs per a obtenir una plaça en una altra universitat.



Dotze. Base final

12.1. Contra els actes de la comissió, els interessats podran interposar recurs d'alçada, en el termini d'un mes comptador a partir de la publicació de l'acte impugnat, davant el rector.

12.2. Contra aquesta convocatòria i les seues bases, que posen fi a la via administrativa, la persona interessada pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOE. Així mateix, amb caràcter potestatiu, s'hi pot interposar un recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOE, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot això sense perjudici que s'utilitze qualsevol altre recurs que s'estime procedent.



València, 20 de setembre de 2018.– El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I



Convocatòria: CN1/18.

Codi del concurs: 001/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Bioquímica i Biologia Molecular.

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Biotecnologia.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5924).

Perfil docent de la plaça: Química Biomolecular. Interacció Planta-Patogen.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME PROHENS TOMÁS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ M.ª BELLES ALBERT, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: DOLORES PEÑARRUBIA BLASCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: M. DOLORES BERNAL MEMBRILLA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: MIGUEL ANGEL BOTELLA MESA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Málaga



Comissió suplent:

President/a: ÓSCAR VICENTE MEANA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ISMAEL RODRIGO BRAVO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. CARMEN BAÑO ARACIL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MARÍA PILAR LÓPEZ GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: VICTORIANO VALPUESTA FERNÁNDEZ, de la Universitat de Màlaga





Codi del concurs: 002/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Genètica.

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Biotecnologia.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5925).

Perfil docent de la plaça: Genòmica. Aplicacions de la Genòmica a la Millora Vegetal. Millora Genètica Forestal.

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME PROHENS TOMÁS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA MARÍA FITA FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL PÉREZ ALONSO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JUAN BAUTISTA ÁLVAREZ CABELLO catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba

Vocal tercer/a: ELENA BENAVENTE BÁRZANA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: M.ª JOSÉ TERESA DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN FERRÉ MANZANERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MANUEL JAMILENA QUESADA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal tercer/a: JUAN MANUEL GONZÁLEZ TRIGUERO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Burgos





Codi del concurs: 003/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Genètica.

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Biotecnologia.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5926).

Perfil docent de la plaça: Genètica General. Cultiu in Vitro i Micropropagació de Plantes.

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE MORENO FERRERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª JOSÉ TERESA DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MANUEL PÉREZ PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: ESTHER FERRER CEBRIÁN, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Alcalá

Vocal tercer/a: JOSÉ CARMELO RUIZ REJÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA SEGUÍ SIMARRO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA BELÉN PICÓ SIRVENT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RAFAEL LOZANO RUIZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal segon/a: JMARÍA ROSA PONCE MOLET, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: TERESA MILLÁN VALENZUELA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Madrid





Codi del concurs: 004/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Genètica.

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Biotecnologia.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5927).

Perfil docent de la plaça: Aspectes Legals i Sociològics de la Biotecnologia. Millora Genètica de la Producció Vegetal. Recursos Fitogenètics.

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARÍA BELÉN PICÓ SIRVENT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CARMELO LÓPEZ DEL RINCÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MARIA CARRILLO BECERRIL, professor/a emèrit/a de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: SANTIAGO GARCÍA MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: JMARÍA ROSA PONCE MOLET, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández



Comissió suplent:

President/a: M.ª JOSÉ TERESA DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARIA CARMEN GISBERT DOMENECH, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN JOSÉ RUIZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: JOSÉ FRANCISCO VÁZQUEZ MUÑIZ, professor/a titular d'universidad de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: ELENA BENAVENTE BÁRZANA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 005/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Genètica.

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Biotecnologia.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5928).

Perfil docent de la plaça: Marcadors Moleculars. Millora Genètica per a la Producció Vegetal

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª JOSÉ TERESA DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA BELÉN PICÓ SIRVENT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN JOSÉ RUIZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: JOSÉ FRANCISCO VÁZQUEZ MUÑIZ, professor/a titular d'universidad de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: ELENA BENAVENTE BÁRZANA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: CARMELO LÓPEZ DEL RINCÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MARIA CARRILLO BECERRIL, professor/a emèrit/a de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: SANTIAGO GARCÍA MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: JMARÍA ROSA PONCE MOLET, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández





Codi del concurs: 006/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5929).

Perfil docent de la plaça: Mètode de Projectes Tècnics en Conservació i Restauració de Béns Culturals. Taller 2 de Conservació i Restauració en Pintura de Cavallet. Tractaments d'Estabilització i Reforç del Suport en Pintura sobre Taula.

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARÍA VICTORIA VIVANCOS RAMÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA CASTELL AGUSTÍ, professor/a titular d'universitat Universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ALEXANDRE NOGUÉ FONT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: MARÍA DOLORES RUIZ DE LACANAL RUIZ-MATEOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: ANA MARÍA CALVO MANUEL, professor/a titular d'universitat de la



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA DOMENECH CARBO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VICENTE GUEROLA BLAY, professor/a titular d'universitat Universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FERNANDO BOLIVAR GALIANO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: M.ª JOSÉ GONZÁLEZ LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: MARGARITA SAN ANDRÉS MOYA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid





Codi del concurs: 007/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5930).

Perfil docent de la plaça: Tècniques, Materials i Procediments Pictòrics. Taller 3 de Conservació i Restauració de Pintura Mural. Tractaments Específics de Conservació i Restauració de Pintura Mural.





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M. PILAR ROIG PICAZO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª JULIA OSCA PONS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL HUERTAS TORREJON, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: ANA GARCÍA BUENO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: PILAR BUSTINDUY FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA DOMENECH CARBO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ ANTONIO MADRID GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: VÍCTOR MEDINA FLOREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: TERESA ESPEJO ARIAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: ALICIA SÁNCHEZ ORTIZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 008/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5931).

Perfil docent de la plaça: Fotografia i Documentació Aplicada a l'Estudi dels Béns Culturals. Introducció a la Conservació i Restauració de Daurats i Policromies. Història de la Conservació i Restauració de Béns Culturals.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARÍA VICTORIA VIVANCOS RAMÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VIRGINIA SANTAMARINA CAMPOS, professor/a titular d'universitat Universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ALEXANDRE NOGUÉ FONT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: MARÍA DOLORES RUIZ DE LACANAL RUIZ-MATEOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: ANA MARÍA CALVO MANUEL, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA DOMENECH CARBO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VICENTE GUEROLA BLAY, professor/a titular d'universitat Universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: VÍCTOR MEDINA FLOREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: M.ª JOSÉ GONZÁLEZ LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: MARGARITA SAN ANDRÉS MOYA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid





Codi del concurs: 009/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5932).

Perfil docent de la plaça: Mètode de Projectes Tècnics en Conservació i Restauració de Béns Culturals. Taller 3 de Conservació i Restauració de Pintura Mural. Sistemes de Reintegració Assistida per Mitjans Digitals.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M. PILAR ROIG PICAZO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ ANTONIO MADRID GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL HUERTAS TORREJON, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: ANA GARCÍA BUENO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: PILAR BUSTINDUY FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA DOMENECH CARBO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª JULIA OSCA PONS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: VÍCTOR MEDINA FLOREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: TERESA ESPEJO ARIAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: ALICIA SÁNCHEZ ORTIZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 010/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5933).

