Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 14 de juny de 2022, de la sotssecretària de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, per la qual es designen les persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció de la convocatòria del procediment selectiu, mitjançant una borsa d'ocupació temporal extraordinària, per a la cobertura d'un lloc d'auditor o auditora interns de l'Agència Valenciana de la Innovació, publicada a través de la Resolució de 18 de maig de 2022, del vicepresident executiu de l'AVI.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9365 de 20.06.2022
Número identificador:  2022/5687
Referència Base de Dades:  005504/2022
 



RESOLUCIÓ de 14 de juny de 2022, de la sotssecretària de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, per la qual es designen les persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció de la convocatòria del procediment selectiu, mitjançant una borsa d'ocupació temporal extraordinària, per a la cobertura d'un lloc d'auditor o auditora interns de l'Agència Valenciana de la Innovació, publicada a través de la Resolució de 18 de maig de 2022, del vicepresident executiu de l'AVI. [2022/5687]



A l'efecte del compliment del que es disposa en l'apartat II.11 del VI Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, relatiu a criteris generals d'aplicació a les ofertes d'ocupació pública i les seues convocatòries, a les borses d'ocupació temporal, així com als processos d'estabilització derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en el sector públic instrumental de la Generalitat, publicat en el DOGV el 2 de maig de 2022, mitjançant la Resolució de 27 d'abril de 2022, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es dicten instruccions i es disposa la seua publicació, resolc:



Designar les següents persones per a formar part de l'òrgan tècnic de selecció d'aquesta convocatòria per a la cobertura d'un lloc d'auditor/a intern/a, de l'Agència Valenciana de la Innovació, mitjançant una borsa d'ocupació temporal extraordinària:



President: Francisco Javier Sogorb Guerra, secretari general administratiu, de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Vocal: Maria Teresa Moreno Carbonell, cap del Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària, de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Vocal: Eloy Sentana Gadea, cap del Servei d'Execució de Projectes Estratègics per a la Societat Digital i de la Intel·ligència Artificial, de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.



Secretària: Isabel Fernández Fernández, cap del Servei de Gestió Econòmica i Pressupostària, de l'Agència Valenciana de la Innovació.

President suplent: Pedro López-Elum Martínez, subdirector general de Ciència i Investigació, de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Vocal suplent: María Dolores Cremades Morant, cap de la Unitat de Coordinació Economico pressupostària, de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Vocal suplent: Anna Isabel Torrelles Lozano, cap del Servei de Regulació Universitària, de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Secretari suplent: José María Montes Gómez, cap de la Unitat Economicoadministrativa, de l'Agència Valenciana de la Innovació.



Alacant, 14 de juny de 2022.– La sotssecretària de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital: Verónica López Ramón.

Mapa web