Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 30 de maig de 2022, de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoquen a concurs places de personal docent i investigador en règim de contractació laboral per al curs 2022/2023.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9355 de 06.06.2022
Número identificador:  2022/5002
Referència Base de Dades:  004901/2022
 



RESOLUCIÓ de 30 de maig de 2022, de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoquen a concurs places de personal docent i investigador en règim de contractació laboral per al curs 2022/2023. [2022/5002]

En compliment del Decret 174/2002, de 15 d'octubre (publicat en el DOGV de 22), del Govern Valencià, sobre règim i retribucions del personal docent i investigador contractat laboral de les universitats públiques valencianes i sobre retribucions addicionals del professorat universitari, aquest rectorat ha resolt convocar el concurs les places de personal docent i investigador en règim de contractació laboral que s'indiquen en l'annex I d'aquesta resolució, d'acord amb les següents bases:





1. Normes generals

Aquests concursos es regiran pel capítol I del títol IX de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats (BOE 24), modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril (BOE 13), pel Decret 174/2002, de 15 d'octubre (publicat en el DOGV de 22), del Govern Valencià, sobre règim i retribucions del personal docent i investigador contractat laboral de les universitats públiques valencianes i sobre retribucions addicionals del professorat universitari, per la normativa de la Universitat d'Alacant per la qual es regulen els processos de selecció per a la contractació d'Ajudants, professorat Ajudant doctor i professorat Associat, aprovada per Consell de Govern de 17 de maig de 2018 (BOUA de 17 de maig), modificada per acord del Consell de Govern de 28 de maig de 2020 (BOUA de 28 de maig), i per instrucció de la Secretaria General i del Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat per la qual s'estableix l'obligatorietat d'utilitzar mitjans electrònics per a la presentació de sol·licituds, les comunicacions i les notificacions en els processos de selecció per a la contractació de professorat Ajudant Doctor, Ajudant i professorat Associat i d'altra normativa de caràcter general que hi siga aplicable.



D'acord amb el que preveu l'Acord de Consell de Govern de la Universitat d'Alacant, de 27 de gener de 2022 pel qual s'aprova el IV Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes de la Universitat d'Alacant, es fa constar que:

– Hi ha infrarepresentació de les dones en la categoria de professorat Ajudant Doctor de les àrees de Botànica, Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial, Construccions Arquitectòniques, Didàctica de la Matemàtica, Didàctica de les Ciències Experimentals, Didàctica i Organització Escolar, Educació Física i Esportiva, Fonaments de l'Anàlisi Econòmica, Geografia Humana, Immunologia, Organització d'Empreses, Sociologia i Teoria del Senyal i Comunicacions; en la categoria d'Ajudant LOU de les àrees de Comercialització i Investigació de Mercats, Dret Penal i Sociologia; i en la categoria de professorat Associat LOU de les àrees d'Anàlisi Geogràfica Regional, Astronomia i Astrofísica, Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial, Dret Administratiu, Dret Civil, Dret del Treball i de la Seguretat Social, Dret Penal, Dret Processal, Didàctica de l'Expressió Corporal, Didàctica de la Matemàtica, Economia Aplicada, Educació Física i Esportiva, Estadística i Investigació Operativa, Expressió Gràfica i Arquitectònica, Farmacologia, Física Aplicada, Història Contemporània, Llenguatges i Sistemes Informàtics, Sociologia i Teoria del Senyal i Comunicacions.



– Hi ha infrarepresentació dels homes en la categoria de professorat Ajudant Doctor de les àrees de Didàctica de la Llengua i la Literatura, Economia Aplicada, Filologia Catalana, Filologia Anglesa, Fisiologia, Història del Dret i de les Institucions, Música i Traducció i Interpretació; en la categoria d'Ajudant LOU de les àrees de Didàctica i Organització Escolar, Infermeria, Filologia Francesa i Projectes Arquitectònics; i en la categoria de professorat Associat LOU de les àrees de Ciències i Tècniques Historiogràfiques, Comunicació Audiovisual i Publicitat, Didàctica i Organització Escolar, Filologia Francesa, Filologia Anglesa, Llengua Espanyola, Nutrició i Bromatologia, Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic, Psicologia Bàsica, Psicologia Evolutiva i de l'Educació, Química Orgànica i Traducció i Interpretació.

– No hi ha infrarepresentació de cap dels gèneres en les categories convocades de la resta de les àrees.

D'acord amb la resolució de 25 de maig de 2022 (DOGV 30 de maig), als efectes del còmput de terminis arreplegats en aquesta convocatòria, el mes d'agost de 2022 es considerarà inhàbil.



2. Requisits

2.1. El compliment dels requisits per a concursar en cada una de les figures de personal docent i investigador contractat laboral, indicats en els apartats 2.2, 2.3 i 2.4 següents, es refereix sempre a la data d'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i s'ha de mantenir fins a la data de formalització del contracte.



2.2. Requisits generals comuns:

a) Tenir complits els setze anys i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.

b) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les funcions o tasques corresponents.



c) No haver sigut separat/da, per mitjà d'expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o l'escala de funcionariat o per a exercir funcions semblants a les del personal laboral, en què haguera sigut separat/da o inhabilitat/da. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se en situació d'inhabilitació o equivalent ni haver sigut sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu estat i en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.



d) Les persones aspirants que no tinguen la nacionalitat espanyola hauran de tenir un coneixement adequat de qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament de les seues funcions.

2.3. Requisits generals per a cada figura:

Dels requisits indicats a continuació, quan es tracte de tenir un títol acadèmic i la persona aspirant haja realitzat els estudis corresponents fora de l'Estat espanyol, aquests hauran d'estar homologats, i en cas de candidats/es amb títols de la Unió Europea, hauran de presentar bé l'homologació, bé la credencial de reconeixement a l'efecte professional. Quan el títol requerit siga el de doctorat, haurà de disposar de l'homologació o equivalència al nivell acadèmic de doctor/a, d'acord amb el que preveu en el RD 967/2014, de 21 de novembre.



a) Per a places d'Ajudant: Haver sigut admès/a, o estar en condicions de ser-ho, en els estudis de doctorat (art. 9 Decret 174/2002).



b) Per a places de professorat Ajudant Doctor: tenir el títol de doctor/a i disposar de l'avaluació positiva de l'activitat per part de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació o de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (art. 8 Decret 174/2002).



c) Per a places de professorat Associat: ser especialista de reconeguda competència i acreditar estar exercint, fora de l'àmbit acadèmic universitari, una activitat remunerada laboral, professional o en l'Administració pública per a la qual capacite el títol acadèmic de què dispose, i haver-ho fet durant un període mínim de tres anys dins dels cinc anteriors (art. 10.1 Decret 174/2002).

Posseir una titulació universitària oficial.

2.4. Requisits específics:

Per a aquelles places que així ho requerisquen, i sempre que es faça constar en la descripció continguda en l'annex I, es podrà sol·licitar el compliment dels requisits específics següents:

2.4.1. Requisit de titulació, que consisteix a tenir una titulació superior específica.

2.4.2. Requisit lingüístic, que consisteix en el coneixement del valencià i/o d'una determinada llengua estrangera. Els aspirants n'hauran d'acreditar el nivell establit per a cada plaça.

2.4.3. Requisit específic d'habilitació o capacitació quan siga necessari per a la realització de determinades tasques o el maneig d'animals amb finalitats d'experimentació, científiques i de docència.



3. Presentació telemàtica de sol·licituds

Qui vulga prendre part en els concursos ha de presentar, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per cada plaça sol·licitada la sol·licitud corresponent, que cal emplenar a través de seu electrònica, (https://seuelectronica.ua.es/va), tràmits, sol·licitud de places de personal docent i investigador, o en l'adreça següent:

https://cvnet.cpd.ua.es/eadmua/tramites/iniciartra mite?pCodigoTramite=TRAM_CONTPDILABSOL.

En aquesta mateixa aplicació haurà d'adjuntar-se la documentació que s'indica en la base 3.3. Haurà d'adjuntar-se escanejada en format JPG, PDF, DOC i DOCX. Es recomana una resolució de 200 ppp i escanejada en blanc i negre. La grandària màxima de tota la documentació que s'ha d'adjuntar no pot superar els 100 Mb.

Els mitjans electrònics que s'empraran en la tramitació de les sol·licituds seran els determinats en la seu electrònica. En la Guia per a la presentació de la sol·licitud que hi ha disponible en la pàgina web del Servei de Selecció i Formació, Accés PDI, es pot consultar tota la informació relativa al procés de presentació de sol·licituds.



3.1. Taxa per drets de participació

D'acord amb l'art. 7 de la Llei 3/2020, de 30 de desembre, de la Generalitat, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d'organització de la Generalitat 2021 (DOGV 31.12.2020), que modifica l'art. 14.4-5 de la Llei 20/2017, de 28 de desembre, de la Generalitat de Taxes (DOGV 30.12.2017) i el Decret llei 2/2022, de 22 d'abril, del Consell, per a la reducció temporal de l'import de les taxes pròpies i preus públics de la Generalitat, l'import de la taxa és de 31,50 euros.



Pot ser abonada directament des de l'aplicació quan es tramita la sol·licitud o, posteriorment, accedint-hi des de l'expedient d'Administració Electrònica.