Perfil docent de la plaça: Mètode de Projectes Tècnics en Conservació i Restauració de Béns Culturals. Taller 2 de Conservación y Restauración en Escultura y Arqueología. Conservació Restauració de Metalls Arqueològics.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M. PILAR ROIG PICAZO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª JULIA OSCA PONS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL HUERTAS TORREJON, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: ANA GARCÍA BUENO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: PILAR BUSTINDUY FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA DOMENECH CARBO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ ANTONIO MADRID GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: VÍCTOR MEDINA FLOREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: TERESA ESPEJO ARIAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: ALICIA SÁNCHEZ ORTIZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 011/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5934).

Perfil docent de la plaça: Fotografia i Documentació Aplicada a l'Estudi dels Béns Culturals. Sistemes de Reintegració Assistida per Mitjans Digitals.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARÍA VICTORIA VIVANCOS RAMÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA BEGOÑA CARRASCOSA MOLINER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ALEXANDRE NOGUÉ FONT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: MARÍA DOLORES RUIZ DE LACANAL RUIZ-MATEOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: ANA MARÍA CALVO MANUEL, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA DOMENECH CARBO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: XAVIER MAS BARBERÀ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FERNANDO BOLIVAR GALIANO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: M.ª JOSÉ GONZÁLEZ LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: MARGARITA SAN ANDRÉS MOYA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid





Codi del concurs: 012/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Construccions Arquitectòniques

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Construccions Arquitectòniques

Centre: ETS d'Eng. de l'Edificació

Nombre de places: 1 (codi: 5935).

Perfil docent de la plaça: Instal·lacions II. Projecte Constructiu



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAVIER BENLLOCH MARCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MANUEL OCTAVIO VALCUENDE PAYÁ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: EVA M.ª GARCÍA ALCOCEL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: FRANCISCO E. SEGADO VÁZQUEZ, Catedrático/a de Escuela Universitaria de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal tercer/a: MARIANO GONZÁLEZ CORTINA, Catedrático/a de Escuela Universitaria de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: MANUEL JESÚS RAMÍREZ BLANCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARIA DE LOS ANGELES MAS TOMAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MIGUEL LOUIS CERECEDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: VICTOR ECHARRI IRIBARREN, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: M. PAZ SÁEZ PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Granada





Codi del concurs: 013/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia Aplicada.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5936).

Perfil docent de la plaça: Microeconomia I. Eines Finançament Públic



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ MARÍA GARCÍA ALVAREZ-COQUE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ROSA MARÍA PUERTAS MEDINA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CELESTINO SUÁREZ BURGUET, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon/a: VICENTE JUAN PALLARDÓ LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: SALVADOR DEL SAZ SALAZAR, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: ISMAEL MOYA CLEMENTE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSEP DOMÉNECH I DE SORIA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LEANDRO GARCÍA MENÉNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: SILVIANO ESTEVE PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: ANA MARÍA CUADROS RAMOS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi del concurs: 014/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia Financera i Comptabilitat.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5937).

Perfil docent de la plaça: Direcció Financera. Valoració d'Actius Financers.





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ISMAEL MOYA CLEMENTE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DAVID JOSÉ JUAN VIVAS CONSUELO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: SALVADOR CRUZ RAMBAUD, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal segon/a: MARÍA CRISTINA ABAD NAVARRO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: MARÍA DEL MAR MIRALLES QUIRÓS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Extremadura



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA GARCÍA ALVAREZ-COQUE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA MARÍA GARCÍA BERNABEU, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIO LÓPEZ HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: LUIS FERRUZ AGUDO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal tercer/a: MARÍA DEL CARMEN VALLS MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería





Codi del concurs: 015/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia Financera i Comptabilitat.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5938).

Perfil docent de la plaça: Introducció a les Finances, Mercats Financers i Valoració d'empreses





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ISMAEL MOYA CLEMENTE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCISCO GUIJARRO MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN CARLOS GÓMEZ SALA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: MARÍA CRISTINA ABAD NAVARRO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: ILUMINADA FUERTES FUERTES, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: BALDOMERO SEGURA GARCÍA DEL RÍO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FERNANDO GARCÍA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CONSTANTINO JOSÉ GARCÍA MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MIRIAM NUÑEZ TORRADO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: JOSÉ DAVID CABEDO SEMPER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Codi del concurs: 016/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia Financera i Comptabilitat.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5939).

Perfil docent de la plaça: Anàlisi i Consolidació Comptable. Comptabilitat de Costos i Introducció a l'Auditoria



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ MANUEL VELA BARGUES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ELENA MELIÁ MARTÍ, professor/a titular d'universitat Universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANDRÉS NAVARRO GALERA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: MARÍA ANTONIA GARCÍA BENAU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: JOAQUINA LAFFARGA BRIONES, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: JUAN JULIÁ IGUAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARTA GARCÍA MOLLA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ORIOL AMAT SALAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Pompeu Fabra

Vocal segon/a: ISABEL MARÍA GARCÍA SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Salamanca

Vocal tercer/a: JOSÉ MARIANO MONEVA ABADÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Zaragoza





Codi del concurs: 017/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia Financera i Comptabilitat.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5940).

Perfil docent de la plaça: Direcció Financera. Valoració d'Actius Financers.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ISMAEL MOYA CLEMENTE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DAVID JOSÉ JUAN VIVAS CONSUELO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANDRÉS NAVARRO GALERA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: MARÍA DEL CARMEN VALLS MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal tercer/a: MIRIAM NUÑEZ TORRADO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA GARCÍA ALVAREZ-COQUE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ELENA MELIÁ MARTÍ, professor/a titular d'universitat Universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ANTONIO GÓMEZ-LIMÓN RODRÍGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Córdoba.

Vocal segon/a: MARÍA CRISTINA ABAD NAVARRO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: MARÍA DEL MAR MIRALLES QUIRÓS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Extremadura





Codi del concurs: 018/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia, Sociologia i Política Agrària

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5941).

Perfil docent de la plaça: Investigació Comercial. Política i Màrqueting Vitivinícola. Planificació i Internacionalització en Màrqueting



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: LUÍS MIGUEL RIVERA VILAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN MANUEL BUITRAGO VERA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARGARITA M. BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, Catedrático/a de Escuela Universitaria de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: RODOLFO LUIS BERNABEU CAÑETE, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella-la Manxa.

Vocal tercer/a: M. DOLORES DE MIGUEL GOMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena



Comissió suplent:

President/a: BALDOMERO SEGURA GARCÍA DEL RÍO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCISCO JAVIER RIBAL SANCHIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: SILVERIO ALARCÓN LORENZO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: M. MERCEDES SÁNCHEZ GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Pública de Navarra

Vocal tercer/a: ISABEL BARDAJI DE AZCARATE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 019/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia, Sociologia i Política Agrària

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5942).

