Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 2 de setembre de 2022, de la presidenta de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoquen beques per al perfeccionament de joves músics de fins a un mes de duració durant l'any 2022 i de fins a un any de duració durant el curs acadèmic 2022-2023.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9424 de 09.09.2022
Número identificador:  2022/8051
Referència Base de Dades:  007837/2022
 



Extracte de la Resolució de 2 de setembre de 2022, de la presidenta de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoquen beques per al perfeccionament de joves músics de fins a un mes de duració durant l'any 2022 i de fins a un any de duració durant el curs acadèmic 2022-2023. [2022/8051]

BDNS (identif.): 647026.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades nacional de subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/647026)



Primer. Finalitat, objecte i condicions de les ajudes

Es convoca la concessió de beques per al perfeccionament de joves músics en centres de formació i perfeccionament nacionals i internacionals i/o amb professors de reconegut prestigi, en les modalitats següents:



A) Fins a un mes de duració durant l'any 2022: des de l'1 de desembre de 2021 fins al 30 de novembre de 2022.

B) Fins a un any de duració durant el curs acadèmic 2022/2023.

Les dues amb la finalitat de fomentar, en l'àmbit competencial de la Generalitat, la cultura musical i, més en concret, l'assistència a cursos de perfeccionament tècnic i artístic dels joves músics valencians, a fi de contribuir a la millora de la seua formació tècnica i musical.



Segon. Beneficiaris

Podran sol·licitar aquestes beques les persones físiques que disposen dels requisits següents:

– Tindre la condició de valencià o valenciana. A l'efecte d'aquesta resolució, s'entén que tenen la condició de valencià els que són naturals de la Comunitat Valenciana i els ciutadans nacionals i de la resta de la Unió Europea que estan empadronats com a residents en algun municipi d'aquesta, amb una antiguitat mínima d'un any en la data en què finalitze el termini de presentació de la sol·licitud.

– No haver complit vint-i-huit (28) anys l'últim dia del termini establit per a la presentació de les sol·licituds. Per a les especialitats de direcció d'orquestra, direcció de cor, cant i composició, aquest límit, en el dia indicat, s'elevarà a trenta-tres (33) anys.

– Estar en possessió de la titulació superior de música, en qualsevol de les seues especialitats.

Els interessats solament podran presentar una sol·licitud de beca i tan sols per a una única modalitat.



Tercer. Finançament de les beques. Distribució per modalitats

Les ajudes convocades s'imputaran al crèdit previst en la secció 09, entitat 00025, línia de subvenció S6428000, Beques de formació i perfeccionament de música i cant, per un import màxim de 130.000 euros, inclòs en el capítol IV del pressupost de l'Institut Valencià de Cultura.



L'import màxim de qualsevol de les beques, de conformitat amb el que preveu l'article 9.2 de l'ordre de bases reguladores de beques, no serà superior a 500 euros, en la modalitat A, fins a un mes de duració, que necessàriament haurà de correspondre a una activitat formativa de 2021, i fins a 6.000 euros en la modalitat B, fins a un any de duració, que coincidirà amb una activitat formativa del curs acadèmic 2021/2022.



Quart. Presentació de sol·licituds

1. El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

2. Les sol·licituds hauran de dirigir-se a la seu de l'Institut Valencià de Cultura.

Totes les sol·licituds es presentaran per via telemàtica a través del registre electrònic accessible des de la http://ivc.gva.es/, per a això la persona sol·licitant haurà de disposar de qualsevol dels certificats o les signatures electròniques que admet aquesta aplicació.

3. Les sol·licituds s'hauran d'emplenar necessàriament de conformitat amb el model de sol·licitud que s'adjunta com a annex I en aquesta convocatòria, i s'acompanyarà necessàriament de la fitxa pressupostària, ajustada al model disponible en la pàgina web http://ivc.gva.es/



Cinqué. Bases reguladores

Ordre 34/2016, de 18 de juliol, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques en règim de concurrència competitiva de les diferents matèries culturals integrades en CulturArts Generalitat (DOGV 7833, 21.07.2016).



València, 2 de setembre de 2022.– La presidenta de l'Institut Valencià de Cultura Raquel Tamarit Iranzo.

Mapa web