Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 de març de 2015, de la presidenta de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'exercici 2015.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7496 de 31.03.2015
Número identificador:  2015/2667
Referència Base de Dades:  002774/2015
 



RESOLUCIÓ de 23 de març de 2015, de la presidenta de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'exercici 2015. [2015/2667]

L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, aprovat per la Llei Orgànica 5/1982, d'1 de juliol, modificat per la Llei Orgànica 1/2006, de 10 d'abril, establix en l'article 49.1.4 la competència exclusiva de la Generalitat en matèria de cultura.

El Decret 9/2014, de 12 de juny, del president de la Generalitat, pel qual es determinen les conselleries en què s'organitza l'Administració de la Generalitat, assigna en l'article 6 a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, entre altres competències, les relacionades amb la promoció cultural.

Per mitjà del Decret 141/2014, de 5 de setembre, del Consell (DOCV 7355, 08.09.2014), que modifica el Reglament d'organització i funcionament de CulturArts Generalitat, aprovat pel Decret 5/2013, de 4 de gener, s'atribuïx, en l'article 2.2.l, a l'ens, entre les seues funcions, la convocatòria i la gestió de subvencions, ajudes i incentius de les diferents matèries culturals integrades en CulturArts Generalitat; en l'article 4.2.j atribuïx a la presidenta de l'entitat, que és la titular de la conselleria que exercix les competències en matèria de cultura, la capacitat de resoldre la concessió dels incentius, ajudes i subvencions.

Amb la finalitat d'impulsar i afavorir l'edició i producció discogràfica d'obres musicals de compositors i intèrprets valencians en l'àmbit competencial de la Generalitat, CulturArts Generalitat convoca estes ajudes a l'edició i producció discogràfica durant l'exercici 2015.



Per tot això, d'acord amb el que disposen la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; el Reglament d'esta, aprovat pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol; el text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat, aprovat pel Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991; el Decret 9/2014, de 12 de juny, del president de la Generalitat, pel qual es determinen les conselleries en què s'organitza l'Administració de la Generalitat; el Decret 141/2014, de 5 de setembre, del Consell, que modifica el Reglament d'organització i funcionament de CulturArts Generalitat (DOCV 7355, 08.09.2014), aprovat pel Decret 5/2013, de 4 de gener, i fent ús de les atribucions que em conferix l'article 4.2.j del Decret 141/2014, de 5 de setembre, esmentat més amunt, resolc:







Primer

Convocar la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, dins dels límits pressupostaris aprovats per a esta finalitat, per a l'edició i producció discogràfica per a l'exercici 2015, i aprovar les bases per les quals es regirà, així com el model de sol·licitud, que s'adjunten.



Segon

La Llei de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici de 2015 conté la línia de subvenció T6426000, inclosa en el capítol IV del pressupost de CulturArts Generalitat, destinada a la finalitat esmentada, per un import global màxim de 13.260 euros (tretze mil dos-cents seixanta euros).

Així mateix, este import podrà ser minorat quan, en el marc de les polítiques d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, s'adopten mesures d'indisponibilitat que afecten els crèdits de la línia de subvenció que la finança.



Tercer

Les ajudes concedides per mitjà d'esta resolució estan acollides al règim de minimis establit en el Reglament UE núm. 1407/2013, de la Comissió, de 18 de desembre de 2013 (DOUE L 352, 24.12.2013), relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat CE a les ajudes de minimis.

Estes ajudes no podran superar en cap cas l'import màxim total per beneficiari de 200.000 euros, que es reduïx a 100.000 euros en cas de beneficiaris que operen en el sector de transport per carretera, durant un període de tres exercicis fiscals, ni individualment ni com a resultat de l'acumulació d'altres ajudes de minimis concedides al mateix beneficiari, tal com establix el Reglament UE núm. 1407/2013, de la Comissió, de 18 de desembre de 2013.

Sense perjuí de l'anterior, serà possible l'acumulació d'un altre tipus d'ajudes per a la mateixa acció subvencionada, excepte si esta acumulació conduïx a una intensitat de l'ajuda o de l'import d'ajudes superiors als establits per a les circumstàncies concretes de cada cas en un reglament d'exempció per categories o en una decisió adoptada per la Comissió.



