Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ d'1 d'octubre de 2019, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8651 de 08.10.2019
Número identificador:  2019/9227
Referència Base de Dades:  008778/2019
 



RESOLUCIÓ d'1 d'octubre de 2019, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoca la tercera actualització de la borsa de millora d'ocupació.

[2019/9227]

Mitjançant la Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent del CHGUV (DOGV 7811, 22.06.2016), es van aprovar les normes reguladores per a la contractació de duració determinada i la millora d'ocupació.

De conformitat amb les normes reguladores, mitjançant la Resolució de 20 d'octubre de 2016, del director gerent del CHGUV (DOGV 7903, 25.10.2016), es va convocar borsa de millora d'ocupació. Finalitzat el procediment i constituïda la borsa, seguint el que es disposa en la normativa reguladora, s'han realitzat successives actualitzacions, i actualment està vigent la borsa de millora d'ocupació aprovada mitjançant la Resolució de 17 de maig de 2019, del director gerent del CHGUV, per la qual es constituïa la segona actualització d'aquesta.

Les normes reguladores estableixen, en l'article 7.3, que durant el mes d'octubre de cada any podran presentar-se sol·licituds de nova inscripció, així com documentació per a l'actualització de mèrits, excepte d'aquells que hagen de ser baremats d'ofici, i es podrà obrir un altre termini en l'anualitat corresponent.

De conformitat amb tot això, seguint el que disposen els articles 7 i 8 de les normes esmentades i en ús de les atribucions contingudes en l'apartat segon, punt 10, de l'Acord de 12 de desembre de 2003, del Consell de Govern i del president del Consell, pel qual es deleguen diversos òrgans del CHGUV per a atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i gestió econòmica, resolc convocar la tercera actualització de la vigent borsa de millora d'ocupació del CHGUV, d'acord amb el que disposen les normes mencionades i les bases següents:



1. Objecte

La convocatòria té per objecte realitzar la tercera actualització de la vigent borsa de millora d'ocupació del CHGUV.



2. Requisits

Per a formar part de les borses s'hauran de reunir i acreditar els requisits següents:

– Tindre la condició d'empleat/ada fix/a del CHGUV en actiu o en situació d'excedència.

– No trobar-se en situació de jubilació parcial.

– Acreditar un mínim de sis mesos continus o discontinus de serveis efectius com a personal fix en la seua categoria.

– Complir els altres requisits i obligacions establits en l'article 3 de les normes reguladores del procediment, tot això sense perjudici de la resta d'obligacions pròpies de la relació laboral.

Els requisits hauran de complir-se l'últim dia de termini de presentació de sol·licituds i mantindre's durant tot el temps de permanència en la corresponent borsa.



3. Sol·licituds, termini i documentació necessària

3.1. Sol·licituds i documentació adjunta

Les sol·licituds de nova inscripció, conforme amb el model que es recull en l'annex II de la present convocatòria, hauran d'anar acompanyades de la documentació següent:

– Títol acadèmic oficial expedit per l'òrgan competent de l'Administració educativa, que siga requerit per a accedir a la categoria, grup i, si escau, especialitat, per a la qual se sol·licita la inscripció. En cas de no disposar del mencionat document, podrà presentar-se el certificat acadèmic acreditatiu d'haver finalitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol corresponent, juntament amb el resguard d'haver realitzat el pagament de les taxes destinades a l'expedició (tots dos documents). Les titulacions obtingudes a l'estranger s'acreditaran mitjançant credencial d'homologació emesa per l'òrgan competent.

– Documentació acreditativa dels mèrits que es pretenguen fer valdre, a excepció dels assenyalats en els apartats A), B) i H) del barem d'aplicació, indicat en l'annex I, que seran acreditats d'ofici per la Direcció de Recursos Humans.

Les sol·licituds per a actualitzar mèrits, conforme amb el model que es recull en l'annex II de la present convocatòria, hauran d'anar acompanyades de la documentació acreditativa dels mèrits que es pretenguen actualitzar, a excepció dels assenyalats en els apartats A), B) i H) del barem d'aplicació, indicat en l'annex I, que seran acreditats d'ofici per la Direcció de Recursos Humans.

La titulació requerida i els mèrits que es pretenguen fer valdre hauran d'acreditar-se amb documents i certificats originals o amb còpies, de l'anvers i revers d'aquestes, compulsades per la Direcció de Recursos Humans o pel registre corresponent.

La comissió de valoració, que només podrà avaluar la documentació degudament acreditada i aportada dins del termini i en la forma escaient, podrà requerir qualsevol aclariment sobre aquesta. Quan el requeriment no siga atés, no serà valorat el mèrit corresponent. En cas de constatar-se l'existència d'inexactituds o falsedats, l'òrgan de gestió podrà excloure-les-en sense perjudici de les responsabilitats de qualsevol altre ordre que foren exigibles.

Seran desestimats, sense més tràmit, els documents que continguen alguna esmena, ratllada o raspadura, sempre que no es troben salvats sota signatura.