Perfil docent de la plaça: Política Agrària i del Medi Rural. Anàlisi de Mercats i Polítiques Sectorials.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ MARÍA GARCÍA ALVAREZ-COQUE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ARTURO VICENTE ESTRUCH GUITART, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. DOLORES DE MIGUEL GOMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal segon/a: ALMUDENA GÓMEZ RAMOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal tercer/a: ROSA MARÍA GALLARDO COBOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Córdoba



Comissió suplent:

President/a: FRANCISCO MAS VERDÚ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DIONISIO ORTIZ MIRANDA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ISABEL BARDAJI DE AZCARATE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: MARGARITA M. BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, Catedrático/a de Escuela Universitaria de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: M. MERCEDES SÁNCHEZ GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Pública de Navarra





Codi del concurs: 020/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Economia, Sociologia i Política Agrària

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5943).

Perfil docent de la plaça: Política Agrària i del Medi Rural. Polítiques Forestals i del Medi Natural



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ MARÍA GARCÍA ALVAREZ-COQUE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DIONISIO ORTIZ MIRANDA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ISABEL BARDAJI DE AZCARATE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: ROSA MARÍA GALLARDO COBOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Córdoba

Vocal tercer/a: SILVERIO ALARCÓN LORENZO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: JUAN JULIÁ IGUAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ARTURO VICENTE ESTRUCH GUITART, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: TOMÁS DE HARO GIMÉNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba

Vocal segon/a: ANA ISABEL GARCÍA ARIAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Santiago de Compostela

Vocal tercer/a: M. MERCEDES SÁNCHEZ GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Pública de Navarra





Codi del concurs: 021/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Escultura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Escultura

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5944).

Perfil docent de la plaça: Escultura II. Taller Interdisciplinari de Materials



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: NATIVIDAD NAVALÓN BLESA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA SALOMÉ CUESTA VALERA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: TATIANA SENTAMANS GÓMEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: M. YOLANDA HERRÁNZ PASCUAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Vigo

Vocal tercer/a: MANUEL MORENO ESPINA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: MIGUEL MOLINA ALARCÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: TERESA CHAFER BIXQUERT, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARIA JESUS CUETO PUENTE, professor/a titular d'universitat de la Universitat del País Basc

Vocal segon/a: DANIEL PABLO TEJERO OLIVARES, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: MIGUEL ÁNGEL PLANAS ROSELLÓ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona





Codi del concurs: 022/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Estadística i Recerca Operativa

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Estadística e Invest. Oper. Aplicades i Qualitat

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5945).

Perfil docent de la plaça: Matemàtiques II. Econometría



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª CONCEPCIÓN MAROTO ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANDRÉS CARRIÓN GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARIA ENRIQUETA VERCHER GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JAVIER ALCARAZ SORIA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: MERCEDES LANDETE RUIZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández



Comissió suplent:

President/a: SEBASTIÀ BALASCH PARISI, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA MARÍA DEBÓN AUCEJO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOAQUÍN SICILIA RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de La Laguna

Vocal segon/a: DAVID ALCAIDE LÓPEZ DE PABLO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de La Laguna

Vocal tercer/a: JUAN FRANCISCO MONGE IVARS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández





Codi del concurs: 023/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Estadística i Recerca Operativa

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Estadística e Invest. Oper. Aplicades i Qualitat

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5946).

Perfil docent de la plaça: Econometria. Heurístiques



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: RUBÉN RUIZ GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: EVA VALLADA REGALADO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RAFAEL MARTÍ CUNQUERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: M.ª TERESA LEÓN MENDOZA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: FRANCISCO PARREÑO TORRES, Professor/a Titular d'Universitat de la Universitat de Castella-la Manxa.



Comissió suplent:

President/a: SEBASTIÀ BALASCH PARISI, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA ISABEL SÁNCHEZ GALDÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RAMÓN ÁLVAREZ-VALDÉS OLAGUÍBEL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MERCEDES LANDETE RUIZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: MARIA ENRIQUETA VERCHER GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 024/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Expressió Gràfica Arquitectònica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Expressió Gràfica Arquitectònica

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5947).

Perfil docent de la plaça: Anàlisi de Formes Arquitectòniques. Disseny Gràfic i Cromàtic per a l'Espai Arquitectònic i Urbano



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JORGE LLOPIS VERDÚ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA MARÍA TORRES BARCHINO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA PILAR L. CHÍAS NAVARRO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Alcalá

Vocal segon/a: JAVIER RAPOSO GRAU, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: CARMEN ESCODA PASTOR, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: PABLO JOSÉ NAVARRO ESTEVE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARINA SENDER CONTELL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CARLOS FRANCISCO MONTES SERRANO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal segon/a: ERNESTO REDONDO DOMÍNGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: AMPARO BERNAL LÓPEZ-SANVICENTE, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Burgos





Codi del concurs: 025/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Expressió Gràfica Arquitectònica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Expressió Gràfica Arquitectònica

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5948).

Perfil docent de la plaça: Anàlisi de Formes Arquitectòniques. Expressió Gràfica Arquitectònica



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JORGE LLOPIS VERDÚ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARINA SENDER CONTELL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA PILAR L. CHÍAS NAVARRO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Alcalá

Vocal segon/a: JAVIER RAPOSO GRAU, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: CARMEN ESCODA PASTOR, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: PABLO JOSÉ NAVARRO ESTEVE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA MARÍA TORRES BARCHINO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MARÍA GENTIL BALDRICH, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: ERNESTO REDONDO DOMÍNGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: AMPARO BERNAL LÓPEZ-SANVICENTE, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Burgos





Codi del concurs: 026/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Informàtica de Sistemes i Computadors

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5949).

Perfil docent de la plaça: Informàtica Industrial II. Xarxes de Computadors. Xarxes Sense fils de Sensors i Actuadors.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: RAFAEL ORS CAROT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN JOSÉ SERRANO MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL JOSÉ PÉREZ MALUMBRES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: MARIA S. PEREZ HERNANDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: RAFAEL JAVIER MARTÍNEZ DURÁ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: JUAN CARLOS CANO ESCRIBÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ELVIRA BAYDAL CARDONA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSE LUIS SEVILLANO RAMOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: M.ª LUISA CORDOBA CABEZA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: FERNANDO PARDO CARPIO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 027/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Informàtica de Sistemes i Computadors

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5950).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia Informàtica Industrial. Sistemes Informàtics en Xarxa Segurs i de Confiança



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: PEDRO JOAQUÍN GIL VICENTE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN CARLOS CANO ESCRIBÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FRANCISCO JOSÉ MARTÍNEZ DOMÍNGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon/a: JOAQUIN OLIVARES BUENO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal tercer/a: KATZALIN OLCOZ HERRERO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President/a: RAFAEL ORS CAROT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN JOSÉ SERRANO MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL JOSÉ PÉREZ MALUMBRES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: PILAR MARTÍNEZ ORTIGOSA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal tercer/a: MARIA B. CAMINER HERRAEZ, Professor/a Titular d'Universitat de la Universidad de Castella-la Manxa.





