Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat de València. RESOLUCIÓ de 22 de juny de 2018, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d'accés, per promoció interna, al grup C



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8329 de 02.07.2018
Número identificador:  2018/6345
Referència Base de Dades:  006498/2018
 



RESOLUCIÓ de 22 de juny de 2018, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d'accés, per promoció interna, al grup C (subgrup C1), sector d'administració general, escala administrativa d'aquesta universitat (ofertes d'ocupació pública UVEG: 2016 i 2017). [2018/6345]

Aquest Rectorat, fent ús de les competències que li atribueix l'article 20, en relació amb el 2.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 de abril, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic i d'acord amb el que estableix l'article 190 dels Estatuts de la Universitat de València, acorda convocar proves selectives d'accés al grup C (subgrup C1), per promoció interna, sector d'administració general, escala administrativa d'aquesta universitat, de conformitat amb les Ofertes d'Ocupació Pública UVEG 2016 (publicada al DOGV amb data 18.07.2016) i 2017 (publicada al DOGV amb data 04.08.2017) i amb les següents:



Bases de la convocatòria



Primera. Normes generals

1.1. Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal per a cobrir 52 llocs vacants del grup C, subgrup C1, sector d'administració general, escala administrativa per promoció interna, torn general, mitjançant el sistema de concurs oposició.

1.2. Es convoca també un torn per a persones amb discapacitat. Per aquest torn es convoquen un total de 7 llocs vacants. Les places que no s'ocupen per aquest torn s'acumularan al torn general.

1.3. D'acord amb el que estableix l'article 73 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, la realització d'aquestes proves selectives s'ha d'ajustar al que disposa la legislació vigent per a la funció pública de la Generalitat Valenciana i la normativa específica universitària recollida en la Llei orgànica d'universitats i en els Estatuts de la Universitat de València, així com en les normes que estableix aquesta convocatòria.

1.4. El procés selectiu constituït pel concurs oposició l'integraran les proves, les valoracions, les puntuacions i les matèries que figuren en els annexos I, II i III d'aquesta convocatòria.

1.5. L'adjudicació dels llocs a les persones que superen aquest procés selectiu s'efectuarà d'acord amb la puntuació obtinguda per aquestes en el concurs oposició.



Segona. Requisits de les persones aspirants

2.1. Per a ser admeses en les proves selectives les persones aspirants hauran de reunir, a més dels ja acreditats en nomenaments anteriors, els requisits següents:

2.1.1. Posseir el títol de batxiller superior, BUP, formació professional de 2n grau o equivalent, o tenir superada la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys, o estar en condicions d'obtenir-lo abans de l'acabament del termini de presentació de sol·licituds.

En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, la persona ha d'estar en possessió de la credencial que n'acredita l'homologació.

2.1.2. Les persones aspirants que es presenten a aquestes proves selectives han de ser funcionàries de carrera integrades en la Universitat de València del grup C, subgrup C2, d'administració general, de l'escala auxiliar bàsica de suport administratiu, en actiu o en situació d'excedència, i tenir una antiguitat d'almenys dos anys en aquesta escala com a funcionàries de carrera.

També podrà participar en aquestes proves selectives, el personal laboral fix que ocupe llocs de treball de l'escala auxiliar bàsica de suport administratiu, al qual li siga d'aplicació la disposició transitòria segona de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, que es trobe en actiu, i tinga una antiguitat d'almenys dos anys en l'ocupació d'aquesta escala.



2.1.3. Per participar en el torn de persones amb discapacitat es requerirà, a més:

a) Posseir un grau de discapacitat igual o superior al 33 %. Han d'aportar fotocòpia acarada amb l'original del certificat del grau de discapacitat expedit per l'òrgan competent.

b) Manifestar-ho expressament en la sol·licitud.

2.2. Els requisits per a l'admissió a aquestes proves, recollits a l'apartat 2.1, s'hauran de posseir en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i se n'han de gaudir durant tot el procés selectiu fins al moment de la presa de possessió.