Quart

D'acord amb el que establixen el Decret 198/2004, d'1 d'octubre, del Consell, pel qual s'adequa la composició de la Comissió Delegada del Consell per a Assumptes Econòmics i se'n regula el funcionament, i el Decret 80/2011, d'1 de juliol, del Consell, pel qual es modifica la denominació i la composició de la comissió esmentada, esta convocatòria no necessita el pronunciament de la que actualment es denomina Comissió Delegada del Consell d'Hisenda i Pressupostos, ja que no té una especial incidència pressupostària i econòmica.



Quint

Esta resolució produirà efectes l'endemà de ser publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



D'acord amb el que disposen els articles 107, 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i els articles 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra este acte, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament un recurs de reposició o bé cabrà plantejar directament un recurs contenciós administratiu en els terminis i davant dels òrgans que s'indiquen a continuació:

a) El recurs de reposició haurà d'interposar-se davant de la presidenta de CulturArts Generalitat en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de publicar-se.

b) El recurs contenciós administratiu haurà de presentar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de publicar-se o a partir de l'endemà de notificar-se la resolució expressa del recurs de reposició.





València, 23 de març de 2015.– La presidenta de CulturArts Generalitat: María José Catalá Verdet.





ANNEX I

Bases de la convocatòria pública per a la concessió d'ajudes a l'edició i producció discogràfica per a l'exercici 2015



Primera. Objecte, import i nombre màxim d'estes ajudes

1. Es convoquen ajudes a l'edició i producció discogràfica, que hauran de contindre majoritàriament obra de compositors valencians o estar interpretada per músics valencians, en l'àmbit competencial de la Generalitat.

Estes produccions i edicions hauran de tindre necessàriament el depòsit legal de l'exercici 2015, any de la convocatòria, independentment del moment en què es publique esta resolució.

2. Es concedirà fins a un màxim de quatre ajudes per un import màxim individual que no podrà superar el 50 per cent del cost total del projecte de producció i edició discogràfica presentat, i, en cap cas, la quantitat de 4.000 euros. Tampoc podrà superar-se, en el conjunt de les ajudes, l'import màxim convocat de 13.260 euros previst en la línia de subvenció T6426000, inclosa en el capítol IV del pressupost de CulturArts Generalitat.

3. Per al càlcul dels costos de producció i edició subjectes a subvenció, els sol·licitants no hauran d'incloure-hi els referits a promoció i màrqueting. Quant als caixets dels músics i cantants, podran ser inclosos en eixe càlcul i podran servir per a acreditar fins al 50 % de la quantitat que s'haja de justificar d'acord amb allò que s'indica en la base deu, en el supòsit d'obtindre subvenció.

4. L'import de les subvencions regulades en esta convocatòria no podrà ser, en cap cas, d'una quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o altres recursos, supere el cost de la producció/edició subvencionada que haja de desenrotllar el beneficiari.



Segona. Beneficiaris

Podran optar a estes ajudes només els projectes presentats per les empreses discogràfiques o els professionals que es troben donats d'alta en el cens d'obligats tributaris, en el corresponent epígraf d'activitats de producció i/o edició discogràfica.

Igualment, estes ajudes no podran aplicar-se a les empreses que operen en els sectors determinats en el punt 1 de l'article 1 del Reglament UE núm. 1407/2013, de la Comissió, de 18 de desembre de 2013 (DOUE L 352, 24.12.2013).



Tercera. Supòsits exclosos

Queden exclosos d'esta convocatòria els supòsits següents:

a) Les produccions discogràfiques editades per clubs de discos o per empreses semblants, la venda de les quals s'establix entre els socis d'estes.

b) Les produccions discogràfiques de caràcter publicitari, independentment del caràcter públic o privat de les empreses que els produïxen.

c) Les edicions institucionals.

d) Les gravacions realitzades per grups o solistes de caràcter no professional, a excepció dels que cultiven la música tradicional.

e) Les produccions que no s'editen en suport CD/DVD.

f) Les edicions la tirada en CD/DVD de les quals siga inferior a 1.000 exemplars o còpies.