L'exempció del pagament de la taxa afecta:

a) Les persones aspirants amb una discapacitat igual o superior al 33 %. Hauran de presentar-ne certificació de la Conselleria corresponent o dels òrgans competents d'altres administracions públiques que acredite una discapacitat igual o superior al 33 %.

b) Els membres de famílies nombroses de categoria especial i els membres de famílies monoparentals de categoria especial. (Llei de taxes de la Generalitat 30.12.17) Els membres de famílies nombroses de categoria general i els membres de famílies monoparentals de categoria general tindran d'una bonificació del 50 %. En els dos casos, cal presentar una còpia del títol oficial de família nombrosa o títol oficial de família monoparental.

c) Les víctimes d'actes de violència sobre la dona que ho acrediten a través de qualsevol dels mitjans de prova previstos en l'article 9.1 i 9.2 de la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.



d) Les persones que consten com a demandants d'ocupació amb una antiguitat de 3 mesos, com a mínim, amb anterioritat a la data de la convocatòria. Per al gaudi de l'exempció, cal que no hagen rebutjat, en el termini de què es tracte, cap oferta d'ocupació adequada i que no s'hagen negat a participar, excepte per causa justificada, en accions de promoció, formació o reconversió professionals i que, així mateix, no tinguen rendes superiors, en còmput mensual, al salari mínim interprofessional. L'acreditació relativa a la condició de demandant d'ocupació, amb els requisits previstos en la llei, se sol·licitarà en l'oficina del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE, en castellà) corresponent. Quant a l'acreditació de les rendes, es realitzarà per mitjà d'una declaració escrita de la persona sol·licitant. Els dos documents s'han d'adjuntar a la sol·licitud.

Els documents acreditatius d'alguna de les situacions d'exempció de taxes recollides en els apartats a-d han d'adjuntar-se en l'apartat Justificant exempció de taxes de l'aplicació informàtica.

Si el pagament realitzat no es correspon amb l'import de la taxa, per a esmenar-lo s'haurà de realitzar el pagament de la taxa completa i, posteriorment, sol·licitar la devolució de la quantitat abonada inicialment.

3.2. Traducció de documents.

Els documents acreditatius indicats en la base següent (3.3) que es presenten en un idioma diferent d'algun dels oficials a la Comunitat Valenciana hauran d'anar acompanyats de traducció feta per un intèrpret jurat.

3.3. Documentació que cal adjuntar en la sol·licitud. Ha d'annexar-se en l'apartat Documents adjunts de l'aplicació informàtica

a) Còpia del DNI, o en el cas de persones estrangeres, del document que n'acredite la identitat i la data de naixement.

b) Currículum, que només serà vàlid si s'ajusta al model de l'annex II. Aquest document ha d'annexar-se en l'apartat Curriculum vitae de l'aplicació informàtica.

c) Copia dels documents acreditatius dels mèrits al·legats en el currículum. Hauran d'incloure's en els apartats 1.1-5.2 de l'aplicació informàtica. Podran agrupar-se tots els documents corresponents a un epígraf i adjuntar-se en un únic document.

Només s'hi valoraran els mèrits complits en la data en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds i no s'admetrà documentació acreditativa dels mèrits una vegada finalitzat el termini de presentació d'esmenes o reclamacions indicat en la base 6.1. Els mèrits al·legats en el currículum que no hagen sigut justificats documentalment no seran tinguts en compte.

d) Còpia de les certificacions acadèmiques en què consten les qualificacions obtingudes en les titulacions oficials que tinga i en els estudis conduents a l'obtenció del títol de doctorat (si no s'hi presenta, no podrà ser valorada en l'apartat corresponent del barem). Quan les qualificacions no s'ajusten a cap de les escales recollides en els decrets 1497/1987 i 1125/2003, s'hi ha d'aportar justificació que certifique l'escala utilitzada en la valoració de l'expedient. Ha d'incorporar-les en els apartats 1.1 i 1.3. de l'aplicació informàtica.



e) Per a l'acreditació del requisit recollit en la base 2.2.d, haurà d'aportar còpia del document que acredite un coneixement adequat de qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament de les funcions. La no presentació no serà causa d'exclusió, però la Comissió de Selecció podrà realitzar una prova de nivell que garantisca una capacitat adequada de comunicació oral i escrita en almenys una de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana.



f) Qui sol·licite una plaça en la qual s'establisca un requisit específic de titulació, segons s'estableix en la base 2.4.1, haurà de presentar la documentació acreditativa de complir aquest requisit.

g) Qui sol·licite una plaça en la qual s'establisca com a requisit específic un perfil lingüístic, en relació amb la base 2.4.2, hauran d'aportar còpia del document que acredite el nivell de coneixement de la llengua corresponent.

Per a les places en les quals s'establisca com a requisit lingüístic el coneixement de valencià, s'aportarà còpia del certificat de Capacitació Docent en Valencià de la Conselleria amb competències en matèria d'educació; certificat de nivell C1, nivell Mitjà o equivalent homologat dels cursos de valencià de la Universitat d'Alacant, o un document equivalent expedit per qualsevol altra de les universitats de l'àmbit lingüístic català, certificat de grau Mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, o document equivalent expedit per la Generalitat de Catalunya o pel Govern de les Illes Balears.



Per a les places en les quals s'establisca com a requisit lingüístic el coneixement d'una determinada llengua estrangera, haurà d'aportar còpia del document que acredite el nivell del Marc Comú Europeu de Referència (MCER) establit per a cada plaça, segons la taula d'equivalències de certificats de llengües estrangeres de la Universitat d'Alacant que es pot consultar en la pàgina web del Servei de Selecció i Formació en la següent adreça: https://s.ua.es/B~Nw

En el cas de cursos realitzats pel Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant se n'haurà d'acreditar l'equivalència amb el nivell del MCER. Per a fer-ho, s'ha d'adjuntar una còpia del títol i del revers en què conste aquesta circumstància o el certificat electrònic disponible en UACloud /eAdministració /Tràmits laborals/ Certificat de Formació en què s'especifica l'equivalència.



Les persones que hagen cursat estudis la llengua vehicular principal de la docència dels quals siga la requerida per a l'accés a la plaça poden certificar el nivell d'idioma requerit segons estableix la taula d'equivalències abans indicada.

Es podrà sol·licitar a la persona interessada la traducció del títol en els casos en què, a causa de l'idioma siga necessari, com també un informe de l'organisme competent que n'acredite la llengua vehicular, sempre que en la documentació presentada no conste aquesta circumstància.

h) Qui sol·licite plaça en la qual s'establisca un requisit específic d'habilitació o capacitació, segons el que s'estableix en la base 2.4.3, hauran de presentar la documentació acreditativa de complir aquest requisit.

3.3.1. Per a les figures a continuació indicades, a més:

a) Places d'Ajudant

a.1 Còpia del títol que li permet accedir als estudis de doctorat o certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció i haver abonat els drets per a l'expedició del títol, o còpia del document que hi acredite l'admissió. S'incorporarà en l'apartat Títol Acadèmic de l'aplicació informàtica.



a.2. En cas d'haver prestat serveis en alguna universitat pública, còpia del full de serveis prestats. S'incorporarà en l'apartat Serveis prestats en universitat pública de l'aplicació informàtica.



b) Places de professorat Ajudant Doctor:

b.1. Còpia del títol de doctor/a, o certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a obtenir-lo i haver abonat els drets per a l'expedició del títol. S'incorporarà en l'apartat Títol Acadèmic de l'aplicació informàtica.

b.2. Còpia de l'avaluació positiva de l'activitat per part de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació o de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva. S'incorporarà en l'apartat Avaluació positiva ANECA/AVAP de l'aplicació informàtica



b.3. En cas d'haver prestat serveis en alguna universitat pública, còpia del full de serveis prestats. S'incorporarà en l'apartat Serveis prestats en universitat pública de l'aplicació informàtica.



c) Places de professorat Associat

c.1. Còpia del títol universitari oficial o de la certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a obtenir-lo i haver abonat els drets per a l'expedició del títol. S'incorporarà en l'apartat Títol Acadèmic de l'aplicació informàtica.



c.2. Còpia, almenys, d'un dels documents següents, admissible en dret, que prove fefaentment el compliment del requisit establit en la base 2.3 c.

c.2.1. Informe de vida laboral expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social o per una mutualitat corresponent.

c.2.2. En el cas de persones empleades públiques (personal funcionari o contractat), també podrà ser acreditat amb el certificat de serveis prestats o full de serveis.

c.2.3. Certificat del col·legi professional corresponent en què conste expressament que es troba en situació d'alta com a exercent i des de quina data.

c.2.4. Certificació de la persona responsable de la gestió de personal de l'empresa que prove que s'ha realitzat l'activitat laboral o professional amb caràcter retribuït.

En qualsevol cas, els documents presentats hauran de deixar constància de l'exercici d'una activitat remunerada laboral, professional o en l'Administració Pública fora de l'àmbit acadèmic universitari, amb una antiguitat, almenys, de 3 anys dins dels últims 5.

Només s'admetran aquests documents expedits, com a màxim, en el mes anterior a la convocatòria.

S'incorporaran en l'apartat Requisit activitat laboral de l'aplicació informàtica.

3.4. La Universitat podrà requerir en qualsevol moment els originals dels documents ja presentats, acreditatius del compliment dels requisits, o dels mèrits al·legats en el currículum.



4. Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que consten en la sol·licitud seran tractats per la Universitat d'Alacant, com a responsable, i incorporades a l'activitat de tractament 112 –Convocatòries de concurs per a la provisió de places de professorat laboral temporal. La finalitat d'aquest tractament de dades personals serà la gestió i resolució de la convocatòria. La legitimació d'aquest tractament es basa en el compliment d'una missió d'interès públic i en el consentiment de la persona interessada. Les seues dades no podran ser cedits excepte obligació legal. No estan previstes transferències internacionals. Els drets d'accés, rectificació, supressió, entre altres, en relació amb el tractament de les seues dades es podran exercitar davant el Gerent de la Universitat mitjançant sol·licitud amb fotocòpia del document d'identitat, presentada en el Registre General de la Universitat d'Alacant, o bé a través de la seua Seu Electrònica (https://seuelectronica.ua.es). La Universitat ha designat un Delegat de Protecció de Dades, amb el qual es pot contactar a través de l'adreça de correu electrònic (dpd@ua.es). Així mateix, l'informem que té dret a presentar una reclamació davant l'AEPD. A més, la UA compta amb una política de privacitat la qual pot ser consultada en el lloc web: https://seuelectronica.ua.es/va/privadesa.html



5. Informació i notificacions del procediment

5.1. D'acord amb l'article 45.1 b de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, les publicacions detallades en les bases següents, com també la informació d'altres actes que se'n deriven que requerisquen publicació, incloent-hi els recursos en via administrativa, substituiran la notificació personal a les persones interessades i tindran els mateixos efectes.



Les publicacions es realitzaran en seu electrònica en ‘Altres documents generals'de l'expedient de l'aspirant associat a aquesta convocatòria i podran ser consultades, a títol informatiu, en la pàgina web de la Universitat d'Alacant, en el Servei de Selecció i Formació, a través de la següent adreça https://s.ua.es/9elF i en la pàgina web del centre corresponent.

5.2. Si s'ha de realitzar alguna notificació individual, es farà a través del sistema de notificació electrònica de la UA.



6. Relació de persones admeses i excloses

6.1. Una vegada acabat el termini de presentació d'instàncies, es publicarà la relació provisional de persones admeses i excloses segons la base 5.1. A partir de l'endemà de la publicació, les persones interessades tindran un termini de 5 dies hàbils per a la presentació d'esmenes o reclamacions, que tramitaran accedint a l'expedient electrònic. No s'admetrà documentació acreditativa dels mèrits una vegada finalitzat aquest termini.

6.2. Una vegada resoltes, es publicarà la relació definitiva de persones admeses i excloses, en el mateix lloc.

6.3. No es farà cap devolució dels drets de participació en processos selectius en els supòsits d'exclusió per causa imputable a la persona interessada.



7. Comissions de Selecció

7.1. Els concursos seran jutjats per les comissions de selecció corresponents, que estaran integrades per cinc membres de ple dret i els seus respectius suplents. A les sessions podrà assistir un membre de cadascuna de les seccions sindicals amb representació en la mesa negociadora, que hi tindrà veu però no vot, i haurà de complir els mateixos requisits que els membres de la comissió.

Les comissions tindran una composició equilibrada entre dones i homes, tret que no siga possible per causes raonades, i es regiran per les regles establides en la Normativa de la Universitat d'Alacant per la qual es regulen els processos de selecció per a la contractació d'Ajudants, professor Ajudant doctor i professorat Associat, aprovada per Consell de Govern de 17 de maig de 2018 (BOUA de 17 de maig)



7.2. El nomenament dels membres de cada comissió de selecció es farà públic en seu electrònica, amb anterioritat a l'inici de les seues actuacions.

7.3. La comissió vetlarà perquè queden garantits els principis de mèrit, capacitat i igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes, com també la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, i adoptarà en el procediment les mesures d'adaptació adequades a les seues necessitats.



8. Sistema de selecció

El sistema general de selecció es regirà d'acord amb el barem recollit en l'annex III d'aquesta convocatòria i la puntuació mínima que cal obtenir per a l'adjudicació de la plaça serà de 35 punts.



La comissió, després de constituir-se i abans d'examinar els expedients de les persones aspirants, haurà d'acordar:

a) El sistema de selecció, que constarà, en tot cas, de l'aplicació del barem i, opcionalment, de la celebració d'una entrevista o supòsit pràctic. Aquesta entrevista, o supòsit pràctic, haurà d'ajustar-se als criteris següents:

– Es tractarà d'un acte complementari per a valorar l'adequació de les o els aspirants a la plaça convocada, i tindrà en tot cas un valor màxim de 20 punts.

– Podrà fer-se tant presencialment com en forma no presencial. En aquest últim cas, s'ha de fer ús d'eines que permeten una videoconferència grupal en la qual totes les persones assistents puguen interactuar, amb la finalitat que puga produir-se la interacció entre les persones aspirants i les persones integrants de la comissió de selecció que puguen assistir-hi de forma no presencial.

– Una vegada establida l'entrevista o supòsit pràctic, tindrà caràcter obligatori, per la qual cosa qui no es persone en el dia, l'hora i el lloc (ben físic o virtual, depenent si el desenvolupament és presencial o no presencial, respectivament) fixats en la corresponent resolució de la convocatòria, que es publicarà amb una antelació mínima de 5 dies hàbils a comptadors des de l'endemà de la publicació, es considerarà que ha perdut el seu dret en el concurs.

– Tindrà lloc després de l'aplicació del barem, i s'hi convocarà només a les persones aspirants que hagen obtingut una puntuació igual o superior a la puntuació mínima establida en aquesta base.

– L'ordre de realització de les entrevistes serà l'alfabètic, començant per la lletra F, d'acord amb la resolució de 21 de gener 2019 de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

b) Els criteris de valoració específics del barem en aquells apartats que en tinguen i, si escau, els de l'entrevista o supòsit pràctic.



Aquests acords es publicaran en seu electrònica.



9. Resolució del concurs

9.1. En el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació de la relació definitiva de persones admeses i excloses, la comissió publicarà en seu electrònica:

a) Si el sistema de selecció consisteix únicament en l'aplicació del barem, la relació de persones aspirants admeses, amb les qualificacions obtingudes en tots els apartats del barem, la puntuació final i la proposta de provisió a favor de, com a màxim, tantes persones candidates com places s'hagen de cobrir. Aquesta proposta estarà constituïda per qui tinga major puntuació.

b) Si es realitza entrevista o supòsit pràctic, després de l'aplicació del barem la comissió publicarà la relació de persones aspirants admeses amb les qualificacions obtingudes en tots els apartats del barem i la convocatòria a la realització de l'entrevista o el supòsit pràctic, segons estableix la base anterior.



Una vegada realitzada l'entrevista o fet el supòsit pràctic, la comissió publicarà la puntuació final (que recollirà tant la puntuació total del barem com la de l'entrevista o supòsit pràctic) i la proposta de provisió a favor de, com a màxim, tantes persones candidates com places s'hagen de cobrir. Aquesta proposta estarà constituïda per qui tinga major puntuació.

Si en la base 1a es fa constar infrarepresentació d'algun dels gèneres i hi ha un empat en la puntuació total del procés, per a dirimir-lo s'aplicaran les Instruccions per a resoldre empats en processos selectius, aprovades en Consell de Govern de 26 d'octubre de 2016 (BOUA de 28 d'octubre).



Contra la proposta, cal presentar reclamació en seu electrònica dirigida a la comissió en el termini de 5 dies hàbils a comptar des de l'endrmà de la publicació.

9.2. Una vegada resoltes les reclamacions, en un termini màxim de deu dies a comptar des de l'endemà de la data final de presentació, o transcorregut el termini sense que se n'hagen produït, la comissió publicarà, en la seu electrònica, l'acta de resolució i elevarà la proposta de resolució definitiva a la rectora. El procés podrà concloure amb la proposta de la comissió de no proveir la plaça convocada si cap aspirant aconsegueix la puntuació mínima en l'aplicació del barem, o en el cas d'haver-se convocat entrevista o supòsit pràctic, si no hi concorre cap concursant.

Contra la resolució es podrà interposar en la seu electrònica un recurs d'alçada davant la rectora en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 de desembre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

9.3. Si les comissions no hi mostren disconformitat, i una vegada realitzada la proposta de provisió definitiva, es constituirà una relació de reserva d'ocupació amb les persones aspirants que hagen obtingut o superat la puntuació mínima establida, ordenada per puntuació de major a menor, que podrà utilitzar-se per a cobrir necessitats de docència en places de les mateixes característiques durant el mateix curs acadèmic en què es convoque la plaça i el següent. En qualsevol cas, si la persona proposada no formalitza el contracte, s'avisarà per ordre de puntuació a l'aspirant o les persones aspirants que hagen superat la puntuació mínima exigida.

9.4. La rectora resoldrà l'adjudicació definitiva, que es farà pública en la seu electrònica.

Contra aquesta resolució es podrà interposar un recurs davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



9.5. El termini recollit en la base 9.1 podrà ampliar-se, d'acord amb l'article 32.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, fins a 15 dies hàbils més, a petició del president o la presidenta de la comissió de selecció corresponent dirigida al vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat, sempre que es formule d'acord amb l'apartat 3r de la disposició. Aquesta ampliació es farà pública en la seu electrònica.



Una vegada transcorregut el termini sense que s'haja realitzat la publicació de la valoració inicial, la rectora nomenarà una nova comissió per a la resolució de la convocatòria de la plaça corresponent.



10. Firma del contracte

10.1. Els contractes laborals del personal docent i investigador es formalitzaran per escrit d'acord amb el model que a aquest efecte ha aprovat el Consell de Govern d'aquesta Universitat.

10.2. Les activitats docents i investigadores que s'especifiquen en la convocatòria en cap cas representaran, per a qui obtinga la plaça, un dret de vinculació exclusiva, ni limitarà la competència de la Universitat d'Alacant per a assignar-li obligacions docents relacionades amb el seu camp de coneixement quan quede justificat per raons acadèmiques.



10.3. L'exercici de les places convocades quedarà sotmès a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, i a les normes de desplegament en matèria d'incompatibilitats.