2.3. En el moment de presentar la sol·licitud, només s'exigirà una declaració expressa i formal que es reuneixen els requisits establerts en els subapartats 2.1.1 al 2.1.3 d'aquesta convocatòria, els quals s'hauran d'acreditar posteriorment en cas d'aprovar el concurs oposició.





Tercera. Sol·licituds

3.1. Qui desitge prendre part en aquestes proves selectives ho haurà de fer constar en la sol·licitud que es troba en aquesta convocatòria com annex VI i que facilitarà gratuïtament el Servei de Recursos Humans (PAS) d'aquesta universitat, a l'avinguda Blasco Ibáñez, 13, 46010 València. També podran accedir a una còpia de la sol·licitud esmentada a través de la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS), l'adreça de la qual és http://www.uv.es/pas.

3.2. Les sol·licituds s'ompliran per duplicat (una per a la Universitat de València i una altra per a la persona interessada) i estaran dirigides al Rectorat de la Universitat de València.

3.3. El termini de presentació serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

3.4. Presentació de sol·licituds:

3.4.1. Les sol·licituds es podran presentar a:

a) El registre d'entrada de la Universitat de València (avinguda Blasco Ibáñez, 13 – 46010 València), que es troba obert al públic de dilluns a divendres (horari: de 09.00 a 14.00 h i de 16.00 h a 18.00 h). No obstant això, durant el mes de juliol el Registre General només romandrà obert de 09.00 a 14.00 h.

b) El registre de qualsevol altra administració pública o a les oficines de Correus, tal com estableix l'article 38.4 de la Llei 30/199, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (que es manté en vigor en aplicació del penúltim paràgraf de la disposició derogatòria única de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques).

Si es presenta la sol·licitud en una oficina de Correus, s'haurà de presentar en sobre obert, perquè la persona empleada la segelle, i hi ha de figurar amb claredat el nom de l'oficina i la data. En cas de no fer-ho així, es considerarà presentada en la data d'entrada en el registre general d'aquesta universitat.

Al sobre hi ha de constar l'adreça següent: Universitat de València, Servei de Recursos Humans (PAS), avinguda Blasco Ibáñez, 13, 46010 València.

3.4.2. De conformitat amb l'apartat 4.b de l'article 38 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, no tenen la consideració d'oficines de registre les d'altres universitats distintes a la convocant.

3.5. Cal adjuntar a la sol·licitud la documentació següent:

3.5.1. Una fotocòpia del document nacional d'identitat. Les persones que no tinguen la nacionalitat espanyola però sí el dret a participar en aquestes proves han de presentar fotocòpia del document que acredite la seua nacionalitat.

3.5.2. Resguard de l'ingrés dels drets d'examen i/o justificant acarat pel qual s'acullen a l'exempció o bonificació de taxes (apartat 3.7 d'aquesta convocatòria).

3.6. Els drets d'examen seran de 13,76 euros, que s'ingressaran en el compte corrent «Drets d'examen – Universitat de València», núm. ES21.0049.6721.65.2010001382 del Banco Santander.

El fet de no abonar la quantitat indicada com a drets d'examen dins del termini de presentació de sol·licituds es considerarà incompliment inesmenable i determinarà l'exclusió en les proves de la persona aspirant.

3.7. D'acord amb el que disposa el Text refós de la Llei de taxes de la Generalitat Valenciana, estan exemptes del pagament dels drets d'examen:

3.7.1. Les persones amb una discapacitat igual o superior al 33 %. Aquestes persones han de presentar els certificats corresponents que acrediten la condició de persona amb discapacitat mitjançant fotocòpia acarada del certificat de la Conselleria de Benestar Social o òrgan competent.

3.7.2 Els membres de famílies nombroses i de famílies monoparentals de categoria especial. Aquestes persones hauran de presentar fotocòpia acarada de la documentació oficial en vigor que acredite la condició esmentada.

3.7.3. Gaudiran d'una bonificació del 50 % d'aquestes taxes els membres de famílies nombroses i de famílies monoparentals de categoria general. Aquestes persones hauran de presentar fotocòpia acarada de la documentació oficial en vigor que acredite la condició esmentada.

