Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2021, del president de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d'Emergències, per la qual s'aprova la llista definitiva de les persones admeses en la borsa de caràcter urgent de bomber i bombera forestals.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9118 de 01.07.2021
Número identificador:  2021/7016
Referència Base de Dades:  006525/2021
 



RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2021, del president de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d'Emergències, per la qual s'aprova la llista definitiva de les persones admeses en la borsa de caràcter urgent de bomber i bombera forestals. [2021/7016]

Mitjançant la Resolució de 12 de maig de 2021, del president de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d'Emergències (SGISE), es va publicar la llista definitiva de sol·licitants admesos i admeses a la borsa d'ocupació temporal pel procediment d'urgència dels llocs de bomber i bombera forestal.

Les persones interessades van emetre les al·legacions en el termini establit, i, si és el cas, van aportar les proves pertinents i documentació justificativa, per a esmenar els possibles errors d'acord amb l'apartat sisé de les bases de la convocatòria.

Transcorregut el termini d'al·legacions i estudiades les reclamacions presentades per les persones interessades, i realitzades les oportunes comprovacions, la Comissió de Seguiment va elevar a la Presidència la proposta amb la relació definitiva ferma de sol·licitants a admetre a la borsa d'ocupació temporal pel procediment d'urgència dels llocs de bomber o bombera forestal.



De conformitat amb l'exposat, es resol:



Primer

Publicar la llista definitiva ferma de persones admeses en la borsa d'ocupació temporal pel procediment d'urgència dels llocs de bomber i bombera forestal, amb la indicació de la puntuació total revisada per la comissió de seguiment.



Segon

Amb la publicació d'aquesta resolució s'entenen resoltes i notificades les estimacions o desestimacions, en cada cas, de les reclamacions, al·legacions i/o esmenes realitzades per les persones interessades a la llista definitiva d'admesos/es en la borsa d'ocupació temporal pel procediment d'urgència al lloc de bomber i bombera forestal.





Tercer

D'acord amb l'apartat sisé de la convocatòria, en cada llista definitiva es reservarà un 2 % de llocs a persones que tinguen reconeguda pels òrgans competents de l'administració pública discapacitat igual o superior al 33 %, d'existir aspirants amb tal declaració que complisquen els requisits.

En aquest cas, si aquests aspirants acrediten una puntuació per mèrits inferior a la dels últims integrants de les llistes, ocuparan aqueixa posició, desplaçant a aquests.



Quart

La present resolució es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i en el Portal Oferta d'Ocupació de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d'Emergències (SGISE), i farà efecte, des de l'endemà de la publicació en el Portal Oferta d'Ocupació de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d'Emergències (SGISE).



Cinqué

La competència per a conéixer sobre reclamacions associades a la present resolució correspon a l'ordre jurisdiccional social, de conformitat amb l'article 9 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, i els articles 1, 2, 4 i següents de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.



L'Eliana, 16 de juny de 2021.– El president de l'SGISE: José María Ángel Batalla.

Mapa web