10.4. Les retribucions s'establiran d'acord amb el regulat en el Decret 174/2002, de 15 d'octubre, del Govern Valencià, i es consideraran aquelles variacions que aproven els òrgans competents d'aquesta Universitat segons recull l'annex IV.

10.5. Els efectes d'inici del contracte seran des de la data de formalització, que es realitzarà segons estableix el punt següent. La finalització dels contractes estarà especificada en l'esmentat annex I de la convocatòria. En el cas de les places en què s'indique duració «condicionada», s'entendrà que són places la finalització de contracte del qual es produirà bé a la finalització del curs acadèmic, o bé en la data en què acabe la causa que va donar lloc a la creació de la plaça convocada i que es detalla, si aquesta es produeix en una data anterior.



10.6. En el termini de 15 dies hàbils des de la publicació de l'adjudicació definitiva, la candidata o el candidat proposat, haurà de formalitzar el contracte i/o alta en el règim de la Seguretat Social corresponent. Des de la Unitat de Gestió de Personal Docent i Investigador li requerirà la documentació necessària per a la seua formalització, que presentarà mitjançant instància genèrica a través del Registre Electrònic de la Universitat d'Alacant (disponible en la seu electrònica de la Universitat d'Alacant), o a través d'Uacloud-eadministración-tràmits-instància genèrica. També es podrà requerir la presentació dels documents originals acreditatius del compliment dels requisits relacionats en la base 2 (per al requisit establit en la base 2.2 b), s'haurà d'aportar certificat mèdic que acredite posseir aquestes capacitats i aptituds. A aquest efecte, els reconeixements es podran realitzar a través dels serveis mèdics existents en el Servei de Prevenció de la Universitat d'Alacant.



10.7. Si no es formalitza el contracte en el termini establit en aquesta base per causa imputable a la persona interessada, aquesta perdrà el seu dret, llevat que el termini haja sigut ampliat, a petició motivada de la persona candidata formulada amb anterioritat a l'expiració pel Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat i oïda la direcció del departament a què està adscrita la plaça.





11. Norma final

Contra la convocatòria, les bases i tots els actes administratius que en deriven, que esgoten la via administrativa, pot interposar-se un recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu d'Alacant que en siga competent, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, 6.4 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa; i potestativament s'hi pot interposar un recurs de reposició en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, davant la rectora, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015.







Alacant, 30 de maig de 2022.– La rectora, p. d. (Resolució rectoral 22.12.2020), el vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat: Luis Alfonso Martínez Giner.





ANNEX I



Comissió de Selecció núm.: 31

Plaça: DC05013

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Edafologia i Química Agrícola

Departament: Agroquímica i Bioquímica

Activitat: Pràctiques de laboratori de modelització de sistemes ecològics (26538). Investigació en Edafologia i química del sò

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 37

Plaça: DC05135

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Botànica

Departament: Ciències Ambientals i Recursos Naturals

Activitat: Docència en Botànica (26523). Investigació en Taxonomia i sistemàtica de dasyaceae, i nomenclatura d'algues i angiospermes



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 19

Plaça: DC05118

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Romà

Departament: Ciències Historicojurídiques

Activitat: Docència en Dret romà. Investigació en Dret hereditari romà

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 19

Plaça: DC05119

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Història del Dret i de les Institucions

Departament: Ciències Historicojurídiques

Activitat: Docència en Història del dret espanyol i de les institucions. Investigació en Fonts i institucions del dret d'aigües

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 20

Plaça: DC05014

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Civil

Departament: Dret Civil

Activitat: Docència en Dret civil

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 21

Plaça: DC05124

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Penal

Departament: Dret Internacional Públic i Dret Penal

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 21

Plaça: DC05125

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Penal

Departament: Dret Internacional Públic i Dret Penal

Activitat: Docència i Investigació en assignatures de l'àrea

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 21

Plaça: DC05126

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Penal

Departament: Dret Internacional Públic i Dret Penal

Activitat: Docència i Investigació en assignatures de l'àrea

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 80

Plaça: DC05017

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Departament: Organització d'Empreses

Activitat: Docència i Investigació en Direcció estratègica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC03818

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de l'Expressió Corporal

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Titulació: Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05018

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de l'Expressió Corporal

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Didàctica de l'expressió corporal (17313) al campus d'Alcoi. Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05019

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de l'Expressió Corporal

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Didàctica de l'educació física i l'esport. Investigació en Control i anàlisi de la qualitat del moviment

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i algun dels següents Graus: Grau en Mestre en Educació Primària o Mestre especialitat Educació Física o titulacions equivalents





Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05020

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de l'Expressió Corporal

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Didàctica de l'educació física i l'esport i en bases per a la formació en educació física i esport. Investigació en variables emocionals relacionades amb la pràctica de l'activitat física i l'esport i la seua relació amb les intencions de comportament



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05021

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de les Ciències Experimentals

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en les assignatures Ensenyament i aprenentatge de les ciències experimentals I i II (docència en anglès grup ARA) del Grau de Mestre en Educació Primària i didàctica del coneixement del medi natural del Grau de Mestre en Educació Infantil. Investigació en Didàctica de les ciències experimentals (línia: model d'ensenyament problematitzada)

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C1



Requisit Titulació: Grau en Química o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05024

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de les Ciències Socials

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Geografia o en Història o en Història de l'Art o en Humanitats o en Mestre en Educació Infantil o en Mestre en Educació Primària o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC02659

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Disseny dels processos educatius en educació primària i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglés a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Primària o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC02794

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Disseny dels processos educatius en educació primària i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglés a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Primària o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC03806

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Disseny dels processos educatius en l'educació infantil i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Infantil o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC03921

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Disseny dels processos educatius en educació primària i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Primària o titulació equivalent





Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC04874

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de l'expressió plàstica

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Disseny dels processos educatius en educació primària i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglés a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Primària o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05025

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en les assignatures Organització de l'aula d'educació infantil 0-3 i 3-6 anys, disseny dels processos educatius en l'educació primària, gestió i innovació en contextos educatius, desenvolupament curricular i aules digitals en educació primària i desenvolupament curricular i aules digitals en educació infantil. Investigació en Educació per al desenvolupament sostenible en el disseny curricular universitari en la societat actual; el lideratge i els diferencials de gènere en l'educació secundària i superior

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell B2

Requisit Titulació: Llicenciatura en Psicopedagogia i Grau en Educació Social o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05026

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Gestió i innovació en contextos educatius i organització de l'aula d'educació infantil 0-3 i 3-6 anys. Investigació en Ansietat, rebuig escolar i variables psicoeducatives

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell C2

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Primària o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05027

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Educació Física i Esportiva

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Prescripció d'activitat física en poblacions especials. Investigació en Exercici i activitat física per a adults majors amb patologies

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05028

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Educació Física i Esportiva

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Esports individuals II (natació i triatló). Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05029

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Educació Física i Esportiva

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Esports amb implements (tennis i pàdel). Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Titulació: Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05031

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Música

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea en el Grau en Educació Primària i en el Màster en Professorat d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d'idiomes. Investigació en teoria i història de la música

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1

Requisit Titulació: Títol Superior de Música i algú del següent graus: Grau en Mestre en Educació Primària o Grau en Història i Ciències de la Música o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 46

Plaça: DC05032

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Teoria i Història de l'Educació

Departament: Didàctica General i Didàctiques Específiques

Activitat: Docència en Teoria i història de l'educació, teoria i història de l'educació infantil, teoria de l'activitat física i l'esport i societat, família i educació. Investigació en Patrimoni, identitats democràtiques i pensament històric; disseny i validació de proves; models docents



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Primària o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 5

Plaça: DC04367

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Ciència Política i de l'Administració

Departament: Estudis Jurídics de l'Estat

Activitat: Docència i Investigació en assignatures de l'àrea

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Dret

Requisit Titulació: Grau en Ciències Polítiques i de l'Administració o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 5

Plaça: DC05033

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Ciència Política i de l'Administració

Departament: Estudis Jurídics de l'Estat

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 5

Plaça: DC05034

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Administratiu

Departament: Estudis Jurídics de l'Estat

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 5

Plaça: DC05035

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Administratiu

Departament: Estudis Jurídics de l'Estat

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 5

Plaça: DC05120

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Administratiu

Departament: Estudis Jurídics de l'Estat

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret

Comissió de Selecció núm.: 8

Plaça: DC03414

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Francesa

Departament: Filologies Integrades

Activitat: Docència en Llengua, cultura i literatura franceses. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic. Coneixement de francès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 8

Plaça: DC03619

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Francesa

Departament: Filologies Integrades

Activitat: Docència en Llengua, cultura i literatura franceses. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de francès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 8

Plaça: DC05036

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Francesa

Departament: Filologies Integrades

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Llengua i literatura franceses

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de francès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 8

Plaça: DC05037

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Francesa

Departament: Filologies Integrades

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de francès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 6

Plaça: DC05038

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Llengua Espanyola

Departament: Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura

Activitat: Docència que li assigne el departament

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres



Comissió de Selecció núm.: 18

Plaça: DC04113

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Anglesa

Departament: Filologia Anglesa

Activitat: Docència que li assigne el departament

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres



Comissió de Selecció núm.: 18

Plaça: DC05136

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Anglesa

Departament: Filologia Anglesa

Activitat: Docència i Investigació en Lingüística anglesa i literatura anglesa anterior al s. XIX

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres



Comissió de Selecció núm.: 18

Plaça: DC05137

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Anglesa

Departament: Filologia Anglesa

Activitat: Docència en Idioma modern per al treball social (anglès), anglès per a les relacions internacionals i anglès per a la publicitat i les relacions públiques. Investigació en anglès per al treball social: pragmàtica intercultural i anàlisi del discurs

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Titulació: Grau en Filologia Anglesa o titulació equivalent