3.7.4. Les víctimes d'actes de violència sobre la dona que acrediten aquesta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova previstos en els articles 9.1 i 9.2 de la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

3.8. Les persones aspirants amb discapacitat que desitgen sol·licitar mesures d'adaptació, ho hauran d'indicar expressament en l'imprés de sol·licitud, no només marcant la casella corresponent, sinó especificant el tipus de mesura requerida. En l'annex VII figura la llista de mesures d'adaptació possibles. Perquè els siga aplicada la mesura d'adaptació corresponent hauran de presentar juntament amb la sol·licitud, les fotocòpies acarades del certificat del grau de discapacitat i del dictamen tècnic facultatiu expedit per l'òrgan competent.

Sense la presentació d'aquest últim, no serà possible la concessió de l'adaptació sol·licitada.

3.9. Els errors que es puguen advertir en la sol·licitud, es podran corregir en qualsevol moment, d'ofici o a instància de la persona interessada.



Quarta. Admissió de persones aspirants

4.1. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, i després que s'haja comprovat que es posseeixen tots els requisits de participació que la convocatòria assenyala, així com el pagament dels drets d'examen o la justificació de l'exempció de l'abonament d'aquests, el rector o la rectora dictarà una resolució que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i que contindrà les llistes provisionals de persones admeses i excloses a la realització de les proves.



4.2. A partir de l'endemà de la publicació de les llistes provisionals de persones admeses i excloses, s'iniciarà un termini de 10 dies hàbils perquè s'hi puguen formular al·legacions o esmenar els defectes que hagen motivat l'exclusió, d'acord amb el que estableix l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En qualsevol cas, per tal d'evitar errors i permetre'n l'esmena dins del termini i en la forma escaient, les persones aspirants comprovaran fefaentment no només que no figuren en la relació de persones excloses, sinó que a més, el seu nom, cognoms i DNI consten correctament en la relació de persones admeses.

Les persones aspirants que dins del termini assenyalat no esmenen els defectes detectats o no al·leguen les omissions, seran definitivament excloses de la participació en aquestes proves.

4.3. Una vegada finalitzat el termini de reclamacions i d'al·legacions, esmenats els defectes, es dictarà una nova resolució que contindrà les llistes definitives de persones admeses i excloses, la data, el lloc i l'hora de la realització del primer exercici. Aquesta resolució es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

4.4. Són causa d'exclusió, a més a més de les que s'indiquen en altres apartats d'aquestes bases:

– No haver signat la sol·licitud.

– No haver presentat fotocòpia del DNI o que aquest siga il·legible.

– No haver efectuat el pagament dels drets d'examen.



Cinquena. Desenvolupament de les proves selectives

5.1. Els exercicis es realitzaran a les dependències de la Universitat de València. El primer exercici es realitzarà al lloc, la data i l'hora que establirà la resolució del Rectorat d'aquesta universitat mitjançant la qual s'aproven les llistes definitives de persones admeses i excloses de les proves objecte d'aquesta convocatòria.

5.2. En cada exercici les persones aspirants hauran d'acreditar la seua identitat exclusivament mitjançant la presentació del DNI, del passaport o del permís de conduir. L'incompliment d'aquest requisit per alguna persona, determinarà la seua exclusió de la realització de les proves.

Les còpies o fotocòpies d'aquests documents no seran vàlides en cap cas.

5.3. Les persones aspirants seran convocades per a cada exercici en crida única, i en seran excloses les qui no hi compareguen. Si la persona arriba al lloc de realització de les proves quan aquestes ja s'han iniciat o no s'hi presenta, encara que siga per causa justificada, perdrà el seu dret.



Les persones que integren el tribunal i el personal col·laborador no permetran l'accés a les sales on es realitzen els exercicis a aquelles persones que no complisquen els requisits anteriors, ni a aquelles que hi compareguen després que s'haja acabat la crida de les persones aspirants convocades.