Codi del concurs: 028/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Informàtica de Sistemes i Computadors

Centre: ETS d'Eng. Informàtica

Nombre de places: 1 (codi: 5951).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia de Computadors, Gestió de Projectes. Planificació i Direcció de Projectes Informàtics.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JUAN JOSÉ SERRANO MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SILVIA M.ª TERRASA BARRENA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL JOSÉ PÉREZ MALUMBRES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: M.ª LUISA CORDOBA CABEZA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: FERNANDO PARDO CARPIO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: RAFAEL ORS CAROT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ELVIRA BAYDAL CARDONA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSE LUIS SEVILLANO RAMOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: MARIA S. PEREZ HERNANDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: RAFAEL JAVIER MARTÍNEZ DURÁ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 029/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Geografia Física

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Enginyeria Cartogràfica, Geod. i Fotogr.

Centre: EPS de Gandia

Nombre de places: 1 (codi: 5952).

Perfil docent de la plaça: Recursos Territorials Turístics. Gestió Turística del Patrimoni Natural.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª JOSÉ VIÑALS BLASCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA BELÉN ANQUELA JULIÁN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FRANCISCO BELMONTE SERRATO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Murcia

Vocal segon/a: JOSÉ DOMINGO SÁNCHEZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Jaén

Vocal tercer/a: CARLOS JAVIER BAÑOS CASTIÑEIRA, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President/a: JOSEP ELISEU PARDO PASCUAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JORGE PADIN DEVESA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARCO GARRIDO CUMBRERA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: MARIA HERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: ROSA CAÑADA TORRECILLA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Autómoma de Madrid





Codi del concurs: 030/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria de la Construcció.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria de Constr. i Proj. Eng. Civil

Centre: ETS d'Eng. de Camins, Canals i Ports

Nombre de places: 1 (codi: 5953).

Perfil docent de la plaça: Formigó Estructural. Estructures de Formigó Pretesat. Anàlisi Computacional d'Estructures de Formigó







Tribunal:

Comissió titular:

President/a: PEDRO MIGUEL SOSA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MIGUEL ÁNGEL FERNÁNDEZ PRADA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: AMPARO MORAGUES TERRADES, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: M.BELÉN GONZÁLEZ FONTEBOA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal tercer/a: SALVADOR IVORRA CHORRO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ LUÍS BONET SENACH, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ ROCÍO MARTÍ VARGAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ENCARNACION REYES POZO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: FERNANDO MARTÍNEZ ABELLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal tercer/a: LLUIS TORRES LLINAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Girona





Codi del concurs: 031/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria de Sistemes i Automàtica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5954).

Perfil docent de la plaça: Control Automàtic. Instal·lacions de Control Industrial





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MIGUEL ANDRÉS MARTÍNEZ IRANZO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JAVIER SANCHÍS SAEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: TERESA ESCOBET CANAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: MONTSERRAT GIL MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de La Rioja

Vocal tercer/a: BELÉN CURTO DIEGO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Salamanca



Comissió suplent:

President/a: FRANCESC XAVIER BLASCO FERRAGUD, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN MANUEL HERRERO DURÁ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RAMÓN VILANOVA ARBÓS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal segon/a: MARÍA JESÚS DE LA FUENTE APARICIO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal tercer/a: CARLOS BORDONS ALBA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla





Codi del concurs: 032/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria de Sistemes i Automàtica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5955).

Perfil docent de la plaça: Automàtica Bàsica. Automatització Industrial



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO JOSÉ MORANT ANGLADA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: EMILIO GARCÍA MORENO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: EDUARDO FERNÁNDEZ CAMACHO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: RAQUEL DORMIDO CANTO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància

Vocal tercer/a: JOSEBA JOKIN QUEVEDO CASÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: JULIÁN JOSÉ SALT LLOBREGAT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANTONIO JOSÉ SÁNCHEZ SALMERÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LUIS JAVIER MIGUEL GONZÁLEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal segon/a: MANUEL PÉREZ POLO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: ALFONSO JOSÉ GARCÍA CEREZO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Málaga





Codi del concurs: 033/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Elèctrica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Elèctrica.

Centre: ETS d'Eng. de Camins, Canals i Ports

Nombre de places: 1 (codi: 5957).

Perfil docent de la plaça: Electrotècnia



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: INMACULADA ZAMORA BELVER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Secretari/ària: ALFREDO QUIJANO LOPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARTÍN VÍCTOR RIERA GUASP, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: MÓNICA AGUADO ALONSO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Pública de Navarra

Vocal tercer/a: M.ª ÁNGELES MORENO LÓPEZ DE SAA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Carlos III de Madrid



Comissió suplent:

President/a: JUAN MONTAÑA PUIG, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Secretari/ària: VICENTE LUIS FUSTER ROIG, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LUÍS SERRANO IRIBARNEGARAY, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: FRANCISCO DE ASIS RUZ VILA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal tercer/a: JORGE JUAN BLANES PEIRÓ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de León





Codi del concurs: 034/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Elèctrica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Elèctrica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5958).

Perfil docent de la plaça: Control de Màquines i Accionaments Elèctrics. Accionaments Electromecànics



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARTÍN VÍCTOR RIERA GUASP, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MANUEL PINEDA SÁNCHEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: INMACULADA ZAMORA BELVER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: EMILIO GÓMEZ LÁZARO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha

Vocal tercer/a: RAQUEL GARCÍA BERTRAND, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella-la Manxa.



Comissió suplent:

President/a: CARLOS MARÍA ÁLVAREZ BEL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: nSALVADOR CAYETANO CARDONA NAVARRETE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: HORTENSIA ELENA AMARÍS DUARTE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: ÁNGEL MOLINA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal tercer/a: ARACELI HERNÁNDEZ BAYO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 035/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: EPS de Gandia

Nombre de places: 1 (codi: 5959).

Perfil docent de la plaça: Dispositius Electrònics. Processament de Senyal en Sistemes Electrònics



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAVIER VALLS COQUILLAT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª ASUNCIÓN PÉREZ PASCUAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: IGNACIO BRAVO MUÑOZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Alcalá

Vocal segon/a: AITZOL ZULOAGA IZAGUIRRE, professor/a titular d'universitat de la Universitat del País Basc

Vocal tercer/a: INMACULADA PLAZA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza



Comissió suplent:

President/a: FRANCISCO JOSÉ MORA MAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: TRINIDAD M.ª SANSALONI BALAGUER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIO GARCIA RIOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: JOSE TORRES PAIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: JOSÉ LUIS MARTÍN GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del País Basc





Codi del concurs: 036/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5960).

Perfil docent de la plaça: Instrumentació i Control Industrial. Bioelectrònica



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO JAVIER SAIZ RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: EDUARDO GARCÍA BREIJO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARTA MARÍA HERNANDO ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Oviedo

Vocal segon/a: ASUNCIÓN EDITH NAVARRO ANTÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: SILVIA CASANS BERGA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: EMILIO FIGUERES AMORÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: GABRIEL GARCERÁ SANFELIÚ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JESÚS SORET MEDEL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: INMACULADA PLAZA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal tercer/a: JUAN GOMEZ SANCHIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Codi del concurs: 037/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5961).