Quarta. Presentació de sol·licituds

1. El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals a comptar de l'endemà de ser publicada esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

2. Les sol·licituds adreçades a CulturArts Generalitat podran presentar-se en la seu d'esta entitat, en la plaça de Viriat, s/n, 46001 València; en la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, a l'avinguda de Campanar, 32, 46015 València, i en les direccions territorials d'Educació, Cultura i Esport d'Alacant (carrer de Carratalà, 47, 03007 Alacant), de Castelló de la Plana (avinguda del Mar, 23, 12003 Castelló de la Plana) i de València (carrer de Gregori Gea, 14, 46009 València). També es pot realitzar utilitzant qualsevol dels mitjans previstos en l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, per a la qual cosa caldrà justificar la data d'imposició de l'enviament en l'oficina de correus o de presentació en el Registre i anunciar la remissió de la sol·licitud per mitjà d'un fax (961 206 535) o d'un telegrama en el mateix dia, només als efectes organitzatius.

Així mateix, la sol·licitud podrà presentar-se per via telemàtica per mitjà de la seu electrònica de la Generalitat, PROP, en la URL https://sede.gva.es. En este cas, la sol·licitud s'emplenarà amb l'aplicació informàtica establida a este efecte i el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica d'entitats emesa per l'Institut Valencià de Finances http://www.accv.es/va/empreses/, o de ciutadà, igualment emesa per l'Institut Valencià de Finances http://www.accv.es/va/ciutadans/, o de DNI electrònic.

3. Les sol·licituds s'hauran d'emplenar necessàriament de conformitat amb el model de sol·licitud que s'adjunta com a annex II a esta convocatòria, juntament als documents o certificats, originals o fotocòpies degudament compulsades, a què es fa referència en cada capítol del model de sol·licitud, i hauran de tractar els punts següents:



a) Projecte musical que es registrarà, en el qual s'especifique:

– El contingut musical, amb les obres i els seus autors, amb especificació de les que formen part del patrimoni musical valencià o si són de creació contemporània.

– Els intèrprets dels quals es disposa per a realitzar la gravació, el nombre, l'especialitat i l'historial professional, així com les activitats per al 2015 de caràcter nacional i internacional en què participen i aquelles activitats que organitzen com a pròpies, com ara festivals o cicles de concerts, cursos de formació i activitats del seu segell de gravació, si en tenen.

– El pressupost desglossat dels respectius gastos, d'acord amb els criteris fixats en la base primera, apartat 3, d'esta convocatòria.

b) Memòria d'activitats de producció i edició discogràfica, de les empreses i dels professionals sol·licitants.

c) Declaració de subvencions sol·licitades o concedides per altres organismes públics o privats per a este mateix projecte musical. En cas de no haver-ne sol·licitat cap, o de no haver sigut concedides, caldrà indicar «cap».

d) Declaració d'ajudes de minimis rebudes durant els dos exercicis fiscals anteriors i durant l'exercici fiscal en curs.

e) Memòria explicativa de la distribució i comercialització dels CD/DVD objecte de la sol·licitud d'ajuda, realitzada per l'empresa o societat editora.

Igualment, la sol·licitud haurà d'acompanyar-se de la documentació següent:

f) Catàleg de l'empresa o societat editora.

g) Prova de la gravació que es pretén en CD/DVD. També s'aportaran les partitures o els textos del material que s'ha de registrar per a poder valorar-ne la qualitat i l'interés.

h) En el supòsit de persones jurídiques, caldrà aportar una còpia confrontada del document constitutiu (escriptura o document privat) i del que acredite la representació, si és el cas.

i) Dades bancàries on es desitge rebre l'import de l'ajuda sol·licitada, en cas de ser-ne beneficiari, per a la qual cosa caldrà emplenar el model de domiciliació bancària que s'adjunta com a annex III a esta convocatòria.

4. De la mateixa manera, els sol·licitants hauran d'emplenar les declaracions responsables del model de sol·licitud (apartat J), que establixen el compliment dels requisits assenyalats en els articles 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (BOE 276, 18.11.2003), en els termes que preveu l'article 13.7 de l'esmentat cos legal, així com també la que es referix al compliment de la normativa sobre integració laboral de persones amb discapacitat o, si és el cas, sobre exempció d'esta obligació, per a les empreses amb 50 o més treballadors, de conformitat amb l'article 38.1 de la Llei 13/1982, de 7 d'abril, d'Integració Social dels Discapacitats.

5. El sol·licitant haurà d'acreditar també que es troba al corrent en el compliment de les obligacions tributàries, amb les administracions estatal i autonòmica i davant de la Seguretat Social. Respecte d'això, i de conformitat amb el que disposa l'article 5 del Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell, en el model de sol·licitud (apartat K) es farà constar l'autorització perquè l'òrgan instructor obtinga de manera directa, mitjançant certificats electrònics, l'acreditació del compliment de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, de conformitat amb l'article 22.4 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

Si el sol·licitant no dóna esta autorització, haurà d'aportar els certificats següents:

– Certificat positiu de l'Agència Estatal d'Administració Tributària que acredite que el sol·licitant es troba al corrent de les seues obligacions amb esta.

– Certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social que acredite que el sol·licitant es troba al corrent en el compliment de les seues obligacions amb la Seguretat Social.

– Certificat de les direccions territorials de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública que acredite que el sol·licitant no té deutes de naturalesa tributària amb la Generalitat.

6. El sol·licitant haurà d'acreditar igualment que es troba donat d'alta en el Cens d'Obligats Tributaris, activitat i epígraf de producció i/o edició discogràfica, de l'Agència Tributària, així com que també es troba al corrent en el pagament de l'Impost d'Activitats Econòmiques, si hi està obligada l'empresa sol·licitant. Respecte d'això, i de conformitat amb el que disposa l'article 5 del Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell, en el model de sol·licitud (apartat K) es farà constar també l'autorització perquè l'òrgan instructor obtinga de manera directa, mitjançant certificats electrònics, l'acreditació de la declaració d'alta censal en l'epígraf de producció i/o edició discogràfica de l'empresa sol·licitant, així com l'últim rebut de l'Impost d'Activitats Econòmiques, tot això de conformitat amb l'article 22.4 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.



Si el sol·licitant no dóna esta autorització, haurà d'aportar els certificats següents:

– Declaració d'alta censal en el cens d'obligats tributaris, en l'epígraf de producció i/o edició discogràfica.

– Últim rebut de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE), si hi està obligada l'empresa discogràfica.

7. Si la sol·licitud d'iniciació no reunix els requisits exigits, es requerirà a la persona interessada que, en un termini de deu dies hàbils, esmene la falta o adjunte els documents preceptius, amb indicació que, si no ho fa així, es considerarà que desistix de la seua petició, després d'una resolució que es dictarà en els termes de l'article 42 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, segons disposa l'article 71.1 d'idèntic cos legal.

L'esmena de la documentació podrà presentar-se preferentment en la seu de CulturArts Generalitat, a la plaça de Viriat, s/n, 46001 València. En cas de presentar-se per qualsevol altre mitjà o lloc previst en la Llei 30/1992, podrà comunicar-se, per mitjà d'un fax (961 206 535) o d'un telegrama, en el mateix dia de ser presentada, només amb efectes organitzatius.

En tot cas, l'òrgan instructor podrà requerir als sol·licitants que proporcionen qualsevol informació aclaridora que siga necessària per a la gestió de la seua sol·licitud.

8. Les dades de caràcter personal contingudes en l'imprés de sol·licitud podran ser incloses en un fitxer per a ser tractades per CulturArts Generalitat, com a titular responsable del fitxer, en l'ús de les funcions pròpies que té atribuïdes i en l'àmbit de les seues competències. Igualment, els sol·licitants d'ajuda podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tot això de conformitat amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (BOE 298, 14.12.1999).



Quinta. Instrucció del procediment de concessió de les ajudes. Comissió Tècnica Avaluadora

1. L'òrgan competent per a l'ordenació i la instrucció del procediment de concessió de les ajudes és el director general de CulturArts Generalitat.

2. L'òrgan instructor, una vegada completats els expedients i realitzades les activitats d'instrucció pertinents, els traslladarà a la comissió indicada en l'apartat següent.

3. Per a la valoració de les sol·licituds, tal com preveu l'article 22 de la Llei General de Subvencions, es constituirà una Comissió Tècnica Avaluadora que adaptarà el seu funcionament a les regles generals que s'apliquen als òrgans col·legiats establides en els articles 22 i següents de la Llei 30/1992, i que estarà presidida pel director general de CulturArts Generalitat o per la persona en qui delegue, que serà el subdirector general de Música, si és el cas, i integrada, en qualitat de vocals, pel cap del Servici d'Ajudes de CulturArts Generalitat i per quatre personalitats de reconeguda solvència en el camp de la música que siguen tècnics de l'Administració, nomenats per l'òrgan competent. Actuarà com a secretari, amb veu i sense vot, un tècnic o administratiu de CulturArts Generalitat.