5.4. Si en qualsevol moment del procés selectiu el tribunal tinguera coneixement que alguna de les persones aspirants no posseeix la totalitat dels requisits exigits en aquesta convocatòria, prèvia audiència de la persona interessada, se li requerirà que acredite els requisits esmentats. Si no els acredita en el termini de 10 dies hàbils següents a la notificació del requeriment, el tribunal proposarà la seua exclusió de la prova, tot indicant les inexactituds o falsedats formulades per la persona aspirant a l'òrgan convocant, el qual, després de les verificacions oportunes, dictarà resolució motivada excloent-la de les proves selectives.



Sisena. Informació i actuacions del tribunal

6.1. Tota la informació que siga necessari comunicar a les persones aspirants, les llistes de persones aprovades de l'exercici, la valoració dels mèrits i qualsevol altre anunci que el tribunal estime pertinent, es publicarà al tauler oficial d'anuncis electrònics de la UVEG (https://webges.uv.es/uvTaeWeb/), a l'apartat de personal d'administració i serveis, i amb caràcter merament informatiu, a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS), l'adreça de la qual és: https://www.uv.es/pas.



6.2. Finalitzades les proves i valorats els mèrits que integren el concurs oposició, el tribunal elaborarà dues llistes amb el nom de totes les persones que han superat aquest concurs oposició, per ordre de puntuació, que s'interromprà quan el nombre de persones coincidisca amb el nombre de llocs convocats per a cada torn.

6.3. Una vegada finalitzat el procés selectiu, es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), per resolució del Rectorat, les llistes definitives amb els noms de les persones aprovades per ordre de puntuació.



Setena. Coneixements de valencià

7.1. Les persones que aproven les proves selectives hauran d'acreditar el coneixement de valencià a nivell elemental, amb certificats expedits per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, certificats del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València o amb els certificats, títols o diplomes, convalidats segons el que estableix l'ACGUV 66/2018, pel qual s'estableixen els certificats de coneixement de valencià que expedeix el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i les equivalències d'altres títols, diplomes i certificats.



7.2. Aquelles persones que no complisquen el requisit anterior tindran el compromís d'adquirir aquest coneixement en el termini d'un any des de la presa de possessió en el lloc (o en el temps que permeta la programació del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València).



Huitena. Presentació de documents

8.1. Dins el termini de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) de les llistes amb els noms de les persones aprovades, aquestes hauran de presentar al Servei de Recursos Humans (PAS) d'aquesta universitat fotocòpia acarada del títol acadèmic exigit en aquesta convocatòria.

8.2. Les persones que hagen aprovat, pel fet de tenir la condició de funcionàries de carrera d'aquesta universitat, queden exemptes d'acreditar documentalment la resta de condicions generals exigibles per a l'ingrés a la funció pública, pel fet de tenir-los acreditats en nomenaments anteriors.

8.3. Si alguna de les persones aprovades no presenta la documentació dins el termini indicat (excepte en els casos de força major) o hi ha falsedat als documents que haja presentat, això comportarà la invalidesa de les actuacions d'aquesta persona, i la nul·litat subsegüent dels actes del tribunal respecte d'ella, sense perjudici de les responsabilitats en què haja pogut incórrer.



Novena. Nomenament de funcionaris o funcionàries

Una vegada transcorregut el termini de presentació de la documentació especificada en la base vuitena d'aquesta convocatòria, i després que haja estat verificat el compliment dels requisits exigits, el rector o la rectora dictarà una resolució que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), mitjançant la qual les persones que hagen aprovat aquestes proves selectives seran nomenades funcionàries de carrera.



Desena .Tribunal

10.1. La composició del tribunal qualificador d'aquestes proves s'ajustarà al que va ser aprovat per l'acord del Consell de Govern d'aquesta universitat (ACGUV 185/2012), de 30 de juliol de 2012, «Composició i funcionament dels tribunals de les proves selectives per a l'accés a les diferents escales que conformen el personal d'administració i serveis d'aquesta universitat» i figura en l'annex V d'aquesta convocatòria.

La relació nominal de les persones que l'integren es farà pública en la mateixa resolució en què es publiquen les llistes definitives de persones admeses i excloses.

