Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament del Real de Gandia. Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió de tres places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8680 de 19.11.2019
Número identificador:  2019/10578
Referència Base de Dades:  009863/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: el Real de Gandia



Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió de tres places d'agent de policia local per consolidació d'ocupacio temporal.

[2019/10578]

S'han aprovat per la Resolució de l'Alcaldia de data 8 d'octubre de 2019, les bases i la convocatòria per a cobrir tres places d'agent de policia local per a l'Ajuntament del Real de Gandia, mitjançant sistema de concurs oposició, en el marc del procés per a la consolidació d'ocupació temporal, i s'obri el termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



En el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 213, de data 6 de novembre de 2019, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de tres places d'agent de policia local vacants en la plantilla municipal.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València. Així mateix, es publicaran en la seu electrònica d'aquest ajuntament https://realdegandia.sedelectronica.es i al tauler d'anuncis per a major difusió



El Real de Gandia, 6 de novembre de 2019.– L'alcalde: Gustavo Mascarell Tarrazona.

Mapa web