Comissió de Selecció núm.: 103

Plaça: DC05039

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Astronomia i Astrofisica

Departament: Física Aplicada

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari principalment de matí

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències





Comissió de Selecció núm.: 2

Plaça: DC00654

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

Departament: Fonaments de l'Anàlisi econòmica

Activitat: Docència en Matemàtiques i/o Estadística. Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 2

Plaça: DC05040

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

Departament: Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

Activitat: Docència i Investigació en Fonaments de l'anàlisi econòmica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 1 any

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 2

Plaça: DC05133

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

Departament: Fonaments de l'Anàlisi Econòmica

Activitat: Docència en Microeconomia i/o Macroeconomia. Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 29

Plaça: DC05041

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Geografia Humana

Departament: Geografia Humana

Activitat: Docència en Geografia humana: planificació estratègica aplicada al desenvolupament territorial

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres



Comissió de Selecció núm.: 24

Plaça: DC05042

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Filosofia

Departament: Humanitats Contemporànies

Activitat: Docència que li assigne el departament. Investigació en Filosofia contemporània i filosofia de la cultura

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C1



Requisit Titulació: Doctor/a en un programa de Filosofia



Comissió de Selecció núm.: 24

Plaça: DC05121

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Història Contemporània

Departament: Humanitats Contemporànies

Activitat: Docència en Estudis regionals de l'àrea i (Mediterrani) (28234), estudis de l'àrea II (Àsia-Pacífic) (28235), estudis regionals de l'àrea III (Amèrica del Nord i Llatinoamèrica) (28236) i CFD per a l'ensenyament de la història contemporània i la història i la història de l'art en matèries d'eso i batxillerat (Màster universitari en Professorat d'educació secundària obligatoria i batxillerat, formació professional i ensenyament d'idiomes) (12039). Investigació en Història contemporània

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres



Comissió de Selecció núm.: 215

Plaça: DC03110

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic

Departament: Psicologia de la Salut

Activitat: Docència en Psicologia aplicada a la salut, qualitat de vida i tecnologies de la informació i la comunicació i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut



Comissió de Selecció núm.: 215

Plaça: DC05043

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic

Departament: Psicologia de la Salut

Activitat: Docència que li assigne el departament. Investigació en Psicologia aplicada a la salut, qualitat de vida i comportament humà



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències de la Salut



Comissió de Selecció núm.: 215

Plaça: DC05044

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Psicologia Bàsica

Departament: Psicologia de la Salut

Activitat: Docència en Victimologia, violència de gènere i criminologia aplicada i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic, condicionada a la situació de la plaça núm. DC04161

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell B2



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC03112

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en Gestió i administració de serveis d'infermeria (27024). Horari de matí o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC05046

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en Sistemes informacionals, investigació i innovació en infermeria (27007). Investigació en Metodologia de la investigació, sistemes informàtics en infermeria

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC05047

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en Practicum XI: cures d'infermeria, en salut mental i intervenció comunitària (27041). Horari de matí o vesprada



Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC05048

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en Fisiopatologia i radiologia (27009) i practicum IV: fonaments d'infermeria i cures d'infermeria de l'adult I (27017). Horari de matí o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC05050

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en Salut i cures d'infermeria en el cicle vital (27020) i practicum XIV: cures d'infermeria de l'adult I (27046). Horari de matí o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC05051

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en practicum VII: cures d'infermeria de l'adult II (27026), practicum VIII: cures d'infermeria de l'adult II (27027) i practicum IX: cures d'infermeria de l'adult ii (27028). Horari de matí o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 222

Plaça: DC05052

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Infermeria

Departament: Infermeria

Activitat: Docència en Fonaments d'infermeria I (27010) i fonaments d'infermeria II (27013). Horari de matí o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut

Requisit Titulació: Grau en Infermeria o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 79

Plaça: DC05054

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Departament: Anàlisi Econòmica Aplicada

Activitat: Docència en Economia aplicada al mercat immobiliari, la construcció i de l'habitatge. Investigació en Economia de l'habitatge i sector immobiliari. Pobresa en habitatge

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell B2



Comissió de Selecció núm.: 79

Plaça: DC05055

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Departament: Anàlisi Econòmica Aplicada

Activitat: Docència en Economia del turisme i competitivitat internacional

Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 79

Plaça: DC05056

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Departament: Anàlisi Econòmica Aplicada

Activitat: Docència en Introducció a l'economia i economia espanyola. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 79

Plaça: DC05057

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Història i Institucions Econòmiques

Departament: Anàlisi Econòmica Aplicada

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Història econòmica dels recursos naturals

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C1





Comissió de Selecció núm.: 82

Plaça: DC04668

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Departament: Economia Aplicada i Política Econòmica

Activitat: Docència en Política econòmica, polítiques sectorials i política econòmica internacional. Investigació que li assigne el departament especialment en política sectorial i de la Comunitat Valenciana

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 82

Plaça: DC04744

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Departament: Economia Aplicada i Política Econòmica

Activitat: Docència en Economia del sector públic, polítiques sectorials i estructurals i polítiques instrumentals i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 82

Plaça: DC05058

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Departament: Economia Aplicada i Política econòmica

Activitat: Docència en Economia del sector públic, polítiques sectorials i estructurals i polítiques instrumentals. Horari de matí i vesprada



Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 94

Plaça: DC05059

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret del Treball i de la Seguretat Social



Departament: Dret del Treball i de la Seguretat Social

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 112

Plaça: DC04598

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Química Orgànica

Departament: Química Orgànica

Activitat: Docència en Pràctiques de laboratori en química (24014), química orgànica aplicada (34513) i química orgànica (26020)

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 102

Plaça: DC05061

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Filologia Catalana

Departament: Filologia Catalana

Activitat: Docència en Llengua i literatura catalanes. Investigació en Llengua catalana i ensenyament de la llengua

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Titulació: Grau en Filologia Catalana o titulació equivalent





Comissió de Selecció núm.: 110

Plaça: DC05063

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Construccions Arquitectòniques

Departament: Construccions Arquitectòniques

Activitat: Docència en Construcció (Grau en Fonaments de l'Arquitectura). Investigació en Avaluació i simulació del comportament dels edificis i eficiència energètica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Arquitectura, Arquitecte o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 106

Plaça: DC05122

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Departament: Tecnologia Informàtica i Computació

Activitat: Docència en Arquitectura dels computadors i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Arquitectures de visió per computador per a l'anàlisi de subjectes en entorns intel·ligents

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C1





Comissió de Selecció núm.: 106

Plaça: DC05123

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Departament: Tecnologia Informàtica i Computació

Activitat: Docència en Sistemes operatius, sistemes distribuïts i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Sistemes d'ajuda a la decisió clínica basats en dades estructurades i sistemes d'ajuda a la decisió en bioelectroquímica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 107

Plaça: DC05064

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Física Aplicada

Departament: Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal

Activitat: Docència en assignatures d'Acústica, ultrasons i aplicacions, transductors acústics i altres tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Caracterització experimental de materials i dispositius acústics. Modelatge analític i numèric de sistemes acústics. Disseny i anàlisi de materials porosos: fibres, perforats e impresió 3d



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 107

Plaça: DC05065

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Física Aplicada

Departament: Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí



Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 107

Plaça: DC05068

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions

Departament: Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal

Activitat: Docència que li assigne el departament. Investigació en Fotònica i enginyeria biomèdica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell B2



Comissió de Selecció núm.: 107

Plaça: DC05069

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions

Departament: Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí



Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 211

Plaça: DC04573

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química

Activitat: Docència en Enginyeria química i gestió en la indústria química. Horari de matí i/o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior





Comissió de Selecció núm.: 211

Plaça: DC04911

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química

Activitat: Docència en Enginyeria química. Horari de matí i/o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic, condicionada a la situació de la plaça núm. DF02847

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 114

Plaça: DC05071

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Dret Processal

Departament: Dret Mercantil i Dret Processal

Activitat: Docència en Dret processal. Horari de matí i vesprada



Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Dret



Comissió de Selecció núm.: 124

Plaça: DC05073

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Paleontologia

Departament: Ciències de la Terra i del Medi Ambient

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Paleontologia del triàsic de la serralada bètica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Titulació: Grau en Geologia o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 127

Plaça: DC05144

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes Informàtics

Departament: Llenguatges i Sistemes Informàtics

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 140

Plaça: DC05138

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Biologia Cel·lular

Departament: Biotecnologia

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Neurotoxicologia en ambients volcànics. Ecologia visual

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell B2



Comissió de Selecció núm.: 140

Plaça: DC05139

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Biologia Cel·lular

Departament: Biotecnologia

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Estudi de biomarcadors funcionals en gàmetes de diferents espècies mitjançant tècniques microscòpiques, morfomètriques i moleculars. Millora de les tècniques de selecció espermàtica i maduració in vitro d'ovocits per a su aplicació en reproducció asistida

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C1





Comissió de Selecció núm.: 140

Plaça: DC05076

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Immunologia

Departament: Biotecnologia

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Identificació de nous biomarcadors immunològics en malalties autoimmunes i càncer. Ús de clons de cèl·lules mesenquimals i nutrició com a eines inmunomoduladores amb potencial terapèutic

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell C2

Requisit Específic: Els candidats hauran d'estar acreditats per a desenvolupar les funcions arreplegades en l'apartat d de l'art. 15 del RD 53/2013, d'1 de febrer, sobre protecció dels animals utilitzats per a experimentació i altres finalitats científiques, referides al grup de rosegadors arreplegats en l'ordre ECC/566/2015 de 20 de març



Comissió de Selecció núm.: 122

Plaça: DC05077

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Ciència de la Computacio,Intel·ligència Artificial

