Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benimantell. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir com a funcionari o funcionària de carrera una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa i per a la creació d'una borsa d'ocupació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8664 de 25.10.2019
Número identificador:  2019/9760
Referència Base de Dades:  009199/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, D/C2
      Descriptors toponímics: Benimantell



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir com a funcionari o funcionària de carrera una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa i per a la creació d'una borsa d'ocupació. [2019/9760]

Mitjançant la Resolució de l'Alcaldia de data 14.10.2019 es van aprovar les bases i la convocatòria de proves selectives per concurs oposició, torn lliure, d'una plaça pertanyent a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, grup C, subgrup C2, per a proveir-la com a funcionari/ària de carrera, i la creació d'una borsa d'ocupació de la plaça que es detalla a continuació:

A. Personal funcionari:

2. Escala administració general

2.1. Subescala administrativa i auxiliar



Denominació Grup Nombre Vacants

Auxiliar administratiu/iva C2 1 1



Les instàncies per a participar en aquest procés selectiu es dirigiran a l'alcalde president de l'Ajuntament de Benimantell i hauran de presentar-se, juntament amb la documentació requerida, preferentment en el registre d'entrada d'aquest ajuntament (plaça Major, 1, 03516 Benimantell (Alacant)) o en la seu electrònica www.benimantell.sedelectronica.es. Si això no és possible, es farà per qualsevol de les formes previstes en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les bases que regeixen l'expressada convocatòria, així com el model d'instància per a participar en aquesta, es troben a la disposició de les persones interessades en el Registre General d'aquest ajuntament, al tauler d'anuncis i en la seu electrònica municipal www.benimantell.sedelectronica.es.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

L'horari de registre per a la presentació d'instàncies de forma presencial serà de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00 hores.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es publicaran al tauler d'anuncis i en la seu electrònica de l'Ajuntament de Benimantell.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Benimantell, 14 d'octubre de 2019.– L'alcalde: José Manuel Andreu Rocamora.

Mapa web