4. La Comissió Tècnica Avaluadora, atenent les sol·licituds presentades i l'interés que tinguen, emetrà un informe d'avaluació d'acord amb els criteris de prioritat que s'enumeren en la base sexta, informe que quedarà incorporat a les actes de la Comissió i en els quals es deixarà constància succinta dels motius de la valoració i ponderació de les sol·licituds, així com de la prelació de major a menor puntuació, i que contindrà la proposta de la quantia de les ajudes de conformitat amb els límits establits en la base primera, punt 2, i amb allò assenyalat en el punt 3 de la base sexta.

5. En qualsevol moment del procediment, podrà instar-se el sol·licitant perquè realitze qualsevol tràmit, de conformitat amb el que preveu l'article 76.2 de la Llei 30/1992, en un termini de deu dies, amb els efectes determinats en esta norma.

6. L'òrgan instructor, a la vista dels expedients i de l'informe i la proposta de la Comissió Tècnica Avaluadora, formularà la proposta de resolució provisional, degudament motivada, que haurà de notificar-se als interessats de manera fefaent, els quals tindran un termini de deu dies per a presentar al·legacions, tràmit que serà obviat quan no hi haja en el procediment ni siguen tinguts en compte altres fets ni altres al·legacions i proves que els adduïts pels interessats. En este cas, la proposta de resolució formulada tindrà el caràcter de definitiva i serà elevada a la presidenta de CulturArts Generalitat, òrgan competent per a resoldre la convocatòria.



Sexta. Criteris de prioritat. Puntuació mínima exigida. Determinació de la quantia de les ajudes

La Comissió Tècnica Avaluadora haurà d'atendre el nombre més gran de modalitats musicals i seleccionarà, si és possible, per la qualitat i el nombre dels projectes, el màxim dels que es presenten a la convocatòria. Per a això, tindrà en compte els següents criteris de prioritat en l'elaboració del seu dictamen:

A) Projecte musical que cal registrar, fins a un màxim de 45 punts. Es valoraran, amb caràcter particular, els aspectes següents:

– Interés i qualitat del projecte, després d'haver-lo escoltat en una prova de gravació en CD/DVD exigida i d'estudiar les partitures i els textos que s'hi adjunten, fins a un màxim de 35 punts.

– Nombre d'intèrprets que intervinguen en la gravació del CD/DVD, fins a un màxim de 5 punts, amb l'escala següent: fins a cinc intèrprets, 3 punts; de sis a deu intèrprets, 4 punts; més de deu intèrprets, cinc punts.

– Nombre d'obres de recuperació del patrimoni musical valencià o de creació contemporània valenciana, fins a un màxim de 5 punts, amb l'escala següent: un punt per cada obra de les característiques enumerades.

B) Trajectòria professional dels intèrprets, fins a un màxim de 30 punts. Es valoraran, amb caràcter particular, els aspectes següents:

– Activitat professional continuada dels intèrprets o de l'agrupació que intervinga en la gravació, fins a un màxim de 10 punts, amb l'escala següent: fins a cinc anys, 3 punts; de sis a deu anys, 6 punts; d'onze a quinze anys, 9 punts; més de quinze anys, 10 punts.

– Projecció nacional i internacional dels intèrprets que intervinguen en la gravació durant l'any 2015, fins a un màxim de 10 punts; es valorarà cada actuació en l'estranger o en la resta d'Espanya, excepte a la Comunitat Valenciana, amb un punt.

– Intèrprets, grups o formacions que realitzen festivals o cicles de concerts propis, tinguen segell discogràfic, organitzen cursos o activitats formatives complementàries, fins a un màxim de 10 punts; es valorarà cada activitat addicional amb 2 punts.

C) Experiència en producció i edició discogràfica de l'empresa sol·licitant, fins a un màxim de 25 punts. Es valoraran, amb caràcter particular, els aspectes següents:

– Catàleg de l'empresa discogràfica editora, fins a un màxim de 20 punts, amb l'escala següent: fins a cinc CD/DVD editats, 5 punts; de sis a deu CD/DVD editats, 10 punts; d'onze a quinze CD/DVD editats, 15 punts; setze o més CD/DVD editats, 20 punts.



– Memòria de distribució i comercialització nacional i internacional de la producció discogràfica que se sol·licita, fins a un màxim de 5 punts.

Per a la realització de la valoració, la Comissió Tècnica Avaluadora només podrà tindre en compte les dades aportades pels sol·licitants que hagen sigut degudament justificats per mitjà del suport documental exigit en esta convocatòria.

