Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 30 de juliol de 2018, del Vicerectorat de Cultura i Esport, per la qual es convoquen i s'estableixen les bases reguladores de les ajudes als esportistes d'alt nivell, alt rendiment i d'elit de la Universitat de València per al curs 2018-2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8403 de 16.10.2018
Número identificador:  2018/9427
Referència Base de Dades:  009346/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Ajudes
    Matèries: Universitats



Extracte de la Resolució de 30 de juliol de 2018, del Vicerectorat de Cultura i Esport, per la qual es convoquen i s'estableixen les bases reguladores de les ajudes als esportistes d'alt nivell, alt rendiment i d'elit de la Universitat de València per al curs 2018-2019. [2018/9427]

BDNS (identif.): 418899.



De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, se'n publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual podeu consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions:

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans



Primer. Beneficiaris

Per participar en aquesta convocatòria cal tenir la consideració d¿esportista d'alt nivell, alt rendiment o elit de la Universitat de València. En tot cas, cal estar matriculat en aquesta universitat en les titulacions oficials de grau o en màster oficial durant el curs 2018-2019, i tenir almenys una assignatura aprovada en el curs anterior, si ja era estudiant de la Universitat de València.



Segon. Objecte

L'objecte d'aquestes ajudes és desenvolupar un programa de suport als esportistes d'alt nivell, alt rendiment i elit de la Universitat de València, a fi de fer possible que alternen l'activitat esportiva i els estudis acadèmics, fet que ajudarà a la integració total d'aquests esportistes en el sistema educatiu universitari.



Tercer. Bases reguladores

La convocatòria està publicada en la URL:

http://links.uv.es/

Totes les comunicacions a les persones interessades relatives a la convocatòria (notificacions, requeriments, resolució, etc.) es faran al tauler oficial d'anuncis d'aquesta universitat (http://tauler.uv.es)





Quart. Quantia

Les ajudes es finançaran a càrrec del capítol IV del pressupost de la Universitat de València per al 2018, orgànica 508000000, per un import de 62.000 €. Podrà incrementar-se el crèdit assignat a la convocatòria com a conseqüència dels costos de les matrícules concedides.



El nombre d'aquestes ajudes serà determinat per les sol·licituds que es presenten. Tots els esportistes que complisquen amb els requisits necessaris per formar part del «Programa d'ajudes als esportistes d'alt nivell, alt rendiment i elit de la Universitat de València» percebran una ajuda acadèmic esportiva que consisteix en: una tutela acadèmica, la possibilitat d¿usar les instal·lacions esportives i els mitjans de què disposa el Servei d'Educació Física i Esports per al desenvolupament dels seus entrenaments, servei de suport a l'esportista al Gabinet de Suport a l'Esportista del Servei d'Educació Física i Esports i l'obtenció d'1,5 crèdits ECTS.

Els esportistes del programa que tinguen una major puntuació obtindran la ajuda econòmica: Es concediran 125 ajudes econòmiques de 400,00 € cada una.

L'ajuda de matrícula gratuïta es concedirà als 20 esportistes que obtinguen la puntuació més alta i estiguen matriculats de grau en centres propis, no adscrits, de la Universitat de València, i suposarà que tindran la matrícula gratuïta dels crèdits de primera matrícula del curs 2018/2019, a més a més de la concessió de l'ajuda econòmica de 400,00 €.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de sol·licituds i documentació comença l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el DOGV i finalitza 10 dies hàbils després.



Sisé. Altres dades

Les persones interessades podran emplenar la sol·licitud a través de la seu electrònica de la Universitat de València, ENTREU:

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=SP_AN18



València, 30 de juliol de 2018.– La rectora, p. d. (DOGV 09.07.2018), el vicerector de Cultura i Esport: Antonio Ariño Villarroya.

Mapa web