Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució d'11 de març de 2022, del rector de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoquen tres beques per a la Càtedra Cellers Faustino & Willy Ramos per a estades artístiques internacionals amb durada d'un mes, per a l'any 2022.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9306 de 25.03.2022
Número identificador:  2022/2422
Referència Base de Dades:  002492/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Politècnica de València
    Grup temàtic: Beques i pràctiques de formació



Extracte de la Resolució d'11 de març de 2022, del rector de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoquen tres beques per a la Càtedra Cellers Faustino & Willy Ramos per a estades artístiques internacionals amb durada d'un mes, per a l'any 2022. [2022/2422]





BDNS (identif.): 616261.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de dades nacional de subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/616261)



Primer. Beneficiaris

Podran participar-hi els estudiants i les estudiants de les titulacions de l'ERT Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València: grau en Belles Arts, grau en Disseny i Tecnologies Creatives i màster en Producció Artística.



Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió de tres beques per a estades artístiques a les destinacions internacionals escollides per l'empresa Bodegas Faustino per als tres alumnes que siguen seleccionats pel comité de selecció i que acrediten el compliment dels requisits estipulats a les bases regulades del procediment.



Tercer. Bases reguladores

Accessibles en el web de la Càtedra (http://www.upv.es/contenidos/BODEFAUS) i a la seu de la Càtedra en Deganat de la Facultat de Belles Arts UPV, camí de Vera, s/n.



Quart. Quantia

S'estableix per a cadascuna de les beques/ajudes una dotació d'un màxim de 6.000 €, corresponents a viatges, estades i dietes.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitza el 28 de juliol del 2022.



València, 15 de març de 2022.– El rector: José Esteban Capilla Romá.

Mapa web