Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 12 de setembre de 2022, del rector de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca el programa «VENTUS-Cooperació 2022» d'estades curtes per a la investigació i la transferència del Centre de Cooperació al Desenvolupament.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9437 de 28.09.2022
Número identificador:  2022/8723
Referència Base de Dades:  008388/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Politècnica de València
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 12 de setembre de 2022, del rector de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca el programa «VENTUS-Cooperació 2022» d'estades curtes per a la investigació i la transferència del Centre de Cooperació al Desenvolupament. [2022/8723]

BDNS (identif.): 650273.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades nacional de subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/650273)



Primer. Objecte

Facilitar estades curtes d'investigació i transferència a personal tècnic i d'investigació d'entitats externes a la Universitat Politècnica de València (UPV). Això permetrà enfortir les capacitats de centres, instituts, universitats, ONGD i col·lectius de tercers països amb els quals col·labora la UPV.

Les estades tindran una duració mínima de 2 setmanes i un màxim de 6 setmanes, i finalitza amb data màxima el 31 de març de 2023. Les estades no podran dur-se a terme durant el mes d'agost per tractar-se d'un període inhàbil.

Aquest programa és possible gràcies al suport econòmic de la Generalitat Valenciana, a través del conveni entre la Universitat Politècnica de València i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per a fomentar la cooperació universitària per al desenvolupament de l'any 2021.



Segon. Quantia de les ajudes

Cadascuna de les ajudes està dotada amb un màxim de 3.300 €, corresponents a sufragar:

– Despeses de desplaçament.

– Despeses de visats, vacunes i proves PCR.

– Allotjament i manutenció.



Tercer. Persones beneficiàries

Personal tècnic i/o investigador de centres, instituts i universitats, així com d'entitats socials que realitzen investigació de països socis de cooperació internacional amb la UPV.



Quart. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de lliurament de les sol·licituds comença el mateix dia de la publicació de la present convocatòria i finalitza el 13 d'octubre de 2022.



València, 12 de setembre de 2022.– El rector de la Universitat Politècnica de València: José E. Capilla Romá.

Mapa web