3.2. Termini i lloc de presentació

El termini per a presentar les sol·licituds serà d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i acabarà el mateix dia del mes següent a aquell en què s'haja publicat. Si és inhàbil, el termini finalitzarà al següent dia hàbil.

Les sol·licituds emplenades i la documentació adjunta es presentaran preferentment en el Registre General del CHGUV (horari de 09.00 a 14.00 h, de dilluns a divendres), o, si no és possible, a través de qualssevol de les formes possibles, de conformitat amb el que es disposa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En cas d'optar-se per la presentació de la sol·licitud a través de les oficines de Correus, haurà de fer-se d'acord amb la forma prevista en l'article 31 del Reial decret 1829/1999, de 3 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament que regula la prestació de serveis postals, de manera que les sol·licituds es presentaran en un sobre obert, i haurà de constar en la capçalera dels documents, amb claredat, el nom de l'oficina així com el lloc, la data, l'hora i el minut de l'admissió, ja que, si no es fa així, la data d'entrada serà la que consta en el Registre General del CHGUV. Els sobres hauran de dirigir-se a la següent adreça postal: Consorci Hospital General Universitari de València, av. Tres Creus, 2, 46014.



4. Procediment

Finalitzat el termini de presentació sol·licituds, i rebuda la documentació, la comissió designada avaluarà els mèrits acreditats de conformitat amb el barem aplicable, indicat en l'annex I.

Finalitzada la valoració es farà pública una relació provisional d'admesos i exclosos amb les puntuacions atorgades i les causes d'exclusió, a fi que les persones interessades puguen presentar les al·legacions que estimen oportunes, en el termini de quinze dies hàbils.

Transcorregut l'esmentat termini i resoltes, si escau, les al·legacions, es farà pública la relació definitiva i es remetrà a l'òrgan competent per a l'aprovació i publicació de la corresponent actualització de la borsa de millora d'ocupació.



5. Barem

Els mèrits acreditats es valoraran de conformitat amb el barem que s'indica en l'annex I, i es tindrà en compte que un mateix mèrit no podrà ser objecte de valoració en més d'un apartat, subapartat o epígraf del barem.

Previ informe de la comissió de seguiment, a proposta de la direcció, es podrà realitzar una prova que permeta acreditar les habilitats requerides en determinats llocs.

Els empats en les puntuacions finals es resoldran amb les puntuacions aconseguides en els exercicis de la fase d'oposició. En cas de persistir l'empat, es desfarà per ordre alfabètic dels cognoms, seguint la lletra utilitzada en l'última oferta d'ocupació pública del CHGUV.

Les comissions de valoració només podran baremar els mèrits obtinguts fins a la data de finalització del període de presentació de sol·licituds de participació.

6. Comissió avaluadora

Els mèrits al·legats seran valorats per les comissions corresponents designades per la Direcció de Recursos Humans amb participació de les persones representants del personal. Aquestes comissions es faran públiques al tauler d'anuncis i en el web corporatiu (portal de l'empleat).



7. Normativa aplicable

La present convocatòria i la borsa de millora d'ocupació que s'aprove després de la present actualització, es regiran per la Resolució de 15 de juny de 2016, del director gerent, d'aprovació de les normes reguladores per a la contractació de duració determinada i la millora d'ocupació. Tot això sense perjudici de la resta de normes jurídiques que hi pogueren ser aplicables.



8. Disposició derogatòria

L'entrada en vigor de la tercera actualització de la borsa de millora d'ocupació que s'aprove seguint la present convocatòria, derogarà les constituïdes amb anterioritat per a les categories que expressament s'indique en la resolució corresponent.



9. Publicació

En compliment de la disposició final primera de les normes reguladores del procediment, la present convocatòria d'actualització serà objecte de publicació en el DOGV. La resta de resolucions i acords de l'òrgan de gestió o de les comissions de valoració es faran públics, de manera oficial, en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans del CHGUV, i amb caràcter informatiu es publicaran en el web corporatiu (portal de l'empleat).





10. Recursos

Contra la present convocatòria i els actes que se'n deriven, que no esgoten la via administrativa, podrà interposar-se un recurs d'alçada davant la Presidència del CHGUV, dins del termini d'un mes des de l'endemà de la notificació o publicació, sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que es considere procedent, de conformitat amb el que disposen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Transcorregut l'esmentat termini sense que s'haja interposat cap recurs, aquesta resolució serà ferma amb caràcter general.





València, 1 d'octubre de 2019.– El director gerent: Enrique Ortega González.







ANNEX I

Barem de mèrits borsa de millora d'ús del CHGUV



– Antiguitat:

Es valorarà fins a un màxim de 4 punts a raó de 0,20 punts per any complet de serveis en actiu en el CHGUV, en qualsevol categoria excepte en la categoria en la qual se sol·licita la millora. Seran també objecte de valoració els períodes d'excedència per cura de fills i/o per guarda legal diferent de l'anterior. La valoració serà realitzada d'ofici per la Direcció de Recursos Humans.