2. La proposta que eleve la Comissió Tècnica Avaluadora no podrà incloure cap projecte que no haja aconseguit una puntuació mínima de 70 punts.

3. Per a la determinació de la quantia de les ajudes es tindrà en compte la puntuació total obtinguda per cada projecte en relació amb els criteris de prioritat que s'indiquen més amunt i la ponderació d'estos. Es tindrà en compte, igualment, el pressupost desglossat dels respectius gastos aportat pels sol·licitants, amb les limitacions que establix la base primera, apartat 2, i els criteris de la base primera, apartat 3.



Sèptima. Resolució de la convocatòria. Terminis

L'òrgan instructor elevarà la proposta de resolució definitiva a la presidenta de CulturArts Generalitat, que resoldrà l'adjudicació de les ajudes convocades i disposarà que es publique en el termini de sis mesos des de la publicació de la resolució de convocatòria.

La resolució de concessió de les ajudes podrà retrotraure els seus efectes a edicions discogràfiques produïdes amb anterioritat a la data de convocatòria de les ajudes, sempre que el depòsit legal corresponga a l'exercici de 2015.

La resolució inclourà un llistat d'empreses discogràfiques suplents, relacionades per orde de prioritat, en les quals recaurà l'ajuda en cas de possibles renúncies o incompliments, sempre que haja sigut inclosa en la proposta a què es referix la base sexta, apartat 2.

En cas que la convocatòria no siga resolta en el termini previst anteriorment, es consideraran desestimades totes les sol·licituds, sense perjuí de l'obligació de l'Administració de resoldre expressament continguda en l'article 42 de la Ley30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



Octava. Publicació i notificació

La resolució de la convocatòria es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en la pàgina web de CulturArts Generalitat www.culturartsgeneralitat.es. En tot cas, es notificarà als beneficiaris, de conformitat amb el que preveu l'article 58 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



Novena. Obligacions dels beneficiaris

1. Els beneficiaris de les ajudes a la producció i edició discogràfica estaran obligats a:

a) Comunicar per escrit a CulturArts Generalitat l'acceptació de l'ajuda en el termini dels quinze dies naturals següents a la recepció de la notificació de la concessió, i, a més, qualsevol eventualitat en el desenrotllament del projecte presentat, segons el model que s'adjunta com a annex IV a esta convocatòria.

b) Dur a terme el projecte musical per al qual es va sol·licitar la subvenció i comunicar qualsevol canvi que es produïsca en el projecte discogràfic, abans de ser realitzat, que haurà d'aprovar-se expressament per la presidència de CulturArts Generalitat.

c) Els beneficiaris han de fer constar en la funda exterior del CD/DVD i en tota la publicitat gràfica o escrita que este genere, el patrocini de CulturArts Generalitat, incloent-hi el seu logotip, per a este fi concret, d'acord amb el manual d'identitat corporativa que hi ha en la pàgina web de CulturArts Generalitat www.culturartsgeneralitat.es i respectant les grandàries mínimes que siguen indicades. A estos efectes, serà necessari presentar al òrgan instructor la proposta prèvia del disseny de la carpeta abans de ser editada, ateses les característiques del suport.

Hauran d'actuar de la mateixa manera en els supòsits següents:

– Quan les reedicions suposen una alteració del disseny original.

– Quan s'acorde amb un tercer, a Espanya o fora d'esta, una nova edició del disc.

En cas que se cedisquen a tercers fragments destinats a qualsevol tipus de suport sonor o audiovisual, només se n'haurà d'efectuar una menció escrita en els crèdits del CD/DVD de l'ajuda original concedida.



Totes les obligacions especificades en este apartat tindran una vigència de deu anys des de la data de la primera edició del disc objecte d'ajuda, i afectarà tant qualsevol reedició posterior a càrrec del beneficiari de l'ajuda com de qualsevol altra empresa discogràfica que n'haja adquirit els drets.

d) Comunicar a CulturArts Generalitat les subvencions concedides per a este mateix fi i l'import, aspecte que s'acreditarà per mitjà d'una còpia de la notificació rebuda, així com altres ajudes, ingressos o recursos que financen el projecte musical registrat.

e) Justificar la utilització de la subvenció en la forma que s'indica en la base deu i conservar els documents justificatius de l'aplicació dels fons rebuts per a poder justificar el gasto i poder atendre les actuacions de comprovació i control.

f) Acreditar abans de dictar-se la proposta de resolució de concessió de les ajudes que s'està al corrent de les seus obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, en la forma que determina la Llei i el Reglament General de Subvencions, d'acord amb l'Orde de 30 de maig de 1996, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, i sense perjuí del que establix la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels Ciutadans als Servicis Públics, i del que disposa el Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell.

