Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benirredrà. Bases de la convocatòria per a la provisió en propietat com a funcionari de carrera d'una plaça d'agent de policia local, mitjançant el procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8604 de 01.08.2019
Número identificador:  2019/7048
Referència Base de Dades:  007114/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Benirredrà



Bases de la convocatòria per a la provisió en propietat com a funcionari de carrera d'una plaça d'agent de policia local, mitjançant el procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2019/7048]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 128, de 5 de juliol de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat com a funcionari de carrera d'una plaça d'agent de policia local de l'Ajuntament de Benirredrà, mitjançant el procediment de consolidació d'ocupació temporal.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les mateixes bases.



Benirredrà, 9 de juliol de 2019.– L'alcalde president: Emilio Falquet Sesmero.

Mapa web