Perfil docent de la plaça: Senyals Biomèdiques. Instrumentació Industrial



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO JAVIER SAIZ RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: EDUARDO GARCÍA BREIJO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARTA MARÍA HERNANDO ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Oviedo

Vocal segon/a: INMACULADA PLAZA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal tercer/a: JUAN GOMEZ SANCHIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: EMILIO FIGUERES AMORÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: GABRIEL GARCERÁ SANFELIÚ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JESÚS SORET MEDEL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: ASUNCIÓN EDITH NAVARRO ANTÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: SILVIA CASANS BERGA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 038/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: ETS d'Eng. de Telecomunicació

Nombre de places: 1 (codi: 5962).

Perfil docent de la plaça: Dispositius Electrònics. ICT Applications In The Public Health Sector



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ MILLET ROIG, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: YOLANDA JIMÉNEZ JIMÉNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MANUEL SÁNCHEZ PENA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: CESAR SÁNCHEZ MELÉNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha

Vocal tercer/a: ANTONIO JESÚS TORRALBA SILGADO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA FERRERO DE LOMA-OSORIO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: BEATRIZ ANA TRÉNOR GOMIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ENRIQUE JOSÉ SANCHIS PERIS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MANUEL R. MAZO QUINTAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Alcalá

Vocal tercer/a: RAMÓN GONZÁLEZ CARVAJAL, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla





Codi del concurs: 039/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Hidràulica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5963).

Perfil docent de la plaça: Hidrologia Forestal i Gestió de Conques. Mecànica de Fluids Planificació del Regadiu i Maneig Agrícola de l'Aigua



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FÉLIX RAMÓN FRANCÉS GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MANUEL AUGUSTO PULIDO VELÁZQUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN RECA CARDEÑA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal segon/a: JOSÉ ROLDÁN CAÑAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba

Vocal tercer/a: JAVIER GONZÁLEZ PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha





Comissió suplent:

President/a: PETRA AMPARO LÓPEZ JIMÉNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: INMACULADA ROMERO GIL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ LUIS MOLINA GONZÁLEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Salamanca

Vocal segon/a: MARÍA JOSÉ POLO GÓMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba

Vocal tercer/a: MARÍA FÁTIMA MORENO PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 040/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Hidràulica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient

Centre: ETS d'Eng. de Camins, Canals i Ports

Nombre de places: 1 (codi: 5964).

Perfil docent de la plaça: Aprofitaments Hidràulics i Energètics. Incidència del Canvi Climàtic en Sistemes de Recursos Hídrics. Infraestructures Hidràuliques.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOAQUÍN ANDREU ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PETRA AMPARO LÓPEZ JIMÉNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL GÓMEZ VALENTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: JAVIER GONZÁLEZ PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha

Vocal tercer/a: MARÍA JOSÉ POLO GÓMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba



Comissió suplent:

President/a: JORGE GARCÍA-SERRA GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: INMACULADA ROMERO GIL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ DOLZ RIPOLLÉS, catedràtic/a d'universitat la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: JOSÉ JAVIER LÓPEZ RODRÍGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Navarra

Vocal tercer/a: LEONOR RODRÍGUEZ SINOBAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi del concurs: 041/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Hidràulica

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient

Centre: ETS d'Eng. de Camins, Canals i Ports

Nombre de places: 1 (codi: 5965).

Perfil docent de la plaça: Hidràulica i Hidrologia. Sistemes Urbans de Drenatge i Sanejament.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FÉLIX RAMÓN FRANCÉS GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PETRA AMPARO LÓPEZ JIMÉNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LEONOR RODRÍGUEZ SINOBAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: MARÍA FÁTIMA MORENO PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: MANUEL GÓMEZ VALENTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Comissió suplent:

President/a: RAFAEL LUIS GARCÍA BARTUAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JORGE GARCÍA-SERRA GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JERÓNIMO PUERTAS AGUDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal segon/a: CÉSAR ÁLVAREZ DÍAZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Cantabria

Vocal tercer/a: MARÍA JOSÉ POLO GÓMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba





Codi del concurs: 042/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Mecànica.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Mecànica i de Materials

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5966).

Perfil docent de la plaça: Teoria de Màquines. Disseny Mecànic Avançat



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO JAVIER FUENMAYOR FERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Secretari/ària: EUGENIO GINER MARAVILLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LOURDES RUBIO RUIZ DE AGUIRRE, professor/a titular d'universitat de la Universidad Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: M.ª ESTHER REINA ROMO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: JOAQUÍN L. SANCHO BRU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: JUAN IGNACIO CUADRADO IGLESIAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VICENTE MATA AMELA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M.ª HENAR MIGUÉLEZ GARRIDO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: ALENDRO YANEZ SANTANA, professor/a titular d'universitat de la Universidad las Palmas de Gran Canaria

Vocal tercer/a: JUANA M.ª MAYO NUÑEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla





Codi del concurs: 043/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: EPS d'Alcoi

Nombre de places: 1 (codi: 5967).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia del Medi Ambient. Experimentació en Enginyeria Química I.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME LORA GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SALVADOR CAYETANO CARDONA NAVARRETE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSEP BONET ÁVALOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Rovira i Virgili

Vocal segon/a: BEATRIZ MIGUEL HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal tercer/a: NURIA BOLUDA BOTELLA, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President/a: JAVIER JOSÉ NAVARRO LABOULAIS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARIA FERNANDA LÓPEZ PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ANTONIO CASAS DE PEDRO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Autómoma de Madrid

Vocal segon/a: EVA MARÍA MARTÍN DEL VALLE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Salamanca

Vocal tercer/a: VICENTE RAFAEL GOMIS YAGÜES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi del concurs: 044/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5968).

Perfil docent de la plaça: Experimentació en Enginyeria Química III. Seguretat Industrial



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME LORA GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ MIGUEL ARNAL ARNAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: BEATRIZ MIGUEL HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal segon/a: JOSÉ ANTONIO CASAS DE PEDRO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Autómoma de Madrid

Vocal tercer/a: MARÍA DEL CARMEN CERÓN GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería



Comissió suplent:

President/a: MARÍA ISABEL IBORRA CLAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA PINO SANCHO FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ANTONIO CALLES MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Rey Juan Carlos

Vocal segon/a: NURIA BOLUDA BOTELLA, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: EVA MARÍA MARTÍN DEL VALLE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Salamanca





Codi del concurs: 045/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5969).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia del Medi Ambient. Laboratori Integrat d'Operacions en Indústria Alimentària



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME LORA GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ISABEL ALCAINA MIRANDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: NURIA BOLUDA BOTELLA, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: BEATRIZ MIGUEL HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal tercer/a: ANTONIO BARBA JUAN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: SILVIA ALVAREZ BLANCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA PINO SANCHO FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ LÓPEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal segon/a: JUAN CARLOS JARQUE FONFRÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: JOSÉ ANTONIO CALLES MARTÍN, professor/a titular d'universitat de la Universidad Rey Juan Carlos





Codi del concurs: 046/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Filologia Catalana

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Lingüística Aplicada

Centre: E.P.S. Gandia

Nombre de places: 1 (codi: 5970).

