Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Torrevieja. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places d'oficial o oficiala de policia local i per a la constitució d'una borsa de treball.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9186 de 01.10.2021
Número identificador:  2021/9404
Referència Base de Dades:  008987/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Torrevieja



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places d'oficial o oficiala de policia local i per a la constitució d'una borsa de treball. [2021/9404]

Mitjançant el Decret de data 19 d'agost de 2021, de la regidora delegada de Personal, es van aprovar les bases per a cobrir tres places d'oficial o oficiala de policia local, una plaça per torn de promoció interna, una per torn de promoció interadministrativa i una per torn de mobilitat, incloses en l'oferta d'ocupació pública de 2020 de l'Ajuntament de Torrevieja, i la constitució d'una borsa de treball.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Les bases reguladores del procediment estan publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 162, de data 26 d'agost de 2021. Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan corresponguen, es publicaran tal com s'estableix en els apartats 4 i 5 d'aquestes bases.





Torrevieja, 8 de setembre de 2021.– L'alcalde-president: Eduardo Jorge Dolón Sánchez.

Mapa web