Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 26 de maig de 2022, de la directora general de Modernització i Relacions amb l'Administració de Justícia, per la qual es convoca la constitució de borses de treball per a la provisió temporal de llocs dels cossos de mèdics forenses de l'Administració de justícia de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9363 de 16.06.2022
Número identificador:  2022/5684
Referència Base de Dades:  005360/2022
 



CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 26 de maig de 2022, de la directora general de Modernització i Relacions amb l'Administració de Justícia, per la qual es convoca la constitució de borses de treball per a la provisió temporal de llocs dels cossos de mèdics forenses de l'Administració de justícia de la Comunitat Valenciana. [2022/5684]



L'1 de juny de 2022 es va publicar (DOGV. Núm. 9352) la Resolució de 26 de maig de 2022, de la Direcció General de Modernització i Relacions amb l'Administració de Justícia, per la qual es convoca la constitució de borses de treball per a la provisió temporal de llocs dels cossos de mèdics forenses.

Havent advertit un error en la mencionada resolució, en el sentit que s'ha omés el punt 2 de l'article 8 de l'Ordre 3/2020, de 7 de febrer, barem, «superació d'exercicis en processos selectius. Fins a un màxim de 60 punts». I, el punt 4 del mateix article, barem: «Formació complementària. Fins a un màxim de 15 punts. Es valoraran exclusivament els cursos de formació i perfeccionament que es relacionaran mitjançant annex a la corresponent convocatòria». Punts que no queden reflectits així mateix, en l'annex I (sol·licitud d'inscripció a través de l'aplicació).



Per això, una vegada detectat l'error, és procedent esmenar-lo, d'acord amb el que es disposa en l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, per la qual cosa la comprovació de l'apartat «superació d'exercicis en processos selectius» es farà d'ofici per part de la Direcció General de Modernització i Relacions amb l'Administració de Justícia, afegint a la baremació els punts a aquells aspirants que consten amb algun exercici aprovat, en les llistes provisionals que es publiquen una vegada finalitzat el termini d'inscripció.

Respecte del punt 4 «Formació complementària i perfeccionament», s'adjuntarà com a annex a la sol·licitud d'inscripció una relació amb el nombre de cursos que es volen aportar, al costat del certificat acreditatiu que haurà d'indicar el nombre d'hores del curs acreditat. Els cursos que puntuen estan relacionats en l'annex II de la Resolució de 2 de març de 2020 (DOGV 30.06.2020) i la Correcció d'errades de la Resolució de 2 de març de 2020 (DOGV 13.07.2020)



A conseqüència d'això, s'amplia cinc dies naturals el termini de presentació de sol·licituds d'inscripció i inclusió des de la data de publicació de la present resolució.



València, 15 de juny de 2022.– La directora general de Modernització i Relacions amb l'Administració de Justícia: Àngels Bixquert Sanz.

Mapa web