Perfil docent de la plaça: Expressió Oral i Locució en Valencià



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª LUISA CARRIÓ PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANNA ISABEL MONTESINOS LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONI FERRANDO I FRANCES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: ANTONI MAS MIRALLES, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: ABELARD SARAGOSSA ALBA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: M.ª JOSEP CUENCA ORDIÑANA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Secretari/ària: INMACULADA TERESA TAMARIT VALLÉS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: BRAULI MONTOYA ABAT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: JOSEP MARTINES PERES, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: MARÍA JOSÉ MARÍN JORDÁ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 047/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Filologia Francesa

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Lingüística Aplicada

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5971).

Perfil docent de la plaça: Francès Acadèmic i Professional. Francès B2



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MANUEL BRUÑA CUEVAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Secretari/ària: FRANÇOISE THERESE OLMO CAZEVIEILLE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Vocal primer/a: MERCEDES EURRUTÍA CAVERO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Murcia

Vocal segon/a: JOSÉ OLIVER FRADE, professor/a titular d'universitat de la Universidad de La Laguna

Vocal tercer/a: FIDEL CORCUERA MANSO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Zaragoza



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA FERNÁNDEZ CARDO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Oviedo

Secretari/ària: INMACULADA TERESA TAMARIT VALLÉS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LORETO CANTÓN RODRÍGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal segon/a: TOMÁS GONZALO SANTOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Salamanca

Vocal tercer/a: M.ª ANGELES SIRVENT RAMOS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi del concurs: 048/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Filologia Anglesa.

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Lingüística Aplicada

Centre: EPS de Gandia

Nombre de places: 1 (codi: 5972).

Perfil docent de la plaça: English for Telecommunications Engineering



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: RICARDO MAIRAL USÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància

Secretari/ària: M.ª LUISA CARRIÓ PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA MILAGROS DEL SAZ RUBIO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: FCO. JOSÉ CORTÉS RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de La Laguna

Vocal tercer/a: M.ª ENRIQUETA CORTÉS DE LOS RÍOS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Almería



Comissió suplent:

President/a: PASCUAL CANTOS GÓMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Murcia

Secretari/ària: HANNA TERESA SKORCZYNSKA SZNAJDER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Vocal primer/a: MIGUEL ÁNGEL CANDEL MORA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: FRANCISCO RUÍZ DE MENDOZA IBÁÑEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de La Rioja

Vocal tercer/a: M.ª BEATRIZ PÉREZ CABELLO DE ALBA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància





Codi del concurs: 049/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Filologia Anglesa.

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Lingüística Aplicada

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5973).

Perfil docent de la plaça: Anglès per a l'Administració B2



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: PURIFICACIÓN RIBES TRAVER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Secretari/ària: M.ª LUISA CARRIÓ PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FRANCISCO RUÍZ DE MENDOZA IBÁÑEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de La Rioja

Vocal segon/a: JOSÉ ÁNGEL GARCÍA LANDA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal tercer/a: MIGUEL TERUEL POZAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: EVA ALCÓN SOLER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Secretari/ària: MARÍA DEL PILAR GARCÍA MAYO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del País Basc

Vocal primer/a: RICARDO MAIRAL USÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància

Vocal segon/a: JESÚS TRONCH PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: PENÉLOPE MAC DONALD LIGHTBOUND, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València







Codi del concurs: 050/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Matemàtica Aplicada.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5974).

Perfil docent de la plaça: Matemàtiques II



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JUAN RAMÓN TORREGROSA SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CRISTINA JORDAN LLUCH, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN JOSÉ NUÑO BALLESTEROS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JUAN MONTERDE GARCÍA-POZUELO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: BEATRIZ CAMPOS SANCHO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: ALICIA CORDERO BARBERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DAMIÁN GINESTAR PEIRO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA DEL CARMEN ROMERO FUSTER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JOSÉ VICENTE BELTRÁN SOLSONA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: PURIFICACIÓN VINDEL CAÑAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi del concurs: 051/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Matemàtica Aplicada.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5975).

Perfil docent de la plaça: Matemàtiques I. Laboratori de Matemàtica Computacional



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: LUCAS ANTONIO JÓDAR SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: RAFAEL JACINTO VILLANUEVA MICÓ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: YOLANDA VILLACAMPA ESTEVE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: JUAN ÁNGEL ALEDO SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha

Vocal tercer/a: ROSA MARÍA DONAT BENEITO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: PEREGRINA DEL CARMEN COLL ALIAGA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA DOLORES ROSELLÓ FERRAGUD, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ANTONIO MARTÍN ALUSTIZA, Catedrático/a de Escuela Universitaria de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: JOSÉ CARLOS VALVERDE FAJARDO, Professor/a Titular d'Universitat de la Universitat de Castella-la Manxa.

Vocal tercer/a: REGINO CRIADO HERRERO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Rey Juan Carlos





Codi del concurs: 052/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Matemàtica Aplicada.

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5976).

Perfil docent de la plaça: Models Matemàtics per a l'Administració i Direcció d'Empreses I. Models Matemàtics per a l'Administració i Direcció d'Empreses II



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: LUCAS ANTONIO JÓDAR SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: RAFAEL JACINTO VILLANUEVA MICÓ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: YOLANDA VILLACAMPA ESTEVE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: JUAN ÁNGEL ALEDO SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha

Vocal tercer/a: REGINO CRIADO HERRERO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Rey Juan Carlos



Comissió suplent:

President/a: PEREGRINA DEL CARMEN COLL ALIAGA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA DOLORES ROSELLÓ FERRAGUD, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: TOMÁS CARABALLO GARRIDO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: JOSÉ CARLOS VALVERDE FAJARDO, Professor/a Titular d'Universitat de la Universitat de Castella-la Manxa.E

Vocal tercer/a: PURIFICACIÓN VINDEL CAÑAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi del concurs: 053/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: EPS d'Alcoi

Nombre de places: 1 (codi: 5977).

Perfil docent de la plaça: Fonaments d'organització d'empreses. Direcció comercial. Sistemes d'Informació per a la Gestió



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCESC XAVIER MOLINA MORALES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Secretari/ària: JOSEFA MULA BRU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PEDRO MANUEL GARCÍA VILLAVERDE, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha

Vocal segon/a: MARÍA TERESA MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: JOSEP CAPÓ VICEDO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Comissió suplent:

President/a: JUAN CARLOS BOU LLUSAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Secretari/ària: MARÍA FRANCISCA SEMPERE RIPOLL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. ÁNGELES MONTORO SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid

Vocal segon/a: ISABEL DÍEZ VIAL, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid

Vocal tercer/a: JOSÉ FRANCISCO MOLINA AZORÍN, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi del concurs: 054/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5978).

Perfil docent de la plaça: Sistemes Integrats d'Informació per a l'Organització Industrial. Gestió Avançada en Sistemes de Producció i Inventari. Planificació i Programació de Producció en Entorns Distribuïts.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ÁNGEL ORTIZ BAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSEFA MULA BRU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RODOLFO DE CASTRO VILA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Girona

Vocal segon/a: PABLO CORTÉS ACHEDAD, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: AMAIA LUSA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: EDUARDO VICENS SALORT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA DEL MAR ALEMANY DÍAZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ CARLOS PRADO PRADO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Vigo

Vocal segon/a: JESÚS MUÑUZURI SANZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: GERUSA GIMENEZ LEAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Girona





Codi del concurs: 055/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5979).

