Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alberic. Bases i convocatòria per a proveir sis places d'agent de la policia local, mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8510 de 21.03.2019
Número identificador:  2019/2229
Referència Base de Dades:  002609/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Alberic



Bases i convocatòria per a proveir sis places d'agent de la policia local, mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn lliure. [2019/2229]

En el Butlletí Oficial de la Província de València, número 18, de data 25 de gener de 2019 s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir 6 places d'agent de la policia local, pertanyent/s a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials i classe policia local bàsica mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn lliure.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació d'aquesta resolució en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el tauler d'anuncis de la corporació en la forma prevista en les mateixes bases.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.



Alberic, 26 de febrer de 2019.– L'alcalde: Antonio Carratalá Minguez.

Mapa web