– Experiència professional:

Es valorarà fins a un màxim de 4 punts, a raó de 0,25 punts per any complet de serveis en actiu en el CHGUV, en la categoria professional per a la qual se sol·licita la millora.

– Formació acadèmica:

Es valorarà fins a un màxim de 2 punts el títol oficial acadèmic diferent del que es presente per a accedir a la categoria en millora, d'acord amb aquesta escala:



Titulació de tercer cicle universitari (doctorat) 2,00 punts

Titulació de segon cicle universitari (màster oficial, llicenciatura o equivalent) 1,50 punts

Titulació de primer cicle universitari (grau, diplomatura o equivalent) 1,00 punts

Titulació de Batxillerat o cicle formatiu de grau superior (batxiller, tècnic/a superior o equivalent) 0,50 punts

Titulació d'Educació Secundària Obligatòria o cicle formatiu de grau mitjà (ESO, GESO, títol de tècnic o tècnica auxiliar o equivalent) 0.25 punts





Es valorarà el títol que té assignada la puntuació més alta o el que es presente com a únic dels indicats en la llista, sense que aquests puguen sumar-se.

El títol de màster no oficial es valorarà en l'apartat següent, segons les hores que s'acrediten.



– Cursos de formació i perfeccionament:

– Es valoraran fins a un màxim de 3 punts els cursos, màsters i activitats de formació i perfeccionament que reunisquen els requisits següents:

– Haver sigut convocats en el marc de l'Acord de formació per a l'ocupació en les administracions públiques (anteriorment denominat Acord de formació contínua) o de la formació continuada del sector públic sanitari; en el cas dels màsters es valoraran tant els oficials com els propis sempre que es troben convocats, realitzats o homologats per les universitats, i, a més, estiguen directament relacionats amb la categoria professional sol·licitada.

– Tindre una duració en hores lectives:

– Màsters de 100 o més hores 1,25 punts

– Cursos de 100 o més hores 1,00 punts

– Cursos de 75 o més hores 0,75 punts

– Cursos de 50 o més hores 0,50 punts

– Cursos de 25 o més hores 0,25 punts

– Cursos de 15 hores o més hores 0,15 punts

– Cursos de 10 hores a 15 hores 0,10 punts

– Acreditar-se mitjançant els certificats d'assistència corresponents o aprofitament emesos pels organismes competents en cada cas, que hauran de reunir els requisits establits a aquest efecte per la Comissió General de Formació per a l'Ocupació en les Administracions Públiques i per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.



No seran objecte de valoració els cursos de valencià ni els d'idiomes tot i que estigueren inclosos en els plans de formació contínua i continuada. Així mateix, no seran valorables els cursos que no s'acrediten en hores lectives o crèdits.

2. Amb els mateixos requisits i puntuació assenyalats en l'apartat 1, es valorarà fins a un màxim d'1 punt la docència dels cursos de formació i perfeccionament.

– Coneixement del valencià

Es valorarà fins a un màxim d'1,50 punts, d'acord amb el certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Només es valorarà el nivell més alt obtingut d'acord amb la taula següent:



Nivell Oral – A2 0,50 punts

Nivell Elemental – B1 0,75 punts

Nivell Intermedi – C1 1,00 punts

Nivell Superior – C2 1,50 punts





– Coneixement d'idiomes de la Unió Europea

Es valorarà fins a un màxim d'1 punt, d'acord amb el certificat de nivell de competència lingüística ajustat al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MERC). Només es valorarà el nivell més alt obtingut d'acord amb la següent taula:



Nivell A1 – Inicial 0,10 punts

Nivell A2 – Bàsic 0,20 punts

Nivell B1 – Llindar 0,35 punts

Nivell B2 – Avançat 0,50 punts

Nivell C1 – Domini funcional eficaç 0,75 punts

Nivell C2 – Domini expert 1,00 punt





– Articles, treballs científics i d'investigació

Es valorarà fins a un màxim d'1 punt a raó d'1 punt per cada article o treball de recerca publicat en revistes o un altre mitjà de divulgació en el qual figure com a autor/a o col·laborador/a. Aquest mèrit s'acreditarà mitjançant el corresponent certificat, còpia o extracte de la publicació la baremació de la qual se sol·licita.



– Resultat obtingut en les proves selectives:

Es valorarà fins a un màxim de 8 punts la nota obtinguda en l'última prova selectiva convocada pel CHGUV en la categoria de què es tracte, de conformitat amb l'escala a següent:

1. Nota del primer exercici:

– De 0,1 a 3,99: 0,50 punts

– De 4 a 6,99: 1,00 punts

– De 7 a 10: 3,00 punts

2. Nota del segon exercici:

– De 0,1 a 3,99: 1,00 punts

– De 4 a 6,99: 3,00 punts

– De 7 a 10: 5,00 punts

3. En el cas de tractar-se d'exercici únic:

– De 0,1 a 3,99: 1,50 punts

– De 4 a 6,99: 4,00 punts

– De 7 a 10: 8,00 punts

Mapa web