Departament: Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial

Activitat: Docència en Visió artificial i robòtica; sistemes de percepció i aquelles tasques docents que li assigne el Departament. Investigació en Sensors no intrusius i aprenentatge amb dades 3d

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 122

Plaça: DC05112

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Ciència de la Computació, Intel·ligència Artificial

Departament: Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial

Activitat: Docència en Fonaments dels videojocs i videojocs II del Grau en Enginyeria Multimèdia i innovació educativa i investigació del Màster universitari en Professorat d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d'idiomes i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada



Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 122

Plaça: DC05113

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Ciència de la Computació, Intel·ligència Artificial

Departament: Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial

Activitat: Docència en Matemàtica discreta i matemàtiques 2 del Grau en Enginyeria Informàtica i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 122

Plaça: DC05114

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Ciència de la Computació, Intel·ligència Artificial

Departament: Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial

Activitat: Docència en Realitat virtual del Grau en Enginyeria Multimèdia, sistemes intel·ligents del Grau en Enginyeria Robòtica i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior



Comissió de Selecció núm.: 166

Plaça: DC05078

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Fisiologia

Departament: Fisiologia, Genètica i Microbiologia

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Investigació en Neurobiologia de la retina, fisiologia de neuroreceptores i fisiologia endocrina

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell B2

Requisit Específic: Els candidats hauran d'estar acreditats per a desenvolupar les funcions recollides en els apartats c) o d) de l'art. 15.2 del RD 53/2013, d'1 de febrer, sobre protecció de els animals utilitzats per a experimentació i altres finalitats científiques



Comissió de Selecció núm.: 166

Plaça: DC04929

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Genètica

Departament: Fisiologia, Genètica i Microbiologia

Activitat: Docència que li assigne el departament. Investigació en Genètica i transducció de senyals en cianobacteris

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05079

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de l'Expressió Musical

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència i Investigació en Didàctica de l'Expressió Musical

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05080

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de la Llengua i la Literatura

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència i Investigació en Didàctica de la llengua i la literatura espanyola

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05082

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de la Llengua i la Literatura

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència i Investigació en Didàctica de la llengua i la literatura anglesa

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05083

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de la Llengua i la literatura

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència en Didàctica de la llengua i la literatura espanyola

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05084

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de la Llengua i la Literatura

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència en Didàctica de la llengua i la literatura anglesa

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05085

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de la Llengua i la Literatura

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència en Didàctica de la llengua i la literatura anglesa

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC03911

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de les Matemàtiques

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea en el campus d'Alcoi. Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 177

Plaça: DC05086

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica de les Matemàtiques

Departament: Innovació i Formació Didàctica

Activitat: Docència i Investigació en Didàctica de la matemàtica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 176

Plaça: DC05087

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Departament: Matemàtica Aplicada

Activitat: Docència en Matemàtiques bàsiques (20004), matemàtiques I (20009) i matemàtiques II (20013) del Grau en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació. Investigació en Sistèmica, cibernètica i biomatemàtiques

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 192

Plaça: DC03593

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Nutrició i Bromatologia

Departament: Química Analítica, Nutrició i Bromatologia

Activitat: Docència en Bromatologia descriptiva, riscos químics en aliments i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 192

Plaça: DC05088

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Nutrició i Bromatologia

Departament: Química Analítica, Nutrició i Bromatologia

Activitat: Docència en Tecnologia d'aliments aplicada a la gastronomia i anàlisi sensorial en gastronomia del Grau en Gastronomia i Arts Culinàries i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 192

Plaça: DC05089

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Nutrició i Bromatologia

Departament: Química Analítica, Nutrició i Bromatologia

Activitat: Docència en Immersió i experimentació en gastronomia del Grau en Gastronomia i Arts Culinàries i aquelles tasques docents que li assigne el Departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 218

Plaça: DC04455

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Medicina Preventiva i Salut pública

Departament: Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí i/o vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Ciències de la Salut



Comissió de Selecció núm.: 189

Plaça: DC05090

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Botànica

Departament: Ciències del Mar i Biologia Aplicada

Activitat: Docència en Botànica marina. Investigació en Diversitat i valoració de les macroalgues de la franja litoral com bioindicadores: cartografia i qualitat ambiental

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 193

Plaça: DC05127

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Traducció i Interpretació

Departament: Traducció i Interpretació

Activitat: Docència en Llengua i traducció d (I): àrab (32950), llengua d (II): àrab (32920) i llengua i traducció d (III): àrab (32965). Investigació en Ensenyament i traductologia de la llengua i la cultura àrabs



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement d'àrab a nivell C1





Comissió de Selecció núm.: 193

Plaça: DC05128

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Traducció i Interpretacio

Departament: Traducció i Interpretació

Activitat: Docència en Traducció general inversa a-b (32622) i llenguatges jurídics comparats (anglès-espanyol) (42432). Investigació en Estudis de gènere aplicats a la traducció institucional

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 193

Plaça: DC05129

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Traducció i Interpretació

Departament: Traducció i Interpretació

Activitat: Docència en Traducció general directa b-a (I): anglès-espanyol (32612), traducció general inversa a-b: espanyol-anglès (32622) i traducció general inversa a-b: català-anglès (32623). Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C2





Comissió de Selecció núm.: 193

Plaça: DC05130

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Traducció i Interpretació

Departament: Traducció i Interpretació

Activitat: Docència en Llengua i traducció d (I): xinès (32951) i llengua i traducció d (II): xinès (32961). Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de xinès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 193

Plaça: DC05131

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Traducció i Interpretació

Departament: Traducció i Interpretació

Activitat: Docència en Traducció general directa b-a (I): francès-català (32713), traducció general inversa a-b: espanyol-francès (32722), traducció general directa c-a (I): francès-espanyol (32737), traducció jurídic-administrativa b-a/a-b (II): francès-espanyol/espanyol-francès (32740) i traducció literària avançada ba/ab: francès-espanyol/espanyol-francès (32751). Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i de francès a nivell C2



Comissió de Selecció núm.: 197

Plaça: DC05140

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Anàlisi Geogràfica Regional

Departament: Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física

Activitat: Docència en Introducció a la cartografia i formes de representació gràfica (33002), cartografia (33022) i gestió geogràfica dels paisatges (29055)

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres



Comissió de Selecció núm.: 201

Plaça: DC05067

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Ciències i Tècniques Historiogràfiques

Departament: Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques

Activitat: Docència en Fonts i documents per a la història (grup castellà i valencià) i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 201

Plaça: DC05072

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Història Moderna

Departament: Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques

Activitat: Docència que li assigne el departament. Investigació en Innovació docent en història moderna: noves metodologies

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Filosofia i Lletres

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 199

Plaça: DC05091

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Comunicació Audiovisual i Publicitat

Departament: Comunicació i Psicologia Social

Activitat: Docència en Fonaments de la comunicació. Investigació en Estratègia i anàlisi on i off line de la comunicació i de les relacions públiques amb atenció a les qüestions de gènere

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit: Coneixement de valencià a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 199

Plaça: DC05092

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Comunicació Audiovisual i Publicitat

Departament: Comunicació i Psicologia Social

Activitat: Docència en Producció i realització en mitjans audiovisuals. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 199

Plaça: DC05093

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Comunicació Audiovisual i Publicitat

Departament: Comunicació i Psicologia Social

Activitat: Docència en Publicitat i relacions públiques en turisme i sectors en indústries creatives. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 202

Plaça: DC05094

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar

Departament: Psicologia Evolutiva i Didàctica

Activitat: Docència en Innovacions en els projectes educatives de l'educació infantil (campus d'Alcoi). Investigació en la Realitat augmentada aplicada a l'educació de persones amb trastorn de l'espectre autista

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Mestre en Educació Infantil o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 202

Plaça: DC05095

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Psicologia Evolutiva i de l'Educació

Departament: Psicologia Evolutiva i Didàctica

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 202

Plaça: DC05096

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Psicologia Evolutiva i de l'Educació

Departament: Psicologia Evolutiva i Didàctica

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 8 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 202

Plaça: DC05097

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Psicologia Evolutiva i de l'Educacio

Departament: Psicologia Evolutiva i Didàctica

Activitat: Docència en assignatures de l'àrea. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació



Comissió de Selecció núm.: 210

Plaça: DC05098

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Anatomia i Embriologia Humana

Departament: Òptica, Farmacologia i Anatomia

Activitat: Docència en Anatomia per a la activitat física i l'exercici (Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport), cineantropometria i composició corporal (Grau en Nutrició Humana i Dietètica) i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Domini de tècniques d'investigació aplicades a biologia molecular i cel·lular: manteniment de cultius cel·lulars, cribratge de mitjans de cultius per a aïllament de microorganismes, extracció i amplificació d'adn i arn (pcr, electroforesi), creació de llibreries i seqüenciació



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Medicina o Grau en Fisioteràpia o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 210

Plaça: DC04952

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Farmacologia

Departament: Òptica, Farmacologia i Anatomia

Activitat: Docència en Patologia ocular clínica i salut pública (solament la part de patologia ocular), patologia del sistema visual humà i aquelles tasques docents que li assigne el departament

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic, condicionada a la situació de la plaça núm. DC04850

Centre: Facultat de Ciències

Comissió de Selecció núm.: 210

Plaça: DC05099

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Farmacologia

Departament: Òptica, Farmacologia i Anatomia

Activitat: Docència en Farmacologia i terapèutica del Grau en Infermeria i farmacologia dels Graus en Nutrició Humana i dietètica i en Òptica i Optometria i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Farmacologia ocular i malalties neurodegeneratives de la retina