Perfil docent de la plaça: Planificació de Producció i Inventari. Organisational Performance Measurement Systems. Advanced Performance Measurement Systems.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: RAÚL POLER ESCOTO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA LLANOS CUENCA GONZÁLEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: DAVID ALFONSO DE LA FUENTE GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Oviedo

Vocal segon/a: JESÚS MUÑUZURI SANZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: GERUSA GIMENEZ LEAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Girona



Comissió suplent:

President/a: EDUARDO VICENS SALORT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSEFA MULA BRU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JAVIER PAJARES GUTIÉRREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal segon/a: ADOLFO LÓPEZ PAREDES, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal tercer/a: LOURDES CECILIA SAIZ BARCENA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Burgos





Codi del concurs: 056/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: ETS d'Eng. Informàtica

Nombre de places: 1 (codi: 5980).

Perfil docent de la plaça: Deontologia i Professionalisme. Gestió Integral. Tecnologies i Aplicacions Informàtiques per a la Gestió de la Cadena de Subministrament



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: RAÚL POLER ESCOTO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARTA FERNÁNDEZ DIEGO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ADOLFO LÓPEZ PAREDES, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal segon/a: FRANCISCO CAMPUZANO BOLARIN, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Cartagena

Vocal tercer/a: LOURDES CECILIA SAIZ BARCENA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Burgos



Comissió suplent:

President/a: IGNACIO GIL PECHUÁN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FAUSTINO ALARCÓN VALERO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ PÉREZ RIOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal segon/a: JAVIER PAJARES GUTIÉRREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal tercer/a: ANA M.ª MEJÍAS SACALUGA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Vigo





Codi del concurs: 057/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses

Nombre de places: 1 (codi: 5981).

Perfil docent de la plaça: Gestió de Recursos Humans Direcció de Producció i Operacions. Avaluació de Polítiques Públiques: Anàlisi de Casos.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: CARLOS ANDRÉS ROMANO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VLOURDES CANÓS DARÓS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RAFAEL PASTOR MORENO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: JOSÉ MANUEL FRAMIÑAN TORRES, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: MANUELA PARDO DEL VAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: IGNACIO GIL PECHUÁN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: RAÚL RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA REYES GONZÁLEZ RAMÍREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: AMAIA LUSA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: IGNACIO EGUÍA SALINAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla





Codi del concurs: 058/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de coneixement: Art i Humanitats.

Departament: Pintura.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (codi: 5982).

Perfil docent de la plaça: Tècniques i Expressió Pictòrica. Pintura i Entorn.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JUAN BAUTISTA PEIRÓ LÓPEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: LUÍS ARMAND BUENDÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ROSA BRUN JAEN, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal segon/a: CONSUELO MATESANZ PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Vigo

Vocal tercer/a: CARLOS VELILLA LON, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Barcelona



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ RAFAEL SABORIT VIGUER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSEPA LÓPEZ POQUET, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIA VILA MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: M.ªLORENA AMOROS BLASCO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Murcia

Vocal tercer/a: VÍCTOR FRANCISCO FERNÁNDEZ-ZARZA RODRÍGUEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid





Codi del concurs: 059/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Producció Vegetal

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Producció Vegetal.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5983).

Perfil docent de la plaça: Cultius Llenyosos. Fructicultura

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MANUEL AGUSTÍ FONFRÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CARLOS MESEJO CONEJOS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RICARDO FERNÁNDEZ ESCOBAR, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Córdoba

Vocal segon/a: ROSA MARÍA PÉREZ CLEMENTE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: MANUELA RUBIO GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Castilla – La Mancha



Comissió suplent:

President/a: DOMINGO MANUEL SALAZAR HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ISABEL LÓPEZ CORTÉS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JULIÁN CUEVAS GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Almería

Vocal segon/a: FRANCISCA HERNÁNDEZ GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: ISABEL TRUJILLO NAVAJAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Córdoba





Codi del concurs: 060/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Projectes Arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5984).

Perfil docent de la plaça: Projectes 5. Màster Pla: Lloc, Fonts i Metodologia



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE MAS LLORENS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: IGNACIO BOSCH REIG, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARTA LLORENTE DIAZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: PALOMA GIL GIMENEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal tercer/a: ELISA VALERO RAMOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada



Comissió suplent:

President/a: JUAN CARLOS ARNUNCIO PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Secretari/ària: JOSÉ MANUEL BARRERA PUIGDOLLERS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CARLOS LABARTA AIZPUN, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal segon/a: CARMEN MARTINEZ ARROYO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: FÉLIX SOLAGUREN-BEASCOA DE CORRAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya





Codi del concurs: 061/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Projectes Arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5985).

Perfil docent de la plaça: Projectes 1 i Projectes 2



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JORGE TORRES CUECO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: EDUARDO MARÍA DE MIGUEL ARBONÉS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CARLOS LABARTA AIZPUN, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal segon/a: MARTA LLORENTE DIAZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: LUZ DEL PINO FERNANDEZ-VALDERRAMA APARICIO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla





Comissió suplent:

President/a: JUAN CARLOS ARNUNCIO PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Secretari/ària: JOSÉ GONZÁLEZ GALLEGOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal primer/a: FRANCISCO JAVIER MONTERO FERNANDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: CARMEN MARTINEZ ARROYO, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal tercer/a: JOSEFINA LOPEZ CUBERO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid





Codi del concurs: 062/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Projectes Arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5986).

Perfil docent de la plaça: Projectes 1. Projectes 2. Projectes 3. Projectes 4. Projectes 5. Estratègies Projectuals



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE MAS LLORENS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN SALVADOR BLAT PIZARRO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JULIO GRIJALBA BENGOETXEA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal segon/a: LUZ DEL PINO FERNANDEZ-VALDERRAMA APARICIO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla



Vocal tercer/a: M.ª DEL MAR LOREN MENDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: CARMEN JORDÁ SUCH, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ MANUEL BARRERA PUIGDOLLERS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FÉLIX SOLAGUREN-BEASCOA DE CORRAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: FRANCISCO JAVIER MONTERO FERNANDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: ANA MARÍA ESTEBAN MALUENDA, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politècnica de Madrid.





Codi del concurs: 063/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Projectes d'Enginyeria

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Projectes d'Enginyeria

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5987).

Perfil docent de la plaça: Innovar i Emprendre. Gestió de Projectes d'R+D+I

Tribunal:

Comissió titular:

President/a: SALVADOR FERNANDO CAPUZ RIZO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MÓNICA GARCÍA MELÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JAVIER CONTRERAS SANZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Castilla-La Mancha.