D'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola, el tribunal ha de vetllar pel compliment del principi d'igualtat d'oportunitats entre ambdós sexes.

10.2. La composició del tribunal s'haurà d'ajustar al principi d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres i tendirà en la seua composició a la paritat entre homes i dones, en compliment del que estableix l'article 53 de la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, l'article 60.1 del Reial decret legislatiu 5/2015, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, i la Llei 10/2010, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

10.3. El tribunal podrà nomenar personal col·laborador, especialista i ajudant, que estarà sempre sota la seua direcció i control directes.

10.4. Les persones que componen el tribunal, així com el personal col·laborador, especialista i ajudant, s'hauran d'abstenir d'intervenir en les activitats del tribunal quan es troben en alguna de les circumstàncies previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, o si han realitzat tasques de preparació de persones opositores a proves selectives per al mateix cos o escala en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.



La presidència podrà sol·licitar a les persones que formen part del tribunal una declaració expressa de no trobar-se sotmeses a les circumstàncies previstes en els articles esmentats.

10.5. Prèvia convocatòria de la presidència es constituirà el tribunal amb l'assistència, almenys, de la majoria reglamentària dels seus membres, titulars o suplents. En aquesta sessió el tribunal acordarà totes les decisions que corresponguen per al correcte desenvolupament de les proves selectives.

Durant el procés selectiu el tribunal resoldrà tots els dubtes que hi puguen sorgir sobre l'aplicació d'aquestes normes, així com el què s'haja de fer en els casos no previstos.

El procediment d'actuació del tribunal s'ha d'ajustar en tot moment al que disposa la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

10.6. El tribunal adoptarà les mesures necessàries perquè les persones aspirants amb discapacitat tinguen les mateixes condicions per a la realització dels exercicis que la resta de persones participants. En aquest sentit, per a les persones que ho sol·liciten, d'acord amb la base 3.8, s'establiran les adaptacions possibles de temps i mitjans.

10.7. Per a les comunicacions i la resta d'incidències que puguen sorgir, el tribunal tindrà la seu al Rectorat de la Universitat de València (av. Blasco Ibáñez, 13, 46010 València).

10.8. Les persones que formen part del tribunal que actue en aquestes proves tindran la categoria que per a aquests casos determine la legislació vigent.

10.9. En cap cas el tribunal podrà aprovar ni declarar que han superat les proves selectives un número de persones aspirants superior al de llocs convocats. Qualsevol proposta que contravinga el que s'ha establert serà nul·la de ple dret.

10.10. La presidència del tribunal adoptarà les mesures oportunes per garantir que els exercicis de la fase d'oposició siguen corregits sense el coneixement de la identitat de les persones aspirants, en aquells exercicis on escaiga.



Onzena. Informació respecte de les dades recollides

11.1. Finalitat del tractament.

Les dades personals subministrades en aquesta convocatòria s'incorporaran als sistemes d'informació de la Universitat de València que pertoquen, amb la finalitat de gestionar i tramitar la participació en la convocatòria de les proves selectives de conformitat amb allò establert en la Llei 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril.

11.2. Responsable del tractament i dades de contacte del delegat de protecció de dades.

El tractament de les dades relacionades amb la gestió d'aquesta convocatòria és la Universitat de València.

Delegat acadèmic de la rectora per a la protecció de dades a la Universitat de València, edifici de Rectorat, avinguda de Blasco Ibáñez, 13, València 46010 lopd@uv.es

11.3. Destinataris o categories de destinataris de les dades i països de destinació de les dades.

Es preveuen les següents comunicacions de dades personals sense consentiment de l'afectat/dóna:

a) Publicació de les diferents resolucions en el tauló oficial de la Universitat de València així com en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de Generalitat Valenciana. Addicionalment, a efectes informatius, podrà publicar-se mitjançant enllaç al tauler oficial, la resolució en pàgines web allotjades sota el domini oficial de la Universitat de València.

11.4. Termini de conservació de les dades.

Les dades es conservaran i seran si escau cancel·lats d'acord amb els següents criteris:

– Les dades dels aspirants es conservaran indefinidament mitjançant la publicació de les resolucions de les diferents fases.