2. L'incompliment de qualsevol dels requisits i obligacions estipulats en esta convocatòria i la infracció provada en alguns dels seus punts anul·laran la concessió de l'ajuda i obligaran a reintegrar-la en els supòsits previstos en l'article 37 de la Llei General de Subvencions.

Al reintegrament de les quantitats percebudes, en els supòsits assenyalats en l'article 37 mencionat més amunt, s'hi afegirà el pagament dels interessos de demora corresponents des del moment del pagament de l'ajuda fins a la data en què s'acorde la procedència del reintegrament.

3. Són també obligacions dels beneficiaris d'estes ajudes, les previstes amb caràcter general en l'article 14 de la Llei General de Subvencions.



Deu. Justificació i pagament de l'ajuda

El pagament de l'ajuda concedida es realitzarà d'una sola vegada, per mitjà d'una transferència bancària al compte indicat en el model de domiciliació bancària (annex III) presentat junt amb la sol·licitud, sempre que l'edició discogràfica s'haja realitzat d'acord amb el programa presentat i es justifiquen correctament els gastos corrents ocasionats per la producció/edició discogràfica, per a la qual cosa els beneficiaris hauran de presentar el corresponent compte justificatiu:



1. Justificants originals (factures, inclús electròniques, i qualsevol altre document de valor probatori del gasto efectuat durant l'exercici 2015), per a ser estampillats pel departament de gestió i per a la devolució posterior als interessats.

2. Justificants dels pagaments relatius als gastos per als quals es va concedir l'ajuda, segons el que establix la legislació vigent.

En ambdós casos, per un import mínim del doble de la subvenció concedida. També podrà justificar-se per mitjà d'un certificat, expedit per l'empresa beneficiària, dels costos de producció i/o edició, acompanyat dels estats comptables en què es reflectisca el gasto realitzat.



No s'hi podrà incloure com a gasto subvencionable l'import de l'IVA deduïble quan el beneficiari estiga obligat a realitzar declaració d'este impost, i, per tant, la quantitat que podrà imputar-se com a gasto és la corresponent a la base imposable dels justificants o factures.



Estos documents es presentaran en el registre de CulturArts Generalitat fins al 31 de desembre de 2015. El crèdit pressupostari quedarà anul·lat, i es perdrà el dret a cobrar l'ajuda prevista, si no es complix el calendari establit.



Onze. Altres disposicions

1. Tota alteració de les condicions tingudes en compte per a la concessió de la subvenció i, en tot cas, l'obtenció concurrent de subvencions o ajudes atorgades per altres administracions o ens públics o privats, podran donar lloc a modificar la resolució de concessió.



Si l'alteració de les condicions del projecte subvencionat significa una reducció d'este, la modificació de l'ajuda serà proporcional a la minoració efectuada, tal com disposa l'article 17.3.n) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.



Per al supòsit de l'obtenció d'ajudes concurrents que siguen compatibles, la modificació només es produirà si la suma de les ajudes supera el cost de l'activitat subvencionada, i es minorarà en este cas la quantitat que excedisca del cost final de l'activitat.

2. Les resultes que puguen produir-se per renúncia a l'ajuda concedida o per les minoracions que es determinen per l'aplicació d'allò indicat en esta base, podran disposar-se per mitjà d'una nova resolució de l'òrgan competent, i recaurà en les empreses suplents relacionades per l'orde de prioritat que establix la base sèptima.

3. Estes ajudes són compatibles amb altres ajudes, subvencions, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat procedents de qualssevol administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, sense que, aïlladament o en conjunt, superen el cost de l'activitat subvencionada.

4. Els beneficiaris d'estes ajudes hauran de fer entrega a CulturArts Generalitat d'alguns exemplars del CD/DVD pel qual hagen rebut la subvenció, per a la comprovació documental del depòsit legal i dels logos corporatius. Una vegada finalitzada la tasca de comprovació, els exemplars podran ser tornats als interessats, llevat que estos disposen la cessió voluntària a CulturArts Generalitat perquè siguen arxivats i en quede constància documental.

Mapa web