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 209

Plaça: DC05045

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Sociologia

Departament: Sociologia I

Activitat: Docència en Sociologia del medi ambient, gestió social del medi ambient, sociologia del turisme. Investigació en Sociologia del medi ambient, avaluació d'impacte social, anàlisi sociològica dels desastres ambientals

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell B2



Comissió de Selecció núm.: 209

Plaça: DC05141

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Sociologia

Departament: Sociologia i

Activitat: Docència en Canvis socials, culturals i educació, societat, família i educació, introducció a la sociologia, tècniques d'investigació quantitatives i qualitatives, anàlisi de dades II, ciència, tecnologia i societat: competència informacional i gestió del coneixement. Investigació en Processos de canvi i acceleració social, estils i ritme de vida, processos etarios, sociologia de l'educació, estudis de gènere, investigació multidisciplinària, participació ciutadana, sociologia urbana



Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 209

Plaça: DC05142

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Sociologia

Departament: Sociologia I

Activitat: Docència en Sociologia del dret, mètodes d'investigació en ciències socials, processos, dinàmiques de canvi i acció social en les societats avançades, sociologia del consum. Investigació en Sociologia del dret, sociologia política, sociologia de la informació i de la comunicació, sociologia del canvi, innovació social



Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell B2



Comissió de Selecció núm.: 213

Plaça: DC05143

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Sociologia

Departament: Sociologia I

Activitat: Docència en Canvis socials, culturals i educació, societat, família i educació, societat, família i escola, Investigació Social del turisme, sociologia de les relacions internacionals, sistemes socials comparats: global sociology. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 12 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat d'Educació

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1



Comissió de Selecció núm.: 224

Plaça: DC05100

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Comercialització i Investigació de Mercats



Departament: Màrqueting

Activitat: Docència i Investigació en Màrqueting

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Administració i Direcció d'Empreses o en Economia o en Màrqueting o en Publicitat i Relacions Públiques o Llicenciatura en Investigació i Tècniques de Mercat o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 217

Plaça: DC05116

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Economia Financera i Comptabilitat

Departament: Economia Financera i Comptabilitat

Activitat: Docència en Comptabilitat financera. Horari de matí



Dedicació: Temps parcial de 10 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Facultat Ciències Econòmiques i Empresarials



Comissió de Selecció núm.: 221

Plaça: DC05101

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Construccions Arquitectòniques

Departament: Edificació i Urbanisme

Activitat: Docència en Construcció de elements no estructurals I i II, projectes tècnics i projecte fi de grau, en el Grau d'Arquitectura Tècnica. Investigació en Qualificació energètica i preu de l'habitatge. Investigació en Docència universitària en el Grau d'Arquitectura Tècnica

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Titulació: Grau en Arquitectura Tècnica, Grau en Enginyeria de la Edificació o Arquitectura Tècnica amb curs d'adaptació al grau o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 223

Plaça: DC05102

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Enginyeria Elèctrica

Departament: Enginyeria Civil

Activitat: Docència en Tecnologia elèctrica(Grau en Enginyeria Robòtica), tecnologies industriales (Grau en Enginyeria Biomèdica) i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Instrumentació, monitorització, tractament i anàlisi de senyals aplicats al camp de la enginyeria civil. Qualitat de motors i vehicles elèctrics



Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1 i anglès a nivell B2

Requisit Titulació: Grau en Enginyeria Civil més Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports o Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials més Màster en Enginyeria Industrial o titulacions equivalents





Comissió de Selecció núm.: 223

Plaça: DC05103

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Enginyeria Hidràulica

Departament: Enginyeria Civil

Activitat: Docència en Depuració de aigües residuals, tecnologies de tractament de aigües, abastiment i sanejament, tecnologies industrials i aquelles tasques docents que li assigne el departament. Investigació en Disseny i operació de tecnologies avançades per al tractament d'aigües residuals. Sistemes biològics aerobis i anaerobis combinats amb tecnologies de membranes per a l'eliminació de microcontaminants de les aigües

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià i anglès a nivell C1



Requisit Titulació: Grau en Enginyeria Civil més Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 228

Plaça: DC05104

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Estadística i Investigació Operativa

Departament: Matemàtiques

Activitat: Docència i Investigació que li assigne el departament

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 228

Plaça: DC05105

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Estadística i Investigació Operativa

Departament: Matemàtiques

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí



Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic, condicionada a la situació de la plaça núm. DF02948

Centre: Facultat de Ciències



Comissió de Selecció núm.: 229

Plaça: DC05132

Categoria: Professor/a Ajudant Doctor/a (LOU)

Àrea de coneixement: Composició Arquitectònica

Departament: Expressió Gràfica, Composició i Projectes

Activitat: Docència en Composició arquitectònica 2 (35515). Investigació en Arquitectura: estudis de gènere i pedagogies crítiques

Dedicació: Temps complet Ajudant Doctor de 20c

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement d'anglès a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Fonaments de l'Arquitectura o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 229

Plaça: DC05106

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Expressió Gràfica Arquitectònica

Departament: Expressió Gràfica, Composició i Projectes

Activitat: Docència en Dibuix 1 (Grau en Fonaments de l'Arquitectura) i expressió gràfica en l'edificació i (Grau en Arquitectura Tècnica). Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Lingüístic: Coneixement de valencià a nivell C1

Requisit Titulació: Grau en Arquitectura o titulació equivalent



Comissió de Selecció núm.: 229

Plaça: DC05107

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Expressió Gràfica Arquitectònica

Departament: Expressió Gràfica, Composició i Projectes

Activitat: Docència en Expressió gràfica en l'edificació I i projectes d'edificació (Grau en Arquitectura Tècnica). Horari de vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Titulació: Grau en Arquitectura i Arquitectura Tècnica o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 229

Plaça: DC05108

Categoria: Professor/a Associat/ada (LOU)

Àrea de coneixement: Expressió Gràfica en l'Enginyeria

Departament: Expressió Gràfica, Composició i Projectes

Activitat: Docència que li assigne el departament. Horari de matí i vesprada

Dedicació: Temps parcial de 6 hores (LOU)

Duració: Fins al final del curs acadèmic

Centre: Escola Politècnica Superior

Requisit Titulació: Enginyer Tècnic d'Obres Públiques o Grau en Enginyeria Civil o Enginyers Industrials o títols universitaris oficials que habiliten per a l'exercici de la professió d'Enginyer Tècnic Industrial segons l'ordre CIN/351/2009, de 9 de febrer, o assimilables o titulacions equivalents



Comissió de Selecció núm.: 229

Plaça: DC05111

Categoria: Ajudant (LOU)

Àrea de coneixement: Projectes Arquitectònics

Departament: Expressió Gràfica, Composició i Projectes

Activitat: Docència en Projectes arquitectònics 1. Investigació en Noves tecnologies, pedagogies crítiques

Dedicació: Temps complet de 6 crèdits

Duració: 2 anys

Centre: Escola Politècnica Superior

ANNEX III



BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR EN RÈGIM LABORAL TEMPORAL



(Aprovat per Consell de Govern de 27 de maig de 2010. BOUA de 2 de juliol. Modificat per Consell de Gover de 29 d'octubre de 2015. BOUA de 3 de novembre)



a) Criteris de valoració dels mèrits al·legats a partir dels cinc apartats bàsics:



1. Formació acadèmica (100 punts)

1.1. Expedient acadèmic global de la titulació (màxim 32 punts)



S'aplicarà la nota mitjana oficial de l'expedient acadèmic, avaluada sobre 10, de la titulació finalitzada amb major vinculació al perfil de la plaça (1). La nota mitjana que se n'obtinga es multiplicarà pel factor 3,2.

1.2. Expedient acadèmic específic de la titulació (màxim 64 punts)



S'aplicarà la nota mitjana, avaluada sobre 10, de les assignatures específiques de l'expedient acadèmic de la titulació finalitzada amb major vinculació al perfil de la plaça (1). La nota mitja que se n'obtinga es multiplicarà pel factor 6,4.

1.3. Estudis que permeten obtenir el doctorat (2). (màxim 28 punts)



Quan els estudis que permeten obtenir el doctorat s'hagen finalitzat, s'aplicarà la nota mitjana oficial de l'expedient acadèmic de doctorat, avaluada sobre 10 (1). La nota mitjana que se n'obtinga es multiplicarà pel factor 2,8. Quan els estudis que permeten obtenir el doctorat no s'hagen finalitzat però se n'haja completat com a mínim el 50 %, es calcularà la nota mitjana de les assignatures cursades fins al moment i es multiplicarà pel factor 1,6.



1.4. Doctorat (màxim 42 punts)

Es considerarà aquest criteri: títol de doctor, 30 punts; premi extraordinari de doctorat, 6 punts; doctorat europeu, 6 punts.

1.5. Cursos universitaris oficials de postgrau (màxim 12 punts)



Es valorarà un màxim de 0,2 punts per cada crèdit en cursos oficials de postgrau.