11.5. Drets.

Les persones que proporcionen dades tenen dret a sol·licitar al responsable del tractament l'accés a les seues dades personals, i a la seua rectificació o supressió, o a la limitació del seu tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades. Les persones interessades podran exercir els seus drets d'accés, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic dirigit a lopd@uv.es remés des d'adreces oficials de la Universitat de València, o bé mitjançant escrit acompanyat de còpia d'un document d'identitat i, si escau, documentació acreditativa de la sol·licitud, dirigit al delegat acadèmic de la rectora per a la protecció de dades en la Universitat de València.



11.6. Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

L'autoritat de control competent per a la tutela dels drets en relació als tractaments realitzats per la Universitat de València és:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

Carrer Jorge Juan, 6 (28001 Madrid)

Lloc web:

https://www.agpd.es/portalwebagpd/index-ides-idphp.php

11.7. Polítiques de privadesa de la Universitat de València.

Podeu consultar les nostres polítiques de privadesa en https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/politica-privacitat/responsable-identificacio-titular-web-funcions-1285919116693.html



Dotzena. Recursos

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, es pot interposar, conforme a l'article 123 de la Llei 39/2015, recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptat des de l'endemà a la seua notificació o publicació, davant el mateix òrgan que va dictar la resolució, o bé directament interposar el recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la seua notificació o publicació, davant els òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana.

Contra els actes del tribunal es podrà interposar recurs d'alçada d'acord amb el que preveu la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Els recursos contenciosos administratius que s'interposen contra aquesta resolució s'anunciaran al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), a l'efecte d'emplaçament a les possibles persones interessades.



València, 22 de juny de 2018.– La rectora, p. d.(17.04.2018), el gerent: Joan E. Oltra i Vidal.





ANNEX I

Procés selectiu



El sistema selectiu serà el de concurs oposició amb un curs formatiu en pràctiques.

Fase d'oposició. Constarà d'un exercici obligatori i eliminatori.



Consistirà en la resolució de dos exercicis pràctics d'informàtica, a elegir entre 3 que proposarà el tribunal referits a office 2016 (base de dades Access, full de càlcul Excel i tractament de textos Word) i en relació a les funcions i competències de l'escala administrativa. La matèria objecte d'examen es troba relacionada a l'annex II.



La duració mínima de l'exercici serà d'una hora i no podrà ser superior a dues, a criteri del tribunal.

La valoració màxima per aquest concepte serà de 20 punts. Cada exercici es valorarà de 0 a 10 punts. Per aprovar-los caldrà obtenir-hi almenys 10 punts i no haver rebut la qualificació de 0 punts en cap dels dos exercicis.

La fase d'oposició la podrà aprovar un nombre major de persones aspirants que el de les places que es convoquen. Quan acabe aquesta fase, el tribunal farà públiques les llistes de les persones aspirants, una per cada torn, que l'han aprovada que es publicaràn al tauler oficial d'anuncis electrònics de la UVEG (https://webges.uv.es/uvTaeWeb/), a l'apartat de personal d'administració i serveis, i amb caràcter merament informatiu, a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS), l'adreça de la qual és: https://www.uv.es/pas, amb indicació de la puntuació obtinguda.

Les persones aspirants que hagen aprovat la fase d'oposició disposaran d'un termini de 10 dies hàbils, a partir del següent a la publicació de les llistes de persones aprovades en la fase d'oposició, per a presentar la documentació acreditativa dels mèrits curriculars que al·leguen.

Qui no aprove la fase d'oposició no podrà passar a la fase de concurs.

Fase de concurs: Es valoraran els mèrits del currículum de les persones aspirants d'acord amb el barem que figura en l'annex III. La puntuació obtinguda en la fase de concurs se sumarà a l'obtinguda en la fase d'oposició per a elaborar l'ordre definitiu de les persones aprovades.



