Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llistat provisional de persones admeses i excloses en el procés de selecció d'auxiliars administratius i adminstratives.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9326 de 27.04.2022
Número identificador:  2022/3432
Referència Base de Dades:  003466/2022
 



Llistat provisional de persones admeses i excloses en el procés de selecció d'auxiliars administratius i adminstratives. [2022/3432]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques, les llistes provisionals d'admesos i exclosos, data del primer exercici i nomenament del tribunal, per al procés de selecció de 5 places d'auxiliar administratiu, dos per concurs oposició promoció interna, una per oposició lliure torn restringit i dos per oposició torn lliure, grup C, subgrup C2, aprovades per la Resolució núm. 0973/2022, de data 13 d'abril, de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació. (2021/S019/0013)



Primer. Aprovar la composició dels membres del tribunal de selecció del procés mitjançant el sistema de concurs oposició promoció interna, torn lliure i torn restringit, de 5 places d'auxiliars administratius, escala administració general, subescala auxiliar, grup C, subgrup C2.



Composició del tribunal:

President titular: Nicolás Sánchez Sáez, interventor de l'Ajuntament de Xirivella.

President suplent: José Luis Chisbert Poncela, cap d'Àrea d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretària titular: Julia Selma Pons, tècnica de RRHH, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretari suplent: José Manuel Ferrando Barberá, cap de la Unitat de Serveis de Patrimoni de la Diputació Provincial de València.



Vocal 1r titular: M. Teresa Fort Bolufer, tècnica de Patrimoni i Administració General, cap de secció de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 1r suplent: Francisco López García, tècnic de Gestió de Transparència i Gestió de Dades de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 2n titular: Jaime Herrero García, cap de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 2n suplent: M. Soledad Gómez Cano, administrativa de Contractació i Comptes de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 3r titular: Rosalía Luján Pérez, tècnica de Comptabilitat, cap de secció de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 3r suplent: Maria Patiño Albendea, tècnica de Comptabilitat i Pressupostos, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Col·laboradors:

Cayo Valera Plaza

Rodrigo Buenaventura Puerta Cañamares

M. Luisa Fabri Franco



Segon. Convocar el tribunal i notificar la present resolució al personal nomenat membre del tribunal perquè hi puga al·legar causa d'abstenció pels motius i en la forma que preveu l'art. 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.



Tercer. Aprovar la llista provisional d'admesos i exclosos al procés de selecció de 5 places d'auxiliar administratiu, dos per concurs oposició promoció interna, una per oposició torn lliure restringit i dos per oposició torn lliure, grup C, subgrup C2.



Quart. S'acorda un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè els interessats puguen esmenar els defectes que n'hagen motivat l'exclusió o realitzar les al·legacions que creguen oportunes. Si hi ha al·legacions, es resoldran en la resolució mitjançant la qual s'aprove la llista definitiva, que es farà pública en el DOGV i es publicarà en el lloc en el qual estarà exposada la llista definitiva; així mateix, es publicarà en la pàgina web de l'Ajuntament de Xirivella (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/personal-auxiliar-administrativo/) i en el tauler d'anuncis.

Si transcorregut el termini de presentació de reclamacions no se'n presenta cap, s'entendrà que les llistes estan aprovades definitivament, sense que calga una nova publicació.

La resta d'exercicis i decisions que adopte el tribunal es publicaran a través dels anuncis en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/personal-auxiliar-administrativo/) i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.





Cinqué. Convocar els aspirants admesos el dia 7 de juny de 2022, a les 10.00 hores, al Pavelló cobert situat al Poliesportiu Municipal Ramón Sáez, Camí de l'Horta Baixa, s/n, de Xirivella. Primer torn promoció interna, torn restringit i torn lliure, de la lletra F a la lletra Q, i a les 10.30 el segon torn, de la lletra R a la lletra E, per a la realització del primer exercici establit en les bases de la convocatòria (qüestionari de 20 preguntes tipus test de les matèries de l'annex I).



La resta d'exercicis i decisions que adopte el tribunal es publicaran a través dels anuncis en la pàgina web i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.



Sisé. Publicar aquest edicte en el DOGV i assenyalar que la llista d'admesos i exclosos amb les dades personals completes es publicarà en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/personal-auxiliar-administrativo/) i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Xirivella, 19 d'abril de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web