Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 25 de maig de 2022, de la rectora de la Universitat d'Alacant, per a la convocatòria de mobilitat per a estades docents durant el curs 2022-2023.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9362 de 15.06.2022
Número identificador:  2022/5489
Referència Base de Dades:  005329/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat d'Alacant
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 25 de maig de 2022, de la rectora de la Universitat d'Alacant, per a la convocatòria de mobilitat per a estades docents durant el curs 2022-2023. [2022/5489]

BDNS (identif.): 632735.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades nacional de subvencions:

https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/632735



Primer. Beneficiaris

La convocatòria està dirigida al professorat de la UA que complisca els següents requisits:

1. Formar part de la nòmina de la UA.

2. Posseir la nacionalitat d'un país participant en el programa Erasmus+ o de tercers països, en aquest cas hauran d'acreditar que estan en possessió d'un permís vàlid per a residir a Espanya durant el període de realització de la mobilitat.

3. Els requisits anteriors han de complir-se tant en el moment de la sol·licitud com durant el període de realització de la mobilitat per a docència.



Segon. Objecte

La present convocatòria té per objectiu l'assignació de places i concessió d'ajudes econòmiques al professorat de la UA per a impartir docència durant el curs acadèmic 2022-23 en institucions d'educació superior estrangeres.



Tercer. Bases reguladores

Les bases reguladores i convocatòria estan publicades de manera conjunta en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant de 6 d'abril de 2022, en l'URL

https://www.boua.ua.es/Acuerdos/DescargarAcuerdo/25981



Quarta. Quantia

La dotació econòmica de la convocatòria és de 255.740 euros. S'ofereixen:

150 ajudes en el marc del programa Erasmus+, accions KA103 i KA131 (denominació a partir de la convocatòria europea de 2021) amb països europeus;

4 ajudes en el marc del programa Erasmus+, accions KA107 i KA171 (denominació a partir de la convocatòria europea de 2021) amb països associats de la Unió Europea;

15 ajudes en el marc del programa propi d'internacionalització.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l'1 fins al 30 de juny de 2022.



Sisé. Altres dades

L'ajuda s'abonarà mitjançant una comissió de serveis. Es podrà fer en dos pagaments: un primer pagament equivalent al 70 % de l'ajuda prevista de viatge i subsistència, i un segon pagament corresponent a la liquidació una vegada realitzada l'activitat. És requisit indispensable per a iniciar els tràmits de gestió dels pagaments la presentació de la següent documentació en els terminis establits. Els documents poden trobar-se en la següent pàgina web:

https://sri.ua.es/va/movilidad/sta/estades-docents-erasmus-i-internacionalitzacio.html

Per a la tramitació del pagament inicial s'haurà de presentar almenys un mes abans de l'eixida:

– Acord de mobilitat per a docència (Mobility Agreement) de les classes a impartir aprovat formalment tant per la institució d'origen com per la institució d'acollida.

– Conveni de subvenció de mobilitat de personal per a docència; es presentarà per duplicat.

– Comissió de serveis sense retribució autoritzada.

Per a la tramitació de la liquidació i, si escau, de l'ajuda complementària s'haurà de presentar en el termini de 15 dies després de la realització de l'estada:

– Certificat d'estada docent (Certificate of Attendance) original, sense ratllades ni esmenes, expedit (signat i segellat) per la direcció de departament o de centre de la institució d'acollida, en el qual s'especifiquen les dates de docència i es confirme que s'ha impartit la planificació docent prevista, tenint en compte que la data de la certificació ha de ser igual o posterior a la data de finalització de l'estada docent.



– Per a les accions Erasmus+ KA103-KA131 i KA107-KA171, qüestionari UE sobre els principals resultats obtinguts. Es tracta d'un formulari en línia facilitat per la Comissió Europea (en finalitzar

l'estada, la persona participant rebrà automàticament un e-mail amb informació del procediment a seguir per a accedir a aquest qüestionari).



– Justificants originals de les despeses de viatge: factures, rebuts, bitllets de viatge usats, visats, targetes d'embarcament, confirmació electrònica del vol, proves de transferència, etc.

– Justificants originals de les despeses d'allotjament.

– Memòria final on s'explique l'impacte de l'estada docent en la Internacionalització de la UA. Es realitzarà mitjançant d'un formulari.



– L'incompliment de les bases de la convocatòria, així com l'ocultació de dades, la seua alteració o manipulació podran ser causa de desestimació o anul·lació de l'ajuda i, si escau, de reintegrament de les quantitats indegudament percebudes.

– La persona beneficiària és responsable de la tramitació i abonament, si escau, de les assegurances de malaltia, accidents i contingències comunes o qualsevol altre que s'exigisca amb caràcter obligatori per la institució receptora.



Alacant, 25 de maig de 2022.– La vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació per al Desenvolupament (p. d. R 22.12.2020): Rosa M. Martínez Espinosa.

Mapa web