Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 30 de maig de 2022, del director general del Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana, per la qual es dona publicitat a la borsa d'ocupació extraordinària constituïda del lloc de tècnic o tècnica superiors jurídics.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9355 de 06.06.2022
Número identificador:  2022/5130
Referència Base de Dades:  004893/2022
 



RESOLUCIÓ de 30 de maig de 2022, del director general del Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana, per la qual es dona publicitat a la borsa d'ocupació extraordinària constituïda del lloc de tècnic o tècnica superiors jurídics. [2022/5130]

En data 28 d'octubre de 2020 (DOGV 8938), el director general del Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana, dona publicitat a la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball extraordinària per a la contractació temporal del lloc de tècnic o tècnica superiors jurídics.

Una vegada realitzat el procés selectiu, la fase d'oposició i concurs, i després d'haver-se publicat els llistats definitius dels resultats corresponents, de conformitat amb el punt 7 de la convocatòria de referència, i en virtut de les facultats atorgades per l'article 25.i dels Estatuts del Palau de les Arts, resolc:



Primer

Aprovar la relació de les persones aspirants que han obtingut la puntuació mínima exigida en la fase d'oposició, segons el que s'estableix en l'apartat 5 de les bases, ordenada per puntuació de major a menor de la suma d'ambdues fases (oposició i concurs), i que passen a formar part de la borsa d'ocupació resultant.



Segon

La vigència de la borsa d'ocupació tindrà caràcter indefinit fins a la constitució d'una nova borsa, a comptar a partir de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercer

La constitució d'aquesta borsa anul·la la borsa urgent constituïda per al lloc de tècnic/a superior jurídic/a de data 12 de maig de 2021.





València, 30 de maig de 2022.– El director general: Jorge Juan Culla Bayarri.

Mapa web