En cas d'empat entre les persones aspirants, l'ordre s'establirà en primer lloc, per la major puntuació que s'obtinga en la fase d'oposició. Si persisteix l'empat, s'atendrà a l'antiguitat de la persona aspirant; si encara persistira, es decidirà a favor del candidat o candidata de major edat. Si encara persiteix es desfarà mitjançant un sorteig.



A continuació, s'elaboraran, per ordre de puntuació, dos llistes de persones aprovades, una per al torn general i l'altra per al torn de persones amb discapacitat. Aquestes llistes contindran el mateix nombre de persones aspirants que de vacants convocades en cada torn.

En el cas que una persona que haja participat en aquestes proves selectives pel torn de persones amb discapacitat i no haja obtingut cap lloc en aquest torn, i la seua puntuació fóra superior a la d'altres persones aspirants del torn general, s'incorporarà amb la seua puntuació al torn general, on quedarà integrada en l'ordre que li corresponga a l'efecte de poder obtenir un dels llocs que s'ofereixen en el torn general.

Les persones incloses en aquestes llistes seran nomenades funcionàries en pràctiques i hauran d'aprovar el curs formatiu establert a l'annex IV.





ANNEX II

Contingut de la matèria dels exercicis pràctics



Contingut de Word.

Crear i guardar.

Format de font. Format de paràgraf i disseny de pàgina.

Edició de documents. Seleccionar, cercar i reemplaçar. El portapapers.

Inserir taules, encapçalats i peus de pàgina. Imatges, imatges predissenyades i formes.

Combinació de correspondència.

Revisió: ortografia i gramàtica.

Vistes de document.

Imprimir: configuració de pàgina.



Contingut d'Excel.

Crear i guardar.

Treballar amb dades: escriure, copiar, moure i modificar dades. Seleccionar i navegar.

Formatar dades.

Crear una fórmula i ús de funcions.

Ordenar i filtrar dades.

Imprimir: configuració de pàgina.



Contingut d'Acces

Conceptes bàsics: taules, registres i camps.

Les vistes.

Crear taules: propietats dels camps, format i validació.

Relacions entre taules.

Creació de consultes. Tipus de consultes.

Creació de formularis. Agregar camps i inserir imatges.

Creació d'informes. Agregar camps, inserir gràfics i imatges. Guardar un formulari com un informe.

Guardar i imprimir.





ANNEX III

Barem



Es valoraran els següents mèrits:

a) Antiguitat: Es valorarà tot el temps de serveis reconeguts a l'empara de la Llei 70/1978 segons la següent fórmula 4 log(1+nºanys)/log(31). El temps màxim que es valorarà serà el període de 30 anys i no es tindran en consideració fraccions inferiors a l'any.

b) Treball desenvolupat: Es valorarà el grau consolidat que les persones aspirants tinguen en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Nivell 12: 0,5 punts.

Nivell 14: 1,0 punts.

A les persones funcionàries que es troben en situació d'excedència per cura de fill o de filla, se'ls valorarà el grau personal que tinguen consolidat. S'aplicarà aquesta mateixa norma per a totes les persones funcionàries que estiguen en situació de reserva del lloc de treball.

A les persones excedents voluntàries se'ls valorarà el grau personal que tinguen consolidat en el moment de sol·licitar l'excedència.

c) Titulació acadèmica. Es valoraran les titulacions acadèmiques acreditades per les persones aspirants que siguen superiors a les que s'exigeixen per a accedir al grup a què pertanyen les places ofertades, d'acord amb la següent escala:

Diplomat universitari o equivalent: 0,5 punts.

Grau, llicenciat universitari, doctor o equivalent: 1,0 punts

La valoració màxima per aquest concepte serà 1 punt.

d) Cursos de Formació: En aquest apartat es valoraran els cursos de formació realitzats per la Universitat de València o organismes oficials reconeguts en matèria de formació de persones funcionàries o que hagen estat convalidats pel Servei de Formació Permanent de la Universitat de València. En cap cas puntuaran en aquest apartat els cursos de coneixement de valencià i d'idiomes, i es limitarà als que estiguen previstos en els epígrafs de formació en el barem general d'aplicació als concursos de mèrits per a la provisió de llocs de treball, aprovat per la Junta de Govern del 22 d'octubre de 1991. La valoració màxima per aquest concepte serà 1 punt. Es puntuarà d'acord amb la següent escala:



