Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Pilar de la Horadada. Informació pública de l'extracte de les bases del procés de selecció de quatre places com a funcionari o funcionària de carrera, d'auxiliar administratiu o administrativa d'administració general, per promoció interna horitzontal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8845 de 29.06.2020
Número identificador:  2020/4491
Referència Base de Dades:  004858/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Pilar de La Horadada



Informació pública de l'extracte de les bases del procés de selecció de quatre places com a funcionari o funcionària de carrera, d'auxiliar administratiu o administrativa d'administració general, per promoció interna horitzontal. [2020/4491]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 105, de data 4 de juny de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria, per a la provisió en propietat pel procediment de concurs oposició, per promoció interna horitzontal, de quatre places d'auxiliar administratiu d'administració general, en l'Ajuntament de Pilar de la Horadada, continguda en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, i publicada en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant en data 31 de desembre de 2018.

Les esmentades places estan enquadrades en l'escala d'administració general, subescala de serveis auxiliars, i en el subgrup C2, dels establits en l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, d'acord amb la legislació vigent i acords municipals.



Així mateix, s'hi especifica que «... el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar de l'endemà que aparega l'extracte de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE), i es prorrogarà fins al primer dia hàbil següent si el termini acabara en un dia inhàbil».

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Pilar de la Horadada, 10 de juny de 2020.- L'alcalde president: José María Pérez Sánchez.

Mapa web