Vocal segon/a: DOLORES BOVEA EDO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: SANTIAGO GASSO DOMINGO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: ALEJANDRA BONI ARISTIZÁBAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FERNANDO JIMÉNEZ SAEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIO GALLARDO IZQUIERDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon/a: ELENA MULET ESCRIG, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: ANDRES PASTOR FERNANDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Cádiz





Codi del concurs: 064/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Química Analítica.

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Química.

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5988).

Perfil docent de la plaça: Química General. Experimentació en Biotecnologia



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ÁNGEL MAQUIEIRA CATALÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ROSA PUCHADES PLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: SALVADOR SAGRADO VIVES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MARÍA CRUZ MORENO BONDI, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid

Vocal tercer/a: LUIS FERMIN CAPITÁN VALLVEY, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada



Comissió suplent:

President/a: MARÍA CONSUELO JIMÉNEZ MOLERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PILAR ARAGÓN REVUELTA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. JOSÉ MEDINA HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: SOLEDAD MUNIATEGUI LORENZO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal tercer/a: MIGUEL DE LA GUARDIA CIRUGEDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 065/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 5989).

Perfil docent de la plaça: Informàtica Conceptes de la Computació en Grid i Cloud



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE EMILIO VIDAL GIMENO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ENCARNACIÓN SEGARRA SORIANO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSE MANUEL BADIA CONTELLES, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon/a: MARÍA AMPARO VILA MIRANDA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Granada

Vocal tercer/a: MIGUEL AREVALILLO HERRAEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: ANTONIO MANUEL VIDAL MACIÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA CARMEN JUAN LIZANDRA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ IGNACIO ALIAGA ESTELLÉS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon/a: VIOLETA MIGALLÓN GOMIS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: PILAR ARQUES CORRALES, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi del concurs: 066/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes Informàtics.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETS d'Eng. Informàtica

Nombre de places: 1 (codi: 5990).

Perfil docent de la plaça: Enginyeria de Programari. Desenvolupament Centrat en l'Usuari. Integració d'Aplicacions en Processos de Negoci



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: OSCAR PASTOR LÓPEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VICENTE PELECHANO FERRAGUD, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JAVIER FRANCH GUTIÉRREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: GUADALUPE ORTIZ BELLOT, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Cádiz

Vocal tercer/a: M.ª JOSE ESCALONA CUARESMA, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: MARÍA ALPUENTE FRASNEDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ HILARIO CANOS CERDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIO RUIZ CORTÉS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal segon/a: M.ª DOLORES LOZANO PEREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Sevilla

Vocal tercer/a: CRISTINA CACHERO CASTRO, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi del concurs: 067/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes Informàtics.

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETS d'Eng. Informàtica

Nombre de places: 1 (codi: 5991).

Perfil docent de la plaça: Llenguatges, tecnologies i paradigmes de la programació. Anàlisi, validació i depuració de programari.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARÍA ALPUENTE FRASNEDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SALVADOR LUCAS ALBA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FRANCISCO JAVIER LOPEZ FRAGUAS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid

Vocal segon/a: MARÍA DEL MAR GALLARDO MELGAREJO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Málaga

Vocal tercer/a: M. LUISA NAVARRO GÓMEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat del País Basc



Comissió suplent:

President/a: GERMÁN FRANCISCO VIDAL ORIOLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ HILARIO CANOS CERDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: NARCISO MARTÍ OLIET, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid

Vocal segon/a: PASCUAL JULIAN IRANZO, Professor/a Titular d'Universitat de la Universitat de Castella-la Manxa.

Vocal tercer/a: FRANCISCA LUCIO CARRASCO, professor/a titular d'universitat de la Universitat del País Basc





Codi del concurs: 068/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia d'Aliments

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5992).

Perfil docent de la plaça: Operacions Bàsiques en la Indústria Alimentària II Enginyeria de Processos Biotecnològics II.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: DANIEL JOSÉ VIDAL BROTONS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: NOELIA BETORET VALLS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ÁNGEL PÉREZ ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: JORGE BARROS VELÁZQUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Santiago de Compostela

Vocal tercer/a: M.ª ANGELÉS ROMERO RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Santiago de Compostela



Comissió suplent:

President/a: ANA MARÍA ANDRÉS GRAU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA CRISTINA BARRERA PUIGDOLLERS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Vocal primer/a: ALBERTO IBARZ RIBAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Lleida

Vocal segon/a: SALVADOR CASTILLO GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: M. ENCARNACIÓN GÓMEZ PLAZA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Murcia





Codi del concurs: 069/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia d'Aliments

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (codi: 5993).

Perfil docent de la plaça: Anàlisi i Control de Qualitat d'Aliments I. Perills Abiòtics en Aliments I.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: NURIA MARTÍNEZ NAVARRETE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª MAR CAMACHO VIDAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ALBERTO IBARZ RIBAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Lleida

Vocal segon/a: PEDRO ANTONIO CABALLERO CALVO, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Valladolid

Vocal tercer/a: M.ª ELENA GONZALEZ FANDOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de La Rioja



Comissió suplent:

President/a: M.ª ISABEL ESCRICHE ROBERTO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JAVIER MARTÍNEZ MONZÓ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: DOMINGO MARTÍNEZ ROMERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: VICTOR MANUEL PALACIOS MACIAS, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Cádiz

Vocal tercer/a: ESTHER SENDRA NADAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández





Codi del concurs: 070/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Maquines i Motors Tèrmics

Branca de coneixement: Enginyeria i Arquitectura.

Departament: Termodinàmica Aplicada

Centre: ETS d'Eng. Industrials.

Nombre de places: 1 (codi: 5994).

Perfil docent de la plaça: Termodinàmica. Termodinàmica Tècnica. Optimització del Consum Energètic.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE MORENO FERRERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: GLORIA GALLEGO FERRER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ALBERTO CORONAS SALCEDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Rovira i Virgili

Vocal segon/a: LUIS MARÍA SERRA DE RENOBALES, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal tercer/a: M.ª DEL CARMEN MARTÍN GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid



Comissió suplent:

President/a: MARÍA JESÚS SANCHIS SÁNCHEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ABEL GARCÍA BERNABÉ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARIA BELEN ZALBA NONAY, professor/a titular d'universitat de la Universidad de Zaragoza

Vocal segon/a: RAMÓN CABELLO LÓPEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: MIGUEL ÁNGEL VILLAMAÑÁN OLFOS, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Valladolid





Codi del concurs: 071/18

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Dret Administratiu

Branca de coneixement: Ciències Socials i Jurídiques.

Departament: Urbanisme

Centre: ETS d'Eng. Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 5995).

Perfil docent de la plaça: Arquitectura Legal, Legislació Urbanística i Valoracions. Gestió del Patrimoni



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JUAN VICENTE LÓPEZ GANDIA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ VICENTE FERRANDO CORELL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: VICENTE ESCUIN PALOP, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: M.ªJOSE ALONSO MAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: MARÍA FÁTIMA MORENO PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA BAÑO LEÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Complutense de Madrid

Secretari/ària: MARÍA JESÚS ROMERO ALOY, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: SILVIA DEL SAZ CORDERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància

Vocal segon/a: RAFAEL GOMEZ-FERRER RINCON, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància



Vocal tercer/a: JOSE ANTONIO TARDIO PATO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Mapa web