Cursos entre 15 i 30 hores: 0,10 punts

Cursos entre 31 i 50 hores: 0,20 punts

Cursos de 51 o més hores: 0,30 punts

e) Coneixement de valencià. En aquest apartat es valoraran els cursos de valencià realitzats per la Universitat de València o organismes oficials reconeguts en la matèria pel Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. La valoració màxima per aquest concepte serà 1 punt. Es puntuarà d'acord amb la següent escala:

Nivell C2: 1,00 punts

Nivell C1: 0,75 punts.

Nivell B2: 0,50 punts

Nivell B1: 0,25 punts.





ANNEX IV

Contingut del curs formatiu en pràctiques per als torns general i de persones amb discapacitat



El curs constarà d'un total de 60 hores dividides en els mòduls següents:



MÒDUL A: Coneixements bàsics de la constitució i del procediment administratiu general. Hores totals: 12.

La Constitució Espanyola de 1978. Visió general del contingut del text institucional. Especial atenció a: Títol Preliminar, Títol octau i Reforma constitucional.

Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques: els interessats. L'activitat de les administracions Públiques. Les disposicions i actes administratius. Procediment. Llei de Règim Jurídic del Sector Públic: els òrgans de les Administracions Públiques.





MÒDUL B: Coneixements bàsics de gestió econòmica. Hores totals: 12.

La Contractació administrativa. Característiques generals de la normativa aplicable. Gestió de la contractació en la UVEG

La Gestió econòmica i la gestió pressupostària. Gestió d'ingressos i gestió de les despeses. El SICUV.



MÒDUL C: El personal d'Administració i serveis de la UVEG. Hores totals: 12.

La Universitat com a servei públic. Règim Jurídic dels funcionaris i funcionàries de la Universitat de València.

Accés, promoció i carrera administrativa.

Situacions Administratives.

Condicions de treball del personal de la UVEG.

Polítiques d'igualtat de gènere.

La representació sindical en la UVEG.



MÒDUL D. El personal docent i investigador de la UVEG. Hores totals: 12.

El Règim jurídic del PDI de la UVEG.

Personal docent funcionari. Característiques i regulació.

Personal docent contractat. Característiques i regulació.



MÒDUL E: La gestió dels estudiants en la UVEG. Hores totals: 12.



Els Plans d'estudis.

L'accés a la Universitat.

La gestió derivada dels estudiants i la seua normativa en la UVEG.







ANNEX V

Tribunal



El tribunal per a aquestes proves selectives estarà compost per cinc membres, amb veu i vot, nomenats pel rector o la rectora:

a) La presidència i el secretari o la secretària, i la seua suplència, que designa el rector o la rectora entre el personal funcionari de la comunitat universitària.

b) Un/a vocal, i la seua suplència, que designa el rector o la rectora, preferentment entre el personal de la mateixa escala o les escales superiors a la de la convocatòria.

c) Un/a vocal, i la seua suplència, que es tria per sorteig, entre el personal, preferentment, de la mateixa escala o les escales superiors a la de la convocatòria.

d) Un/a vocal, i la seua suplència, que designa el rector o la rectora, entre personal d'altres administracions públiques de cossos funcionarials o escales del mateix grup o superior i de funcions anàlogues a la de la convocatòria.









ANNEX VII

Mesures d'adaptació



Les mesures d'adaptació que podran sol·licitar les persones amb discapacitat són les següents:

1. Eliminació de barreres arquitectòniques i taula adaptada a cadira de rodes.

2. Ampliació del temps de durada de l'exercici.

3. Augment de l'amplitud dels caràcters de l'examen, per dificultat de visió.

4. Necessitat d'intèrpret per causa de sordesa.

5. Sistema Braille d'escriptura.

6. Altres. En cas que l'adaptació requerida no figure entre les previstes, indique-ho en un full complementari.



(Indique en la sol·licitud el número de la mesura d'adaptació que es sol·licita).

Mapa web