Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 23 de gener de 2024, del vicerector d'Internacionalització i Multilingüisme de la Universitat de València, per la qual es convoquen les beques Mainz 2024 per a l'alumnat de la UV.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9791 de 19.02.2024
Número identificador:  2024/1341
Referència Base de Dades:  001510/2024
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Beques i pràctiques de formació



Extracte de la Resolució de 23 de gener de 2024, del vicerector d'Internacionalització i Multilingüisme de la Universitat de València, per la qual es convoquen les beques Mainz 2024 per a l'alumnat de la UV. [2024/1341]

BDNS (identif.): 743932.



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades nacional de subvencions:

https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/743932



Primer. Beneficiaris

Podran ser persones beneficiàries d'una plaça corresponent a les modalitats mencionades al punt 2 d'aquest annex, l'estudiantat de la Universitat de València que complisca els requisits següents el dia de finalització del termini de presentació de sol·licituds:

Modalitat 1:

a) Estar matriculat/matriculada en estudis de grau en Llengües Modernes, en la Universitat de València.

b) Acreditar un nivell d'idioma B1 en alemany, mitjançant certificat emès per algun dels centres reconeguts segons la Taula d'Equivalències d'Acreditació de Llengües. Entre aquests certificats s'inclouen els emesos per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Modalitat 2:

a) Estar matriculat en les titulacions de Medicina o d'Odontologia en la Universitat de València i:

– En el cas de l'estudiantat de Medicina al final del curs acadèmic 2022/2023:

– Haver superat 1r i 2n curs

– Haver aprovat l'assignatura de 3r curs: 34469 Patologia General i Semiologia i no tindre més de 13 crèdits pendents del 3r curs esmentat.



– En el cas de l'estudiantat d'Odontologia al final del curs acadèmic 2022/2023:

– Haver superat 1r i 2n curs

b) Acreditar un nivell d'idioma B2 en alemany, mitjançant certificat emès per algun dels centres reconeguts segons la Taula d'Equivalències d'Acreditació de Llengües. Entre aquests certificats s'inclouen els emesos per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.



Segon. Objecte

El vicerector d'Internacionalització i Multilingüisme de la Universitat de València convoca dues modalitats de beques Mainz 2024 per a l'estudiantat de la UV. D'una banda, per a la realització de cursos d'estiu de llengua alemanya i, d'altra banda, de pràctiques en Hospital i en Clínica odontológica

Les dues modalitats contemplades en la present convocatòria són:

Modalitat 1: tres places per a realitzar un curs d'estiu de llengua alemanya, l'agost de 2024 a l'escola d'estiu internacional: International Summer School Johannes Gutenberg University Magúncia destinades l'alumnat matriculat en el curs 2023-2024 en el Grau en Llengües Modernes.

Modalitat 2: huit beques per a l'alumnat del grau de Medicina per a realitzar pràctiques en l'hospital el mes d'agost i dos beques per a l'alumnat d'Odontologia per a realitzar pràctiques en la Clínica Odontològica de la Johannes Gutenberg-Universität Magúncia, el mes de juliol. Estes beques estan destinades per a l'alumnat matriculat en el curs 2023-2024 en els esmentats graus de Medicina i Odontologia respectivament.



Tercer. Bases reguladores

Es contenen en l'annex I de la convocatòria i es publiquen en el tauler d'anuncis de la Universitat de València: https://webges.uv.es/uvTaeWeb/

Quarta. Quantia

L'import de la beca per a les persones adjudicatàries comprendrà:

Modalitat 1:

a) Les despeses de viatge, amb un límit de 600 euros per persona beneficiària, que seran a càrrec de la Universitat de València, subvencionades d'acord amb el Reglament d'Execució Pressupostària de la Universitat de València i a les instruccions especificades en el nomenament.



b) L'import de la matrícula en el curs de llengua, l'allotjament i la manutenció durant l'estada a Mainz, a càrrec de la Johannes Gutenberg-Universität Mainz que seran finançats per aquesta institució.

Modalitat 2:

a) La cobertura d'una assegurança d'assistència en viatge que inclou despeses mèdiques per malaltia i accident sobrevingut, i la responsabilitat civil de pràctiques i les despeses de viatge, amb un límit de 600 euros per persona beneficiària. Tots dos a càrrec de la Universitat de València, subvencionats d'acord amb el Reglament d'Execució Pressupostària de la Universitat de València i a les instruccions especificades en el nomenament.

b) L'allotjament i la manutenció durant l'estada a Mainz a càrrec de la Johannes Gutenberg-Universität Mainz que seran financiats per aquesta institució.

D'acord amb l'article 165.2 apartat m de la Llei 1/2015 de l'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, aquesta ajuda és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat procedents de qualsevol administració o entitat, pública o privada, nacionals de la Unió Europea o d'organismes internacionals.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV.



València, 12 de febrer de 2024.– El vicerector d'Internacionalització i Multilingüisme (p. d. de la rectora DOGV 30.05.2023): Carlos Cecilio Padilla Carmona.

Mapa web