Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Mutxamel. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'inspector o inspectora de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8893 de 28.08.2020
Número identificador:  2020/6755
Referència Base de Dades:  006680/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Mutxamel



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'inspector o inspectora de policia local. [2020/6755]

L'Ajuntament de Mutxamel (Alacant) convoca proves de selecció per a la provisió en propietat d'una plaça d'inspector o inspectora de la policia local, inclosa en l'oferta d'ocupació pública de 2018, pertanyent a l'escala d'administració especial; subescala de serveis especials; classe: policia local i els seus auxiliars; escala tècnica; categoria inspector o inspectora; grup A2 de titulació de l'article 76 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Les bases íntegres d'aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 156, de data 18 d'agost de 2020.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, al tauler d'anuncis de la corporació i en la pàgina web de l'Ajuntament de Mutxamel.

Cosa que es fa pública per a general coneixement de les persones interessades, en compliment del que disposen els articles 51.b i 52.3 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i article 14 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat de personal de la funció pública valenciana.



Mutxamel, 21 d'agost de 2020.– La regidora de Recursos Humans: Lara Llorca Conca.

Mapa web