Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Nules. Bases específiques i convocatòria del concurs oposició per a proveir en propietat per torn lliure una plaça d'inspector o inspectora de la policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8476 de 31.01.2019
Número identificador:  2019/878
Referència Base de Dades:  000992/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2
      Descriptors toponímics: Nules



Bases específiques i convocatòria del concurs oposició per a proveir en propietat per torn lliure una plaça d'inspector o inspectora de la policia local. [2019/878]



Havent-se aprovat per Resolució de l'Alcaldia de data 27 de desembre de 2018 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) núm. 7 de 15 de gener de 2019, la convocatòria i les bases específiques reguladores del procés selectiu per a la provisió en propietat per torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició, d'una plaça d'inspector o inspectora de policia local, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala tècnica, categoria inspector, subgrup A2, vacant en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Nules.



Per Resolució d'Alcaldia de data 23 de gener de 2019 es modifiquen les bases esmentades i es publiquen íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) núm. 12 de 26 de gener de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en Boletín Oficial del Estado.

Així mateix, les bases específiques íntegres de la convocatòria quedaran a disposició de les persones interessades en el tauler d'edictes de l'Ajuntament de Nules, així com en el web municipal www.nules.es i en la seu electrònica https://nules.sedelectronica.es.

Cosa que es fa pública per a coneixement general i de totes les persones interessades.



Nules, 28 de gener de 2019.– L'alcalde: David García Pérez.

Mapa web