Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 20 de desembre de 2017, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es nomena la comissió qualificadora dels cursos d'adaptació del règim jurídic de determinat personal laboral de la Generalitat Valenciana a la naturalesa dels llocs que ocupa.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8198 de 26.12.2017
Número identificador:  2017/11909
Referència Base de Dades:  011553/2017
 



RESOLUCIÓ de 20 de desembre de 2017, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es nomena la comissió qualificadora dels cursos d'adaptació del règim jurídic de determinat personal laboral de la Generalitat Valenciana a la naturalesa dels llocs que ocupa. [2017/11909]



L'11 d'abril de 2017 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resolució de 27 de març de 2017 per la qual es convoquen cursos selectius d'adaptació del règim jurídic de determinat personal laboral fix de l'Administració de la Generalitat a la naturalesa dels llocs que ocupen.

Vist el que disposa l'article 28.2 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana i en la base 9.2 de la convocatòria dalt esmentada.

En virtut de les competències que tinc atribuïdes per l'article 9 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i en exercici de l'habilitació prevista a la disposició transitòria desena de la mateixa, resolc:



Nomenar membres de la comissió qualificadora a les persones que es relacionen a continuació:



Titulars:

Presidenta: Maria Asunción Bondia Faus

Secretària: Isabel Cortés Parra

Vocals:

M.ª José Morales Godos

Francisco Javier Alfonso Martínez

Inmaculada Cortés Parra



Suplents:

Presidenta: Teresa Jover Devesa

Secretària: Caridad Herráiz Garrote

Vocals:

Raquel Gonzálvez Gadea

Cristina Sanmartín Giménez

Lourdes Boigues Chorro



Contra els actes de la comissió qualificadora podrà interposar-se recurs d'alçada davant la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la publicació del corresponent acord de la Comissió.



València, 20 de desembre de 2017.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web