Ficha disposicion

Ficha disposicion





ACORD de 4 de juny de 2018, del Consell de la Sindicatura de Comptes, pel qual designa els membres que formaran part del tribunal de selecció en la convocatòria 07/2017, aprovada pel Consell d'aquesta institució el 21 de desembre de 2017, per a cobrir una plaça d'ajudant de gestió informàtica, subgrup A2, sector administració especial, mitjançant promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8311 de 06.06.2018
Número identificador:  2018/5535
Referència Base de Dades:  005583/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Sindicatura de Comptes
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2



ACORD de 4 de juny de 2018, del Consell de la Sindicatura de Comptes, pel qual designa els membres que formaran part del tribunal de selecció en la convocatòria 07/2017, aprovada pel Consell d'aquesta institució el 21 de desembre de 2017, per a cobrir una plaça d'ajudant de gestió informàtica, subgrup A2, sector administració especial, mitjançant promoció interna. [2018/5535]

En compliment del que recull la base 13 de la convocatòria esmentada, el Consell d'aquesta Sindicatura de Comptes acorda:



Primer

Designar com a membres del tribunal de selecció de la present convocatòria les persones següents:



Titulars

Presidenta: Paula Borao Ezquerra, tècnica d'Administració Electrònica i Aplicacions Corporatives. Sindicatura de Comptes.

Vocals:

– Javier Cárcel Hernáiz, Servei de Coordinació de Projectes i Estàndards de Qualitat. Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

– Pilar Valera Cosías, tècnica d'informàtica de l'Ajuntament de Manises.

– Víctor Espert Gómez, tècnic d'informàtica de l'Ajuntament d'Almussafes.

Vocal secretària: Marta Chastel Mazarredo, tècnica superior de personal i assumptes generals. Sindicatura de Comptes.



Suplents

President: Ricardo March García, tècnic d'organització i coordinació de sistemes d'informació. Sindicatura de Comptes.

Vocals:

– María José Ramis Gimeno, Subdirecció General d'Innovació Tecnològica en els Àmbits d'Educació, Hisenda i Justícia. Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

– Agustín Ruiz Claramonte, Servei d'Informàtica de les Corts.

– Amparo Belmonte Orts, Servei de Coordinació de Projectes i Estàndards de Qualitat. Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

Vocal-secretari: Alejandro Salom Campos, Unitat d'Auditoria de Sistemes d'Informació. Sindicatura de Comptes.



En representació del Consell de Personal de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana, podran assistir a les reunions del tribunal de selecció, amb veu però sense vot: Eudoro Muñoz San Román, com a titular, i Juan Mas Martínez, com a suplent.

Amb el tema d'abstenció i recusació, cal atindre's al que disposa la base 13.4 de la convocatòria.



Segon

Aquest acord es publicarà en el Butlletí Oficial de les Corts i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la seua última publicació, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb els articles 10.1.c i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es podrà interposar potestativament un recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l'acte contra el qual es recorre en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seua última publicació, o qualsevol altre recurs que s'estime procedent.



València, 4 de juny de 2018.– El síndic major: Vicent Cucarella Tormo.

Mapa web