Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xeresa. Convocatòria i bases del procés de selecció per a cobrir en propietat una plaça de personal laboral fix, categoria agent d'ocupació i desenvolupament local, mitjançant concurs oposició, per estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8682 de 21.11.2019
Número identificador:  2019/10693
Referència Base de Dades:  009935/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2
      Descriptors toponímics: Xeresa



Convocatòria i bases del procés de selecció per a cobrir en propietat una plaça de personal laboral fix, categoria agent d'ocupació i desenvolupament local, mitjançant concurs oposició, per estabilització d'ocupació temporal. [2019/10693]

Per mitjà de la Resolució d'Alcaldia número 1259, de data 24 d'octubre de 2019, s'ha acordat aprovar la convocatòria del procés selectiu per a cobrir, en propietat, una plaça de personal laboral fix, categoria d'agent d'ocupació i desenvolupament local, mitjançant concurs oposició, per aplicació de l'estabilització d'ocupació temporal.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 215, de 8 de novembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria de l'esmentat procés selectiu per a cobrir, en propietat, una plaça de personal laboral fix, categoria d'agent d'ocupació i desenvolupament local de l'Ajuntament de Xeresa.

Cosa que es comunica perquè se'n prenga coneixement.



Xeresa, 8 de novembre de 2019.– L'alcaldessa presidenta: Ana Isabel Peiró Canet.

Mapa web