1.6. Altres titulacions universitàries afins diferents de la considerada en l'apartat 1.1 (màxim 12 punts)

1.7. Altres mèrits relacionats amb la formació acadèmica no inclosos en els apartats anteriors (màxim 8 punts)

(1) Quan l'expedient acadèmic està avaluat segons l'escala establida en el Reial decret 1497/1987, aprovat: 1, notable: 2, excel·lent: 3 i matrícula d'honor: 4, per a traslladar el seu valor a una qualificació entre 5 i 10 (escala establida en el Reial decret 1125/2003) s'aplicarà l'expressió 4 + (1/6)x + x2 – (1/6)x3, en què x és la qualificació en l'escala entre 1 i 4. Una qualificació de convalidat que no especifique la qualificació d'origen serà equiparable a l'aprovat. Quan els plans d'estudis estiguen estructurats en crèdits es ponderarà la nota de cada assignatura pel quocient entre el nombre de crèdits de l'assignatura i el total de crèdits considerats (nota mitjana = ( (nota assignatura i) * (nombre de crèdits assignatura i)) / (total crèdits considerats)). Si els plans d'estudis no estan estructurats en crèdits, la nota mitjana es calcularà com la mitjana aritmètica de les qualificacions de totes les assignatures considerades (Nota mitjana = ( (nota assignatura i)) / (nombre de assignatures considerades)). Quan les qualificacions no s'ajusten a cap de les escales previstes en els decrets 1497/1987 i 1125/2003, el candidat haurà d'aportar justificació que certifique l'escala utilitzada en la valoració del seu expedient; en cas contrari i sempre que hi haja algun dubte referent a aquest aspecte, es considerarà que les seues qualificacions són equiparables a l'aprovat.

(2) Per a poder valorar aquest apartat s'haurà d'acreditar, si escau, que els estudis que permeten obtenir el doctorat corresponen a un programa oficial de postgrau (segons estableix el Reial decret 56/2005) o a un període formatiu d'un programa de doctorat (segons estableix el Reial decret 1393/2007) o a un període formatiu d'un programa de doctorat (segons estableix el Reial decret 1393/2007) o els distints supòsits d'accés en funció de les titulacions oficials universitàries ja cursades (segons s'estableix en el Reial decret 99/2011).



2. Experiència docent (100 punts)

2.1. Docència en titulacions oficials universitàries (màxim 64 punts)



S'aplicarà un màxim de 16 punts per curs acadèmic a temps complet. La docència per curs acadèmic a temps parcial es valorarà de manera proporcional segons la dedicació.

Per cada crèdit en el qual s'haja col·laborat durant la vinculació a una institució d'ensenyament superior com a contractat en formació dins d'un programa acollit a l'Estatut del personal docent i investigador en formació (EPIF) o figures equivalents en etapes anteriors a l'aprovació d'aquest Estatut (becari FPI, FPDI o FPU) s'aplicarà un màxim de 0,4 punts.

2.2. Cursos i seminaris impartits en l'àmbit universitari (màxim 36 punts)

Es computarà un màxim de 9 punts per cada 220 hores impartides.



2.3. Docència no universitària (màxim 12 punts)

S'aplicarà un màxim de 3 punts per curs acadèmic en ensenyament en centres oficials.

2.4. Altres cursos i seminaris impartits (màxim 8 punts)

S'aplicarà un màxim de 2 punts per cada 220 hores impartides.

2.5. Activitats relacionades amb la innovació i millora de la qualitat docent (màxim 16 punts).

Quan l'activitat tinga la seua equiparació en hores s'aplicarà un màxim de 8 punts per cada 220 hores.

2.6. Altres mèrits relacionats amb l'experiència docent no inclosos en els apartats anteriors (màxim 4 punts)



3. Experiència investigadora (100 punts)

3.1. Publicacions científiques (llibres, capítols de llibres i publicacions en revistes periòdiques) i patents internacionals en explotació (màxim 38 punts)

3.2. Contribucions a congressos i conferències científiques (màxim 17 punts)

3.3. Participació en projectes d'investigació obtinguts en convocatòries públiques o contractes d'investigació amb empreses o amb l'administració (màxim 13 punts)

3.4. Beques d'investigació i estades en altres universitats i centres d'investigació després d'haver conclòs els estudis (màxim 12 punts)

Les beques d'investigació obtingudes en convocatòries públiques es valoraran amb un factor 2 davant de les obtingudes per adjudicació directa.

Cada mes de gaudi de beca d'investigació o d'estada es valorarà amb un màxim de 0,6 punts.

3.5. Direcció de tesis doctorals, tesis de llicenciatura i altres treballs de investigació (màxim 8 punts)

La direcció d'una tesi doctoral es valorarà amb un factor 3 davant de la resta de treballs.

3.6. Patents nacionals en explotació, dissenys i altres resultats de la investigació (màxim 8 punts)

3.7. Altres mèrits rellevants d'investigació no inclosos en els apartats anteriors (màxim 4 punts)



4. Experiència professional (100 punts)

4.1. Anys d'exercici professional (màxim 65 punts)

Activitats professionals que tinguen relació amb la plaça. Es computarà un màxim de 13 punts per any d'activitat professional a temps complet i fraccions proporcionals si és a temps parcial.

4.2. Categoria i grau de responsabilitat en el lloc de treball (màxim 35 punts)



5. Altres mèrits rellevants (100 punts)

5.1. Coneixement del valencià (màxim 50 punts)

Els nivells de valencià es valoraran segons la certificació expedida per la Universitat d'Alacant o per les universitats de l'àmbit lingüístic català, per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, o per certificats equivalents segons la Taula d'Equivalències dels Certificats de Valencià aprovada pel Consell de Govern de la Universitat d'Alacant, amb l'escala següent: Nivell B1 o Elemental (12,5 punts); Nivell B2 (25 punts); Nivell C1 o Mitjà (37,5 punts), i Nivell C2 o Superior (50 punts).

5.2. Altres aspectes no considerats en els apartats anteriors (màxim 50 punts)

Es valoraran aspectes com ara premis i distincions, gestió acadèmica, coneixement d'altres idiomes, acreditació per a altres figures de professor universitari contractat, etc.



Per a la baremació d'aquests apartats, les comissions tindran en compte amb caràcter general els principis següents:

– Cadascun dels mèrits serà valorat en un únic concepte.

– En el cas que algun dels concursants sobrepasse la puntuació màxima establida en qualsevol dels apartats o subapartats considerats s'establirà un criteri de proporcionalitat entre les puntuacions de tots els concursants. És a dir, al concursant que sobrepasse la puntuació màxima en un apartat se li concedirà la puntuació màxima en aquest apartat, mentre que la puntuació de la resta de concursants es farà de manera proporcional. Per fer-ho, tant la puntuació aconseguida en cadascun d'aquests apartats com la puntuació total aconseguida en el concurs s'ha de considerar exclusivament com una mesura relativa establida pel que fa a la resta dels candidats del mateix concurs. Pel mateix motiu, en cap cas aquesta puntuació pot ser extrapolable o comparable amb l'obtinguda en un altre o en altres concursos als quals es puga presentar cada candidat. En el cas que la convocatòria establisca una puntuació mínima per a l'adjudicació de la plaça, aquesta i només aquesta puntuació mínima s'obtindrà de manera individualitzada sense tenir en compte el criteri de proporcionalitat detallat en aquest punt; és a dir, les puntuacions se saturaran, si cal, a la puntuació màxima en cada apartat sense tenir en compte les puntuacions de la resta de concursants.



– Les comissions han de puntuar cada mèrit al·legat sobre la base del seu grau d'afinitat amb la plaça o l'àrea de coneixement a la qual aquesta s'adscriu. A aquests efectes, i una vegada valorat un mèrit, aquest es multiplicarà per un coeficient corrector segons la seua afinitat amb la plaça o l'àrea de coneixement a la qual aquesta s'adscriu, d'acord amb els criteris següents:



· Grau d'afinitat complet (totalment emmarcat en el context de la plaça o de l'àrea de coneixement): 1

· Grau d'afinitat alt (molt afí a la plaça o a l'àrea de coneixement): 0,8

· Grau d'afinitat mitjà (afí a la plaça o a l'àrea de coneixement): 0,4

· Grau d'afinitat baix (poc afí a la plaça o a l'àrea de coneixement): 0,2

· Grau d'afinitat nul (no hi ha cap afinitat amb la plaça o àrea de coneixement): 0

Els mèrits corresponents a l'apartat 5.1 no es veuran afectats per aquests coeficients correctors; és a dir, la valoració d'aquest apartat es farà exclusivament d'acord amb el que s'hi estableix.



b) Adequació específica segons la naturalesa de cada contracte



La puntuació obtinguda en els cinc apartats anteriors configurarà la puntuació preliminar de cada candidat, que serà ponderada per a cadascuna de les figures contractuals d'acord amb els criteris següents per a obtenir la valoració final dels mèrits:



  Ajudant Doctor Ajudant Professor Associat

  Valoració % Valoració % Valoració %

Formació acadèmica 15 % 50 % 15 %

Activitat docent 20 % 15 % 15 %

Activitat investigadora 55 % 25 % 10 %

Activitat professional 5 % 5 % 55 %

Altres mèrits 5 % 5 % 5 %









c) Aplicació, si escau, dels mèrits preferents segons la normativa vigent:

1. Es considerarà mèrit preferent estar acreditat per a participar en els concursos d'accés als cossos docents universitaris (Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, per la qual es modifica la Llei 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats). Al candidat que adduïsca aquest mèrit preferent se li incrementarà en un 20 % la valoració final obtinguda per la baremació total dels mèrits.

2. Es considerarà mèrit preferent per al cas dels professors ajudants doctors l'estada del candidat en universitats o centres d'investigació de prestigi reconegut, espanyols o estrangers, diferents de la universitat que porte a terme la contractació (art. 50.d de la Llei Orgànica d'universitats). Al concursant que al·legue aquest mèrit se li incrementarà en un 20 % la valoració final obtinguda per la baremació total dels mèrits si acredita una estada d'un any o més; en un 10 % si és de sis mesos, i en cas d'una estada inferior a aquest període de temps, el percentatge d'increment es prorratejarà d'acord amb el període gaudit.



3. En el cas de presentar més d'un mèrit preferent solament s'aplicarà el factor més alt dels que corresponga.

Mapa web